Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Írásjog elvesztése (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=986)

Netelek 11-02-2006 07:22

Írásjog elvesztése

Hi!
Ha egyszer elvesztettem az írásjogomat nem adják vissza soha?
Nem is csináltam nagy bűnt csak egy csoportról adtam ki infót.

Deni 11-02-2006 07:28

Szerintem ezt a support@hodito.hu -n kérdezd meg :)

Netelek 11-02-2006 07:42

Ott is kérdeztem, a válasz: A Hódittóban tanusított el nem fogadható viselkedésed miatt az írásjog visszaadására nincs lehetőség!

director 11-02-2006 07:45

Quote:

Originally Posted by Netelek (Post 40071)
Ott is kérdeztem, a válasz: A Hódittóban tanusított el nem fogadható viselkedésed miatt az írásjog visszaadására nincs lehetőség!

ez a létező leggonoszabb itélet, amit adnak:) valószínűleg nem kapod vissza, ez van.

Netelek 11-02-2006 07:51

Quote:

Originally Posted by director (Post 40072)
ez a létező leggonoszabb itélet, amit adnak:) valószínűleg nem kapod vissza, ez van.

De íráslyog nélkül nem lehet játszani:(

laci 11-02-2006 07:53

Ilyenkor szövifórumba sem irhatsz? Amúgy akkor sincs nagy gáz, beszélj a szövetségeseiddel, és valami külső programon beszélgessetek, sima ügy.

Netelek 11-02-2006 07:55

Quote:

Originally Posted by laci (Post 40078)
Ilyenkor szövifórumba sem irhatsz? Amúgy akkor sincs nagy gáz, beszélj a szövetségeseiddel, és valami külső programon beszélgessetek, sima ügy.

De arra írhatok, de ott kezdődik az ügy hogy a diplomáciára se írhatok; hogyan legyenek szövetségeseim ha nincs fenn hirdetés :( :(

Békés 11-02-2006 07:56

Quote:

Originally Posted by laci (Post 40078)

Szövifórumba irhat.
Csak a rendes fórumba nem és a levelezése van letiltva.

Harcosok 11-02-2006 08:00

Quote:

Originally Posted by Netelek (Post 40079)
De arra írhatok, de ott kezdődik az ügy hogy a diplomáciára se írhatok; hogyan legyenek szövetségeseim ha nincs fenn hirdetés :( :(

Hát max ugy veheted fel a diplomáciábana kapcsolatot,hogy:
Csak olvasod azokat amiket hirdetnek mások nyitsz az anarba egy orit és azzal mindig irsz az olyanoknak akinek a hirdetése megtetszett,hogy msn vagy valami:)

laci 11-02-2006 08:05

Vagy mf-ként játszol ezentúl.

director 11-02-2006 08:06

szerintem vedd úgy, hoyg ezt az oridat törölték, és csinálj egy újat:)

Remedy 11-02-2006 08:17

Esetleg irj nekik(support), hogy igy nagyon nehez jatszanod, megbantad amit tettel, ird le a problemakat, mondd hogy ezentul jol viselkedsz, es legyszives szabjanak ki egy hataridot, ami utan visszaadjak...

Hatha sikerul.....

Deni 11-02-2006 08:20

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 40091)
Esetleg irj nekik(support), hogy igy nagyon nehez jatszanod, megbantad amit tettel, ird le a problemakat, mondd hogy ezentul jol viselkedsz, es legyszives szabjanak ki egy hataridot, ami utan visszaadjak...

Hatha sikerul.....

Szerintem ebben igaza van Remynek.. Ha megfelelő hangnemben és érvekkel alátámasztva írod a levelet, akkor esélyed még lehet..

Békés 11-02-2006 08:28

Quote:

Hatha sikerul.....

Ere már volt példa, igaz utánna már nemérdemes megbotlani mert még Szent Péter se tud segiteni:)

Netelek 11-02-2006 08:52

Quote:

Hatha sikerul.....

Ez még nem jutott eszembe:), má próbáltam
de látják hogy ez a címe hogy "írásjog" akkor csak bemásolják azt az üzit amit elöbb irtam

laci 11-02-2006 08:55

NAgyon régi, vagy "értékes" ez az országod? Ha nincs más megoldás, akkor tényleg csak a törlés marad (vagy a mf :p ).

Netelek 11-02-2006 09:03

Quote:

Originally Posted by laci (Post 40103)
NAgyon régi, vagy "értékes" ez az országod? Ha nincs más megoldás, akkor tényleg csak a törlés marad (vagy a mf :p ).

Óóó, nem, csak 3. szintü

Ati 11-02-2006 09:06

Quote:

Originally Posted by Netelek (Post 40071)

Akkor megkaptad a választ, mi a további kérdés?

Ha olyan hangnemet használsz a Hódítóban, ami nem éri el az elvárható minimális kultúrszintet, akkor a többi játékos védelme érdekében minden további kommunikációs lehetőséget elveszünk.

Sorry, de ez egy kultúrált játék, ha nem ilyen környezetben szeretnél játszani, akkor más oldalt kell keresned.

Ati 11-02-2006 09:08

Quote:

Originally Posted by Netelek (Post 40102)
Ez még nem jutott eszembe:), má próbáltam
de látják hogy ez a címe hogy "írásjog" akkor csak bemásolják azt az üzit amit elöbb irtam

Nem egészen. Ilyenkor megnézzük, hogy miért lett elvéve, és két lehetőség van:

1, nagyon durva üzenet volt - ez esetben nincs lehetőség az írási lehetőség visszaadására.
2, nem volt annyira durva üzenet - ez esetben van rá lehetőség.

Ha azt a választ kaptad, hogy nincs, akkor az első kategóriába tartozott az üzenet, ami miatt el lett véve.

Netelek 11-02-2006 09:09

De Ati, semmi durva nem volt.
Felléptem 4. szintre, a gyerek írt az 5. szintröl hogy milyen a piac, mennyi a csopi létszám stb.
Én meg voltam olyan hülye hogy megirtam neki...

Ati 11-02-2006 09:11

Quote:

Originally Posted by Netelek (Post 40112)
De Ati, semmi durva nem volt.
Felléptem 4. szintre, a gyerek írt az 5. szintröl hogy milyen a piac, mennyi a csopi létszám stb.
Én meg voltam olyan hülye hogy megirtam neki...

... vagy nem ez az üzenet volt, ami miatt elvesztetted. Országszámod?

Ati 11-02-2006 09:12

Quote:

Originally Posted by Netelek (Post 40115)
Adema (#366710)

Jajj. :D

Oké, lapozzunk, tényleg soha az életben nem kaphatod vissza, és az itteni pirosodon se csodálkozom most már. ;)

Ha konkrétan érdekel, hogy miért is lett végleg elvéve, akkor esetleg nézd meg a kimenő e-mailjeidet, azt hiszem írtál pár tucatot a support@hodito.hu-ra.........

Netelek 11-02-2006 09:14

Csak -1 be vagyok.
De már én is kiváncsi vagyok miért vesztettem el:rolleyes:

Ati 11-02-2006 09:17

Quote:

Originally Posted by Netelek (Post 40118)
Csak -1 be vagyok.
De már én is kiváncsi vagyok miért vesztettem el:rolleyes:

Mint említettem, van egy minimális szint, amit mindenkitől elvárunk.

Biztos vagyok benne, hogy rengeteg játék van a neten, ahol nincs ilyen követelmény, tudom figyelmedbe ajánlani ezeket az oldalakat.

Netelek 11-02-2006 09:21

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 40120)
Mint említettem, van egy minimális szint, amit mindenkitől elvárunk.

Biztos vagyok benne, hogy rengeteg játék van a neten, ahol nincs ilyen követelmény, tudom figyelmedbe ajánlani ezeket az oldalakat.

A botlásom régen volt azóta megváltoztam:)

Ati 11-02-2006 09:24

Quote:

Originally Posted by Netelek (Post 40122)
A botlásom régen volt azóta megváltoztam:)

Azért lássuk be, hogy 10-15 igen erősen k*rvaanyázós fenyegető levél elküldése nem meríti ki a kulturált játék fogalmát. Sorry, de ez végleges.

laci 11-02-2006 09:29

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 40124)
Azért lássuk be, hogy 10-15 igen erősen k*rvaanyázós fenyegető levél...

Hűűűűűűűha :D :D :D

Netelek 11-02-2006 09:30

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 40124)
Azért lássuk be, hogy 10-15 igen erősen k*rvaanyázós fenyegető levél elküldése nem meríti ki a kulturált játék fogalmát. Sorry, de ez végleges.

Akkor ez már végleges, nem lehet sehogy visszaszerezni:confused: :(

Ati 11-02-2006 09:31

Quote:

Originally Posted by Netelek (Post 40128)
Akkor ez már végleges, nem lehet sehogy visszaszerezni:confused: :(

Pontosan...

Netelek 11-02-2006 09:34

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 40117)
Jajj. :D

Oké, lapozzunk, tényleg soha az életben nem kaphatod vissza, és az itteni pirosodon se csodálkozom most már. ;)

Ha konkrétan érdekel, hogy miért is lett végleg elvéve, akkor esetleg nézd meg a kimenő e-mailjeidet, azt hiszem írtál pár tucatot a support@hodito.hu-ra.........

Jó küldtem egypárat, de ez az írásjog elvesztése után küldtem hogy vissza akarom kapni, de az oka mi volt h elvesztettem?

Kubbi 11-02-2006 09:41

De miért írtál ilyen csúnyán? Lehet, hogy csak ezért nem kaphatod vissza a jogod. Ha normálisan kezdtél volna "könyörögni" :) már lehet, hogy írhatnál ;)

Amikor Ati kapásból elvetette a karavános ötletemet, és is írtam neki... Igaz nem válaszolt, de nem is írtam csúnyát.
Azóta meg vip-es lettem...:D És megkaptam a karavánom.

Netelek 11-02-2006 09:45

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 40131)
De miért írtál ilyen csúnyán? Lehet, hogy csak ezért nem kaphatod vissza a jogod. Ha normálisan kezdtél volna "könyörögni" :) már lehet, hogy írhatnál ;)

Amikor Ati kapásból elvetette a karavános ötletemet, és is írtam neki... Igaz nem válaszolt, de nem is írtam csúnyát.
Azóta meg vip-es lettem...:D És megkaptam a karavánom.

Már én se tudom;)
Nemkaphatom vissza a jogot, jó, de legalább a diplomáciára irhatnék :(

laci 11-02-2006 09:50

Hagyd már, eléggé határozott volt Ati válasza, szerintem ne is erőltesd.

Szecsa 11-02-2006 11:01

Szerintem regizz egy uj orit, es jatsz tiszta lapokkal.

Dragi 11-02-2006 11:02

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 40155)

De azért előtte törölje a másikat :D mert könnyen anarch lehet a vége :D

director 11-02-2006 11:05

és jegyezd meg a tanulságokat: 1. nem beszélünk csúnyán, mert az rossz 2. nem írunk a supportra, mert semmi haszna 3. nem eszünk fagyit télen

Remedy 11-02-2006 11:06

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 40155)

Hihi.... Indulj tiszta lappal(tabula rasa), erre gondoltal.... jatszani nyilt kartyakkal szokas, es az mast jelent :D

Ati 11-02-2006 11:07

Quote:

Originally Posted by director (Post 40159)
2. nem írunk a supportra, mert semmi haszna

Én inkább úgy fogalmaznék, hogy nem írunk a supportra anyázós levelek tucatjait, ha épp vissza szeretnénk kapni az írási lehetőségünket... ;)

Furamód volt már, aki visszakapta. :) Igaz ő nem is ilyen stílusban írt e-mailt. ;)

director 11-02-2006 11:11

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 40162)
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy nem írunk a supportra anyázós levelek tucatjait, ha épp vissza szeretnénk kapni az írási lehetőségünket... ;)

Furamód volt már, aki visszakapta. :) Igaz ő nem is ilyen stílusban írt e-mailt. ;)

nemtom, én eddig vagy 10szer írtam a supportra, és minden esetben a tökéletesen nagy nulla vagy a semmitmondó hülye válasz volt az eredmény. persze nem kizárt hogy velem van a baj.. már hallottam olyanról, aki beszélt olyannal aki találkozott valakivel akinek az öccsének válaszolt a support valami hasznosat

de mondom, ez csak az én véleményem, nem kell nagyon megsértődni:)

Deni 11-02-2006 11:11

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 40162)

Ezt tanusíthatom :D

All times are GMT +1. The time now is 17:45.