![]() |
szasztrok
ujj orit ugy kell csinalni,hogy elotte kerjetek valakitol 200-300millt kolcson
meg vedelem alatt epuljetek es teljetek utanna utni utni utni :-) ha a megvalositasrol kerdesetek lenne keressetek meg csucsika 280262:D :D :D :D |
:) csucsi, ez is egy remek módszer, és sokan alkalmazzák is.. de kevésbé hogyismondjam.. korrekt:)
|
az korrekt hogy csinalsz 1200ijjat 10toronyba
1k varit 600tolit es 133konytarral irod a tekit???????? |
elég korrekt, mivel nem ütközik a szabályokba, szerintem:D
|
föleg ugy hogy fontvagy az 1a ba
tudod hova fordulsz,es akkor kezdessz tekitirni es mielott fordulna kiarulsz mindent es atkuldod egy havernak es mikor lefordultal megkapod a let az telleg sokkal korrektebb!! |
nem, ez nem korrekt, mivel ezt is tiltják a szabályok. úgyhogy ezzel se mondtál semmit:D
|
de addig jo ez a jatek
mig vannak becsuletes emberek mint te!! minden elismeresem a tietek!:D :D :D |
szerintem is, én élvezem h ilyen vagyok:) külön öröm mikor látom h hiába jksz-elnek ellenem, úgyis vesztenek:D
|
én nem jksz-ezek
csak nemi elonnyel indulok azaz indultam neha mostmar nemcsalok!! vannak emberek akik ezt nemhiszik de telleg!!!!!!!! |
én mindent elhiszek, de ha aztán csalódok, akkor érdemes nem a közelemben lenni. :)
és tényleg könnyebb előnnyel indulni, meg biztonságosabb, meg mittudomén.. de én szeretek nulláról kezdeni.. szeretem a kihívásokat:) |
hol jatszol
hatha keresunk valami kihivasokat! :-)))))))))))))))) |
pillanatnyilag sehol se nagyon, csak vegetálok, vizsgák, munka, meg nők.. minden fronton le vagyok foglalva:DD
|
:d :d :d :d
|
egyébként magyarban B-ben és X-ben, angolban B-ben járok pillanatnyilag.. majd talán februárban foglalkozom is valamelyik orival:D
|
most lépek,majdmég beszélünk
|
oké, hátha majd megtérítelek:D
viszont úgy látom Ati nagyon figyel, mert máris áthelyeződött a topik fele:D ami nem baj, sőt jó. tényleg ide való:) |
Quote:
TEtszett kerestünk vele pár millát!!! Ha esetleg valaki ilyesmivel próbálkozna először szóljon nekem nyugodtan sokhelyen megtaláltok "Eszeveszett vagy őrült" néven!:cool: |
na ja, vannak akik meg ebből élnek meg:) nem tagadom hogy gyakran én is ezzel szerzek jelentős kezdőtőkét:) tehát végülis ez nekem csak jó.. de azért mégis, a szabály az szabály;)
|
há most indítottam 5. szinten egy orit..... majd, lehet, hogy kirpóbálom ;)
|
?????
Quote:
Ezt hol tiltja a szabaly???? |
Quote:
|
:) köszi a választ, számból vetted ki a szót
látod süti, mindig tanul az ember.. :D |
Quote:
|
úgy nem jksz:) de ezt eddig senki nem mondta.
az alatt h "átküldöm", általában valami egészen mást értenek:D |
Quote:
Ezt en nem tartom jksz-nek. Azert sem mert ha eredmenyesen akarsz segiteni, ugy szovetsegbe kell hogy lepjetek. Es a viszonzas is szovi kapcsolatot igenyel. Szovin bellul meg nincs jksz. :) |
a jksz az, ami, játékon kívüli szövetség. szerintem pont ezt jelenti:)
és remekül lehet szövin kívül is pénzt átjátszani, azt meg annyira nem szabad. :) az meg hogy ártó szándék, vagy nem.. fene se tudja, és fenét se érdekel,, mész a levesbe, ha bebuksz:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
vannak törvények, és van olyan hogy "a törvény szelleme" ez egy megfoghatatlan dolog, nem tudjuk pontosan hol van a határ, de általában ezt a legtöbben érzik. itt ebben a játékban ha valki nem érzi, akkor jön egy moderátor, vagy jön attila, és ő megmondja mi a törvény szelleme (amit ő alkotott). /mielőtt valaki a fejemre olvassa, igen én is csináltam már ilyet. sőt a hőskorban nem egy országom törlésre is került amiatt, mert én úgy gondoltam, hogy azt hogy valaki multi, azt nekem szabad úgy ellensúlyoznom, hogy én is megszegek egy-két szabályt. (mondhatjuk hogy szabad is, csak ha lebuksz ilyenkkor ne reklamálj ;) )/ |
Quote:
Hát igen, ez a romlott társadalom:P Biztos nem tiszta a lelkiismerete annak ,aki ilyeneket gondol! ;) |
hamár jksz meg minden ilyesmi szóbakerült itten...
Azt szeretném kérdezni, ha van 2 szövetség (minden tagnak MNTje van egymással, mert a játék más kereteket nem biztosít szövetségek közti haverságra) Szal és ezek ketten megdumálják, hogy legyaknak egy 3. szövit az jksz? Elméletileg az, de szerintem ez hiányzik a játékból még, mert 4embernél szerintem nagyobb társulások létezhetnének. |
Quote:
Ez gyakorlatilag is jksz. |
közbe kitaláltam, hogy hadüzenet segítségével ezt látszólag ki lehet küszöbölni, de valami okos ember kitalálatna erre valamit!!
|
Quote:
Herr Dirrectore. Ne allits valotlant Csucsikanak. En tudom az igazsagot . Te meg tudod hogy en tudom es mindenki tudja azt amit nem tud azt mas tudja es az a mas kicsoda ha tudni akarod. asszem ertheto. :PPPP |
szia lacqa!még mindig bánat önti el szÍvem ha arar gondolok töröltél msn ről..:( :( szvsz a jksz ezők a leg*********bbek..azoktól kikészülök..és néhány elég befolyásos arc kedvelt eszköze..lepi
|
Quote:
|
Quote:
akkor ezt megbeszéltük;) |
Ne allits valotlant Csucsikanak
ezt nemertem
!!!!!!!!!! :eek: :eek: |
Quote:
|
Quote:
|