![]() |
Párbaj jelzése főmenüben
Az utóbbi időben visszaesett a létrehozott párbajok látogatottsága. Ez lehet, hogy annak is tudható be, nincs már a főmenüben jelezve, hogy vannak új párbajok, aki meg csak benéz pár pillanatra, nem biztos, hogy észben tartja megnézni a párbajt is. Vmi jelzést be lehetne-e illeszteni újra a főmenüben, jelezvén a párbajokat????
|
bár én nem szoktam párbajozni, de régebb mindig megnéztem kíváncsiságból, milyen párbajok vannak. a designváltás után azt hiszem, csak egyszer néztem meg. hol is van a Párbaj menü? ;)
tudom, engem nem érint a téma, csak tényként írtam... |
Quote:
Sztem megint fellendülne a párbajozás, ha lenne rá utaló jelzés a főmenüben, mint régen. Remélem, nem lenne nagy dolog megoldani. :) |
sziasztok
igen mondjuk én is szeretném ha valami jelzés lenne ha új párbaj van úgy mint régen szerintem is sokan azért nem párbajoznak mert nem is tudják hogy van szervezve egyszerűen észre se veszik hogy van új párbaj jó lenne ha a főoldalon valami megint jelezné |
ez egy nem rossz otlet :)
lehetne akarcsak egy kis link a fooldalon: "1 ÚJ párbaj" vagy vmi ilyen neven :) |
Nemrossz 5let, mostanában én se nagyon nézegetek oda be:)
|
Már csak a "Főnök" hozzászólását hiányolom :D
|
Oka volt, hogy lekerült onnan...
Ezen még nem gondolkodtatok?:) |
Quote:
|
Quote:
Engem személy szerint nem zavar, hogy lekerült onnan, azóta több párbajon voltam, mint annak elötte. (Ha mindenképp jelezni akarjátok, nem lenne elég, ha mondjuk a menüsorban más színt kapna a párbaj, ha van rendezve éppen!? Mondjuk fogalmam sincs hogy ez mennyivel megoldhatóbb és milyen hatékony lenne.) |
Cassandra otlete is jo, vagy ott lenne a parbaj menupont mogott, hogy (x ÚJ)
es akkor x egy szamot jelol, ahany uj parbaj van :) |
Quote:
várható vmi változás Ati? már 3 napja megvan a topic, de még nem írtál ide :D |
paramparam :P
|
Nyugi majd ír.:)
Ne türelmetlenkedj, a többi témában sem történt változás 3 nap alatt. Hányan szóltak itt hozzá? Voltunk, vagy öten, öt ember miatt pedig nem hiszem, hogy változtatva lesz ezen. Türelem.:) |
Quote:
és ha én szólok hozzá 50* :) Amúgy Ati hiányolom az általad szervezett párbajokat is, emléxem régen ilyenek is voltak... Gondolom, neked nem kerül semmibe, de hagy szórakozzon már a NÉP :D |
Üdv! Pool cimborámmal egyet értek, hogy nagyon kevesen párbajoznak, és ennek oka csupán az, hogy nem látják mikor van párbaj.
Cassandra szerint nem férne el ott, hogy ÚJ felirat, akkor mondjuk, legyen a párbaj menü más szinü mikor párbaj van... |
Quote:
|
Van az országod felírat amire ha rámész előjön a főmenü. És ott az országod adatai felett lehetne egy olyan felírat hogy "xy új párbaj" Aki meg vippes annak ott lenne ahol azt írja hogy hány vip köröd van és a főmenü között.
|
Quote:
(Egyébként köszi, hogy elolvastad azt a három hozzászólást, ami eddig a témába érkezett, ez új rekord...) |
En azert megkerdezem.
Ati: Miért lett ez kiszedve? Csupan helyhiany miatt vagy egyeb oka is volt? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Asszem átkeresztelem lassan magam.:D |
Quote:
Bár mondom fogalmam sincs róla, hogy mennyi mobilizálható a menüsorról egy-két menüpont VIPség függvényében.. |
a nem VIP-eseknél is ott van a Helytartó menü. :D
|
Quote:
|
Szerintem a menüsorral ilyen szinten nemigen lehet mahinálni, azért is lát mindenki mindent (pl MF a szövifórum gombot).
Más ötlet: még egy, új ikon a villogók mellé, ami nem villogna, csak megjelenne és lenne, ha van új párbaj (mezei halandóknak van egy üres ikonhely, de lehet, hogy ott van még valami, amiről én nem tudok).... |
hmmm.. ötletnek nem rossz :p
de engem pl idegesítene, hogy van ott valami, aminek semmi köze a eseményeimhez.. :rolleyes: |
Quote:
Van ez így, akkor addíg lenne ott, amig meg nem nézed...:D :D :D De mondom lehet, hogy az a hely is foglalt csak én nem "használom".:) |
Ennyire nem kéne ebbe belemenni, hogy új menüket hozzátenni, elvenni.
Egyszerűbb lenne ha a párbaj mellett össesen 1 szám szerepelne, még pedig hogy van-e párbaj. Ha jelentkezel, eltűnik a szám. Ez az egyik lehetőség, a másik az hogy pl, pirossal lenne szedve a Párbaj menü amikor párbaj van. Ez nem tudom mennyire lehetséges a megvalósítás szempontjából.:cool: |
Quote:
végre valaki, aki egyszerű dolgot javasol :) sztem ez már elég lenne ahoz, hogy feltűnjön az embereknek. de a szám lenne sztem a jobb megoldás, a színt nem biztos, hogy észreveszik, én pl. színtévesztő vagyok, szal, én nem is venném észre :D |
Én már csak egyen csodálkozok :)
Nem járt erre még Atti, és mondott egy Ámen-t :D Ha ott lesz egy szám, akkro az az én párbajom :D:D |
És valóban igaz, hogy nem volt őszi párbaj, se semmilyen...:(
...de még lehet(ne) :);) |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
Ezzel most mit is akartál mondani? |
Csak azt, hogy másnak is voltak "ötletei" amit Ati látott és nem reagált igazán le.
És arra, hogy van aki nem olvassa el, amit elötte kettővel írtak(Igazából éppenséggel nem neked szántam.). |
Cassandra rám célozhatott. És láttam, hogy volt már irva, de így próbáltam nyomósítani, hogy hátha ragad meg belőle, ha többször látják :)
|
Quote:
És örülök, ha tényleg olvastad, akkor már nem hiába jártatjuk a szánkat, koptatjuk a klavitúrát... |
Mondjuk ettől még nem lesz több párbaj :(
De én is azóta nem szervezek, mióta megcsappant a látogatottság. Lehet az újítással se lennének többen, de sok régi párbajos kikopott, ez is tény...:confused: |
Régebben én is sokat (viszonylag) párbajoztam. Mostanában alig. Szerintem nagyban hozzájárul ehhez, hogy egyszerűen nem jut eszembe:)
Az eddigi javaslatok nem rosszak szvsz. Mindenképpen jó lenne vmi ,ami felhívja a figyelmemet, hogy egyáltalán van szervezve párbaj. |
All times are GMT +1. The time now is 15:44. |