Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Hadüzi (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=959)

Tibi22_SKCS 10-26-2006 21:35

Hadüzi

Hadüzit egy Vipes 3 orinak tud küldeni. Ez lehetne inkább 4 ori mert egy szövi 4 oriból álhat max. Ellenvetés van?

lll 10-26-2006 21:47

Quote:

Originally Posted by Tibi22_SKCS (Post 38130)
Hadüzit egy Vipes 3 orinak tud küldeni. Ez lehetne inkább 4 ori mert egy szövi 4 oriból álhat max. Ellenvetés van?

nekem nincs, de szerintem felesleges dolog ezt átállítani
de rögtön mondok okot is, mert ugye ok és okozat:)
nah tehát az ok: azért, mert tegyük fel szövi háború van, akkor tuti nem fogsz mind a 4 orinak neki menni, álltalában max 1-2 orinak, de még a kettő is sok
szóval fölösleges ezt átállítani, de persze nem okoz nagy galibát az eddigi jól működő engyensúlyból

Tibi22_SKCS 10-26-2006 21:57

egy hadi ori neki megy mind a 4nek szerintem. :) mivel legyen az varis vagy tolis mészárolni kell.. hadisnak is neki megy hazakisérni a sereget másnem :)

Senki 10-26-2006 22:35

én is jobban ellennék a 4el :D mint leszervezni akkor ki melyik 3at mészárolja :D

Láma 10-26-2006 23:00

http://forum.queosia.com/showthread.php?t=334

Ati hozzászólás nélkül elvetette, remélem csak érdeklődés hiánya miatt.

Senki 10-26-2006 23:20

Quote:

Originally Posted by Láma (Post 38144)

szétoffoltuk.. mint a törpéset kezdjük. plz stop :D

vereslaszlo 10-26-2006 23:56

Ok

Jogos és megvalósításra javaslom.

Atiii 10-27-2006 05:27

jó ahogy most van.

Szerintem jó így ahogy van!
Amikor kitalálták,hogy 3 orinak lehessen küldeni az biztos nem véletlen volt.
Ati is tudta,hogy 4 tagból állhat egy szövi...mégis 3 hadüzi van!!
És mondjuk kiküldöm 3 tagnak az első aki kidől vagy szabizik arról már le is lehet venni és lehet küldeni a 4.tagnak!:o

Synkel 10-27-2006 06:48

Én továbbra is támogatom, hogy egy teljes szövinek lehessen küldeni:) Macerás leszevezni, hogy mindenki mindenkivel hadüziben legyen:)

Szecsa 10-27-2006 11:28

En annyira nem latom ertelmet...Csak gondold el, hogy ha mind a 4 tagnak kuldesz, akkor nem tudsz tamadni....amig ok nem tamadnak vissza.
Ha leszervezett, lebeszelt a haduzi, akkor persze mas a kerdes.
De ha 3 tagnak kuldesz haduzit, akkor amig nem lesznek aktivak, addig a negyedik tagot szejjellehet szedni.

lll 10-27-2006 12:00

ez így mindegyik érv szerintem teljesen igaz, ha olyan szemszögből nézzük a dolgot ahogy írta, de én még mindig azt mondom, hogy most teljesen felesleges ezért Atinak venni a fáradtságot és átállítani:)
így is lehet normálisan játszani, meg úgyis
de persze, ha csak 5 perc az egész, hogy átírja 4-re akkor meg lehet csinálni, de egyébként hadjuk ezt szerintem

Synkel 10-27-2006 14:01

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 38238)
En annyira nem latom ertelmet...Csak gondold el, hogy ha mind a 4 tagnak kuldesz, akkor nem tudsz tamadni....amig ok nem tamadnak vissza.
Ha leszervezett, lebeszelt a haduzi, akkor persze mas a kerdes.
De ha 3 tagnak kuldesz haduzit, akkor amig nem lesznek aktivak, addig a negyedik tagot szejjellehet szedni.

A hadüziben az egyik legizgalmasabb, hogy elküldöm, és várom, mikor szegi meg a felkészülési időt:) Mellesleg a javasalt életbe lépésével nem lenne kötelező hirtelen mindenkinek hadüzit küldened, ez csak egy lehetőség volna.

vereslaszlo 10-27-2006 14:17

Ati!
Egyáltalán az orik hány százaléka élt ezzel a lehetőséggel?
Ebből látnánk, hogy ez a kérdés mennyire elvi vagy gyakorlati kérdés.
Kösz.

Szecsa 10-27-2006 15:06

En pl. csak nagyon nagy haboruknal elek a haduzivel es csak akkor ha pl. ismerosnek rontok neki :) Ne erje varatlanul a dolog...es gyorsabb lefolyasu legyen.
Sok az a 24 kör varakozas egy kisebb haboruert :-/

Synkel 10-27-2006 16:51

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 38319)
En pl. csak nagyon nagy haboruknal elek a haduzivel es csak akkor ha pl. ismerosnek rontok neki :) Ne erje varatlanul a dolog...es gyorsabb lefolyasu legyen.
Sok az a 24 kör varakozas egy kisebb haboruert :-/

Ez igaz, 24 kör alatt gyakran vége az egésznek. Én leginkáb időhúzásnak szoktam használni, illetve akkor ha valaki már régebben szeretnék elkapni, és ha már utolérte akkor beleadok apait-anyait

monro 10-27-2006 19:37

Quote:

Originally Posted by vereslaszlo (Post 38301)
Ati!
Egyáltalán az orik hány százaléka élt ezzel a lehetőséggel?
Ebből látnánk, hogy ez a kérdés mennyire elvi vagy gyakorlati kérdés.
Kösz.

Egy MF ori sztem elég sokat ki tud hozni belőle egy szövi ellen. Akinek küldöd az valószínűleg 24 körig ki van iktatva a játékból (persze csak ha jó helyre küldöd) és ezalatt kevesebb helyre kell figyelned. Én elég sokat használtam, sztem jó dolog. Hogy kell e 4 belőle? hmmm.... Nekem nem hiányzott a 4., de ha valakinek igen akkor miért ne lehetne 4?

monro 10-27-2006 19:39

Quote:

Originally Posted by Atiii (Post 38157)
Szerintem jó így ahogy van!
Amikor kitalálták,hogy 3 orinak lehessen küldeni az biztos nem véletlen volt.
Ati is tudta,hogy 4 tagból állhat egy szövi...mégis 3 hadüzi van!!
És mondjuk kiküldöm 3 tagnak az első aki kidől vagy szabizik arról már le is lehet venni és lehet küldeni a 4.tagnak!:o

Azért mondod, hogy jó így,mert biztos nem véletlen? Ha fogalmad sincs vajon miért van 3 a 4 helyett akkor minek foglalsz állást? :)

Egyébként az életbelépéstől számított 72körig vissza sem tudod vonni, ugyhogy ez a része sem jött be :D

Killer 10-29-2006 01:06

jó ötlet támogatom!:rolleyes:

Atiii 10-31-2006 02:43

monro!!!!!!!
monro!!
Quote:

Originally Posted by Tibi22_SKCS (Post 38130)

Az elejét is olvasd már el a témának,ha már kötekedni akarsz!!:cool:

Quote:

Originally Posted by monro (Post 38402)
Azért mondod, hogy jó így,mert biztos nem véletlen? Ha fogalmad sincs vajon miért van 3 a 4 helyett akkor minek foglalsz állást? :)

Egyébként az életbelépéstől számított 72körig vissza sem tudod vonni, ugyhogy ez a része sem jött be :D

Igazad van!
Nem foglalok állást többet.
Te tudod miért van 3 a 4 helyett mégse tudtál hozzá szólni értelmessen a témához...sorry:D :D :D

Ez a része tényleg nem jött be nekem:(
Mellé nyúltam:(
Szóval egy szövi háború még véletlenűl se tud elhúzódni 72 körnél tovább...:(
Főleg ahol már hadüziről van szó!!!!!monro-monro....
Szörnyen nagyot tévedtem és mégegyszer sorry a butaságaimért!!:p

Legközelebb,ha oltasz valakit vagy kritizálsz azért írj a témához is valami értelmesset ,ha lehetne kérnem.thx

Pepa 11-28-2006 18:10

Teljes mértékben támogatom. Egy fél-varis hadis óriással nekimegyek mindenkinek a szöviből, főleg a mészár hatékonyabb.

Synkel 11-28-2006 18:36

ÉS a nem baj, hozzátennék még valamit a javaslathoz.
Aszongya, hogy a hadüzenet minden hadi vari és toliakció hatékonyságát növeli, kivéve a földrengést. A varis így is épp eléggé hátrányban van a többivel szemben, miért kell az egyetlen fegyverét elvenni?

Panyi 11-28-2006 20:02

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 47422)
ÉS a nem baj, hozzátennék még valamit a javaslathoz.
Aszongya, hogy a hadüzenet minden hadi vari és toliakció hatékonyságát növeli, kivéve a földrengést. A varis így is épp eléggé hátrányban van a többivel szemben, miért kell az egyetlen fegyverét elvenni?

Én eddig 1x kaptam hadüzenetet, küldeni nem küldtem, lehet, hogy ideje lenne valahol kipróbálni.

Viszont a varikat nem fogom sajnálni, főleg ha piszok drága alapanyag árú szintről van szó, bőven tudnak így is elég kárt tenni hadüzenet bónusz nélkül is.

Synkel 11-28-2006 20:10

Quote:

Originally Posted by Panyi (Post 47439)
Én eddig 1x kaptam hadüzenetet, küldeni nem küldtem, lehet, hogy ideje lenne valahol kipróbálni.

Viszont a varikat nem fogom sajnálni, főleg ha piszok drága alapanyag árú szintről van szó, bőven tudnak így is elég kárt tenni hadüzenet bónusz nélkül is.

Azért azt számold hozzá, hogy ha mészárolják őket, az amúgy is magas veszteségük még tovább nő a hadüzi hatására.

FJORD 11-28-2006 20:13

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 47445)
Azért azt számold hozzá, hogy ha mészárolják őket, az amúgy is magas veszteségük még tovább nő a hadüzi hatására.

Oké de már 3 országnál is ha hadüzibe vagy velük és valamit elnézel akkor neked annyi. Szerintem innen nézve mindegy, hogy 3 vagy 4

Synkel 11-28-2006 20:16

Quote:

Originally Posted by FJORD (Post 47449)
Oké de már 3 országnál is ha hadüzibe vagy velük és valamit elnézel akkor neked annyi. Szerintem innen nézve mindegy, hogy 3 vagy 4

Lehet, hoyg mindegy. Lehet, hogy Szecsának van igaza, és jobban járok ,ha egyet kihagyok. Az is lehet, sose küldök hadüzit többé. De itt arról van szó, hogy NINCS lehetőségem egy teljes szövinek egyszerre hadat üzenni, ami szerintem logikátlan

FJORD 11-28-2006 20:18

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 47452)
Lehet, hoyg mindegy. Lehet, hogy Szecsának van igaza, és jobban járok ,ha egyet kihagyok. Az is lehet, sose küldök hadüzit többé. De itt arról van szó, hogy NINCS lehetőségem egy teljes szövinek egyszerre hadat üzenni, ami szerintem logikátlan

Oké ebben igazad van.

Szecsa 11-29-2006 09:00

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 47452)

Köszi, Synkel :)

Peter 12-05-2006 19:52

Quote:

Originally Posted by Atiii (Post 39487)
monro!!!!!!!
monro!!
Az elejét is olvasd már el a témának,ha már kötekedni akarsz!!:cool:

Igazad van!
Nem foglalok állást többet.
Te tudod miért van 3 a 4 helyett mégse tudtál hozzá szólni értelmessen a témához...sorry:D :D :D

Ez a része tényleg nem jött be nekem:(
Mellé nyúltam:(
Szóval egy szövi háború még véletlenűl se tud elhúzódni 72 körnél tovább...:(
Főleg ahol már hadüziről van szó!!!!!monro-monro....
Szörnyen nagyot tévedtem és mégegyszer sorry a butaságaimért!!:p

Legközelebb,ha oltasz valakit vagy kritizálsz azért írj a témához is valami értelmesset ,ha lehetne kérnem.thx

létezik ennyire buta ember? :confused:
ha majd 10ed annyit tudsz, vagy 10ed annyit ér a hozzászólásod, mint Monroeé, akkor írj legközelebb ide kérlek ;)
egyébként az ötlet tényleg jo, aki meg nem akar, az ne használja el a 4.et, de a lehetőséget adják meg annak aki szeretné mind a 4 ellenfélnek elküldeni :)

Szecsa 12-05-2006 20:06

Szerintem a <72 kör egy szovihaboru kicsit tulzas :)
lassuba biztos hogy nincs 72 kör (hisz az ott 9 nap :D ), de ahol van normalis katipiac es mondjuk normal csoportban, ahol annyira nem draga a katona, ott igenis egy jobb szovihaboru szerintem legalabb 100 kor, szerintem :)

Atiii 12-06-2006 05:56

Quote:

Originally Posted by Peter (Post 51099)
létezik ennyire buta ember?

IGEN!

Én pl. hulla hülye és buta vagyok!
Te meg okos vagy és szép:)

És szerintem nem létfontosságú,hogy 4 hadüzit tudjak küldeni!

monro 12-06-2006 08:10

Quote:

Originally Posted by Atiii (Post 51470)

Sztem sem létfontosságú, de ha másnak ez fontos akkor támogasd, vagy utasítsd el úgy, hogy megindoklod miért nem akarod.
Egyébként meg sajnálom ha megsértettelek korábban, sorry.

Kisbér 12-06-2006 08:21

Látom itt mindenki vipes...

És ugye csak a vip-es küldhet hadüzit...
Minél többet tud küldeni, annál nagyobb a szakadék a vip-es és nem vipes között...
Szerintem ez volt az az ok, amiért 3-nál nem adtak többet annó...

Voltam,
Kisbér

Peter 12-06-2006 08:36

Quote:

Originally Posted by Atiii (Post 51470)
IGEN!

Én pl. hulla hülye és buta vagyok!
Te meg okos vagy és szép:)

ne ironizálj kérlek, én egy szóval sem mondtam ilyet magamra, te viszont minden szavaddal csak magadat minősíted ;)

egyébként igaz, nem létfontosságú, de az sem az, hogy hódítózz :D

Atiii 12-06-2006 09:10

Quote:

Originally Posted by Peter (Post 51487)
egyébként igaz, nem létfontosságú, de az sem az, hogy hódítózz :D

Na nehogymá a nyúl vigye a puskát!!
Ezt magyarázd el nekem létszi....,hogy -hogy jött neked ez a gondolat??
Mert nem ebbe a topicba való és igaz nem létfontosságú,de az se ,hogy hódozz!:confused: :confused:

Akkor hagyd abba a hódot..én tuti nem fogom.Igencsak ennek élek,ha hiszed hanem!

Atiii 12-06-2006 09:17

Quote:

Originally Posted by monro (Post 51479)
Sztem sem létfontosságú, de ha másnak ez fontos akkor támogasd, vagy utasítsd el úgy, hogy megindoklod miért nem akarod.
Egyébként meg sajnálom ha megsértettelek korábban, sorry.

Semmi gond én is elmézést kérek tölled.
Amint kiderűlt rólad te igazán jó ember vagy úgyhogy én vok a hibás!

Amúgy meg tényleg nem létfontosságú a 4 hadüzi!
Lehetne egy szavazást is indítani akár,hogy ki milyen sürűn használja pl. mert lehet nem is használják olyan sürűn ezt a funkciót!
És ugye csak vipesek használják!

Én az elmúlt nem is tudom hány hónapban talán 6-7...csak egyszer vettem igénybe és ott is az volt,hogy a 4. tag akinek nem küldtem annak küldött a másik hadis!
És akit már annyira levertünk a sz.háború során ,hogy ártani nem tudott akkor róla levettük és küldtük a 4.tagnak(akinek persze a másik hadis már küldött korábban)

3 hadi-1vari felállásnál meg megint más a szitu....
Szóval az hogy tudjunk 4 orinak küldeni jó lehet,de felesleges.
Ez csak az én véleményem:)

Atiii 12-06-2006 09:22

Asszem nem fog menni!!

http://forum.queosia.com/showthread.php?t=1082

Ez is erről akart szólni ,de nem jött össze!!:confused:
-Aki nyit új témát nem nézi meg,hogy volt -e ilyen már nyitva korábban!
Mert látjátok ez már a 3. ilyen téma hadüzivel kapcsolatban!!!

monro 12-06-2006 09:23

Quote:

Originally Posted by Atiii (Post 51505)
Amint kiderűlt rólad te igazán jó ember vagy ...

Na ilyennel sem vádoltak még sosem :D:D:D
Köszi ;)

Atiii 12-06-2006 09:28

Quote:

Originally Posted by Láma (Post 38144)

Nem is tudom!
Javaslom mindenkinek az elöző két elvetett javaslatot olvassa el!

Vol aki 5 hadüzit akart már küldeni volt aki az egész csopinak:D:D
Én pl. beérném kettővel is amilyen gyakran használom!!

Szecsa 12-06-2006 09:44

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 51481)
Látom itt mindenki vipes...

És ugye csak a vip-es küldhet hadüzit...
Minél többet tud küldeni, annál nagyobb a szakadék a vip-es és nem vipes között...
Szerintem ez volt az az ok, amiért 3-nál nem adtak többet annó...

Kisbér

Szerintem az a +1 hadüzi nem szabna annyival nagyobb szakadékot.
Kíváncsi lennék, hogy mennyi vipes használja rendszeresen a hadüzit, mert szerintem nem sokan. Azért a felkészülési idő miatt az emberek inkább hagyják a +% -okat.

Kisbér 12-06-2006 10:15

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 51524)
Szerintem az a +1 hadüzi nem szabna annyival nagyobb szakadékot.
Kíváncsi lennék, hogy mennyi vipes használja rendszeresen a hadüzit, mert szerintem nem sokan. Azért a felkészülési idő miatt az emberek inkább hagyják a +% -okat.

Van arra is mód, hogy elcsípj egy ilyent...
Háborúban vagy egy szövivel, a tolis lopkod, öldököl, gyújtogat... Varis renget, viszi a készültséged, stb, stb...
Amint látod, hogy ezt csinálja, elküldöd a hadüzit. Ha akkor küldöd, amikor épp akciózik, akkor máris támadhatod :D

És szerintem igen is erős a hadüzi... :)

És ha jól tudom a karaván és ez az egyetlen olyan dolog, ami nem kényelmi funcikója a VIP-es oriknak, hanem valami egészen más!

Minden mást meg tudsz csinálni idővel, odafigyeléssel, de ezt a 2 dolgot nem :) (legalábbis közvetlenül nem)

Szóval én azt mondom ne eröltessük a dolgot!

All times are GMT +1. The time now is 03:44.