Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Megbeszélt ütés avagy ennek kikerülése (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=897)

dreaman68 10-09-2006 13:59

Megbeszélt ütés avagy ennek kikerülése

Helo mindenkinek

Ezt a topicot azért hoztam létre mert kiváncsi vagyok olyan tippekre, amivel lehet valakitől úgy pénzt szerezni, hogy ne kerüljek anarchba. kössz előre is

Colony 10-09-2006 14:02

Quote:

Originally Posted by dreaman68 (Post 34282)
Helo mindenkinek

Ezt a topicot azért hoztam létre mert kiváncsi vagyok olyan tippekre, amivel lehet valakitől úgy pénzt szerezni, hogy ne kerüljek anarchba. kössz előre is

Seregnél fosztogatás menü, tolvajokkal Alvilág pénzt lopjanak...
És itt még megbeszélni sincs mit, jobb ha utólag veszi észre.

Ati 10-09-2006 14:03

Quote:

Originally Posted by dreaman68 (Post 34282)
Helo mindenkinek

A játék rendeltetésszerű használata mellett nem kerülsz anarchba. Ha máshogy akarod használni, akkor ne tedd.

dreaman68 10-09-2006 15:39

Ez igaz persze de én olyanokra gondoltam hogy dobok neki egy levelet hogy fizessen x zsét vagy szétromboljuk az oriát És itt a fizetést hogy lehet szabályos kereteken belül megoldani

Ati 10-09-2006 15:41

Quote:

Originally Posted by dreaman68 (Post 34315)
Ez igaz persze de én olyanokra gondoltam hogy dobok neki egy levelet hogy fizessen x zsét vagy szétromboljuk az oriát És itt a fizetést hogy lehet szabályos kereteken belül megoldani

Én azt gondolom, hogy ha ezzel nem vagy tisztában, akkor nem érdemes ilyesmit csinálnod.

dreaman68 10-09-2006 15:44

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 34317)
Én azt gondolom, hogy ha ezzel nem vagy tisztában, akkor nem érdemes ilyesmit csinálnod.

épp ezért akarom most megtudni...

bari 10-09-2006 16:36

Sztem, ahogy a való életben ezt is büntetni kéne.
Undorítóak az ilyen emberek, akik a másikat zsarolják, kihasználva az erejüket, esetleg tapasztalataikat.
Szeretnék néha összekerülni ilyenekkel, mondjuk anarchban...

Burning 10-09-2006 19:01

mondjuk ja. ezeket kéne szépen bezúzni, aztán addig ütni őket míg meg nem fogadják, hogy ilyet nem csinálnak:D

Synkel 10-09-2006 19:09

Mondjuk vicces dolog ez azért. Zsarolni ugye olyat érdemes, akinek van pénze. És ha van neki, akkor tuti nem tök láma, elvégre egyrészt megszerzte azt a pénzt, másrésztmeg is őrizte. Azaz ha egy tapasztalt szövit levernek addig, hogy zsarolhatók lesznek, ki az aki megállítja a zsarolókat akik amellett, hogy "jellemtelen ganaj népség" bizonyították, hogy megállják a helyüket élesben is. Persze minden szövinél van egy jobb, esetleg épp úgy jön össze, hogy 2 ember nem tud gépnél lenni 12 órán keresztül, és egyenrangú szöviknél ez már el is döntheti az egészet...

A másik eset ha valaki a kezdőket zsarolja, na az télleg megérdemli a legyalázást:)

Deni 10-09-2006 19:13

Tapasztalataim szerint szövik MF-eket szoktak zsarolni, vagy tapasztalatlan játékosokat, akiknek megmondják miből lehet pénzt csinálni..

dreaman68 10-09-2006 19:28

igazán én itt arra gondoltam hogy egy komoly szövi háború végén a vesztes fél hogy fizethetne a győztesnek anélkül hogy megbeszélt ütés legyen

csavo 10-09-2006 21:04

nahat ez hihetetlen :eek:
dreaman, te most komolyan beszelsz, vagy szivatod az embereket? harmadik varians is letezik, de azt nem irom meg, mert nem akarok sertegetni.

dreaman68 10-09-2006 21:19

Quote:

Originally Posted by csavo (Post 34434)
nahat ez hihetetlen :eek:
dreaman, te most komolyan beszelsz, vagy szivatod az embereket? harmadik varians is letezik, de azt nem irom meg, mert nem akarok sertegetni.

Nem szivatok senkit csak kiváncsi vagyok ilyenekre. de mellesleg nem jelenti hogy én ezt orba-szájba eljátszanám

Senki 10-10-2006 05:49

OFF
miért van az hogy engem nem zsaroltak soha eddig? :D úgy akarok egy ilyet találni már végre, hogy belapogassam az arcát :D:D:D:D:D
/OFF

Zsarolni etikátlan és közutálatnak örvendő dolog... nem jó ötlet még tippeket is kérni hozzá itt...

Békés 10-10-2006 05:58

Arra volt bőven válasz hogy lehet az ilyet elkerülni, de ne várd, hogy abban segitsünk miképp tudnád megkeseriteni mások életét, ezt találd ki saját magad.

OFF/
Ha esetleg priviben elküldenéd az ori címedet akkor valamelyik orimmal melléd megyek és mondjuk pár száz milláért meg mutatom hogy kell csinálni, ha már annyira kiváncsi vagy:)
DDD
/OFF

Synkel 10-10-2006 11:54

Quote:

Originally Posted by Békés (Post 34460)
Arra volt bőven válasz hogy lehet az ilyet elkerülni, de ne várd, hogy abban segitsünk miképp tudnád megkeseriteni mások életét, ezt találd ki saját magad.

OFF/
Ha esetleg priviben elküldenéd az ori címedet akkor valamelyik orimmal melléd megyek és mondjuk pár száz milláért meg mutatom hogy kell csinálni, ha már annyira kiváncsi vagy:)
DDD
/OFF

Még nem kaphatsz ződet tőlem, pedig ez megért egy bazi nagyot:DDD

Grabi 10-10-2006 14:07

355763 . várlak :)

dreaman68 10-10-2006 15:25

Quote:

Originally Posted by Senki (Post 34457)
OFF
miért van az hogy engem nem zsaroltak soha eddig? :D úgy akarok egy ilyet találni már végre, hogy belapogassam az arcát :D:D:D:D:D
/OFF

Zsarolni etikátlan és közutálatnak örvendő dolog... nem jó ötlet még tippeket is kérni hozzá itt...

Ez igaz de kiváncsi vagyok és mondom ez nem jelenti azt hogy használnám is bár őszintén valszeg valam ikor kipróbálnám de nem tök újonc ellen legalább

Békés 10-10-2006 16:40

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 34551)
355763 . várlak :)

Mostanában nem járok a csopid 5-ik helye közelében, igy nem tudom a grabancporolás árát behajtani:D:D:D

Synkel 10-10-2006 19:25

Neked ez nem lehet akadály:) Szinte látom Grabit 2k hekin fullra beíjazva reszketni:)

Békés 10-10-2006 19:41

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 34615)
Neked ez nem lehet akadály:) Szinte látom Grabit 2k hekin fullra beíjazva reszketni:)

:D:D:D
Én meg felvásárolnám a csopi rum készletét hogy legyen bátorságuk a lovasaimnak:)

dreaman68 10-12-2006 20:40

Quote:

Originally Posted by Békés (Post 34621)
:D:D:D
Én meg felvásárolnám a csopi rum készletét hogy legyen bátorságuk a lovasaimnak:)

akkor ott már megvan a jó hangulat:D

Grabi 10-13-2006 00:23

ezek szerint még nem elég jól. majd karácsonykor küldök a paciknak pálinkás zabot és akkor nagyon váktatnak majd felém :)

Békés 10-13-2006 06:11

Na az szép lenne, nem tudom ki lenne a részegebb a ló vagy a lovas?:)

Cece 10-20-2006 21:26

Quote:

Originally Posted by bari (Post 34330)
Sztem, ahogy a való életben ezt is büntetni kéne.
Undorítóak az ilyen emberek, akik a másikat zsarolják, kihasználva az erejüket, esetleg tapasztalataikat.
Szeretnék néha összekerülni ilyenekkel, mondjuk anarchban...

OFF:
... én meg mondjuk egy sötét sikátorban.
Virtuálisan mindenki nagyon bátor, de vajon ugyan így van a való életben is? :D
Az etikátlan játékot nehezen veszi be a gyomrom... bár a "játék" kifejezés adott esetben már nem is megfelelő.

Napóleon 10-21-2006 09:20

Quote:

Originally Posted by dreaman68 (Post 34320)
épp ezért akarom most megtudni...

ha nincs akkora tapasztalatod h tudd hogyan utaltass pénzt akkor ahoz se legyen arcod h zsarolj másokat.

ha valaki annyira nagyra van magával akkor keressen megfelelő szintű országot akivel háborúzhat, és ne a gyengébbet zsarolja.
nagyon nem szeretem azt látni amikor ilyenek történnek más orikkal.
bezzeg ha egy u.o erős ori v erősebb fenyeget akkor meglapul és mnt-t kér vagy szabizik.

+ sztem ezt a tapasztalt jó játékosok nem csinálják. úgyhogy ezt lehet tekinteni egy értékmérőnek is

dreaman68 10-21-2006 21:28

Quote:

Originally Posted by Napóleon (Post 36462)
ha nincs akkora tapasztalatod h tudd hogyan utaltass pénzt akkor ahoz se legyen arcod h zsarolj másokat.

ha valaki annyira nagyra van magával akkor keressen megfelelő szintű országot akivel háborúzhat, és ne a gyengébbet zsarolja.
nagyon nem szeretem azt látni amikor ilyenek történnek más orikkal.
bezzeg ha egy u.o erős ori v erősebb fenyeget akkor meglapul és mnt-t kér vagy szabizik.

+ sztem ezt a tapasztalt jó játékosok nem csinálják. úgyhogy ezt lehet tekinteni egy értékmérőnek is

nem értem aki írogat ide az mind tisztességesnek valja magát. Ez meg játék amiben háborúzol. És mint más fórumon is írták a HÁBORÚBAN NINCS FAIR PLAY. őszintén nem zsarolnék meg egy nálam gyengébb orit, de egy szövi háborút zárnék le így. sztem mindkét félnek hasznosabb mintha kiviszek x heki földet vagy pusztítok vagy mészárlok. ja és mellesleg 1 mnt-m van csak az is haverommal. ha valaki szivat nem kérek békét néha a nagy pifán miatt tovább ütnek:D de mindegy

Napóleon 10-22-2006 10:15

Quote:

Originally Posted by dreaman68 (Post 36681)
nem értem aki írogat ide az mind tisztességesnek valja magát. Ez meg játék amiben háborúzol. És mint más fórumon is írták a HÁBORÚBAN NINCS FAIR PLAY. őszintén nem zsarolnék meg egy nálam gyengébb orit, de egy szövi háborút zárnék le így. sztem mindkét félnek hasznosabb mintha kiviszek x heki földet vagy pusztítok vagy mészárlok. ja és mellesleg 1 mnt-m van csak az is haverommal. ha valaki szivat nem kérek békét néha a nagy pifán miatt tovább ütnek:D de mindegy

nincs fair play. hmmmmmm
ha valakinek nagy a szája akkor lezúzom hiába kezdő. nálam ennyiben kimerül a "nincs fair play"

viszont az etikátlan és elutasítandó h egy erősebb ori zsaroljon egy gyengébbet. az más kérdés h szöviháborúról van szó. akkor a vesztes küldjön vipet a másik szövinek és kész.
ebben a játékban nem a másik megalázása a cél hanem h élvezetes játékot biztosítson a gamereknek.
nem pedig az h néhány nagyszájú elrontsa a kezdők és gyengék szórakozását

Békés 10-22-2006 10:32

Quote:

Originally Posted by Napóleon (Post 36724)
nincs fair play. hmmmmmm
ha valakinek nagy a szája akkor lezúzom hiába kezdő. nálam ennyiben kimerül a "nincs fair play"

viszont az etikátlan és elutasítandó h egy erősebb ori zsaroljon egy gyengébbet. az más kérdés h szöviháborúról van szó. akkor a vesztes küldjön vipet a másik szövinek és kész.
ebben a játékban nem a másik megalázása a cél hanem h élvezetes játékot biztosítson a gamereknek.
nem pedig az h néhány nagyszájú elrontsa a kezdők és gyengék szórakozását

Erre meg azt mondom mki teremtse elő a vip árát saját maga és ne a játékostársával fizettesse meg, mert ennek méginkább zsarolás íze van.
Ami meg már nemis a virtuális vagyonra megy.
Ez nem megalázó talán?
Akkor rendezzen a két szövi egy párbajt egymás között és ott döntsék el ki a jobb, ha már a mammon szele megcsapta csapatot.

Nekem is fizettek már vipet és énis fizettem másoknak, mikor fogadás volt közöttünk.
Pl a hétvégiben vagy az arénában ki végez fentebb stb..

Napóleon 10-22-2006 11:39

Quote:

Originally Posted by Békés (Post 36728)
Erre meg azt mondom mki teremtse elő a vip árát saját maga és ne a játékostársával fizettesse meg, mert ennek méginkább zsarolás íze van.
Ami meg már nemis a virtuális vagyonra megy.
Ez nem megalázó talán?
Akkor rendezzen a két szövi egy párbajt egymás között és ott döntsék el ki a jobb, ha már a mammon szele megcsapta csapatot.

Nekem is fizettek már vipet és énis fizettem másoknak, mikor fogadás volt közöttünk.
Pl a hétvégiben vagy az arénában ki végez fentebb stb..

rosszul fogalmaztam.
vannak erősebb szövik akikkel szinteken keresztül egyms mellett mentek.
egyszer lebeszélitek h legyen háború :)
a vesztes fizet vipet.
ennyi

Békés 10-22-2006 12:06

Quote:

Originally Posted by Napóleon (Post 36743)
rosszul fogalmaztam.
vannak erősebb szövik akikkel szinteken keresztül egyms mellett mentek.
egyszer lebeszélitek h legyen háború :)
a vesztes fizet vipet.
ennyi

Aha:)

De ezt lelehet rendezni párbajban is, és akkor nemkell az esetleges vesztest kitenni a hiénáknak:)

dreaman68 10-22-2006 16:04

még mindig azt mondom egy szövi háborút pénzel a legjobb lezárni

Xeper 10-22-2006 16:36

Quote:

Originally Posted by dreaman68 (Post 36778)
még mindig azt mondom egy szövi háborút pénzel a legjobb lezárni

Egy komolyabb szöviháborúban (2 uolyan erős szövetség ugrik egymásnak) éppen eleget veszít mindkét fél, 1-200 milla utalgatása már elenyésző a háború árához képest. Ha meg nem komoly a szöviháború, akkor hekiben viszed a jutalmat ;)

dreaman68 10-22-2006 16:41

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 36781)
Egy komolyabb szöviháborúban (2 uolyan erős szövetség ugrik egymásnak) éppen eleget veszít mindkét fél, 1-200 milla utalgatása már elenyésző a háború árához képest. Ha meg nem komoly a szöviháború, akkor hekiben viszed a jutalmat ;)

szám íze is más ha valamennyi zsé visszjön
és valszeg annyit kérnék ami benne volt a háborúba

Steve 10-22-2006 17:02

Quote:

Originally Posted by dreaman68 (Post 36782)
szám íze is más ha valamennyi zsé visszjön
és valszeg annyit kérnék ami benne volt a háborúba

Ha kimerítő háború volt és győztél akkor a másik fél kimerült. ezekután nemigen tudsz tőlük pénzt kérni:)

Cece 10-22-2006 17:08

*személyhez szólóan fogalmazok, de személytelenül*
Én meg erre azt mondom, hogy ez egy játék.
Teszem azt szétverünk a haverokkal és kérek tőled 20VIP-et mert nekem úgy teccik! Ha meg nem fizetsz, akkor lehetetlenné teszem a játékodat.Majd elkezdek kicsit kutakodni a tehetősebb origazdák között és nem csak 20VIPet kérek, hanem kicsit többet... vajon meddig lehet elmenni?
Ez a pénzes dolog hülyeség és, ha rajtam múlna tutira szankcionálnám jobban mint bármi mást a játékon belül.

Napóleon 10-22-2006 17:31

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 36786)
*személyhez szólóan fogalmazok, de személytelenül*
Én meg erre azt mondom, hogy ez egy játék.
Teszem azt szétverünk a haverokkal és kérek tőled 20VIP-et mert nekem úgy teccik! Ha meg nem fizetsz, akkor lehetetlenné teszem a játékodat.Majd elkezdek kicsit kutakodni a tehetősebb origazdák között és nem csak 20VIPet kérek, hanem kicsit többet... vajon meddig lehet elmenni?
Ez a pénzes dolog hülyeség és, ha rajtam múlna tutira szankcionálnám jobban mint bármi mást a játékon belül.

nah ez a vipes dolog csak játék kedvelő szövik között működik .)

megírni egy tetszőleges orinak h adj vipet vagy véged az már zsarolás. és nem csak a játékban :D

Cece 10-22-2006 17:41

Quote:

Originally Posted by Napóleon (Post 36790)
nah ez a vipes dolog csak játék kedvelő szövik között működik .)

Erre lett kitalálva a párbaj. Ott rendezhetők a hasonló problémák vagy nem problémák; nevezd aminek akarod; de a normál csoportokon belül a ún. megbeszélt ütések negatívan hathatnak ki a többi játékosra nézve.

dreaman68 10-22-2006 20:13

A vipes dolognak nem látom értelmét
nem mindegy hogy a játékban azt mondom adj x egységet és majd abból fizetsz vagy küldj vipeket

Xeper 10-22-2006 22:28

Quote:

Originally Posted by dreaman68 (Post 36782)
valszeg annyit kérnék ami benne volt a háborúba

Erre írtam, hogy "komolyabb szöviháború" =kiegyenlített küzdelem=nagy veszteség. Volt olyan szöviháborúnk pl a 4. szinten, hogy a szövink vesztesége kb 2MRD volt, és mi álltunk jobban.... hogyan kérjek el egy vesztésre álló szövitől ennyit? Ha meg csak párszáz millát kérsz, az röhejes ekkora veszteségek mellett... marad az, hogy kihajtjátok az ellenből az erejét, és beveritek mindet földre -számold ki hogy mennyiben lett volna ha fedeztek + beépítetek, és voila: ott a pénz :D

All times are GMT +1. The time now is 23:44.