![]() |
Meddig lehetsz észrevétlen?
Sziasztok!
Ezt a topicot arra számon, hogy egy ember meddig lehet észrevéllen, ha nyugodt, felfedezős játékot akar, mert tanulja és nem akar konfliktust. Nem szeretném az olyan hozzászólást, hogy az ne játszon, mert igenis vannak ilyen játékosok. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Egy időn túl dögunalmas, ha az ember semmit nem csinál. Akkor már inkább elmennék tevét nevelgetni, asszem ott nem jönnek a gonosz ellenfelek.
|
Quote:
De amúgy télleg elég uncsi lehet ez a felfedezgetek :D Egy idő után úgy is nekikell állnod valakinek :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
szerintem amennyiben nem kötsz bele senkibe és nem mész a max heki felé (ez elfként ugye erősen necces :) akkor simán lehet bármeddig.
|
Egészen addig amig amig nem kell másnak a te területed egy darabja
A két alsó szint törpével |
Mert vannak olyan szövik akik nem sietnek felfelé és az adott szint alján-közepén laknak. Ott a varisnak 5 kör fel és le van gömbje mindenkiről a tolisnak meg ép és szövilistája. A komolyabb háború elkerülése érdekében az ilyeneket találják meg. Egyébként aki, csak felfedezésre játszik, az nem lesz betoníj, mert állandóan termelni kell katit, nyersit, tekit és pénzt.
|
Quote:
|
És máris nem olyan unalmas a felfedezősdi:D
|
Sztem elég sokáig észrevétlenül lehet maradni, de abban nincs semmi érdekes.:)
|
persze...lehetsz észrevétlen...akár elég sokáig is, de ezzel nekem annyi a problémám, mint azzal, hogy valaki 200 hekin dekkol, mert ott le tudja alázni a kezdőket és ez jól esik neki :)
|
Quote:
|
Quote:
És meg sem mukkan MSN-en, na szép... :D Mellesleg nekem nagyon uncsi a csak felfedezgetek címü dolog, jól meg is jártam vele párszor, de nem bírok egyhelyben megülni a játékban sem...:) |
Quote:
|
Quote:
De ha legközelebb is sunnyog magam ásom el. :D |
Dragon,asszem én is azo közé a gonoszak közé tartozom,aki csak hírnevet akar növelni,NAGYON lassan fejlődik és közben NAGYON sok dolgot halmoz fel (első a hírnév!:D) mások kifosztásából és megtámadásából..hát bocsi,Cassandra,vannak ilyen emberek,erre vagyok én jó példa...de azért ne felejtsük el,hogy ha 2 ilyen "lent van az orink és csak hírnevezünk és kicsit próbálunk tápolni" típusú ori találkozik (márpedig ennek azért nagy az esélye),akkor ott aztán lesz jó kis banzáj... :D
|
Én azokat szoktam nézni, amikor áldozatot keresek, akiknek kevés a hírnévpontjuk (abszolútéertékben), mert sok közülük azért nem támad, mert nincs mivel. (thát azokat, akiknek 0, vagy negatív: ők meg is érdemlik ;) )Szóval sztem 0hírnévponttal nem lehet elbújni, és vagy meglopnak előbb-utóbb, vagy be is ütnek. (Annyi könnyű préda van) Ha meg nem támad az ember akkor lopni, meg varázsolni kell, de azzal lassabban nő a hírnév.
Ha meg már lopkod az ember, akkor nem kell annyit termelni, és át lehet menni támadójátékba, mert az mégse járja, hogy az ember ne tudjon visszaütni, ha bántják. :D |
[OFF]
Quote:
de azt hittem alszol :) de majd megoldjuk valamikor a dumát, mert jó lenne :) [/OFF] Drag: engem úgy ismersz, hogy mindig a gyengébe kötök bele :D ja igen a nulla hírnévponttal kapcsolatban: az nem sok mindent mond, mert ha monnyuk a hadis támad egyszer felfelé aztán meg lefelé akkor is nullához közelít :) meg nem is szeretem, ha nagyon megnő a hírnevem :) |
Quote:
|
Quote:
Tegát 200 hekin 100k hírnévvel lehet észrevétlen lenni:confused: :D :eek: |
Hírnevezni minek az 5 ben?1 A ban jobban lehet :)
|
Quote:
|
Quote:
:) |
Quote:
|
Meddig lehetsz észrevétlen?
Sziasztok!
Mi a véleményetek arról, ha valaki úgy rejtőzik hogy az országa státuszát szövivezérre állítja. Mert a magányos farkasok az elsődleges célpontok a szövik számára :( Sokat segíthet egy ELF faji varázslat is, nomeg tolizni sem szabad a környező orikat, inkább felfelé és minél messzebb :) Azt sem szabad túlzásba vinni, mert a pontlistán nagyon szembetűnik a hírneved változása. Nem olyan uncsi annak, aki szeret csendben lopakodni felfelé.... |
Quote:
Meg ha csont tolis vagy, akkor is :) Korbemerik a kornyeket sehol senki, akkor utjuk, -40% :) |
Sokan vannak ( tudva, vagy nem) főleg kezdők, akik vezérnek, vagy tagnak állítják be magukat, de egy felmérés után ( meg 3 - tag után) megvan az ingyen föld is.
|
Quote:
szóval, azért ne írjuk le a megtévesztés erejét:D bár mondjuk elhiszem, hogy nem feltételezték kékszámos oriról, hogy ilyennel blöfföl 2. szinten.. :D de sose tudni, ugyebár, vannak őrültek is:P |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Hát elég nehéz észrevétlennek maradni, mert sokan szisztematikusan pásztázzák a környéket.
Hullával és mindig kevés készpénzzel, készletekkel nem sokan ütnének be. De lehet, hogy jönne némi ajándék, ha már lopni nincs mit. :rolleyes: |
Quote:
|
Szerintem a legjobban úgy lehet tanulni, ha sikerül beállni egy jó szövibe, ahol normális arcok vannak és tanítani is hajlandóak. Ott sokkal hamarabb kitanulhatod a hód részleteit.
Persze van némi veszélye, hogy nem "elég" normális arcok közé keveredsz, de hát kockázat nélkül nincs nyereség. :p A magányos felfedezgetés azért macera, mert hosszútávon unalmas, ha meg elkezdesz mocorogni magasabb hekin, akkor gyorsan elkenhetik a szájadat és akkor elmegy a kedved az egésztől. (a szövi háború fortélyait célszerű 400-600 heki között begyakorólni, mert 1000 heki fölött már elég szépek a veszteségek egy adok kapok után) Amíg csak 1 ori volt (elf:)) mindig tök ideg lettem, ha loptak, meg variztak meg nagy néha beütöttek. Most, hogy van 6 orim, ebből 3 szövi, és megannyi szöviháború a hátam mögött, meg sem rezdül az arcom, ha berombolnak, megrengetnek, lopnak, hisz ez csak karcolás egy harcban amolyan nyitány, beköszönés egy háborúban. Szal fel a harci gatyát, legyél óriás (szieszta rulz:mad: ) és hent vazze!!!! :D Hulljon mind, ki ellened fegyvert ragad :cool: |
Quote:
Hümmm lehet csak én vagyok hülye de ennek mi köze az előtted szólokhoz ?:) |
All times are GMT +1. The time now is 12:00. |