![]() |
Dragon, Szamár:)) vs Harcosok
Hali!
Srácok arra gondoltam, hogy mi lenne ha ti ketten egy szép kis külön topicban húznátok egymás agyát?:) Kicsit uncsi titeket olvasgatni, miközben szeretnék vmi mást kihámozni az adott topicból:p Ide ha kedvem van jót röhögni benéznék, amúgymeg nyomathatnátok a szöveget egymással:p Jó küzdést, angard! ps: ÉS MÉG SOKAN MÁSOK akik bele akarnak szólni a vitáikba;) |
looooool !!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D Azért nem akarom elsajátítani topicot írd oda és még sokan mások zárójelben :DDDD
|
Quote:
|
viszont belépődíjat fogunk szedni ingyen nem nézhetitek a veszekedést :D:D:D
|
ha belépőjegyet szedtek adjatok pop cornt meg kólát is:D:D
|
Quote:
|
Hé, Harcosoknak nem küldtetek meghívót:)
Sürgősen pótoljátok:) |
Quote:
Tegnap mozi után már nem néztem be a forumra ma meg nem votlam eddig itthol ugyhogy sajna nem tudtam irni:) Ja azt én nem tartom veszedekésnek,hogy pl a vip hv piac megszünésében elmondjuk az érveket,hogy miért maradjon miért ne maradjon(azért említem ezt mert itt beszéltem vele emlékeim szerint utoljára) Volt pár téma ahol talán egy kicsit tul mentünk az ervek leirásán:) Na akkor aki szeretné olvasni: Belépő:MIn 5000ft:D Pepsi:450ft/2deci pOckon : Kis adag:500ft Nagy adag :800ft Aki kér adja le a rendelést nálam:DÉs fogom figyelni hány olvasó van itt aztán jaj annak akit észreveszek:D DE még draggal majd egyeztetünk hát azért ingyen nem fogok itt irosgatni:D |
Quote:
Ja és most jól felhuztál nem az én nevem tetted előre...Ezért megérdemelnél egy pirosat:D(de most nem adok:P) |
Na akkor miis volt az a véleménykülönbség? szerintem egyikőtöknek igaza van? Szerintetek?:D
|
Quote:
Néhány dolgora léetezik 2 jó válasz is:D de az egyik mindig jobb egy kicsit:) Na de az a kérédés melyik témáról van itt szó?:)mert nem tom mivel bárhova irok drag megjelenik:) |
Quote:
|
Quote:
Akkor a belépő dijak megfelelőek?:) most poc cornt lehet rendelni mivel éppen azt eszem bár siessetek mert a végén elfogy:D |
Quote:
|
Amit most a háború és tippekben irunk azt nem nevezném veszekedésnek:)
Érvek és ellenérvek vannak ez egy beszélgetés csupán szerintem:) Veszekedés akkor lenne ha nem a hoditorol szoloan beszélgetve mondanánk egymásnak,hogy hülyeséget beszélsz:D Én amiket irok másnak is ugyanugy irnám meg:)Csak drag reagálja le minden hozzászolásom és ebböl beszélgetés alakul ki:) |
Quote:
harcosok 50%:O) Drag: 49%(muszály valahonna lefogni steve részét.És hát töled mivle a te neved irta előre:D) Steve 1%:D |
Quote:
Drag 49 % Steve 2% :D és Steve 2%-ból megy az adó :D:D:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Te?:P (ja kiváncsi lennék miért fontos ez) És milyen horoszkopban születtél?:)(most gyorsan utána kellene nézni mik nem jönnek ki a kosokkal:P) |
Quote:
|
pár hsz-el le vagyok maradva tőled :D
|
ezt hamar pótolni kell :D
|
viszont az a csúnya piros fej marhára nem megy a topichoz :D itt öröm és bódottág van :D
|
Quote:
nekem oriási bajom nincs draggal csak mindig egy helyne jelenünk meg és teljesen más véleményen vagyunk szinte mindig:PÉs ebböl kialakul egy érvelési dolog a saját igazunkat bizonyítjuk és ti ezt veszekedésnek nevezitek de ez nem veszekedés hanem érvelés és egymás érveinek cáfolása meg ilyesmi:) Néha-néha veszekszünk de ez nem mindig van így csak nem látják át tisztán a dolgokat az nem veszekedés még,hogy nem ugyanaz az álláspontunk:P |
Harcos elküldöd zöldbe az msn címed ??? :confused: mert hát töröltelek de most visszakarlak venni :D
|
Quote:
elküldöm a cimem azota megváltozott(szerintem te az ujra nem voltál felvéve) Szerintem ma nem is lesz jó már az msn-em majd holnap csak... Elküldöm de most nem leszek fent mivel nem jó az msn-em nehogy azt hidd csak kamu cimet adtam meg8direkt irom 100x,hogy nem jó az msn-en-em:P):Pja de probáltam neked már üzit küldeni nem engedi ugyhogy itt irom meg: Matesss@example.com 3db s.... |
Quote:
*mér nem vagy fent msn-en nem akarsz velem beszélni ???* :D:D:D LOOOL |
Quote:
anno se én tiltottalak le:P |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
És mikor lesz valami műsor végre. Vettem jegyet, Pepsit meg kukoricát, de eddig csak Ditkét érdemes néznia a vip páholyba:D
|
Quote:
:rolleyes:Dragi! Kit engedtél be a helyemre?!:(:D:D:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Pepa, meséld el légyszi, hogy mit látsz! :D:D:D |
Quote: