![]() |
Elveszett föld!!
Sziasztok!Érdeklödnék,h más is járt e úgy mint én ma reggel?:
3/G csopiból léptem fel a 2/B-be és 1756hekin voltam de nem volt beépítve 148heki,feljutás menü alatt ki is volt irva h 56al többe vagyok de engedte mivel nincs beépitve,és amikor felléptem utánna látom,h 1698hekim van!!!:eek: Ezt vhogy nem értem,h amikor 3/gböl 1700heki a felsö határ és akkor miért nem csak addig vágja le a üres hekiket miért 1698ig!!!!Erre a kérdésre föleg Atitól szeretnék választ kapni,ha lehet!Vagy a supporton is jelentkezzek-e ezzel a panasszal? Választ elöre is köszi |
Nem volt építés alatt álló területed? Mert az is elvész.
|
Quote:
"Szintlépéskor a képzés alatt lévő katonák elvesznek, akárcsak az írás alatt lévő tekercsek, és az építés alatt lévő épületek (ez utóbbinál a helyük is!)." |
Quote:
ok thx bocs h új topicot nyitottam,de igencsak ez volta "baj"! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
De milyen zsir lenne már h az 1hekis tudná ütni az 1hekist
és akkor mi radna ha földre mene pl!:)Ez nagy dilemma!!:D |
Valaki magyarázza el nekem plíz, mire jó egy egyhekis ország, azon kívül, hogy mókásan néz ki!?:)
|
Az egyhekis ország egyfajta selejtes agyi visszacsatolás végeredménye:)
Director ilyenekkel hobbiskodik, meg azzal, hogy éjjel-nappal gépnél van ugyan, de lassúba fordul, és értelmes embereket próbál erre is rávenni:) Piacolni viszont kitűnően lehet 1 hekin. Nem zavar a környezet, lehet bármennyi pénz az oriban, ellopni nem tujdák, lefosztani meg szerintem szintén problémás lenne a távolság miatt:) |
Jó, hogy jól lehet vele piacolni, de mit kezdessz annyi pénzzel ott?:D
És egyáltalán hogy tud életben maradni egy ország egyetlen hektáron?:) Egy szem házad van rajta és lázong a néped, mert 0% a foglalkoztatottság.:) |
Ezt talán ő tudná jobban megmondani, de szerintem 100 a morálja. A katmorál legalábbis tuti annyi, a másikat meg pénzzel helyrehozza:)
|
Annyi pénzt meg egy hektáron nem lehet kitermelni.:)
No mindegy csak kiváncsiskodtam, ilyenről hallottam mástol is és érdekelt mire jó.:) |
Kitermelni nem lehet. Ő se ott termelte, hanem vagy 2000 hektáron még X-ben:) Na onnan építésbe tenni annyit, hogy csak 1 maradjon, az nem semmi lehetett
|
Azthiszem sejtem mire gondolsz "selejtes agyi visszacsatolás végeredménye" címszó alatt.:D :D :D
|
Naugye:D:D
|
Eztet se nem érdemes kipróbálni:D
|
Ezt sem:)
De ha érdekel még pár ötlet amit nem érdemes, fordulj Directorhoz bizalommal, neki azok a mániái:) |
Köszi ezt azért jól a fejembe vésem.:)
|
te jo eg, te beteg vagy :D
milyen erzes egy 6 hekis kielezett ori tulajanak lenni? add mar meg a nevet, kivancsi vagyok ra hany pontja van :D |
En 43 hekivel fordultam le L-be :)
S eleg mokas fedezgetni hekiket, de voltak inaktiv jatekosok ott a kozelbe es azokat utogetve elegge feltudtam maszni 199 hekire es meg mindig ott vagyok :) 1 hekis orinak csupan szerintem mokas szerepe van :) Lehet vele forumozni, esetleg tekercseket tarolni, es valtogatni, hogy mi legyen az eppen aktualis 1 terulet :) Szerintem a kocsma a legtutibb ;) |
legalabb nem kopik a tekercs :D
egyebkent mi van akkor, ha lazong a nep? felgyujtja azt az egyetlen epuletet? |
Beépitetlen területen is eléldegél 8 ember, legfeljebb keresnek azon az 1 hekin egy barlangot:)
|
De ha szt az egy hekit házon kívül bármi mással beépíted, az nemigen fog működni.:)
Ha házat építsz azt elöbb-utóbb felgyújtják.:) Az üres egy heki még a leg elképzelhetőbb. És tuti viccesen nézhet ki.:D |
Quote:
Őshódítóóó!:) |
Quote:
Mondott viszont télleg érdekeseket is ezzel kapcsolatban. Asszem fatelepet nyersanyag nélkül építhetett volna ha van neki lelőhelye. Meg10 arany körül húzt volna fel túlórában azt az egy szem épületét:) Meg ilyenek... |
hát ez már betegség mondjuk director lebontott már 1500 hekiről is 200-ra:D szóval már nem lepődöm meg semmin:cool:
|
Quote:
Mben pl ha jól tudom 3 ember tart 2hekis orit:) |
ha jól emlékszem 2200 heki volt a max amire feljutott, de fordulás előtt olyan 1500on volt.
"Az igazság pillanata", keressetek rá, ha érdekel:) köszi synk, hogy reklámozod milyen hülye vagyok:) szerencsére sosem tartottam titokban:D egyébként nagyon egyszerű, hogy miért csináltam: mert megtehetem:) abban nincs semmi kihívás (már, nekem, szerintem), hogy max hekin lépek, aztán felmegyek topba, termelek, max hekin lépek, felmegyek, termelek, stb.. meg már nem is túl izgalmas.. szal valami újat akartam. de a legújabb új, hogy abbahagytam a hódot:) úgyhogy addig gömbözzétek az orit, amig benn van a pontlistában, mert sztem nemsokára eltűnik:) |
ja, valaki kérdezte: van egy bizonyos minimum bevándorlás, ezért 3 hekiig nem kell egyátalán ház, simán elvan az ori. tanya sem kell, mert 0 ember megy el körönként (kevés a lakos ugyebár)
nekem 1 hekin templomom volt, hogy tudjak távolnézni (az fontos, ha full pénzed van 1 hekin:D) egyébként lehet 0 hekin is lépni, a bátrak próbálják ki:) |
A ban is vannak minimum hekis orik, bulizni:)
Director remélem azért ezen a forumon még leszel sokáig;) |
Quote:
|
Quote:
majd lesz kihivas ha bejonnek a szigoritasok a szemelyiseges orikra... pl minden csaopibol top1kent lepni... abban mar csak talalsz te is kihivast :P |
Quote:
|
azért...Kozmo se bővelkedett hiányban X-ben :))
ott volt asszem sokáig IP alatt/felett :) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 08:18. |