Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Szabadidő, Sport (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Bajnokok Ligája (Foci BL) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=97)

lll 01-28-2006 16:21

2005/2006 Foci BL topic! Nyert: Fc Liverpool

Nah hello!
Akkor ez a Bl topicja lesz!!

Ki nyeri idén a Bl-t??? szavazást nem indítok, mert ez a topic jövőre is kell majd!

Utólag beírva

Megnyerte ezt az idényt: Fc Liverpool

Pool 01-28-2006 20:19

Juve, Barca, Milan az esélyes sztem, de a Barcának ehez át kell mennie a Chelsea-n, szóval nem is tudom :)
Mivel a Juvét szeretem, így nekik szurkolok és a Poolnak

lll 01-28-2006 21:10

én a Man UTD-nek drukkolok:) de nincs esélye

Pool 01-28-2006 21:36

Quote:

Originally Posted by lagen
én a Man UTD-nek drukkolok:) de nincs esélye

nem sok, mivel nem jutott tovább a csoportból :D

lll 01-28-2006 22:11

Quote:

Originally Posted by LiverPool
nem sok, mivel nem jutott tovább a csoportból :D

hát jah sajnos, demajd jövőre meglesz:)

lll 01-28-2006 23:05

Szavazás!

Nah mégis indítottam 1 szavazást:)

mindenki szavazzon!!

Fosztó 01-28-2006 23:27

Quote:

Originally Posted by LiverPool
Juve, Barca, Milan az esélyes sztem, de a Barcának ehez át kell mennie a Chelsea-n, szóval nem is tudom :)
Mivel a Juvét szeretem, így nekik szurkolok és a Poolnak

Szerintem meg eselyesek koze lehet sorolni a Bayert is nem rossz csapat az :)
A Milan szeintem most nem igazn eselyes mar idosek a vedok es mar reg tulleptek csucsformajukon (talan meg Nesta is). De Juve mindenkeppen egyik nagy eselyes es a masik a Chelsea es Barca parharc gyoztese.

lll 01-29-2006 01:41

Quote:

Originally Posted by Fosztó
A Milan szeintem most nem igazn eselyes mar idosek a vedok es mar reg tulleptek csucsformajukon (talan meg Nesta is). De Juve mindenkeppen egyik nagy eselyes es a masik a Chelsea es Barca parharc gyoztese.

hát igen a Bayern is elég jó csapat, de ha azt vesszük, hogy 98-as Bl döntőben a MAN UTD az utolsó 2 percben verte el, akkor nem valami jó csapat, és ez bármikor újra meglehet:o kár, hogy akkor még nem néztem a focit, mert elég jó meccs lehetett

lll 01-29-2006 01:42

Quote:

hát igen a Bayern is elég jó csapat, de ha azt vesszük, hogy 98-as Bl döntőben a MAN UTD az utolsó 2 percben verte el, akkor nem valami jó csapat, és ez bármikor újra meglehet:o kár, hogy akkor még nem néztem a focit, mert elég jó meccs lehetett

lll 01-29-2006 01:42

Quote:

Fosztó 01-30-2006 13:13

Quote:

Originally Posted by lagen

En lattam a mecset eleg jo meccs volt kiveve az az utolso par per totalis osszeomlasat.
Egyebeken ez tenyleg barmkor megeshet de ugyanugy megeshet a Bayern ellenfeleivel is nem hiszem hogy ez csak a nemetekre lenne jellemzo sot :)

De attol fuggetlenul hogy a Bayern mennyire jo csapat vagy nem hajra Barca!! :D

lll 02-01-2006 22:43

:)
Quote:

En lattam a mecset eleg jo meccs volt kiveve az az utolso par per totalis osszeomlasat.
Egyebeken ez tenyleg barmkor megeshet de ugyanugy megeshet a Bayern ellenfeleivel is nem hiszem hogy ez csak a nemetekre lenne jellemzo sot :)
De attol fuggetlenul hogy a Bayern mennyire jo csapat vagy nem hajra Barca!! :D

de mondjuk nem ezért nem írtam a szavazás közé a Bayern-t, hanem azért, mert csak 10 szavazási lehetőség van és mivel 16 csapat van még ezért 7-et nem írtam, mert a 7db az a stb... -ra kell akkor nyomni a szavazást:)

BeeLord 03-01-2006 19:44

Így hogy lementek a nyolcaddöntők első meccsei, így mindjárt más a helyzet. Sajnos a titkos esélyesm, a Real elbukott otthon, szóval ők idén sem nyernek semmit. Nem azt mondom, nyerhetnek Londonban, de talán most nem elég jók ehhez. A Barca nyert a Chelsea ellen idegenben, esélyes hát, hogy továbbjutnak, és azzal a lendületel szerintem meg is nyerik a BL-t.

lll 03-06-2006 23:38

Quote:

Originally Posted by BeeLord
Így hogy lementek a nyolcaddöntők első meccsei, így mindjárt más a helyzet. Sajnos a titkos esélyesm, a Real elbukott otthon, szóval ők idén sem nyernek semmit. Nem azt mondom, nyerhetnek Londonban, de talán most nem elég jók ehhez. A Barca nyert a Chelsea ellen idegenben, esélyes hát, hogy továbbjutnak, és azzal a lendületel szerintem meg is nyerik a BL-t.

Lazán megnyerik

G.O.D. 03-08-2006 14:20

Viva Internazionale!

Most végre az Inter éve jön!!!

G.O.D. 03-09-2006 06:16

Hát mégsem :mad:

GOD 03-14-2006 23:23

Na azé!!!

Nyert az inter és a 8között van :-))):D

szamóka 03-14-2006 23:56

Hajrá ágyúsok!

szamóka 03-28-2006 22:03

Mondom én...

Steve 03-28-2006 22:23

A Jue le lett tiporva...

Hajrá Barca nyomjátok! Eto'o és Ronaldinho csak mosolyogva őrjítsétek a védőket ahogy szoktátok!:D :cool: :D :cool:

BeeLord 04-20-2006 20:14

Hát... Bárhogy is élmélkedek, ebből Barcelona - Arsenal döntő lesz.:D

szamóka 04-20-2006 20:23

Vajon a Barca betalál az Arsenal kapujába?

BeeLord 04-21-2006 12:56

Hát, remélem nem egy Milán - Juventus típusú döntő lesz. Én annak is örülnék, ha a tavalyi döntő színvonalát hozná:D Amúgy én azt mondom, hogy egy gólt biztosan tudnak majd rúgni. A Real-lal, a Juventus-szal és a Villareal-lal ellentétben a Barcelonának van egy olyan játékosa, aki minden mérkőzésen elemében van a játéknak, és gyakorlatilag sima alap emberi védők által foghatatlan.

Láma 04-21-2006 20:25

a juventus már kiesett héló, a milán meg kiesésre áll szerencsére:D Nem maradt két olasz csapat, ergó nem lehet olyan döntő:D

szamóka 04-21-2006 21:01

Quote:

Originally Posted by Láma
a juventus már kiesett héló, a milán meg kiesésre áll szerencsére:D Nem maradt két olasz csapat, ergó nem lehet olyan döntő:D

Ettől még lehet Juve-Milán típusú döntő...:rolleyes:

szamóka 04-21-2006 21:04

Quote:

Originally Posted by BeeLord
A Real-lal, a Juventus-szal és a Villareal-lal ellentétben a Barcelonának van egy olyan játékosa, aki minden mérkőzésen elemében van a játéknak, és gyakorlatilag sima alap emberi védők által foghatatlan.

Hacsak valamelyik londoni csikó le nem veszi a pályáról. A Real és a Juve ászai nem sokat tettek hozzá a játékhoz az Arsenal B hátvédsorának köszönhetően.

BeeLord 04-22-2006 11:55

Majd kiderül, de én továbbra is szentűl állítom, hogy Ronaldinho-val nem fognak bírni. Én bár Real drukker vagyok, de szerintem Ronaldinho sokkal nagyobb falat egy védő számára, mint Zidane vagy mondjuk Nedved. De tény, hogy nagyon jó most az Arsenal védelme, ezért az is előfordulhat, hogy egy Henry gól lesz az egész meccsen, és ne adj Isten, az addig teljesen esélytelen Arsenal nyeri a bl-t.

BeeLord 04-22-2006 11:58

Quote:

Originally Posted by Láma

Csak a minőségre értettem:D Valljuk be, ritka szar döntő volt. De hozhattam volna példának a görögök "csodálatos" játékát az eb-n.

Láma 04-22-2006 18:40

olyan szar döntőt csakis két olasz csapat produkálhat, tehát olyan nem lesz:)

BeeLord 04-27-2006 13:23

Hát nem történt meglepetés. Pedig a Villareal-ban még bíztam. De most legalább kiderül, hogy mit tud kezdeni az Arsenal védelem Ronaldinho-val.

lll 05-16-2006 17:09

a google-ben ezt a topicot lehet találni:)

Man UTD ezt kell beírni és a 2-es oldalon csak magyar oldalakat hozzon be:rolleyes:

Steve 05-17-2006 20:45

áááá milyen első félidő!!!:)
-a bíró haljon meg, de minimum essen le az orra
-szép volt Arsenal
-szép gól, gyönyörű kapufa
-akkor is Barca, Barca!!!!

puma 05-17-2006 20:52

Quote:

Originally Posted by Steve
áááá milyen első félidő!!!:)
-a bíró haljon meg, de minimum essen le az orra
-szép volt Arsenal
-szép gól, gyönyörű kapufa
-akkor is Barca, Barca!!!!

nehogy azt mond hogy nem volt jogos:D

Steve 05-17-2006 21:32

Továbbot inthetett volna és akkor gól+piros. De mostmár mind1 mert nyer a Barca!!!:D:cool: :D :cool:

szamóka 05-17-2006 22:30

Quote:

Originally Posted by Steve
Továbbot inthetett volna és akkor gól+piros. De mostmár mind1 mert nyer a Barca!!!

Inkább a lest kellett volna befújnia, és akkor nincs se gól se kiállítás.:p Ezt a Barcát még az Arsenal is kiütötte volna teljes létszámban...

Oxford Shire 09-08-2006 12:54

Eléggé szomorú, hogy a szavazásnál az összes liga elit csapata föl van sorolva, de a MU pl kimaradt...
Pedig Ők nyerik meg :)

A Münyhenre sem emléxem, hogy láttam volna :)

Cece 09-08-2006 15:47

Quote:

Originally Posted by Oxford Shire (Post 30568)
Eléggé szomorú, hogy a szavazásnál az összes liga elit csapata föl van sorolva, de a MU pl kimaradt...

Civi... ööö az idén már a MU nem nyer meg semmit :D esetleg jövőre, ugyanis a szezon csak szeptember 12. én startol :D
De sebaj :D Én is Manchesternek drukkolok :)

http://www.messengermods.com/data/th...loryManUtd.jpg

Arrakis 12-01-2006 04:04

Quote:

Originally Posted by Oxford Shire (Post 30568)

Eh, köszönöm, hogy erre az utóbbi ordító hibára nem nekem kellett rámutatnom:D:D:D

Üsse kő, nyerjen a MU, de a Bayernnel játszon döntőt, s ne legyen rosszabb, mint a '99es:)

Arrakis 12-01-2006 04:06

Persze ha vmi apró véletlen folytán mégis a bajorok nyernének... :) hajh, tsak úgy elgondolkodtam... :):):)

Alba 12-01-2006 08:45

Nem szeretem a lyont de szerintem ok nyernek....Megérdemlik es marha erősek

All times are GMT +1. The time now is 02:38.