![]() |
VIP hétvégi
A sok ismerettség leküzdése érdekében be lehetne vezetni az anonim játékot a VIP hétvégibe.
|
Quote:
Szerintem is a VIP hétvégi az egy egyéni megmérettetés,mivel hogy csak 1 ember nyerheti meg.Szóval mindenki küzdjön egyedül,és ne az ismerettségeken múljön az első helyezés sorsa.Szerintem szüntessük meg a szövetséget.Mindenki legyen egyedül,és anonim legyen az egész VIP hétvégi és csak a végén legyen névlegesitve az eredmény. |
Az a baj a javaslattal, hogy az ismerősök a névtelenség ellenére gond nélkül képesek megtalálni egymást! Most még a nevek alapján kitalálhatod, hogy ki tápol kit...
|
Quote:
|
De mit értesz anonim alatt? Mert megkérdezem mondjuk épp a haveroktól msn-n, kinek mi a neve, és máris ugyanott vagyunk;) Tehát ilyen téren ez nem megoldás.
|
A saját nevét se lássa senki:)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Pl nekem is volt már olyan hogy megkértek,adja földet.Szombat este beneveztem,felmetem a 10. helyig és Vasárnap estére leadtam a földet.De ez ellen kellen tenni valamit,hogy ezt ne tudjam megcsinálni. |
Hv-ban nem, de Arénában hasonlót nagyon régen én is csináltam egyszer. Pedig ott nem semmi, lévén nem 5 percesek a körök.
Abban amúgy igazat adok, hogy a csalásokat ki kéne küszöbölni valahogy. Vip hv-n kétszer vettem részt, de már az első elég volt rájönni, hogy nincs esélyem akkor se ha kibírom alvás nélkül a hétvégét:) A második csak azért volt, hogy biztosra menjek:) |
Vip hétvégin még sose voltam, de a normálban már előfordultam egy párszor. A rendes játékban max. végszükség esetén támadnák ismerőst, de furcsa mód Hv-n, és párbajban nincs lelkifurdalásom ilyen esetre! Sőt, meg lennék sértve, ha velem szemben támadna valakinek hasonló gondolata! :D
Egyébként meg az az ismi általában már eleve azért van benn, hogy szépen tápolhassa. És ezen, hidd el, nem segít a névtelenség... Lásd a saját eseted! Miért is kellett neked teljesíteni azt a kérést? Megtagadtad volna csak azért, mert anonim a hétvégi? |
Quote:
Az anonimságot,meg azért irtam,mert az legalább az olyan haverságokat kiszürné akik csak érdekhaverok.Mert van olyan is hogy ő sem sokott megtámadni engem itt hétvégiben ezért én sem támadom és szépen elvagyunk egymás mellett. |
A megbeszélt szövetkezéseket valami olyasmival lehetne kiküszöbölni,hogy ösztönözni kellene a felfelé támadást.Viszont van egy csomo olyan dolog hogy valami ismer valakit de csak hétvégiből,és tudja ő is jól jétszik,meg egyebek és kerüli az ütközést.Ezt pl egy anonim játékkal el lehetne kerülni.Szóval szerintem jó 5let.
|
Quote:
Jó persze valaki így van vele. De én pl olyan vagyok, hogy ugyanúgy játéknak veszem a rendeset is mint a hétvégit is. Persze rendeset komolyabban. De ha a rendesben összehaverkodok valakivel, akkor hétvégiben sincs szívem megütni. Ilyen alapon rendesben is szívózhatnék vele. Elvégre játék :) Bármikor újrakezdhetem is ha kell. Számomra nem a kis kék kettes, hármas stb. a lényeg. :) És talán ha anonim lenne mondhatnám azt haveroknak, hogy na azért sem mondom meg ki vagyok, és megszívatok mindenkit :P De persze nincs mindenki így vele, ezért ez csak egy ötlet/felvetés, aztán meglátjuk mi sül ki belőle ;) |
Üdv! Hozzászolva az üzenetekhez...
Szövizni orikat még nem nagyon láttam, de nem kimondottan van esélyük :) 1-ik bealszik, a másik 3 meg szív :D De bulira jó, majd én is kiakarok próbálni egy szövizést :) Az, hogy aki normálban haver és ott nem üti egymást, az a hv-ban miért ne üthetné....hát nem 1* volt az, hogy barátságok szakadtak, meg a hv-n mert voltam olyan elvetemült, hogy bevertem...és mint szokott, msn letiltás, normál szinten barátból ellenfél...:S Az hogy anonim legyen, jó megoldás arra, hogy valóban ne összejátszás legyen a hv-n se, mert nem jó érzés mikor ráérnél egész hv-n és péntek este éjfélig kikészít az egész játék, mert mindenki összejátszik... Kideríteni meg nehezebb lenne hogy ki az A betű, vagy ki az X :) És mi van ha elfogy a magyar ABC betűje ? Bevezetjük a görögöt is ? :D Vagy lehetnének számok pl, vagy nemtom :) Ha itt tartunk én még bevezetném azt, hogy azok az orik ne kerülhessenek be a pontlistába akik nem játszanak (nem léptek be). MInt pl az A-ban ha 1 ori előjön szk-ról, abban a körben nem jelenik meg az orij,a csak a körváltástól kezdődően élvezhetné a hv fílinget :) Sztem maradéktalanul hozzászoltam mindenhez, talán egy kicsit többet is :):p ;) :D |
Quote:
Quote:
A hetvegi lenyege talan abban lenne, hogy korlatok nelkul az ember idot ranszanva, probalkozzon mas fajta jatekkal...ha sok az ismeros, akkor sok a korlat is, mely unalmassa teheti a jatekot. Quote:
Quote:
Jollehet ez unfair lenne azzal szemben, aki ugy akarna tavolsagi vedelmet szerezni, aki bont bebont a "be nem lepett orszagok" ala, mivel akkor 30-40 korre kerul a mezonytol. De szerintem ez is megoldhato, hogy ha valaki lebont a "lathatatlanok" ala, akkor is elkeruljon messzire...csak a kerdes, honnan tudna, mennyit kell bontani, hogy eppen alajuk keruljon? Az biztos, hogy igy picit zsufoltnak erzem en is a pontlistat, es ezzel valamit kellene kezdeni...mivel a mezony 60-70%-a a legtobbszor be se lep a jatekba, csupan ott van az orija...ki tudja miert?... |
Egyébként még mindig nincs a pontlistában kékkel szedve a nyertes ori ? :(
Azóta hidegen hagy a hv..:( Nagyon teccett amikor kékkellett az ori és mellette lobogott a zászló, vagy a tojás. |
Nem lehet, hogy anonim hv épp az ellenkező hatást érné el? Most azért aki odafigyel szerintem látja, hogy kik szoktak rendszeresen összedolgozni, anonim esetén ez kizárható...
|
Quote:
Viszont van egy másik indokom is az anonim játékra.Azért is jó lenne mondjuk névtelenül játszani,mert ha mondjuk valakit utálnak azt kicsinálják egyből.De ha anonimban játszik akkor nem csinálják ki. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
És amúgy aki akarja úgyis megtudja a másiknak melyik az orija :) |
Mit is árthatna ez a javaslat mondja már el nekem valaki:)
Az biztos így is ki lehetne deríteni,hogy ki melyik orival nyomja. DE akkor párbajban is ez értelmetlen dolog ezek szerint???:) Én támogatom a javaslatot ártani nem árhat ugyhogy nem tom mi a gond vele:) |
A parbajt ne keverd ide :)
Artani biztos nem art az anonymsag, mas kerdes, hogy egy egesz hetvegit anonymkent vegignyomni, hat nem tudom...nekem jo ez igy. |
Quote:
|
Támogatom az ötletet!szerintem jó így az ember(ha akar)valóban a játéktudásával játszhat nem pedig az ismertségével!!:D
|
Én nem látom értelmét de nekem mindegy úgyse a névre játszom :)
|
Esetleg az lenne még elfogadható mindenki számára, hogy a hv kezdésekor nem csak fajt és személyiséget választhatsz, hanem országnevet. Így aki azt akarja, hogy felismerjék, az játszon a saját nevével, aki nem akar az ismerősökkel foglalkozni, játsszon álnévvel. Vélemény?
|
Quote:
De így ha már ismerik azt,hogy te vagy pl Dragon akkor se tudod titkolni ha akarod:PÉs ha nem tudja pl egy ismid,hogy hv-zol csak közben veszi észre azokat meguszhatnád:) |
Quote:
|
Quote:
Na látod látod rosszul tudod:) Még harcosok orimmal is sokszor:) Látszik figyelmesen olvastad a vip hv katipiac megszünése témát is:) DE szerintme te se nyertél ott sokszor de simába se rengetegszer:) Bár nemhiszem,hogy most ez lenne a téma csak ha már te megejgyezted akkor én is:P Ja és már unom ahova megyek mindenhol belémkötsz vedd már észre itt nem erröl megy a duma. On Én továbbra is amelett vagyok,hogy jó lenne az anonymság bár az is igaz aki naon akarja ugyis kijátsza .DE párbajon se látom annyira,hogy jaj most mindig elmondják egymásnak kicsodák ugyhogy vip hv-ban se lenne szerintem az,hogy midnig elmondja.... szvsz |
Na, de egy parbaj nehany oras...mig egy hetvegi tobb mint 48 ora.. :)
|
Quote:
De amugy pontosítok 55ora. Lehet pl te nem birnád ki de én igen .... meg az is jó már ha 24orán át nem megy az ismizés;) |
Quote:
|
Quote:
Amúgy ha valahogy meglehetne oldani hogy ne derüljön melyik kinek az orija akkor nem lenne rossz ötlet! De sztem ilyen változtatásra nem nagyon van lehetőség |
Quote:
Van lehetőség arra, hogy nagyon nehéz legyen az orikat beazonosítani. Mindenkinek saját pontlistája legyen, és összekeverve a betúk. Azaz minden ori másol lássa a B játékost. Már csak arra kell megoldást találni, hogy fórumon se lehessen üzenni egymásnak, ez viszont kizárható:) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 23:45. |