![]() |
Hadüzi
Hadüzit egy Vipes 3 orinak tud küldeni. Ez lehetne inkább 4 ori mert egy szövi 4 oriból álhat max. Ellenvetés van?
|
Quote:
de rögtön mondok okot is, mert ugye ok és okozat:) nah tehát az ok: azért, mert tegyük fel szövi háború van, akkor tuti nem fogsz mind a 4 orinak neki menni, álltalában max 1-2 orinak, de még a kettő is sok szóval fölösleges ezt átállítani, de persze nem okoz nagy galibát az eddigi jól működő engyensúlyból |
egy hadi ori neki megy mind a 4nek szerintem. :) mivel legyen az varis vagy tolis mészárolni kell.. hadisnak is neki megy hazakisérni a sereget másnem :)
|
én is jobban ellennék a 4el :D mint leszervezni akkor ki melyik 3at mészárolja :D
|
http://forum.queosia.com/showthread.php?t=334
Ati hozzászólás nélkül elvetette, remélem csak érdeklődés hiánya miatt. |
Quote:
|
Ok
Jogos és megvalósításra javaslom.
|
jó ahogy most van.
Szerintem jó így ahogy van!
Amikor kitalálták,hogy 3 orinak lehessen küldeni az biztos nem véletlen volt. Ati is tudta,hogy 4 tagból állhat egy szövi...mégis 3 hadüzi van!! És mondjuk kiküldöm 3 tagnak az első aki kidől vagy szabizik arról már le is lehet venni és lehet küldeni a 4.tagnak!:o |
Én továbbra is támogatom, hogy egy teljes szövinek lehessen küldeni:) Macerás leszevezni, hogy mindenki mindenkivel hadüziben legyen:)
|
En annyira nem latom ertelmet...Csak gondold el, hogy ha mind a 4 tagnak kuldesz, akkor nem tudsz tamadni....amig ok nem tamadnak vissza.
Ha leszervezett, lebeszelt a haduzi, akkor persze mas a kerdes. De ha 3 tagnak kuldesz haduzit, akkor amig nem lesznek aktivak, addig a negyedik tagot szejjellehet szedni. |
ez így mindegyik érv szerintem teljesen igaz, ha olyan szemszögből nézzük a dolgot ahogy írta, de én még mindig azt mondom, hogy most teljesen felesleges ezért Atinak venni a fáradtságot és átállítani:)
így is lehet normálisan játszani, meg úgyis de persze, ha csak 5 perc az egész, hogy átírja 4-re akkor meg lehet csinálni, de egyébként hadjuk ezt szerintem |
Quote:
A hadüziben az egyik legizgalmasabb, hogy elküldöm, és várom, mikor szegi meg a felkészülési időt:) Mellesleg a javasalt életbe lépésével nem lenne kötelező hirtelen mindenkinek hadüzit küldened, ez csak egy lehetőség volna. |
Ati!
Egyáltalán az orik hány százaléka élt ezzel a lehetőséggel? Ebből látnánk, hogy ez a kérdés mennyire elvi vagy gyakorlati kérdés. Kösz. |
En pl. csak nagyon nagy haboruknal elek a haduzivel es csak akkor ha pl. ismerosnek rontok neki :) Ne erje varatlanul a dolog...es gyorsabb lefolyasu legyen.
Sok az a 24 kör varakozas egy kisebb haboruert :-/ |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Egyébként az életbelépéstől számított 72körig vissza sem tudod vonni, ugyhogy ez a része sem jött be :D |
jó ötlet támogatom!:rolleyes:
|
monro!!!!!!!
monro!! Quote:
Quote:
Nem foglalok állást többet. Te tudod miért van 3 a 4 helyett mégse tudtál hozzá szólni értelmessen a témához...sorry:D :D :D Ez a része tényleg nem jött be nekem:( Mellé nyúltam:( Szóval egy szövi háború még véletlenűl se tud elhúzódni 72 körnél tovább...:( Főleg ahol már hadüziről van szó!!!!!monro-monro.... Szörnyen nagyot tévedtem és mégegyszer sorry a butaságaimért!!:p Legközelebb,ha oltasz valakit vagy kritizálsz azért írj a témához is valami értelmesset ,ha lehetne kérnem.thx |
Teljes mértékben támogatom. Egy fél-varis hadis óriással nekimegyek mindenkinek a szöviből, főleg a mészár hatékonyabb.
|
ÉS a nem baj, hozzátennék még valamit a javaslathoz.
Aszongya, hogy a hadüzenet minden hadi vari és toliakció hatékonyságát növeli, kivéve a földrengést. A varis így is épp eléggé hátrányban van a többivel szemben, miért kell az egyetlen fegyverét elvenni? |
Quote:
Viszont a varikat nem fogom sajnálni, főleg ha piszok drága alapanyag árú szintről van szó, bőven tudnak így is elég kárt tenni hadüzenet bónusz nélkül is. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Köszi, Synkel :) |
Quote:
ha majd 10ed annyit tudsz, vagy 10ed annyit ér a hozzászólásod, mint Monroeé, akkor írj legközelebb ide kérlek ;) egyébként az ötlet tényleg jo, aki meg nem akar, az ne használja el a 4.et, de a lehetőséget adják meg annak aki szeretné mind a 4 ellenfélnek elküldeni :) |
Szerintem a <72 kör egy szovihaboru kicsit tulzas :)
lassuba biztos hogy nincs 72 kör (hisz az ott 9 nap :D ), de ahol van normalis katipiac es mondjuk normal csoportban, ahol annyira nem draga a katona, ott igenis egy jobb szovihaboru szerintem legalabb 100 kor, szerintem :) |
Quote:
Én pl. hulla hülye és buta vagyok! Te meg okos vagy és szép:) És szerintem nem létfontosságú,hogy 4 hadüzit tudjak küldeni! |
Quote:
Egyébként meg sajnálom ha megsértettelek korábban, sorry. |
Látom itt mindenki vipes...
És ugye csak a vip-es küldhet hadüzit... Minél többet tud küldeni, annál nagyobb a szakadék a vip-es és nem vipes között... Szerintem ez volt az az ok, amiért 3-nál nem adtak többet annó... Voltam, Kisbér |
Quote:
ne ironizálj kérlek, én egy szóval sem mondtam ilyet magamra, te viszont minden szavaddal csak magadat minősíted ;) egyébként igaz, nem létfontosságú, de az sem az, hogy hódítózz :D |
Quote:
Ezt magyarázd el nekem létszi....,hogy -hogy jött neked ez a gondolat?? Mert nem ebbe a topicba való és igaz nem létfontosságú,de az se ,hogy hódozz!:confused: :confused: Akkor hagyd abba a hódot..én tuti nem fogom.Igencsak ennek élek,ha hiszed hanem! |
Quote:
Amint kiderűlt rólad te igazán jó ember vagy úgyhogy én vok a hibás! Amúgy meg tényleg nem létfontosságú a 4 hadüzi! Lehetne egy szavazást is indítani akár,hogy ki milyen sürűn használja pl. mert lehet nem is használják olyan sürűn ezt a funkciót! És ugye csak vipesek használják! Én az elmúlt nem is tudom hány hónapban talán 6-7...csak egyszer vettem igénybe és ott is az volt,hogy a 4. tag akinek nem küldtem annak küldött a másik hadis! És akit már annyira levertünk a sz.háború során ,hogy ártani nem tudott akkor róla levettük és küldtük a 4.tagnak(akinek persze a másik hadis már küldött korábban) 3 hadi-1vari felállásnál meg megint más a szitu.... Szóval az hogy tudjunk 4 orinak küldeni jó lehet,de felesleges. Ez csak az én véleményem:) |
Asszem nem fog menni!!
http://forum.queosia.com/showthread.php?t=1082
Ez is erről akart szólni ,de nem jött össze!!:confused: -Aki nyit új témát nem nézi meg,hogy volt -e ilyen már nyitva korábban! Mert látjátok ez már a 3. ilyen téma hadüzivel kapcsolatban!!! |
Quote:
Köszi ;) |
Quote:
Nem is tudom! Javaslom mindenkinek az elöző két elvetett javaslatot olvassa el! Vol aki 5 hadüzit akart már küldeni volt aki az egész csopinak:D:D Én pl. beérném kettővel is amilyen gyakran használom!! |
Quote:
Kíváncsi lennék, hogy mennyi vipes használja rendszeresen a hadüzit, mert szerintem nem sokan. Azért a felkészülési idő miatt az emberek inkább hagyják a +% -okat. |
Quote:
Háborúban vagy egy szövivel, a tolis lopkod, öldököl, gyújtogat... Varis renget, viszi a készültséged, stb, stb... Amint látod, hogy ezt csinálja, elküldöd a hadüzit. Ha akkor küldöd, amikor épp akciózik, akkor máris támadhatod :D És szerintem igen is erős a hadüzi... :) És ha jól tudom a karaván és ez az egyetlen olyan dolog, ami nem kényelmi funcikója a VIP-es oriknak, hanem valami egészen más! Minden mást meg tudsz csinálni idővel, odafigyeléssel, de ezt a 2 dolgot nem :) (legalábbis közvetlenül nem) Szóval én azt mondom ne eröltessük a dolgot! |
All times are GMT +1. The time now is 03:44. |