Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Meddig lehetsz észrevétlen? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=993)

Pepa 11-02-2006 18:57

Meddig lehetsz észrevétlen?

Sziasztok!

Ezt a topicot arra számon, hogy egy ember meddig lehet észrevéllen, ha nyugodt, felfedezős játékot akar, mert tanulja és nem akar konfliktust. Nem szeretném az olyan hozzászólást, hogy az ne játszon, mert igenis vannak ilyen játékosok.

Dragi 11-02-2006 18:58

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 40292)
Sziasztok!

Ezt a topicot arra számon, hogy egy ember meddig lehet észrevéllen, ha nyugodt, felfedezős játékot akar, mert tanulja és nem akar konfliktust. Nem szeretném az olyan hozzászólást, hogy az ne játszon, mert igenis vannak ilyen játékosok.

Beton íjjas felfedezgetős játék :) ELF :)

dreaman68 11-02-2006 19:02

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 40292)
Sziasztok!

Hát ha mf ként szerencséd van akkor max az 5. szint végéig. Bár még az is necces

Dragi 11-02-2006 19:09

Quote:

Originally Posted by dreaman68 (Post 40296)
Hát ha mf ként szerencséd van akkor max az 5. szint végéig. Bár még az is necces

Hát attól mennyire vagy jó diplomata és mennyire kekeckedsz a környékeddel :p

laci 11-02-2006 19:11

Egy időn túl dögunalmas, ha az ember semmit nem csinál. Akkor már inkább elmennék tevét nevelgetni, asszem ott nem jönnek a gonosz ellenfelek.

Dragi 11-02-2006 19:13

Quote:

Originally Posted by laci (Post 40304)
Egy időn túl dögunalmas, ha az ember semmit nem csinál. Akkor már inkább elmennék tevét nevelgetni, asszem ott nem jönnek a gonosz ellenfelek.

Nem csak a gonosz üzenetek hogy a tevéd éhezzik :D:D:D vayg az csak nálam van ????:D:rolleyes: :eek: :confused: :cool:

De amúgy télleg elég uncsi lehet ez a felfedezgetek :D Egy idő után úgy is nekikell állnod valakinek :D

laci 11-02-2006 19:33

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 40306)
Nem csak a gonosz üzenetek hogy a tevéd éhezzik :D:D:D vayg az csak nálam van ????:D:rolleyes: :eek: :confused: :cool:

Ehh, de a Hóditóban az a legkisebb baj, ha csak éhezés van :D

Dragi 11-02-2006 19:40

Quote:

Originally Posted by laci (Post 40312)
Ehh, de a Hóditóban az a legkisebb baj, ha csak éhezés van :D

Ha a Hódítóban is sokáig megy az éhezés biz az is tud nagy gondokat okozni :)

laci 11-02-2006 19:48

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 40315)
Ha a Hódítóban is sokáig megy az éhezés biz az is tud nagy gondokat okozni :)

Tuuuud, persze hogy tud, de az még csak a problémák kezdete, mig a tevenevelgetőben az már a bajok csúcsa :D

Grabi 11-02-2006 19:50

szerintem amennyiben nem kötsz bele senkibe és nem mész a max heki felé (ez elfként ugye erősen necces :) akkor simán lehet bármeddig.

Ice/Tigg 11-02-2006 19:59

Egészen addig amig amig nem kell másnak a te területed egy darabja

A két alsó szint törpével

Pepa 11-02-2006 21:07

Mert vannak olyan szövik akik nem sietnek felfelé és az adott szint alján-közepén laknak. Ott a varisnak 5 kör fel és le van gömbje mindenkiről a tolisnak meg ép és szövilistája. A komolyabb háború elkerülése érdekében az ilyeneket találják meg. Egyébként aki, csak felfedezésre játszik, az nem lesz betoníj, mert állandóan termelni kell katit, nyersit, tekit és pénzt.

Dragi 11-02-2006 21:11

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 40340)
Mert vannak olyan szövik akik nem sietnek felfelé és az adott szint alján-közepén laknak. Ott a varisnak 5 kör fel és le van gömbje mindenkiről a tolisnak meg ép és szövilistája. A komolyabb háború elkerülése érdekében az ilyeneket találják meg. Egyébként aki, csak felfedezésre játszik, az nem lesz betoníj, mert állandóan termelni kell katit, nyersit, tekit és pénzt.

nono egyszerre csak egyet :) vagy közbe folyamatosan :) és ha valaki jó üzleti érzékkel van megáldva akkor elég erősen jókat üzletelhet a piacon :)

Pepa 11-02-2006 21:15

És máris nem olyan unalmas a felfedezősdi:D

Cassandra 11-02-2006 21:17

Sztem elég sokáig észrevétlenül lehet maradni, de abban nincs semmi érdekes.:)

Phoenix 11-02-2006 21:21

persze...lehetsz észrevétlen...akár elég sokáig is, de ezzel nekem annyi a problémám, mint azzal, hogy valaki 200 hekin dekkol, mert ott le tudja alázni a kezdőket és ez jól esik neki :)

Dragi 11-02-2006 21:32

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 40348)
persze...lehetsz észrevétlen...akár elég sokáig is, de ezzel nekem annyi a problémám, mint azzal, hogy valaki 200 hekin dekkol, mert ott le tudja alázni a kezdőket és ez jól esik neki :)

pölö te ???:D Meg én is ?:D:rolleyes: :rolleyes:

Cassandra 11-02-2006 21:58

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 40348)

Mit keres maga itt?
És meg sem mukkan MSN-en, na szép... :D

Mellesleg nekem nagyon uncsi a csak felfedezgetek címü dolog, jól meg is jártam vele párszor, de nem bírok egyhelyben megülni a játékban sem...:)

Dragi 11-02-2006 22:00

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 40370)
Mit keres maga itt?

Mit vársz egy olyantól akinek felvitte az Isten a dolgát :D:D:D és kint nyugszik England országba :D

Cassandra 11-02-2006 22:04

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 40372)
és kint nyugszik England országba :D

Hmm... még nem nyugodhat, az elöbb még ide írt.:p
De ha legközelebb is sunnyog magam ásom el. :D

Cuyu 11-03-2006 08:53

Dragon,asszem én is azo közé a gonoszak közé tartozom,aki csak hírnevet akar növelni,NAGYON lassan fejlődik és közben NAGYON sok dolgot halmoz fel (első a hírnév!:D) mások kifosztásából és megtámadásából..hát bocsi,Cassandra,vannak ilyen emberek,erre vagyok én jó példa...de azért ne felejtsük el,hogy ha 2 ilyen "lent van az orink és csak hírnevezünk és kicsit próbálunk tápolni" típusú ori találkozik (márpedig ennek azért nagy az esélye),akkor ott aztán lesz jó kis banzáj... :D

Valezius 11-03-2006 09:56

Én azokat szoktam nézni, amikor áldozatot keresek, akiknek kevés a hírnévpontjuk (abszolútéertékben), mert sok közülük azért nem támad, mert nincs mivel. (thát azokat, akiknek 0, vagy negatív: ők meg is érdemlik ;) )Szóval sztem 0hírnévponttal nem lehet elbújni, és vagy meglopnak előbb-utóbb, vagy be is ütnek. (Annyi könnyű préda van) Ha meg nem támad az ember akkor lopni, meg varázsolni kell, de azzal lassabban nő a hírnév.
Ha meg már lopkod az ember, akkor nem kell annyit termelni, és át lehet menni támadójátékba, mert az mégse járja, hogy az ember ne tudjon visszaütni, ha bántják. :D

Phoenix 11-03-2006 10:25

[OFF]
Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 40370)
Mit keres maga itt?

Sorry :D
de azt hittem alszol :) de majd megoldjuk valamikor a dumát, mert jó lenne :)

[/OFF]
Drag: engem úgy ismersz, hogy mindig a gyengébe kötök bele :D

ja igen a nulla hírnévponttal kapcsolatban: az nem sok mindent mond, mert ha monnyuk a hadis támad egyszer felfelé aztán meg lefelé akkor is nullához közelít :) meg nem is szeretem, ha nagyon megnő a hírnevem :)

Remedy 11-03-2006 11:01

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 40537)
[OFF]

Sorry :D
de azt hittem alszol :) de majd megoldjuk valamikor a dumát, mert jó lenne :)

[/OFF]
Drag: engem úgy ismersz, hogy mindig a gyengébe kötök bele :D

ja igen a nulla hírnévponttal kapcsolatban: az nem sok mindent mond, mert ha monnyuk a hadis támad egyszer felfelé aztán meg lefelé akkor is nullához közelít :) meg nem is szeretem, ha nagyon megnő a hírnevem :)

Na azt te is tudod, hogy a nullahoz kozelit nem egyenlo a nullaval, ugye? :D

Pepa 11-03-2006 13:36

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 40524)
Én azokat szoktam nézni, amikor áldozatot keresek, akiknek kevés a hírnévpontjuk (abszolútéertékben), mert sok közülük azért nem támad, mert nincs mivel. (thát azokat, akiknek 0, vagy negatív: ők meg is érdemlik ;) )Szóval sztem 0hírnévponttal nem lehet elbújni, és vagy meglopnak előbb-utóbb, vagy be is ütnek. (Annyi könnyű préda van) Ha meg nem támad az ember akkor lopni, meg varázsolni kell, de azzal lassabban nő a hírnév.
Ha meg már lopkod az ember, akkor nem kell annyit termelni, és át lehet menni támadójátékba, mert az mégse járja, hogy az ember ne tudjon visszaütni, ha bántják. :D

Tegát 200 hekin 100k hírnévvel lehet észrevétlen lenni:confused: :D :eek:

Alba 11-03-2006 14:09

Hírnevezni minek az 5 ben?1 A ban jobban lehet :)

Croissant 11-03-2006 14:19

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 40581)
Tegát 200 hekin 100k hírnévvel lehet észrevétlen lenni:confused: :D :eek:

Ez kérdés, v kijelentés?

Remedy 11-03-2006 14:56

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 40586)
Ez kérdés, v kijelentés?

Igen :)

:)

Croissant 11-03-2006 15:06

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 40593)
Igen :)

:)

Miért? :) :) :)

Say 11-03-2006 15:23

Meddig lehetsz észrevétlen?

Sziasztok!
Mi a véleményetek arról, ha valaki úgy rejtőzik hogy az országa státuszát szövivezérre állítja. Mert a magányos farkasok az elsődleges célpontok a szövik számára :(
Sokat segíthet egy ELF faji varázslat is, nomeg tolizni sem szabad a környező orikat, inkább felfelé és minél messzebb :)
Azt sem szabad túlzásba vinni, mert a pontlistán nagyon szembetűnik a hírneved változása.
Nem olyan uncsi annak, aki szeret csendben lopakodni felfelé....

Remedy 11-03-2006 15:24

Quote:

Originally Posted by Say (Post 40596)
Sziasztok!
Mi a véleményetek arról, ha valaki úgy rejtőzik hogy az országa státuszát szövivezérre állítja. Mert a magányos farkasok az elsődleges célpontok a szövik számára :(
Sokat segíthet egy ELF faji varázslat is, nomeg tolizni sem szabad a környező orikat, inkább felfelé és minél messzebb :)
Azt sem szabad túlzásba vinni, mert a pontlistán nagyon szembetűnik a hírneved változása.
Nem olyan uncsi annak, aki szeret csendben lopakodni felfelé....

Az elsot eleg nagy butasagnak tartom :)
Meg ha csont tolis vagy, akkor is :) Korbemerik a kornyeket sehol senki, akkor utjuk, -40% :)

Pepa 11-09-2006 15:43

Sokan vannak ( tudva, vagy nem) főleg kezdők, akik vezérnek, vagy tagnak állítják be magukat, de egy felmérés után ( meg 3 - tag után) megvan az ingyen föld is.

director 11-09-2006 15:48

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 40598)
Az elsot eleg nagy butasagnak tartom :)
Meg ha csont tolis vagy, akkor is :) Korbemerik a kornyeket sehol senki, akkor utjuk, -40% :)

:) pedig, én 2/B-ben elfként majdnem egy hónapig szövitagra voltam állítva, és egyedül voltam.. főleg tolim volt, 15% íj toronyban, és 6-7%-nyi vari.. senki nem ütött, mindig csak gömböztek:) aztán lépés előtt nemsokkal ,gondoltam nyugi van, átraktam magam mf-re, másnap rögtön bevertek.. nagyon örültem:D

szóval, azért ne írjuk le a megtévesztés erejét:D bár mondjuk elhiszem, hogy nem feltételezték kékszámos oriról, hogy ilyennel blöfföl 2. szinten.. :D de sose tudni, ugyebár, vannak őrültek is:P

Remedy 11-09-2006 16:53

Quote:

Originally Posted by director (Post 42155)
:) pedig, én 2/B-ben elfként majdnem egy hónapig szövitagra voltam állítva, és egyedül voltam.. főleg tolim volt, 15% íj toronyban, és 6-7%-nyi vari.. senki nem ütött, mindig csak gömböztek:) aztán lépés előtt nemsokkal ,gondoltam nyugi van, átraktam magam mf-re, másnap rögtön bevertek.. nagyon örültem:D

szóval, azért ne írjuk le a megtévesztés erejét:D bár mondjuk elhiszem, hogy nem feltételezték kékszámos oriról, hogy ilyennel blöfföl 2. szinten.. :D de sose tudni, ugyebár, vannak őrültek is:P

Nemhinnem hogy ez a megtevesztes ereje lenne, max lustasag azoktol, akik gomboztek....

director 11-09-2006 17:04

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 42168)
Nemhinnem hogy ez a megtevesztes ereje lenne, max lustasag azoktol, akik gomboztek....

nemtom, te ha látsz egy elf orit, akinél bebukik a szövi tolisa, szövetség tagja, kék száma van, a krónikája tök üres, akkor biztos hoyg piszkálni fogod?:) szerintem nem. persze, lehet hoyg mégis. :) mindenben van kockázat.. mindenesetre top 5-10%-ban maradni mf-ként nem egyszerű B-ben. ezért gondoltam, hogy nem leszek mf. :D lehet hogy mázli, de azért működött

Remedy 11-09-2006 17:20

Quote:

Originally Posted by director (Post 42176)
nemtom, te ha látsz egy elf orit, akinél bebukik a szövi tolisa, szövetség tagja, kék száma van, a krónikája tök üres, akkor biztos hoyg piszkálni fogod?:) szerintem nem. persze, lehet hoyg mégis. :) mindenben van kockázat.. mindenesetre top 5-10%-ban maradni mf-ként nem egyszerű B-ben. ezért gondoltam, hogy nem leszek mf. :D lehet hogy mázli, de azért működött

mondom, vegigmerem a kornyeket 2 koron, es ha sehol senki, utom mint butyok :)

Valezius 11-09-2006 17:22

Hát elég nehéz észrevétlennek maradni, mert sokan szisztematikusan pásztázzák a környéket.
Hullával és mindig kevés készpénzzel, készletekkel nem sokan ütnének be. De lehet, hogy jönne némi ajándék, ha már lopni nincs mit. :rolleyes:

director 11-09-2006 17:25

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 42184)
mondom, vegigmerem a kornyeket 2 koron, es ha sehol senki, utom mint butyok :)

akkor lehet hogy szerencse, hogy nem voltál a közelben:D de fenn azért nagy a leütési veszély.. nemtom, szerintem nem sokan kockáztatnának egy elf miatt ott.. de ez úgyis csak elmélet:) nem is azt mondom, hogy ez az ultimate túlélési útmutató mf-eknek:) viszont lehet így is.

Massza Rex 11-09-2006 17:48

Szerintem a legjobban úgy lehet tanulni, ha sikerül beállni egy jó szövibe, ahol normális arcok vannak és tanítani is hajlandóak. Ott sokkal hamarabb kitanulhatod a hód részleteit.

Persze van némi veszélye, hogy nem "elég" normális arcok közé keveredsz, de hát kockázat nélkül nincs nyereség. :p

A magányos felfedezgetés azért macera, mert hosszútávon unalmas, ha meg elkezdesz mocorogni magasabb hekin, akkor gyorsan elkenhetik a szájadat és akkor elmegy a kedved az egésztől. (a szövi háború fortélyait célszerű 400-600 heki között begyakorólni, mert 1000 heki fölött már elég szépek a veszteségek egy adok kapok után)

Amíg csak 1 ori volt (elf:)) mindig tök ideg lettem, ha loptak, meg variztak meg nagy néha beütöttek. Most, hogy van 6 orim, ebből 3 szövi, és megannyi szöviháború a hátam mögött, meg sem rezdül az arcom, ha berombolnak, megrengetnek, lopnak, hisz ez csak karcolás egy harcban amolyan nyitány, beköszönés egy háborúban.

Szal fel a harci gatyát, legyél óriás (szieszta rulz:mad: ) és hent vazze!!!! :D
Hulljon mind, ki ellened fegyvert ragad :cool:

Dragi 11-09-2006 18:18

Quote:

Originally Posted by Massza Rex (Post 42194)
Szerintem a legjobban úgy lehet tanulni, ha sikerül beállni egy jó szövibe, ahol normális arcok vannak és tanítani is hajlandóak. Ott sokkal hamarabb kitanulhatod a hód részleteit.

Persze van némi veszélye, hogy nem "elég" normális arcok közé keveredsz, de hát kockázat nélkül nincs nyereség. :p

A magányos felfedezgetés azért macera, mert hosszútávon unalmas, ha meg elkezdesz mocorogni magasabb hekin, akkor gyorsan elkenhetik a szájadat és akkor elmegy a kedved az egésztől. (a szövi háború fortélyait célszerű 400-600 heki között begyakorólni, mert 1000 heki fölött már elég szépek a veszteségek egy adok kapok után)

Amíg csak 1 ori volt (elf:)) mindig tök ideg lettem, ha loptak, meg variztak meg nagy néha beütöttek. Most, hogy van 6 orim, ebből 3 szövi, és megannyi szöviháború a hátam mögött, meg sem rezdül az arcom, ha berombolnak, megrengetnek, lopnak, hisz ez csak karcolás egy harcban amolyan nyitány, beköszönés egy háborúban.

Szal fel a harci gatyát, legyél óriás (szieszta rulz:mad: ) és hent vazze!!!! :D
Hulljon mind, ki ellened fegyvert ragad :cool:

Hümmm lehet csak én vagyok hülye de ennek mi köze az előtted szólokhoz ?:)

All times are GMT +1. The time now is 12:00.