![]() |
Harc D-ben!!!!!!!!
a kérdésem a következő szinte már mondhatnám h a szokásos:P
legyen-e harc D-ben és ha igen meddig? |
még1 kérdésem h meddig legyen felkészülési idő, egyébként a szavazás publikus, szal mindenki látja h ki mire szavazott! tessék szavazni, minél többen szavaztok és mondjátok h mi legyen annál hamarabb dől el a dolog!
|
bocsi a helyesírási hibákért:eek:
|
lenne egy felvetésem, mégpedig a következő
szerintem először csak két dologra kelljen/lehessen szavazni, hogy legyen-e harc vagy ne... mert így olyan, mintha 2 szavazást összevontunk volna :( jah, és sztem nem voltak benne helyesírási hibák :) (de mondjuk én sem vagyok túl jó helyesíró, úgyhogy lehet tévedtem :D ) |
inkább azt találjuk még ki h mennyi legyen a felkészülési idő
|
hát..ezt szerintem nem lehet meghatarozni :)
mivel ket csoportra oszlik a tarsasag: aki max. 3-4 nap alatt attud epulni :) es van akinek majdnem 1 honap... |
Quote:
sztem nincs olyan akinek egy hónapba tellne, ha te tudsz ilyet, kérlek mond el sztem olyan 1-2 hét teljesen reális lenne |
én 2 hétre gondoltam
|
harc,tök mindegy hány hekiig,de minél feljebb :)
|
Quote:
|
mert szted mi a túrót tudok kezdeni egy 350k hekis orkkal? :) :)
|
Quote:
|
Az enyém kb. ilyen,alig van már bányám :)
Még be is tornyoztam magam :D |
jaja,érdekes lenne egy 350k-s tf ork :)
|
3,6 millios sereggel nem nehez ervenyesulni :D
|
Törpe vagyok,4089384 kati fér el :)
|
én meg termelek cc. 1,2milla nyersit körönként :)
|
Naés minek? :) Az én orim legalább jól néz ki :)
|
az enyémnek meg semmi értelme,termelem a katit piacra,amit naponta kb másfél perc alatt felvesznek,majd megint nincs kint kati a piacon :)
na mindegy :) semmi értelme az ekkora oriknak,de ezt mindenki tudja :) |
Az enyémnek van :)
Jól néz ki :D |
es benne van a neved :)
|
Egyebkent, Peti, egy mostani bankos (70% bank min) orinak, ami kb. 6-7k hekin van, annak bizony eleg sok ideig tartana az atepules szerintem, ha nem tudja sajat magat tapolni.
Bar lehet nincs igy. |
Quote:
|
Kérdés, milyen az illető: belép e mindennap és képez, meg elad vagy 3-4 naponta belép és elkölti a pénzét, ha eltudja....
amugy nem tudom, hogy milyen orik vannak 6-7k hekin... |
Én úgy tudom, nem sok 70% bankos rohangál 6-7k hekin
De amúgy előző ilyennél is többen felajánlották a segítségüket, ha jól emlékszem, szóval nem lenne gond a feltöltés (max megint le kellene picit állítani a fenti "fedezőgépeket")... |
Figyelem!!
nah emberek aki még nem szavazott az max vasárnapig tegye meg, akkor lezárom a szavazást és a témát, addig meg kéne beszélni azt is h mikortól legyen ez..
|
ha fordulni akaró ori,akkor az maradhasson ki a harcból,
ha akar harcolva is feljebb juthat, ill.1-2 tápori is is kimaradhatna... ezt össze lehet gyűjteni,jelentkezne az újonnan felkerülő,fordulni akaró ori a "listára",amit valaki a dipiben napra vagy 2napra készen fenntartana... igy lehetne harcolni,ill. aki csak áttamagocsizza a fordulás miatt a csopit,az is megtalálná a számitását...sőt ezek lehetnének un.védett orik,és aki rámegy,az "közpréda "lenne:))).Igy lenne háború is,és az úgynevezett család is megmaradna... polyp |
Sztem meg ne akarjon fordulni az,aki csak tamagocsizni tud :)
Az menjen tevétnevelni... |
Szavaztam arra hogy ne legyen, haljatok bele az unalomba! :p
|
azért ugye tudjuk miért nehezebb az anarchban fordulni egy orival,mint normálban?azért javaslom,hogy az a néhány fordulós ori had menjen,mert
itt azért sokkal többet számit az ismeretség,mint a tudás...ha nem vagy hypermulti,és eldöntött tény,hogy nem engednek fordulni,akkor soha nem lehet végigjárni a csopikat... |
én akarok is fordulni,harcolni is fogok,mert halál unalmas fedezgetni,tamagocsizni.
a nagy körtávok miatt meg amugysem fogják tudni a sok orisok együtt vinni az orijukat sztem,szal egy jól felépített egyoris is érvényesül. |
Láttátok, hogy Ati is szavazott már? :)
|
Persze, az volt az elso :)
Lehet vannak neki is orijai D-ben :))) |
polyp ha harc lessz az azt jelenti h harc és nem azt h attól még aki akar tamagocsizik, tamagocsizhat beton orival, de az a bizonyos "lista" nem fog elkészülni, ha mégis akkor az azon levők lesznek az én fő célpontjaim!
|
Hulla.
Meddig tart a szavazás? Mi történik ha döntetlen lesz a végeredmény? |
hát én ezt a szavazósdit má nem bírom. ha harc lesz kénytelen vagyok szabizni... úgy gondolom majd akkor két hónap múlva megin előjöhetek :P (azalatt nagyjából lesz mégegy szavazás)
napi 2*15 perc alatt nem sok esélyem lenne, viszont a 3 éves orimat meg nem akarom leüttetni 7k hekiről. lehet, hogy buta vagyok és primitív, de nem értem, hogy ha egyszer megszavaztuk, hogy legyen harc, és mindenki átépített, akkor miért kellett megszavazni, hogy ne legyen harc, de hamár megszavaztuk, hogy ne legyen harc, akkor miért kell megszavazni, hogy mégis legyen harc. a 200 ori mellett még ennyi ráérő szabadidőtök van, vagy csak hobbitok az építkezés, vagy a sok nyersit amit termeltek másképp nem tudjátok eladni??? |
Quote:
|
arra énse emléxxem, de gondoltam, hogy ha már megszavaztuk, hogy lesz harc, aztán jött a körlevél hogy nem lesz, akkor gondoltam, hogy meg lett szavazva, csak lemaradtam róla
|
Dave, amikor harc volt, akkor te voltál az első, aki végigverte a haverjait, ha jól emlékszem...
Amúgy 15 perc bőven elég ahhoz még neked is, h elindíts egy sereget, nem? :o;) |
Quote:
Előző oldalon van, h vasárnapig... |
All times are GMT +1. The time now is 22:35. |