Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Waprol a hód :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=913)

Szecsa 10-12-2006 12:17

Waprol a hód :)

Másik témában láttam a kérdést, és gondoltam rakerdezek, remelem nem sertek meg vele semmilyen szemelyesegi jogokat! :) Ha igen, bocsika érte...

Szoval, ki hasznal wapot arra, hogy elerje a hodot, milyen rendszereseggel es miert?

Steve 10-12-2006 12:23

Eddig vezetek:)

Ditke 10-12-2006 12:34

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 34968)
Eddig vezetek:)

Egál...:):):)

Batu 10-12-2006 19:51

Ehh, én kettőt is megjelöltem volna szívem szerint:)

Cece 10-13-2006 05:26

Simán bejelöltem az utolsót :D
Hmm... aki azt jelölte, hogy nincs szükség wapos elérhetőségre az adja el a telóját inkább és neki nem lessz :D
Mindenre szükség van ami ésszerű és kenyelmes hozáférést biztosít a nap 24órájában :)

Bogár 10-13-2006 16:12

nem adom el. :p

egyelőre még úgy érzem, nincs szükségem wapra. itthonról és ritkán a suliból, barátoktól netezek. ha kocsmázni, kirándulni megyek, akkor minek wap? ha meg nem kocsmázok, akkor itt van a gépem. sokkal kényelmesebb.

nekem nagyjából azért kell telefon, hogy tudjam kihívni a haverokat a kocsmába. :D

Cece 10-15-2006 18:16

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 35235)
nem adom el. :p

egyelőre még úgy érzem, nincs szükségem wapra. itthonról és ritkán a suliból, barátoktól netezek. ha kocsmázni, kirándulni megyek, akkor minek wap? ha meg nem kocsmázok, akkor itt van a gépem. sokkal kényelmesebb.

nekem nagyjából azért kell telefon, hogy tudjam kihívni a haverokat a kocsmába. :D

hmmmhmmm... én azért melóból is be szeretek nézni igencsak sokszor ( kocsmából nekem se megy, mert bal kézzel nem tok telót nyomkodni a jobba + korsó van :D ) és ott nincs lehetőség a netre... szal jóóó az a wap :)

Szecsa 10-15-2006 19:28

ZH-iras kozben mennyire jo olni eppen vkit :)

hami 10-16-2006 13:25

Hát a hóditó wapról való elérésében biztos rendkívül előkelő helyet foglalnék el :)
Bizonyos dolgokat azért hiányolok a wapfelületről:(

Cece 10-16-2006 15:30

Quote:

Originally Posted by hami (Post 35577)
Hát a hóditó wapról való elérésében biztos rendkívül előkelő helyet foglalnék el :)
Bizonyos dolgokat azért hiányolok a wapfelületről:(

Én is. A komplett szövetségi menűpontot karavánostul mindenestül :) ... de asszem hiányolhatom ahogy akarom... anno még régen azt mondották, hogy wapos bővítésre ne nagyon számítsunk.

Szecsa 10-16-2006 15:56

Igen :(
En is hianyolok par dolgot...
Hami, tessek netet otthonra! :)

hami 10-17-2006 07:08

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 35598)
Igen :(
En is hianyolok par dolgot...
Hami, tessek netet otthonra! :)

Igyekszem, de mindig van valami , ami közbejön. És már kezd egy kicsit burleszkes lenni a dolog :S

Cece 10-17-2006 08:58

Quote:

Originally Posted by hami (Post 35723)
Igyekszem, de mindig van valami , ami közbejön. És már kezd egy kicsit burleszkes lenni a dolog :S

:eek: Net nélkül teccik hódítózni?
Értem én, hogy van wap meg minden, de abból azért elég nehézkes eredményesen játszogatni... vagy tévedek? :o

Szecsa 10-17-2006 10:16

Munkahelyen van netje Haminak, asszem :)
De otthon nincs :(
Van par ilyen jatekos meg, en ismerek nehanyat.

hami 10-17-2006 13:01

Talált sülyedt:D
7:30-tól, 15:45-ig vagyok a melóhelyen, és addig net 1000-rel:D:D

petyac 10-18-2006 09:32

Szerintem bővíteni kéne a szolgáltatást! Hogy a helytartót és a szöviket is el lehessen érni rajta!

Ati 10-18-2006 09:37

Quote:

Originally Posted by petyac (Post 35853)
Szerintem bővíteni kéne a szolgáltatást! Hogy a helytartót és a szöviket is el lehessen érni rajta!

A Hódító egy webes játék. Wapon elérhetőek azok a részek, amiket esetlegesen SOS-ben el kell érned. A helytartó beállítása nem ilyen. További wap bővítés nem lesz, különös tekintettel arra, hogy a mai telefonokról már teljes webfelület elérhető, így a játék egészét teljesértékűen használni tudod.

Cece 10-18-2006 11:36

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 35854)
A Hódító egy webes játék. Wapon elérhetőek azok a részek, amiket esetlegesen SOS-ben el kell érned. A helytartó beállítása nem ilyen. További wap bővítés nem lesz, különös tekintettel arra, hogy a mai telefonokról már teljes webfelület elérhető, így a játék egészét teljesértékűen használni tudod.

... és a szolgáltató is teljes értékü anyagi szárazborotválást végez rajtam, amikor kiküldi a telószámlát :D :D :D

Egyébként ami nekem személyszerint legjobban hiányzik az a karaván.
Pl gond van valamelyik szövitársal és sürgősen szüksége van anayagi támogatásra. Tegyük fel, hogy a szövetségi vagyon nagy része nálam van, én pedig egy teheratóval döcögök a nagyvilágban és csak a wapra támaszkodhatok.
Ez tiszta sor és már vagy 100x voltam ebben a szituban. Ha mondjuk simán melóhelyenérint a dolog, akkor hazalógok 5percre (ha megoldható), de ez nem mindig lehetséges :)

Nah mielőtt lehurrognál, hogy megmondtad, hogy NEM LESSZ; előre felveszem a védekező pozíciót és közlöm, hogy csak dumcsizunk, beszélgetünk, témázgatunk a dologról és attól, hogy valami elérhetetlen még jólesik beszélni róla :p

petyac 10-18-2006 15:31

Egyetértek veled cece,mert én is így vagyok! Egész nap a munkahelyen vagyok,és ha ott éri vmi a szövit ugye nem tudnak egymásnak segíteni.

Ati megértettem amit mondtál,csak azt mondtam,hogy jó lenne! Bár lehet,hogy a mai telokról elérhető a teljes web,de akinek nincs olyan telója?:(

Phoenix 10-18-2006 17:19

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 35750)
Munkahelyen van netje Haminak, asszem :)
De otthon nincs :(
Van par ilyen jatekos meg, en ismerek nehanyat.

pl.: én is ilyen vagyok :)
báre most eléggé ráuntam erre és most nagy szabin vannak az orik, de kb 1 hét múlva visszatérek :D

Cece 10-18-2006 18:59

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 35917)
pl.: én is ilyen vagyok :)
báre most eléggé ráuntam erre és most nagy szabin vannak az orik, de kb 1 hét múlva visszatérek :D

Én úgy nem bírnám :)
Nekem fordított a helyzet. Itthon van PC + net, de a melóban esély nincs a netre... így marad a wap.

Remedy 10-19-2006 08:18

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 35940)
Én úgy nem bírnám :)
Nekem fordított a helyzet. Itthon van PC + net, de a melóban esély nincs a netre... így marad a wap.

nalam otthon is van net, a melohelyen is, es az egyetemen is... igy marad a wap amikor egyik helyen se vagyok epp! (wc, ilyesmi) ;)

director 10-19-2006 08:50

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 35999)
nalam otthon is van net, a melohelyen is, es az egyetemen is... igy marad a wap amikor egyik helyen se vagyok epp! (wc, ilyesmi) ;)

azért az rettentő megalázó, ha egy wc-ből indított sereggel mészárolsz le valakit , nem? :))

Ditke 10-19-2006 08:56

Quote:

Originally Posted by director (Post 36009)
azért az rettentő megalázó, ha egy wc-ből indított sereggel mészárolsz le valakit , nem? :))

:) :) :) :) :) :) inkább kegyetlenül vicces....:) :) :) :) :) :)

hami 10-19-2006 09:33

Ahogy látom Remy Te is eléggé függő vagy:D
Közel olyan mint én :D:D

lacqa 10-19-2006 09:40

Quote:

nálam ott is tök jól megy a WiFi :)

Bug 10-20-2006 16:18

Nem tudtok egy olyan böngészőt telóra amin VIP nélkül is lehet Hódoni? Előre is kösz

Cece 10-20-2006 16:20

Quote:

Originally Posted by Bug (Post 36360)
Nem tudtok egy olyan böngészőt telóra amin VIP nélkül is lehet Hódoni? Előre is kösz

A WAPos felület VIP kényelmi szolgáltatás. VIP nélkül a hódító wapos felülete nem elérhető.
Ha viszont nem ez a kérdés, hanem telóról akarod elérni a netet, ezen belül a Hódítót, akkor tudom ajánlani az Opera telóböngit :)

Bug 10-20-2006 16:55

Úgy gondoltam hogy telóról a netet:) kösz

Steve 10-20-2006 18:10

1. Hát eza klotyóról, melószünetben indított sereg vagy éppen forumozás ez vhonnan ismerős...:o :D
2. Hogyan tudom letölteni az operát? nekem mindig azt irja hogy kevés a memoria. Biztos hogy fel kell menjen rá, az elmúlt 3 telóm ugyanolyan volt, és az első kettőre hódos talin segítettek feltenni, de mostanság nincs tali...:)

Cece 10-20-2006 18:54

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 36376)
1. Hát eza klotyóról, melószünetben indított sereg vagy éppen forumozás ez vhonnan ismerős...:o :D
2. Hogyan tudom letölteni az operát? nekem mindig azt irja hogy kevés a memoria. Biztos hogy fel kell menjen rá, az elmúlt 3 telóm ugyanolyan volt, és az első kettőre hódos talin segítettek feltenni, de mostanság nincs tali...:)

Megjegyezném, hogy az Opera létezik telóra + PC re is. Bizonyára tudsz róla, de ha mégsem, akkor most már igen. Nekem sajna nem olyan a telóm, de láttam hogy csinálják. PC-ről letölt és adattal ráküld telóra, ami azonnal telepíti. :) A lényeg, hogy a telóra való verziót töltsd.

Cece 10-20-2006 18:55

Quote:

Wááááá :D Ezt a beírást még nem is láttam :D Na én is függök, de ennyire azért nem. Bár fórumoztam már onnan :p

Steve 10-20-2006 19:12

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 36391)
Megjegyezném, hogy az Opera létezik telóra + PC re is. Bizonyára tudsz róla, de ha mégsem, akkor most már igen. Nekem sajna nem olyan a telóm, de láttam hogy csinálják. PC-ről letölt és adattal ráküld telóra, ami azonnal telepíti. :) A lényeg, hogy a telóra való verziót töltsd.

Ezeket tudom. Nemis opera, hanem mini opera kell. Csak az nem megy hogy melyik oldalról tölthetem le...

Cece 10-20-2006 19:23

Próbáld innen, ha nem ment egy üzi :)

http://www.opera.com/products/mobile/

Bug 10-21-2006 07:02

Ezek nekem is hasznosak voltak:)

Remedy 10-23-2006 21:39

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 36399)
Próbáld innen, ha nem ment egy üzi :)

http://www.opera.com/products/mobile/

jol latom hogy az ilyenre kepes telok 80ezernel kezdodnek? :)

Ha nem mered ideirni a valaszod, mert reklam lenne, ird nyugodtan zoldben, megtalalsz... :)

Ati 10-23-2006 21:41

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 37065)

Ha nem mered ideirni a valaszod, mert reklam lenne, ird nyugodtan zoldben, megtalalsz... :)

Szerintem nem.

A 80ezernél kezdődő telcsik többségében már beépített böngésző van, ami sokkal használhatóbb, mint a mini opera.

Cece 10-23-2006 21:50

Quote:

Ha weboldalt be lehet írni, akkor nem valószínü, hogy bármi is reklámnak számit :D
Neeeeem feltétlenül. Bár a kártyafüggetlen ÚJ modelleknek elég borsos az áruk :)
Nem igazán vagyok tisztában a magyarországi mobiltelefon árakkal, de kb jó nyomon vagy :D
Mint minden ez is attól függ milyenek a felhasználó igényei. 30K huf -ért is lehet kapni netképes telót, csak kicsit utána kell járni. És persze nem kkel semmi extrára számítani :)

http://www.arukereso.hu/mobiltelefon-c3277/

Steve 10-23-2006 23:14

Quote:

Előfizetéssel 10kért vettem a telóm és megy rajta a mini opra simán, még kamerázni is lehet vele, mondjuk lego szinten...

Remedy 10-24-2006 11:01

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 37070)
Előfizetéssel 10kért vettem a telóm és megy rajta a mini opra simán, még kamerázni is lehet vele, mondjuk lego szinten...

hm, en a mini opera weboldalan nem igy lattam.

legalabbis a tamogatott keszulekeknel a nokiaknal csak 80 felett lattam, elofizetessel. ha jol neztem :)

All times are GMT +1. The time now is 06:33.