![]() |
menük (tolik/varik)
Ha már így eszembe jutott ez a dolog akkor most le is írom gyorsan...
szerintem sokaknak segítene ha végre rendezve lenne az, hogy a főmenüben, képzés menüben, a férőhelyeknél, a seregképzésnél a tanácsadókban és a piacnál ugyanaz lenne a varik és tolik sorrendje... -főmenü: varik felül, aztán tolik -képzés: tolik felül, varik utánuk -tanácsadók: toli teki alul, variteki felül - tolik felül, varik alul - kocsma helyek alul, templom helyek felül -piac: tolik felül, varik alul ez zavaró jó lenne ha a főmenüben látható sorrend lenne mindenhol, így elkerülhetővé téve a hajnalonta vagy fáradtan hódítózók megzavarodását... és melléklikkelését.. velem már ezerszer előfordult hogy reggel, vagy nagy sietségben rosszat képeztem vettem, mert mindig rossz a sorrend... ( ezek a védők támadókra is igazak: tanácsadókban és főmenüben felül a védő, piacon és képzésen alul.) (persze ha másokat ez nem kavar meg, akkor mindegy, de jó erre eza topic, hogy megtudjuk :D) |
Quote:
Mondjuk az már velem is volt,hogy támado helyet védöt nyomtam vagy fordítva;) (párbajon van csak haszna ezeknek ugyhogy természetesen ott) Ugyhogy én támogatom bár lehet utána meg az uj dolog zavarna mivel már ezt megszoktam:) |
Quote:
|
Engem is zavar, de máshol is vannak zavaró sorrendek, pl atanácsadó felsorolás piac ár sorrend, épités - épület sorrend, ....
pici apró eltérések - azaz nem egységesek. Akkor már ezeket is lehetne rendezni. |
velem is fordult már elő, hogy varikat képeztem tolik helyett. nem is egyszer. :( néztem a tanácsadókban, hogy van még x üres helyem, de hirtelen kiment a fejemből, hogy a férőhelyeknél a kocsmák a templomok alatt vannak.
|
Én még ezt nem is nagyon rágtam így át:)
ezért nem is zavar-- Meg már megszoktam így ahogy van! |
egységesítweni
Szerintem is jó lenne egységesíteni, de akkor nagyon pirosba kell rakni ami változott mert aki rutinból csinálja nem fogja észrevenni mert már nem olvas.
|
Szerintem mindenkinek automatikus beidegződése van a klikkelésekre, de szerintem is helyes lenne a dolog változtatása. A régi játékosok megszoknák, az újaknak meg kényelmesebb lenne :)
Szerintem nem csak a kattincsokkal, hanem a nyersivel is hasonlóképp kellene, hogy legyen. Én is megszoktam a jelen állapotot, de hát rend a lelke mindennek :) |
nyugi én is megszoktam már, de így is rengetegszer elkeveredek, ha nem nézem meg kétszer, hogy mit is veszek... :rolleyes: :cool: :D
|
Itt arról van szó, hogy az egésznek nincs értelme. A Hódító egy jól megcsinált, összetett rendszer. Ha egy ilyen ostoboasággal belenyúlnának, valószínűleg nagyobb lenne a kár, minthogy el kell olvasni 2 szót...
|
Quote:
Ha már a dolgok nagy része sorrendbe van rakva, akkor talán legyen az is, ami még nincs. 2hét és nem is fognak emlékezni, hogy valaha is másképp volt. |
Quote:
|
Akinek valamelyik sorrenddel problémája van, az írja ide. :) Ezeket már én is megszokásból nézem, nem biztos, h ogy feltűnik, amikor átfutok minden oldalt. Nem árt, ha össze van szedve... :) Köszi.
|
Olykor amikor teli akarom vasarolni magam anarchban pl. friss ori regelese eseten, es nezem folyamatosan tanacsadok/piac lapfuleket, akkor neha az ember felreuti, mert nem ugyanaz a sorrend.
Szerintem nem nagy javitasi dolog ez :) Viszont a hibazasi lehetoseg a monotonitasbol/sietsegbol fakadoan kisebb. |
Megpróbálom összeszedni:
1. Quote:
(3. tanácsadókon alvilági tudománynak hívják, míg piacon tolvajlási tekercsnek) |
Jaja! És 1/A-ban a szövetségek menüben az éplista és a felmért szövik fordítva vannak, mint az események menüben és a többi szinten.
|
A katonai egységek sorrendje egységesen az "Országod" menüpont sorrendje lesz.
A PIACI ÉS A KÉPZÉSI OLDAL SORRENDJE MEGVÁLTOZIK! Mindenki fokozottan figyeljen majd oda piacoláskor és képzéskor, hogy mit is csinál. Ez még nincs bent az éles játékban, csak szedem össze azokat az oldalakat, amik és amire változnak, ez a piac miatt egy problémásabb sorrendváltás lesz. |
Szerintem is maradjon! Ha már évek óta így van és megszokja az ember... :)
Viszont van pár dolog amibe lehetne változtatni , de az másik topic! Dark |
Szerintem ez is jó öltet, támogatom.
|
+
Támogatom:)
|
Én is az egységes sorrend mellett szavazok. Valóban néha kevés az idő és akkor sokat segíthet az azonos sorrend. És a reggeli álmosságot még nem is említettem...
|
Támogatom, hogy mindig mindenütt azonos sorrend legyen, ha már a sorrendekhez hozzányulunk.
Ez föleg az uj játékosoknak jó. A régiek majd megszokják, .... |
vari
hali
lenne egy kérésem/ötletem/javaslatom. nem tudom hogy szóba került e ez a téma, de azért megprobálkoznék vele (ha igen, akkor töröljétek az üzenetemet..) arról lenne szó, hogy sztem a varázslóknak elég kevés az ereje (nem elég hogy nem tudnak földet foglalni, csak felfedezni, ami egy rakás pénz), pláne a 2. szinteken. ugy tapasztaltam, hogy egy hadis simán elfoglal 120+ hektárt=120+ hektáros és épületes veszteséget okoz az ellenségnek, míg a varinak önerőből kell földhez jutnia, és mikor támad (pl rengéssel), alig tud épületet lerombolni (50-60-70-et talán). ugy gondolom (szvsz), hogy a varisnak a hadissal szemben igen nagy hátránya van.. nem tudom ti hogyan gondoljátok ezt:confused: üdv Tyon |
Quote:
|
töröld akkor..
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 15:57. |