Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Párbaj jelzése főmenüben (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=906)

Pool 10-10-2006 18:41

Párbaj jelzése főmenüben

Az utóbbi időben visszaesett a létrehozott párbajok látogatottsága. Ez lehet, hogy annak is tudható be, nincs már a főmenüben jelezve, hogy vannak új párbajok, aki meg csak benéz pár pillanatra, nem biztos, hogy észben tartja megnézni a párbajt is. Vmi jelzést be lehetne-e illeszteni újra a főmenüben, jelezvén a párbajokat????

Bogár 10-10-2006 19:07

bár én nem szoktam párbajozni, de régebb mindig megnéztem kíváncsiságból, milyen párbajok vannak. a designváltás után azt hiszem, csak egyszer néztem meg. hol is van a Párbaj menü? ;)

tudom, engem nem érint a téma, csak tényként írtam...

Pool 10-10-2006 19:19

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 34613)
bár én nem szoktam párbajozni, de régebb mindig megnéztem kíváncsiságból, milyen párbajok vannak. a designváltás után azt hiszem, csak egyszer néztem meg. hol is van a Párbaj menü? ;)

tudom, engem nem érint a téma, csak tényként írtam...

No, erről beszélek...
Sztem megint fellendülne a párbajozás, ha lenne rá utaló jelzés a főmenüben, mint régen. Remélem, nem lenne nagy dolog megoldani. :)

totya973 10-10-2006 19:40

sziasztok
igen mondjuk én is szeretném ha valami jelzés lenne ha új párbaj van úgy mint régen
szerintem is sokan azért nem párbajoznak mert nem is tudják hogy van szervezve
egyszerűen észre se veszik hogy van új párbaj
jó lenne ha a főoldalon valami megint jelezné

Szecsa 10-11-2006 12:48

ez egy nem rossz otlet :)
lehetne akarcsak egy kis link a fooldalon: "1 ÚJ párbaj" vagy vmi ilyen neven :)

Békés 10-11-2006 12:50

Nemrossz 5let, mostanában én se nagyon nézegetek oda be:)

Pool 10-11-2006 22:58

Már csak a "Főnök" hozzászólását hiányolom :D

Cassandra 10-11-2006 23:00

Oka volt, hogy lekerült onnan...
Ezen még nem gondolkodtatok?:)

Bogár 10-12-2006 01:29

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 34867)
Oka volt, hogy lekerült onnan...
Ezen még nem gondolkodtatok?:)

lehet, de ezexerint sokan hiányolják onnan... én személy szerint otthagytam volna azt a linket...

Cassandra 10-12-2006 06:45

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 34877)
lehet, de ezexerint sokan hiányolják onnan... én személy szerint otthagytam volna azt a linket...

Jó akkor gondolj bele, hogy hol férne el úgy, hogy ki is nézzen az egész valahogy.(kevés hozzá a hely)

Engem személy szerint nem zavar, hogy lekerült onnan, azóta több párbajon voltam, mint annak elötte.
(Ha mindenképp jelezni akarjátok, nem lenne elég, ha mondjuk a menüsorban más színt kapna a párbaj, ha van rendezve éppen!? Mondjuk fogalmam sincs hogy ez mennyivel megoldhatóbb és milyen hatékony lenne.)

Szecsa 10-12-2006 08:40

Cassandra otlete is jo, vagy ott lenne a parbaj menupont mogott, hogy (x ÚJ)

es akkor x egy szamot jelol, ahany uj parbaj van :)

Pool 10-12-2006 15:27

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 34894)

Jah, mint a fórumon, ott van, hogy ÚJ, a Párbaj után is ott lehetne, hogy ÚJ és kész...
várható vmi változás Ati? már 3 napja megvan a topic, de még nem írtál ide :D

Pool 10-12-2006 21:37

paramparam :P

Cassandra 10-12-2006 21:58

Nyugi majd ír.:)
Ne türelmetlenkedj, a többi témában sem történt változás 3 nap alatt. Hányan szóltak itt hozzá? Voltunk, vagy öten, öt ember miatt pedig nem hiszem, hogy változtatva lesz ezen.
Türelem.:)

Pool 10-12-2006 22:59

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 35148)
Nyugi majd ír.:)
Ne türelmetlenkedj, a többi témában sem történt változás 3 nap alatt. Hányan szóltak itt hozzá? Voltunk, vagy öten, öt ember miatt pedig nem hiszem, hogy változtatva lesz ezen.
Türelem.:)

és ha én szólok hozzá 50* :)
Amúgy Ati hiányolom az általad szervezett párbajokat is, emléxem régen ilyenek is voltak...
Gondolom, neked nem kerül semmibe, de hagy szórakozzon már a NÉP :D

Iron 10-13-2006 08:53

Üdv! Pool cimborámmal egyet értek, hogy nagyon kevesen párbajoznak, és ennek oka csupán az, hogy nem látják mikor van párbaj.
Cassandra szerint nem férne el ott, hogy ÚJ felirat, akkor mondjuk, legyen a párbaj menü más szinü mikor párbaj van...

Cassandra 10-13-2006 13:19

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 35164)
Üdv! Pool cimborámmal egyet értek, hogy nagyon kevesen párbajoznak, és ennek oka csupán az, hogy nem látják mikor van párbaj.
Cassandra szerint nem férne el ott, hogy ÚJ felirat, akkor mondjuk, legyen a párbaj menü más szinü mikor párbaj van...

Ki mondta, hogy nem férne el a menüben(egyébként én nem tudom elférne-e)? Én azt mondtam nem férne el a "főmenün"(most országod).

penge555 10-13-2006 18:31

Van az országod felírat amire ha rámész előjön a főmenü. És ott az országod adatai felett lehetne egy olyan felírat hogy "xy új párbaj" Aki meg vippes annak ott lenne ahol azt írja hogy hány vip köröd van és a főmenü között.

Cassandra 10-13-2006 18:43

Quote:

Originally Posted by penge555 (Post 35253)
Van az országod felírat amire ha rámész előjön a főmenü. És ott az országod adatai felett lehetne egy olyan felírat hogy "xy új párbaj" Aki meg vippes annak ott lenne ahol azt írja hogy hány vip köröd van és a főmenü között.

Már bocsi, de valamiért ki lett véve, és vsz. nem azért mert elfér ott...;)

(Egyébként köszi, hogy elolvastad azt a három hozzászólást, ami eddig a témába érkezett, ez új rekord...)

Szecsa 10-13-2006 20:15

En azert megkerdezem.
Ati: Miért lett ez kiszedve? Csupan helyhiany miatt vagy egyeb oka is volt?

Ati 10-13-2006 20:23

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 35258)
En azert megkerdezem.
Ati: Miért lett ez kiszedve? Csupan helyhiany miatt vagy egyeb oka is volt?

Helyhiány. :)

Pool 10-13-2006 21:01

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 35259)

A színváltozás megoldható a Párbaj szövegében? Mondjuk én nem értek hozzá, de annyinekj, hogy ÚJ, nem lehetne helyet szorítani?

Cassandra 10-13-2006 21:02

Quote:

Pfff... nekem nem hisznek.:(
Asszem átkeresztelem lassan magam.:D

Deni 10-13-2006 21:16

Quote:

Umm.. nem tudom ez mennyire megoldható.. de mi lenne, ha a VIP-es orik menüsorából kikerülne a "Bónusz" menüpont, mert VIP-eknek úgyis felesleges, (és párbajon, ha jól tudom csak VIP orik vehetnek részt, ha nem, akkor tárgytalan mondjuk az egész írásom :o ) és akkor lenne egy szabad hely a menüsoron, hogy az "Aréna" mellöl inkább az alá kerülhessen mondjuk egy olyan, hogy "Párbaj (1új)".. vagy valami ilyesmi..
Bár mondom fogalmam sincs róla, hogy mennyi mobilizálható a menüsorról egy-két menüpont VIPség függvényében..

Bogár 10-13-2006 21:35

a nem VIP-eseknél is ott van a Helytartó menü. :D

Deni 10-13-2006 21:50

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 35267)
a nem VIP-eseknél is ott van a Helytartó menü. :D

Jóóóó, de azt ott nevezhetjük úgy, hogy marketing :D

Cassandra 10-13-2006 22:05

Szerintem a menüsorral ilyen szinten nemigen lehet mahinálni, azért is lát mindenki mindent (pl MF a szövifórum gombot).
Más ötlet: még egy, új ikon a villogók mellé, ami nem villogna, csak megjelenne és lenne, ha van új párbaj (mezei halandóknak van egy üres ikonhely, de lehet, hogy ott van még valami, amiről én nem tudok)....

Deni 10-13-2006 22:21

hmmm.. ötletnek nem rossz :p
de engem pl idegesítene, hogy van ott valami, aminek semmi köze a eseményeimhez.. :rolleyes:

Cassandra 10-13-2006 22:23

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 35272)
hmmm.. ötletnek nem rossz :p
de engem pl idegesítene, hogy van ott valami, aminek semmi köze a eseményeimhez.. :rolleyes:

:p
Van ez így, akkor addíg lenne ott, amig meg nem nézed...:D :D :D
De mondom lehet, hogy az a hely is foglalt csak én nem "használom".:)

Iron 10-14-2006 06:52

Ennyire nem kéne ebbe belemenni, hogy új menüket hozzátenni, elvenni.
Egyszerűbb lenne ha a párbaj mellett össesen 1 szám szerepelne, még pedig hogy van-e párbaj. Ha jelentkezel, eltűnik a szám.
Ez az egyik lehetőség, a másik az hogy pl, pirossal lenne szedve a Párbaj menü amikor párbaj van. Ez nem tudom mennyire lehetséges a megvalósítás szempontjából.:cool:

Pool 10-14-2006 11:35

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 35277)
Egyszerűbb lenne ha a párbaj mellett össesen 1 szám szerepelne, még pedig hogy van-e párbaj. Ha jelentkezel, eltűnik a szám.
Ez az egyik lehetőség, a másik az hogy pl, pirossal lenne szedve a Párbaj menü amikor párbaj van. Ez nem tudom mennyire lehetséges a megvalósítás szempontjából.:cool:

végre valaki, aki egyszerű dolgot javasol :)
sztem ez már elég lenne ahoz, hogy feltűnjön az embereknek. de a szám lenne sztem a jobb megoldás, a színt nem biztos, hogy észreveszik, én pl. színtévesztő vagyok, szal, én nem is venném észre :D

Iron 10-14-2006 12:26

Én már csak egyen csodálkozok :)
Nem járt erre még Atti, és mondott egy Ámen-t :D
Ha ott lesz egy szám, akkro az az én párbajom :D:D

Iron 10-14-2006 12:27

És valóban igaz, hogy nem volt őszi párbaj, se semmilyen...:(
...de még lehet(ne) :);)

Cassandra 10-14-2006 17:52

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 35277)

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 35314)
végre valaki, aki egyszerű dolgot javasol :)
sztem ez már elég lenne ahoz, hogy feltűnjön az embereknek.

Khmm... no igen, már mindkettő fel lett vetve.;)
Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 34880)

(Ha mindenképp jelezni akarjátok, nem lenne elég, ha mondjuk a menüsorban más színt kapna a párbaj, ha van rendezve éppen!? Mondjuk fogalmam sincs hogy ez mennyivel megoldhatóbb és milyen hatékony lenne.)

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 34894)

Pool 10-14-2006 19:49

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 35345)

Khmm... no igen, már mindkettő fel lett vetve.;)

Ezzel most mit is akartál mondani?

Cassandra 10-14-2006 21:31

Csak azt, hogy másnak is voltak "ötletei" amit Ati látott és nem reagált igazán le.
És arra, hogy van aki nem olvassa el, amit elötte kettővel írtak(Igazából éppenséggel nem neked szántam.).

Iron 10-14-2006 21:50

Cassandra rám célozhatott. És láttam, hogy volt már irva, de így próbáltam nyomósítani, hogy hátha ragad meg belőle, ha többször látják :)

Cassandra 10-14-2006 21:54

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 35377)
Cassandra rám célozhatott. És láttam, hogy volt már irva, de így próbáltam nyomósítani, hogy hátha ragad meg belőle, ha többször látják :)

Jól gondolod;)
És örülök, ha tényleg olvastad, akkor már nem hiába jártatjuk a szánkat, koptatjuk a klavitúrát...

Pool 10-14-2006 22:42

Mondjuk ettől még nem lesz több párbaj :(
De én is azóta nem szervezek, mióta megcsappant a látogatottság. Lehet az újítással se lennének többen, de sok régi párbajos kikopott, ez is tény...:confused:

Batu 10-15-2006 11:15

Régebben én is sokat (viszonylag) párbajoztam. Mostanában alig. Szerintem nagyban hozzájárul ehhez, hogy egyszerűen nem jut eszembe:)
Az eddigi javaslatok nem rosszak szvsz. Mindenképpen jó lenne vmi ,ami felhívja a figyelmemet, hogy egyáltalán van szervezve párbaj.

All times are GMT +1. The time now is 15:44.