![]() |
Hulla szintet lépne
Hi! Lenne egy kérdésem: hulla kereskedő vagyok, és termelő törpére szeretnék váltani. Hogy építsem át az országot (600 hekin vagyok)?
Pls help!:confused: |
Quote:
|
Ha van banyad, akkor ird le mennyi van :)
Ha nincs banyad, akkor director jol mondja, hogy fedezgess még 5. szinten célirányosan, hogy legyen valamennyi bányád. Olyan 850 hekiig elég. |
Azt hittem ez a topic a Dről szól:D :D :D
/anarhosok sztem értik;) / |
Van minden típusból 6 darab + 10 raktár
de a kérdés pl. mennyi barakk, templom, kocsma, torony, tanya könyvtár meg ilyenek hadis szeretnék lenni, de a fő cél a felfedezés, úgyhogy a védelem legyen az első |
Törpe
Házak 105 18% 8190 lakos Barakk 180 30% 7488 Elit Tanya 76 13% 5434 Bála/kör Raktár 10 2% 21,53 körre elegendő Nyershely 0 0% 4500 Raktárhely Fegyverhely 0 0% 1500 Raktárhely Őrtorony 60 10% 3744 Íjász Toronyban Templom 50 8% 7800 Varázsló Kocsma 55 9% 3432 Tolvaj Fatelep 6 1% 180,18 Fa/kör Kövek 6 1% 180,18 Kő/kör Fémek 6 1% 180,18 Fém/kör Agyag 6 1% 138 Agyag/kör Kovács 40 7% 360 Fegyver/kör Könyvtár 0 0% 0 tekercs/20 kör Bank 0 0% 0 600 hektár Érték 28638 pont Ételfogyasztás: 6 131 Foglalkoztatottság: 91% S a 6 dragakobanyat lebontanam. En ezt ajanlanam elsore. Neha kell venni egy kis femet, hogy a kovacs termeljen. |
Quote:
köszike sokat segítettél, csak még egy kérdés: mi az a nyershely? erre valahogy nem bírok rájönni:confused: Volna mégegy problémám: hulla vagyok, ezen a szinten a tekik nem számítanak. 105 házzal 5250 lakossal kicsit gáz a fellépés... (100% (-2175)) Erre mit tanácsolsz? |
105 házzal full tekivel 8190 hely van a házakban. ha fogsz fedezni 100-200 hekit, akkor építsél annyi házat, hogy itt ne legyél minuszban, majd szintlépés előtt egyből lebontod. mielőtt fellépnél, ajánlom, hogy írd meg a lakitekit, a mezőgazdaságit és esetleg a hadügyit fullra, a többit meg megveszed fent a termelésedből.
|
Csunyabogar jol beszel, mezogazdasagi es lakashelyzeti tekercs irjal amennyi szukseges; 4650 kell mindkettobol a 30%-hoz. Ha szintet lepsz, valaszd ki a törp fajt, penzosztassal a lakossagi moralodat tedd 100%-ra es az intezodet allitsd be ugy, hogy a banyak, kovacsmuhely, ortorony legyen legalul, s vard meg mig megtelik a haz.
Nyershely az asszem a nyersanyag ferohely. |
Quote:
|
Akkor valami ilyet csinálok:
165 ház : 8250 lakos 0 torony csak elit következő szinten lebontok 60 házat, felhúzok 60 tornyot és megtöltöm íjásszal. Valahogy így kéne?:confused: |
igy is csinalhatod :)
|
De a tekercsekrol meg ne feledkezz!
|
Dehogy, már írom!;)
|
Amúgy van olyan hódítós aki hullától lopna tekit? mert én hullával nem írtam -katiból szereztem zsét- és nemtom:confused: :D
|
Quote:
|
Quote:
meg egy hullának amúgyis sokat kell piacolni vagy a jó tolik viszik a pénzed:D |
Quote:
|
Quote:
mondjuk a kezdők nagy része a hullát választja sztem mert a legegyszerűbb faj |
Kezdők szeritnem nem tudják, hogy a hulla menynire egyszerű:) És nem azért választják, hanem mert a hosszan felsorolt előnyök mellett elenyészőnek tűnik ,hogy nem tud varizni tolizni, meg nem használ tekercseket. Kedő ugyanis nem tolizni akar, hanem seregeket küldeni ezerrel az ellenre, és tapasztalat híján nem tudja, mennyire sebezhető lesz a 3 aprócska hátrány miatt...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nagyon jó kis faj, ha nagyon keveset akarsz foglalkozni az országgal, mégis haladni akarsz. Akinek van fentebb országa, és akar egy kicsit hadakozni lent, anélkül, hogy túl sok időt elvenne a második ország, annak például ideális. |
Quote:
de mondjuk nekem a kedvenc fajom:D |
Quote:
|
Quote:
|
mindenesetre eleg nehez hullaval jol jatszani
az biztos, hogy szoviben kijonnek a hatranyai sokkal jobban mint mf-kent, igy szovire csak tenyleg jo szoviben ajanlott, mivel rajta keresztul elegge sebezheto a szovetseg. |
Az én első országon hulla volt és bevallom tényleg azért, mert sok előnye mellett volt 3 "kis" hátránya. Foglalgattam földet és 172 kör múlva top30%-ba voltam és hevesen veregettem a vállam, hogy milyen jól játszom. Szövibe felverekedtük magunkat 600 hekire, ahol az jött át rajtunk aki akart. Nyertünk szöviháborút is, szintén hullás szövi ellen. Én hullából óriás tudós lettem és nehezen ment, de viszonylag jól sikerült a lépés. Átvittem 100 milla tarcsit is:rolleyes: , aztán később rájöttem, hogy az apró, ahhoz képest amikor gnóm túdosként léptem, szintén 5-ről, 4-re 1.5 milliárdal:D . Én akkor nem tudtam annyira jól használni a hullát, de azóta megtanultam játszani.
Hogy ne offoljak és a témaról beszéljek, én azt tanácsolom a törpének 4.-ik szintem, hogy szinte soha ne tartson semmit otthon, mert hamar rászoknak. Rakit amilyen sűrűn lehet ürítsd ki, mert óriásként és belőled fognak építkezni. |
Quote:
|
Quote:
|
MF oriasoknak lehet van annyi tolvajuk, hogy atvigyék a törpiket..bar eleg erdekes.
|
hát sok hulla van aki tart tekit mindenből 50k-t;) anarchba tapasztaltam ilyet. én nekem is volt már hullával 200k tekim és senki egyszer meg nem próbálta lelopni:) de én hullánál mindig megnézem jön-e teki ha nem meek pénzre vagy ölöm, ha jön lopom ezerrel:D
|
Az anarch azt hiszem picit mas ebbol a szempontbol is :) (Goni irta asszem elohalottakkal a tekercset anarchban :D )
Normalban en nem talaltam meg elohalottnal nagyobb mennyisegu tekercset. |
nem volt szerencséd;) én már találtam élőholtat 10k tekivel, megjegyzem az nem sok de ha abból átjön 8k az 3-4k teki árak mellett: 24 vagy 32 milka. és az normálba alsóbb szinteken nem rossz pár perc alatt+míg a piacon vannak a tekik
|
Quote:
|
vannak ilyenek normálba is. pl egyik szövimnek hullaként volt 100-200 milka tartaléka tekiben:)
|
Quote:
|
Van országon L-be (óriás túlélő) és van neki 1k tolija és lehet vele törpét lopni, igaz 10-ből 3-at de lehet. Max varival toligyilok, vagy felfedés, de lehet.
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 03:11. |