![]() |
Waprol a hód :)
Másik témában láttam a kérdést, és gondoltam rakerdezek, remelem nem sertek meg vele semmilyen szemelyesegi jogokat! :) Ha igen, bocsika érte...
Szoval, ki hasznal wapot arra, hogy elerje a hodot, milyen rendszereseggel es miert? |
Eddig vezetek:)
|
Quote:
|
Ehh, én kettőt is megjelöltem volna szívem szerint:)
|
Simán bejelöltem az utolsót :D
Hmm... aki azt jelölte, hogy nincs szükség wapos elérhetőségre az adja el a telóját inkább és neki nem lessz :D Mindenre szükség van ami ésszerű és kenyelmes hozáférést biztosít a nap 24órájában :) |
nem adom el. :p
egyelőre még úgy érzem, nincs szükségem wapra. itthonról és ritkán a suliból, barátoktól netezek. ha kocsmázni, kirándulni megyek, akkor minek wap? ha meg nem kocsmázok, akkor itt van a gépem. sokkal kényelmesebb. nekem nagyjából azért kell telefon, hogy tudjam kihívni a haverokat a kocsmába. :D |
Quote:
|
ZH-iras kozben mennyire jo olni eppen vkit :)
|
Hát a hóditó wapról való elérésében biztos rendkívül előkelő helyet foglalnék el :)
Bizonyos dolgokat azért hiányolok a wapfelületről:( |
Quote:
|
Igen :(
En is hianyolok par dolgot... Hami, tessek netet otthonra! :) |
Quote:
|
Quote:
Értem én, hogy van wap meg minden, de abból azért elég nehézkes eredményesen játszogatni... vagy tévedek? :o |
Munkahelyen van netje Haminak, asszem :)
De otthon nincs :( Van par ilyen jatekos meg, en ismerek nehanyat. |
Talált sülyedt:D
7:30-tól, 15:45-ig vagyok a melóhelyen, és addig net 1000-rel:D:D |
Szerintem bővíteni kéne a szolgáltatást! Hogy a helytartót és a szöviket is el lehessen érni rajta!
|
Quote:
|
Quote:
Egyébként ami nekem személyszerint legjobban hiányzik az a karaván. Pl gond van valamelyik szövitársal és sürgősen szüksége van anayagi támogatásra. Tegyük fel, hogy a szövetségi vagyon nagy része nálam van, én pedig egy teheratóval döcögök a nagyvilágban és csak a wapra támaszkodhatok. Ez tiszta sor és már vagy 100x voltam ebben a szituban. Ha mondjuk simán melóhelyenérint a dolog, akkor hazalógok 5percre (ha megoldható), de ez nem mindig lehetséges :) Nah mielőtt lehurrognál, hogy megmondtad, hogy NEM LESSZ; előre felveszem a védekező pozíciót és közlöm, hogy csak dumcsizunk, beszélgetünk, témázgatunk a dologról és attól, hogy valami elérhetetlen még jólesik beszélni róla :p |
Egyetértek veled cece,mert én is így vagyok! Egész nap a munkahelyen vagyok,és ha ott éri vmi a szövit ugye nem tudnak egymásnak segíteni.
Ati megértettem amit mondtál,csak azt mondtam,hogy jó lenne! Bár lehet,hogy a mai telokról elérhető a teljes web,de akinek nincs olyan telója?:( |
Quote:
báre most eléggé ráuntam erre és most nagy szabin vannak az orik, de kb 1 hét múlva visszatérek :D |
Quote:
Nekem fordított a helyzet. Itthon van PC + net, de a melóban esély nincs a netre... így marad a wap. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ahogy látom Remy Te is eléggé függő vagy:D
Közel olyan mint én :D:D |
Quote:
|
Nem tudtok egy olyan böngészőt telóra amin VIP nélkül is lehet Hódoni? Előre is kösz
|
Quote:
Ha viszont nem ez a kérdés, hanem telóról akarod elérni a netet, ezen belül a Hódítót, akkor tudom ajánlani az Opera telóböngit :) |
Úgy gondoltam hogy telóról a netet:) kösz
|
1. Hát eza klotyóról, melószünetben indított sereg vagy éppen forumozás ez vhonnan ismerős...:o :D
2. Hogyan tudom letölteni az operát? nekem mindig azt irja hogy kevés a memoria. Biztos hogy fel kell menjen rá, az elmúlt 3 telóm ugyanolyan volt, és az első kettőre hódos talin segítettek feltenni, de mostanság nincs tali...:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
|
Ezek nekem is hasznosak voltak:)
|
Quote:
Ha nem mered ideirni a valaszod, mert reklam lenne, ird nyugodtan zoldben, megtalalsz... :) |
Quote:
A 80ezernél kezdődő telcsik többségében már beépített böngésző van, ami sokkal használhatóbb, mint a mini opera. |
Quote:
Neeeeem feltétlenül. Bár a kártyafüggetlen ÚJ modelleknek elég borsos az áruk :) Nem igazán vagyok tisztában a magyarországi mobiltelefon árakkal, de kb jó nyomon vagy :D Mint minden ez is attól függ milyenek a felhasználó igényei. 30K huf -ért is lehet kapni netképes telót, csak kicsit utána kell járni. És persze nem kkel semmi extrára számítani :) http://www.arukereso.hu/mobiltelefon-c3277/ |
Quote:
|
Quote:
legalabbis a tamogatott keszulekeknel a nokiaknal csak 80 felett lattam, elofizetessel. ha jol neztem :) |
All times are GMT +1. The time now is 06:33. |