![]() |
Éheztetés!
Azért írom ezt a témát,mert érdekel hogy miért jó az ha kevés a tanya vagy egyáltalán nincs. Így ugye elég sokat a gép előtt kell lenni! És nem értem,hogy miért jó az éheztetés,előbb-utóbb elvándorolnak az emberek!
Lehet,hogy ez már elcsépelt téma,de hát... |
Quote:
és nem kell annyit gép előtt elnni |
Kevesebb epuleted megy el tanyara, es ahelyere tudsz epiteni barakkot, templomot, kocsmat, stb.
10 koronkent pl. egy fugobb jatekos biztos belep, akkor pedig tud kajat venni. Lentebbi hekin pedig nagy elony, ha tobb hadid, tolid, varid van. |
De 600 hekin már igen csak kell tanya nem! Elég sokat esznek az emberek!
|
Quote:
ha van szövid akkor karavánoznak :) |
Quote:
|
figyelj egyértelmű, hogy 600 heki fölött már nincsenek tanya nélküli orik;) ha lennének akkor azoknak van ilyen akik ott vannak 2-3 körnként. amúgy meg 20 barakk az 800 paci vagy 2k vari vagy 800 toli és az 200 hekin viszonylag jó ha van:)
|
Quote:
|
Quote:
Jó szervezést igényel, dehát a jó szervezéstől lesz egy ország jobb, mint a többi. |
Quote:
nem egy olcsó mulatság, de megéri. |
A tolis fél-elfemmel a 2-es szinten simán megéltem tanyanélkül.
Igaz kell hozzá rendesen raktár és odafigyelő szövi is. De az a pár ezer toli többlet meghálálja a tagoknak a törődést:) |
hát elhiszem de én mf-re gondoltam és ott nincs semmi féle szövi segítség:) mondjuk azt nem számoltam hozzá hogy ott vannak a tanyát tartó orik akiket ha kilopsz fosztasz akkor a 2-3 körből lehet akár 7-8 is és az már nem túl nagy dolog ha van szövi akkor remek:D
|
Quote:
|
ha tartasz 20 rakit akkor az 4 körig elég+1 éhezés az 5. ( ha amikor feltöltöd a rakit mész támadni kb. 6 kör múlva hazaér a sereg újjabb 20k gabonával). ha kv előtt és után lopsz és kv után elküldesz egy sereget akkor a lopás segítségével az ori kihúzza 6 körig és ekkor megérkezik a sreg annyi gabonával hogy az elég 4 körre és akkor van egy orid ahova ráérsz 9-10 körönte belépni
|
Quote:
|
ja. de hát erről szól a játék nagyobb kockázat nagyobb siker:)
|
Quote:
Fognak örülni az ingyen földnek:) |
figyelj ha már rólad beszélünk. kérsz az összes szövidtől segítséget és betámadsz vkit akit legyengítesz tolikkal vagy bepipálod azt hogy részesüljél és megkéred a haverokat, hogy támadjanak már be vkit ha lehet több sereges támadás legyen. meglehet oldani;)
|
Ez nonszensz. Egy éheztetős ork sem tolizásból tartja fenn magát, minek csavarni? Félalf, lop magának:)
|
Quote:
|
körönként 5k kaja 600 heki felett? hagy né ezt a félelfet, had lopom le :) kicsit kevéske
|
mondjuk az 5k gabonát én is keveslem ( az én orim 200 hekin eszik körönként 2k gabonát):)
|
Quote:
|
na az már jóval több:D
|
Estét!
Itt mindenki normál orikról beszél! Lassúba teljesen meg lehet oldani az egészet mf-ként is, sőt a fél csoport tanyafree. Elég ha teleraktár +1 kör van és már fél napokig rá se kell nézni. Főleg, ha fél-elf az ember:D akkor kisebb odafigyeléssel is működik és bármekkora hekira fel lehet menni, csak kell raki rendesen. |
Quote:
|
Quote:
Jaja ez teljesen igaz :D Te is vagy a lassuban?:D ja és ez igaz ott is rákaptak a tanyafreeségre látszik is a kaja árán:D ja és drag nem unod el a fél életed csak nem kis 250egységet kell gyártani gyártásonként hanem pl 900-1000körülit:):PÉn is nyomtam annyival:) |
Kozben még tekit is irjal...meg miegymas :)
Ez olyan 300 kör biztos..namarmost napi 8 körrel ez elég sok idő. De biztos megéri a 4 körös éheztetős fél-elffért 600 hekin 30 rakival :) |
Quote:
|
Quote:
Ohh át mi azt a tekit megirni 2hét alatt megirod a tekit utána meg sok nép ... Lehet valakinek évezred megoldani ezt de valaki megoldja kb ugyanannyi idő alatt mint más a normál csopiba a bemaxoloást:) 200 hekin volt több mint 10k népem:) |
Quote:
|
Quote:
Mit is veszel ott a tartalékbol?:)Mivel a katipiacon szököévente van csak áru:) De pl ha a lassu csopi 4. szintjére vagy 3.-ára vagy már a B-be akarsz gyüjteni az 5. szinten akkor a lassu csopiba párszor gyorsabban megy még lassu tempoban is a gyüjtögetés mint pl az X-be:) Nem tom minek szolsz bele ha semmit nem tudsz rola.... Ott tuti gyorsabban gyüjthetsz 4milliárdot mint más 5.szintű csopiba persze és még ugy is,hogy 3x annyi idö alatt jön be a teki:)DE nem 3x annyiba kerüla teki hanem ..:) Meg nem kis 30millát lehet fosztani hanem sokkal de sokkal többet:) |
olyan rovatba irok ahova csak akarok:PPPPPPP
hany ori van a lassuban? |
es a lassuban mekkora hekin vannak a nagyobb orik?
gondolom tucc nekem segiteni mert te okos srsc vagy:)))) |
1.Ne offuljuk szét ezt a témát
2.Én nem aztmondtam,hogy ne irj ide hanem oda ne irj amiröl semmit nem tudsz pl a lassu csopirol nem hiszem,hogy sokat tudsz 3.755-en vagyunk a lassu csopiban. DE szerintem nem lassu csopia téma ha arro szeretnél beszélni nyiss egy témát és én amit tudok rola leirom:) |
majd ati ramszol ha esetleg offolnak barmit is :D
de csak segiteni akartam neked hogy azert mert valaki mas strategiaval jaccik amit te esetleg nem ismersz akkor ne ugasd le egybol hogy hulye... egy jo haboruhoz tartalekok kellenek a lassu a nyugdijasoknak valo hiaba lehet tanyafree az orid:) sot meg hazfree orit is lehet epiteni egyket csopiban ;) |
ha nyitsz egy temat segitek neked hogy lehet megoldani hogy akkorat raverj egy betonelfre hogy 10kor molva apro darabokban hever:D
amennyi ido allatt a lassuban a keszulije nem megy fullra a felelfednek vagy akarmidnek:) biztos hogy az rossz taktika hogy gyujtessz mint allat es ugy tobb eselyed van ra hogy nem lama meg kisletszamu csopikban is foltudj menni a tetejere vagy legalabb a kozelebe:D |
-off-
kivételesen igazat kell adjak Harcosoknak, jó lenne ha nem offolnád szét ezt a témát... -offoff- |
Quote:
es ki is hozta fol ezt a lassu temat ????????? me nem en hanem te okostolyas harcos istennyila:D nem hiszem el hogy szetoffoltatjatok velem a temat :D:D:D |
a legizmossabb orik a hoditoban a tanyafree hazless es ephogyrakis szornyek :P
csak irtozat penzel mukodnek de az anarchban kemenyebb orikat lehet epiteni mint az 1/A ban vagy a normalban akarhol;) |
All times are GMT +1. The time now is 04:34. |