![]() |
Varik
Hali!
Azt szeretném megtudni, hogyha van már 3magamra ható varázslatom felrakhatok-é mégegyet? Ugyanis a súgóban nincs ilyen korlátról szó, de csak 3 hely van a mezőben... |
Quote:
amig 50% alá nem esika varijaid készültsége! |
Quote:
Half: ez jó ötlet :) |
Quote:
|
Annyit teszel fel amennyit akarsz/tudsz.persze ez sokmindnetől függ,de hogy csak 3hely van ezzel nem tudom mire gondolsz
|
De jó, hogy volt már egy ilyen topic és nem kellett újat kezdenem. :o
Szóval azt szeretném kérdezni, hogy amikor a helytartóban beállítom magamra a varázslatokat, azok mennyi ideig hatnak. Jó persze tudom, annyi ideig, amennyire varázsolom, de arra lennénk kíváncsi, hogy a körváltáskor hogyan működnek. Tehát ha van. pl. egy 10 körös regenerálódásom, és az szép lassan eléri az 1 kört, akkor annál a fordulásnál, amikor lejár a kör még érvényes-e. Röviden fogalmazva: mi a sorrend: varázslatok lejárnak --> fordulás avagy fordulás --> a varázslat még érvényes, embereim regenerálódnak --> varázslat megszűnése. Ez már azért is fontos, mert mindig gondban vagyok, hogy melyiket válasszam a körváltás előttit, vagy a körváltás utánit? |
Quote:
ami a helyet illeti: az a doboz a varázslatoknak mindig olyan méretű, hogy az összes elférjen benne :D (ha az zavart meg hogy van rajtad három vari, és a dobozuk 3 sornyi :p) |
Quote:
Azonban azt még mindig nem tudom, hogy most akkor mi van körváltáskor, meg hogy mi értelme van a körváltás előtti meg utáni varázslásnak. Legalábbis a legtöbb varázslatnál tk. mindegy, hogy mikor varázsolsz, biztos, hogy elveszik egy köröd. |
Quote:
Én úgy vettem észre, hogy a körváltás során a varázslatok múlnak el utoljára. Tehát ha van Védelmed 1 körre, jön a körváltás, üt a sereg (még számít a +30%), és csak aztán oszlik a pajzs. És ugyanígy a többi varázslatnál. Ezért a védővarázslatokat elég a körváltás után felrakni. De a Növekedést és a Napsütést meg körváltás előtt kell csinálni, hogy a váltásnál már ne legyen hatása. Tehát van értelme a körváltás előtt, és után beállításnak. Persze szigorúan SzVSz. |
Quote:
de pl a korábban említett regenerálódás még megadja az 1%-ot, mielőtt lejárna.. |
Szóval akkor senki sem tudja igazán.
Van itt valami administrator fajta, hogy megmondja mi a pálya? ;) |
Miért van az hogy van 9000 varim és már senkit nem tudok szinte meggömbözni???? Meg hogy egy ideje nem a varikat fejlesztem hanem a harcosokat és hiába van még mindig ugyanannyi varáázslóm már kisebb eséllyel csinálják a varázslatokat? Pedig a tudomány tekercsek romlása miatt is csinálok újakat. Most adjam el midnen varimat és vegyek újat vagymíííí? :confused: :confused: :confused:
|
Quote:
|
Pontos adatokat tud valaki a védvarikkal kapcsolatosan? Tehát mondjuk megadom a hekiszámot, a variszámot, a készültöt, a fajt, a tekit, a katmorált, és ezekből ki tudjam számolni, hogy az egyes varikat hány körre tudom magamra rakni 99%-os eséllyel ? Ha jol emlexem 200 hekin egy elf 3k varival 36 körre magára dobja a varikat, 2000 hekin 30k vari 12-re alig. Gondolom ebből jön, hogy a varázslatok hatékonysága romlik nagyobb területen, de mennyivel? ezekről esetleg info vkinek ?
|
nem értem hogy miért nem publikusak a számítások
ez egy stratégiai-matematikai-diplomáciai játék ahogy nekem tünt (még csak most kezdtem játszani) és ahhoz hogy az ember tudjon tervezni, taktikázni, számolni, jó ha tudja hogy mi hogy működik és mindjárt nincs hátrányban a kezdő játékos a tapasztaltal szemben ha tudja a súgóból hogy mi merre hány méter :) |
Quote:
Egy azonos időben minden varázslatból egy lehet az országodon. Beleértve a védővarázslatokat is (például védelem), és az ártó varázslatokat is (például szárazság, vihar). A védővarázslatokat csak te magad teheted fel az országra (értsd: varázslod azokat, és ekkor hatásuk megjelenik az országodon). Ártó varázslatokat csak ellenfeleid. Mindegyik varázslatból csak egy lehet az országon, olyan nem lehetséges, hogy 3 különböző vihar tomboljon az országban. Vannak varázslatok, amik azonnal kifejtik hatásukat, és nem hosszútávon hatnak. Ezek nem jelennek meg az országodra ható varázslatok között, hiszen amint a varázslat sikerült, kifejtik hatásukat, majd a hatás el is múlik. A sikeres Aranyalma varázslat például egy egyszeri pénzösszeggel növeli országod arany-készletét, és más, hosszútávú hatása nincs. Ugyanilyen varázslat található a támadó varázslatok között is, a földrengés varázslat például egyszer hat, majd további kihatása nincs ellenfeledre. Ezek a varázslatok, legyen szó akár magadra ható varázslatról, akár másra ható ellenséges akcióról, nem jelennek meg az országodon levő varázslatok listájában. Ettől függetlenül értesülhetsz arról, ha valaki ilyen varázslatot végez országod ellen, ilyenkor az eseményeid között jelenik meg erről egy értesítés. Az eseményket az "Országod" menüpontban olvashatod el. Ne feledd, hogy az események csak 3 napig maradnak meg, ha ennél régebben történt az esemény, azt itt már nem fogod látni! Az általad írt "csak 3 hely van a mezőben" rész sajnos nem egyértelmű, kérlek, hogy ezt fejtsd ki bővebben. Milyen mezőre gondolsz pontosan? |
Kedves Ati!
Ezt a kérdést majdnem 10 hónapja tettem fel, hiszen akkor még nem voltam eléggé informált, és valamiért problémám volt ezzel. Mindenesetre köszi a gyors és aprólékosan kifejtett választ. |
Quote:
Kedves Ati most éppen kedvesen próbál válaszolni minden kedvesen feltett kedves kérdésre. Asszem ez a lónak a másik megbotlik, de elég kedves, ezért csak kedves szavatok lehet :) Csokibácsi a kedves (hányós smiley) |
Quote:
|
Quote:
és most, hogy így jobban ... tényleg ... apám, hogy mik vannak :eek: |
Quote:
Úgy látom, hogy valóban hasznos volt, hogy nem írtam egyszerűen be, hogy olvasd el a súgüt, hiszen még most is itt vagy, fórumozol és játszol, ha anno ezt írom, akkor elképzelhető, hogy megsértődsz, és soha többet nem látunk. Ezért ez most egy szerencsés helyzet, remélem, hogy a későbbiekben sem fogsz semmin megsértődni, igyekszem továbbra is mindenre válaszolni, még akkor is, ha mások ezt már megtették, vagy esetleg bennevan a súgóban. |
Én azért megkérdezném azt, hogy a magamra ható varikra is érvényes e az (vagy csak az artokra?), ha az orin tart 10 kör védelem varázslat, én felteszem 1 körre akkor az a sikeres 1 körös varázslat után hány körig lesz érvényes?
1 vagy 10? (Ártónál tudom, nem "írja felül".) |
Quote:
|
Bocs, Remy :)
Nem megy. HELYTARTÓ: Védelem, 1. próba: nincs varázsló, aki varázsolhatna! |
a magasabb korre feldobott fog maradni, tehat 10. de ez logikus is.
|
1 évvel ezelőtt nem így volt, biztos nem.
|
Amugy kiprobaltam s az van, amit Scroller irt.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
de.
de nem. de igen. de nem. de igen. de nem. de igen. de nem. de igen. stb. :D |
Quote:
|
Akkor ugy mondom, hogy 2005 januar ota tortent ebbe valtozas.
Amikor inditottam az elso orim kifejezetten emlekszem, hogy egyszer a tisztanlatast ugy vettem le, hogy egy korre tettem fel es kv utan automatikusan lejart. |
Quote:
Mér kellett neked tolit beengedni magadhoz? |
az "1 evvel ezelott", az nem 2005 januar. az mar (majdnem) 2 eve volt.
ugyanis most 2006 novembere van. ;) |
Quote:
Quote:
De egy jo ideig biztos volt még :) Te miota jatszol? :) |
Quote:
Ezt nem egeszen tudom kovetni.... Minek keszulit es runat pazarolni, amikor ugyis lejart volna magatol? :) |
Furcsa volt az első szövim...
Két ember hadis és egy gnóm tolis volt benne, és én egy gnóm hadis. En csak teljesitettem, amit kért. |
Quote:
|
Szoval, 5. szinten voltam gnom több kocsmaval. (arra vonatkoznak az adatok)
Aztan szintlepes utan lettem orias, es akkor is ugyanugy felment a tisztanlatas es 1 kocsmas orias voltam, es akkor szolt a szovivezer, hogy nem kene :) Nem tudom mennyire érthető :D |
All times are GMT +1. The time now is 16:13. |