![]() |
Sziasztok :)
Bár állítólag nem vagyok kezdő, de kis segítség kellene :rolleyes: Mit tudok tenni , egy fél-elf ország ellen, aki tekit lop és renget folyamatosan :( Teljesen rám szállt, de így gyenge vagyok és a szövim is gyenge hozzá képest :( |
Quote:
verjétek szét sereggel... |
Vagy diplomatizalj :)
|
Szerintem is próbálj meg előbb beszélni vele. Ha nem megy akkor támadással kell "védekezned". Egy szövetség kell annyira erős legyen, hogy egy darab országgal elbánjon.
|
Kéezz annyi varázslót,hogy egy mágikus pajzsal aztán ne legyen esélye ártózni!Pluszban én kitenném a piacra a tekiket,építenék bankokat és ha sikerül őt megállítani,már az el nem csórt pénzből visszaveszed a piacról a tekercseket!:cool:
|
egy varissal 50% alatt tartanam a keszulijet kozben meg 4 orankent meszarolnam.... :) persze az elso megoldas is eleg, ha vkinek napokig van a keszulije 50% alatt, nem szokta szeretni... :)
|
Köszönöm :)
Ha jól olvastam, akkor vagy oldjam meg diplomatikusan, vagy küldjek sereget. De ha a készülijét lent tudom tartani 50 %-on akkor sem tud lopni. |
Quote:
nemtudom ugyen milyen a fajod, de ha tudsz elég tolvaj védelmet csinálni akkor azis lehetséges megoldás, hogy amíg össze nem szeded magad pénzügyileg vagy egységekkel megpróbálsz alámenni pl. bontással!! Ez helyzetfüggő! |
Szerintem azt elmondhatom hogy törpe vagyok.
Bár a fajom fejlődésben és gazdaságilag nagyon jó, sajna a varázslás és a tolvajakció nagyon fárasztó :( Ezért is kérdeztem, mert a törpe tekiei alapból gyorsabban kopnak, még ha lopják is akor annyi szegény országnak :( |
Quote:
Azért lakáshelyzetileg nem állasz rosszul tekik nékül.. Egyszer voltam kapcsolatba törpével, egyik szövimben volt egy törpe haids.. mint hadis meg a gazdasága is jó volt csakhát, ha basztatni akarták a szövit (ami 1 félelfből 1 óriásból és 1 gnómból állt még) akkor azzal kezdték,hogy letekizték.. ezellen nemtudott mit tenni, mikor elkezdték lopkodni kirakta a tekiket a pijacra meg a katonákat, aztán mik 3an meg kicsináltuk aki lopta, hát ennyi volt! Én szerintem önmagában a 4 körönkénti mészárlás nemsokat ér egyy felkészültebb toli ellen, mert, ha van kis pénzügyi tartaléka rögtön visszavásárolja az egységeit, ha másbólnem abból amit elvisz szegény törpicsektől! Diplomáciával próbáld megoldani, nem 1 szövetségem jött már így létre! :D |
Háát igaz én se vagyok kezdő de élőhalott és 1 jóideje nem szállnak le rólam állandóan ellopják az embereim multkor 20 millát most a népességem úgy 1000 és 3500 között váltakozik ilyenkor mit csinálhatnék???
|
háát ade. xövizz be, és kérd meg vmelyik nem élőholt xövid, hogy probálja végig az összes orit a 200as listán (ha azon kivül van, akkor baj:))
bde. ha embert lop, akkor változik a pontja. ha tudod mikor jöhet, akkor mentsd le kör közbe a pontlistát, és még uabba a körbe ha lom, megint. összehasonlitot, tudod menniyt lopott, osztod 5el, akinek ennyi a difije (+-1) az volt a tettes... xintén 200as zóna kell:S ja és bdénél a körönként kell, mert a körváltásnál bukod ezt a módszert. |
Hát Xander, én a helyedben nemindítottam vlna élőhalottat, de amennyiben zombi fanatikus vagy...
pézedet megvédheted bankok építésével a súgóban leírtak szeritnem bankoknként csak a pénzed 0,9 szeresét tudják ellopni, de ez ott joban le van írva Ha biztosra akarsz menni felhúzod egy kicsit az intézőben, hogy emberhiány következtében ne álljanak le a bankjaid! De nemnagyon tudsz mit csinálni a lopósok ellen! Mos jön a pletyka része nemtom mennyire igaz ki-mit tud róéla, de állítólag vhogy ki lehet deríteni, hogy kinek van térkapuja egy hullán, mármint a hulla tudja kideríteni, nah nemtom ezzel kapcs. mást kérdezz (valszegg hülyeség) |
Quote:
na mind1 eléggé sok vele a meló és nemistúl biztos a dolog (mivan ha 2-3 embert lop egyszerre mint ahogy azt sokkan csinálják) |
hullával más módzsert még nem halottam.:))
b tényleg csak embernél jó:) de ha már több mint 10et lop, akkor müködik:PP időigényes, nem könnyű, de ezvan:) |
aki hullával van az sztem számítson emerlopásokra építsen több házat...
egyébként a múltkor arénában szoptam zombival, de ott a fegyvereimet lopták és befuccsolt az ori! :) |
igen hullának ez hátrány.:)
képezd L a f1vereid:PP |
hát mondani könnyű, de fegyóval megy nyersi is építeni sem nagyon tudok arénában nincs pijac....
szal ott állok 2k ktanonáva amit nemtok továbbképezni csak nagynehezen agyis mán nemállok , mert lejárattam a vp köreimet, hogy újrakezdhessen az arénát!... |
rossz faj oda:S
soha nem jácottam ott, nem is ismerem, de xövik? belül vip? karaván? pl. (lehet nincs, télleg nemtom ott hogy m1. csak rosszat halottam róla:) |
hát mivel cska vipeknek van van vip úgy mint vip Hvben alaból...
karaván is gondolom van szövikről nemtok mit mondani szerintem neméri meg korrrekten ott sem lehet művelni meg kevesen is vagunk, de arénábna énsem vok tapasztalt most nyomom másodszor meg ott inkább tesztelek |
Tolik
Nos nem akarom rontani az üzletemet !:DD Szte sejtitek miért:D de sztem a tolik ellen a legjobb megoldás:
1. Ne légy hulla 2. Legyen sok tolid 3:Tisztánlátás varázs 4. Ez saját vélemény legyen fent a Hírneved az egekben Én se kötekszem azzal akinek jóval nagyobb a hírneve az enyémnél!:D Jó húdítúzást |
én egyszer gnóm hadissal csináltam többmint 100k hírnevet.... szal ez nem a legtutibb megoldás :)
|
lehetsz hullával
De!
számits rá hogy lelopják: amit termelsz az embereid és szövijeid ha lesznek nem győznek szidni hogy rajtad keresztül az egész szövi látható és nem tudjátok ki a mig valaki véletlenül meg nem fogja! ellenben: haladj nagyon gyorsan és lehetőleg gyorsan lépj szintet és ha fentiek tetszenek akkor folytathatod a hullasággal, de üss és haladj, ha megakadsz már lehet véged! kereskedő bankkal termerhetsz zsét és védve is van aránylag, jól haladhatsz ha közben fosztassz is:) |
alant írtakkal sztem van 1 pár bibi, rögtön az elején
"számits rá hogy lelopják"ha annyi bányával raktárral megy meg még házai is vannak elegen, akkor hovalesz a védelem haderő meg az általad említett bankok? (egyébként nemrosz a bankosdi, de, csak akkor, ha tényleg abból akarsz megélni, akkor visoznt semmi raktár semmi bánya sok bank (így csak emert tudnak lopni) 2, h a találsz is egy olyan szövit, amelyiket nemzavarja, hogy hullavagy esetleg elfekkel van tele vagy zombikkal... hát nemtom nembiztos, hogy mindneki úgy akar haladni ahogy te! Ha viszont MF maradsz akkor vaktában fosztani... hát szép mese :) 3 ha van 1 szövid aki szarik aba, hogy hullavagy, mutat neked gömböket... egy kis utánaszámolással eléggé lehangoló eredményhez jutunk: vegyünk 200hekit egy jó zombi támadót mondjuk 1500 max 2k lóval meg egy átlagos védőt, mondjuk akit érdemes fosztani 200hekin legyen a faja gnóm hát sajnos 12 toronnyal és 12 barakkal tele íjjal meg vagy fogva! és mindneki legalább 10%on véd! Hát nekem semmi bajom a hullákkal, de csak annak ajánlom az indítását aki 100%ra poénraveszi és élvezni akarja egyedi módon a játékot! akit érdekel láttam már jó hullákat, akiket csak simán nemérte megtámadni (ez nézőpont kérdése) :o |
Nem tom
Quote:
|
hol jáccoL?
|
Én
Az 5/X-ben játszom eddig elég sikeresen!:D:cool:
|
X ről jósokmindent hallottam már, állítólag ott dúrva a terep!
Engem mindig Vbe rak nemtommiért |
Quote:
|
Egy ideig elég komolyan lopkodtak tőlem is, olyan szinten, hogy pl a tekercseim általában olyan 6-7száz darab körül voltak, ami nudli...
Én tolvajokat képeztem(tudom ez egy hullánál kissé nehézkes lenne:p )és egy ideje békén hagynak, volt néhány próbálkozás, de rendre megfutamodtak:rolleyes: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
*na azért nem megyek kipróbálni azonnal, de vicces lehet nem freemailes csoportban kezdeni* |
Quote:
úgy kell csinálni, hogy ne tudjanak mit ellopni :) Sokat gondolkodtam már ezen a zombi témán.. lehet megér egy témát itt fórumon:P |
Quote:
|
erre inkább zombi topicba válaszolok;)
|
Quote:
|
Quote:
|
valahol olvastam ati,h azt mondtad nincs aktív,játszó orid..hogyisvanez?:cool:
|
All times are GMT +1. The time now is 05:55. |