![]() |
Szívedhez legközelebb álló faj
hello emberek. ezt a topicot nem azért hoztam létre, hogy itt próbáljuk meg überelni a fajokat. ez egy egyszerű topic hova élményeket várok a kedvenc fajaitokkal kapcsolatban ( melyik volt az első, melyiket szeretted a legjobban )
Nem az számít h melyik faj mennyire játszható. hanem h mennyire SZERETTEK vele játszani:D :D :cool: |
Quote:
Én a magam részéről az orkokat szeretem a legjobban és egy ideje a törpét.Sajnos most nincs elég időm kifejteni,hogy miért mert az asszony sürget :D |
elf és ork fej-fej mellett halad :D
|
Csak az ember:D A tükörpajzzsal überelhetetlen genyózásban:D Habár normál játékban nem próbáltam még, de vip hv-n soha jobbat nála:D
|
nincs jobb az elf tolisnal es az ork hadisnal, de inkabb az elfet valasztottam :)
|
nem hittem volna h az ember is kap szavazatot :P
de azért az óriások is feljöttek. egyébként nektek mi volt az első oritok? nekem elf. huhuh. nagyon nagy volt. el is jutottam vele egyből 4.-es szintre, de még elég láma voltam és ott szét is kaptak :D de azért egy elffel játszani maga a tökély ;) |
nekem orias vagy ember volt az elso orim, tele voltam orposztokkal es en voltam a kemeny hadis 4ezer elittel 500 hekin :))
|
AZ első országom ork volt az anarchban kötött ki mind a 100 védőjével, íjászával, és pár tolvajával-varázslójával:D Aztán jött a mindenkori Aces High, szintén ork fajjal. Amit 450 hektárról vertek le. Nem is csoda, a maga 4500 elitével, 3K varázslójával, 1.8K tolvajával nem igazán vette fel a versenyt. Ilyen nevű országom azóta is van, csak a sorszáma változik időnként:D
|
hát igen :)
kező koromban az volt a szerencsém h a fantom miatt nem látták h védőim vannak :D |
Quote:
az első alkalommal mikor fajt lehetett választani, akkor gnómot választottam, és bár mindet kipróbáltam közben, de annál maradtam sokáig. aztán mikor az ember tükörvarija megjelent, akkor az volt a kedvencem amíg le nem lett korlátozva. utána jó ideig nem játszottam, majd mikor újra elkezdtem megint mindent végigpróbáltam, végül a törpénél maradtam az A-ban, és óriással vagy gnómmal lentebb. de a szívemhez a törpe áll legközelebb, ezért rá szavaztam. egy átlagos csopiban vagy jó szöviben azért bevállalható lent is ;) :D |
Quote:
|
féltem, hogy a félelf nem lesz az első, ezért adtam egyet rá.
én fullos tükörpajzsig ember voltam most meg félelffel szeretek lenni, ebből rá lehet jönni, hogy elsősorban gonosz uccsó körös tolis szeretek lenni :) |
gnóm és halott eddig nem kapott egyet sem :)
ellenben a félelf is szépen feljött :D |
Quote:
|
igen. de ezek szerint nem azért mert a játékosok szívéhez nőtt, hanem mert azt hiszik, h azokkal a fajokkal eredményesebbek
|
ha az elf vagy az ember nyer bejelentem az újraszámolást a félelfek negatív diszkriminációjáért!
|
Kár hogy nem nyílvános a szavazás. Kíváncsi vagyok kik azok a divatdrukkerek, akik az óriásra szavaztak:D :D :D
|
Quote:
|
Elffel kezdtem egy hét súgó olvasás után.
Utánna lett a gnóm egy darabig. Mf-ként talán ma is avval lennék, de szövisként mindig a szöviérdekeket figyelve választok fajt. Varisként óriást, hadisként orkot, óriást(időmtől függően) vegyesnek gnómot, tolisnak félelfet. Az arénában kipróbáltam már mindegyiket, de nálam ezek maradtak meg. |
gnóm :)
Hát első orimnak nem volt faja. Akkor a legjobban azt útáltam, ha sereggel fosztották a tekieimet. Aztán bejöttek a fajok és pici számítás után kiderült, hogy a gnóm a legjobb. Akkor sokkal jobban kiemelkedett, mint most. Szóval gnóm volt az első fajos orim és azóta is azt szeretem a legjobban.
|
elég fura lehetett amikor nem voltak fajok :D
|
Quote:
De én a Félelf-re szavazok mert azzal a legkönyebb kicsinálnio a másikat ha jó helyen vagy és tudsz játszani vele. Csak a mészár miatt kicsit abba hagytam. :D Sati |
Sokaig tartol a gnom faj.
Persze az ember is bika eros volt. De most is azt lehet mondani hoyg a gnom a leguniverzalisabb faj, de mf nek ne migazan ajanlott. |
Quote:
|
Elf
Na, én is szavaztam. Amikor ráleltem a Hódítóra, első nekifutásként a súgót olvastam el. Védekező beállítottságú vagyok, ezért az elfet választottam, na meg a lassú csoportot, hogy az ori kibírja a hétvégi távolléteket. Nem rosz faj, a védelmére a legjobb példa az az eset volt, amikor az otthon lévő x íjászomat 2x elit támadta meg. És koppant! :) (Igaz, volt 20% toronybónuszom, de akkor még nem költöztek be az íjászok az őrtornyokba.)
Akkoriban MF felfedező-hadit játszottam, manapság ez nem megy elffel, csak gnómmal. Jelenleg valamilyen szinten 3 faj alkalmas az MF-re, az elf, a gnóm és az óriás. Az összes többi csak szöviben képes megmaradni... (Hm, még talán a törpe is.) |
én eleinte ember tábi voltam. lehet, hogy hülye választás de akkor még az erőt hasznosságot stb-t nem tudtam csak ez volt hallásra szimpatikus:o ezek után jött egy hulla ami nagyon jól futott elitekkel 5-be szövi vezéreként. csak aztán rádöbbentem, hogy átépítkezni úgy, hogy legyen teki és ló/ íjj nagyon nehéz lett volna akkor még:) azóta az ork a favorit:rolleyes: de 2 hónapja indítottam elfet, óriást meg gnómot is. mind jó:D
|
Az első orim elf volt aki át is került az anarchba a 2. napon. :)Na, uccu neki láttam itt sok ori kell hát regeltem mindenfélét. Rövid távon össze is akaszkodtam egy 12-15 orit irányító játékossal, aki rámutatott a gnómok előnyeire. Azóta a kedvenceimmé vátak és nem csak a tápjai miatt. Külön öröm és jó érzés hogyha vki délben lopdos azt már éjszaka én lopom-csak a buli kedvéért. Az alapból vegyes orim pillanatok alatt átalakul azzá ami kell és szép meglepetéseket tud okozni. Sok mókás dolog kisül belőle.
|
Az en listam kb igy nez ki
Nr1. Felelf Nr2. Gnom Nr.3 Orias A felelfet messze a legjobban szeretem... Nem azert mert a legerosebb faj vagy hasonlo, hanem mert az en taktikamhoz legjobban idomulo faj! Ugye latunk rengeteg jo tolist, foleg alsobb szinteken, akik ugymond "uraljak" a zonat (foleg ha egy utos, kielezett szoviben vannak). 245 hekin 4-6k toli, foleg felelf/ember es neha elf. Mi a lenyeg? En ezekre a "zsiros" orikra specializalodtam, hihetetlen elvezetet ad, mikor egy elbizakodott (csakis kielezett) orit szetlopsz, es ott lebeg annak a lehetosege, hogy lebuksz, es ha van 2-3 jo hadis a szoviben, haaat, akkor MF-kent nehez helyzetben vagy ;). Amugy anyagilag is nagyon megeri, ok szepen osszegyujtik a tekiket a kornyekrol, en meg leszedem a folet. Persze kell egy-ket taktikat alkalmazni ahhoz, hogy csokkentsd az eselyet annak, hogy lebukj, de errol talan a tippek-trukkok forumon kell irni/olvasni...:) nemreg 400-450 heki kozott egy 9k toli folotti szovis embert loptam ki. Ez adja nekem az elvezetet! Szabi utan 1-2 napig csak terepfelmeres, szovifelmeres, gombozgetes, epuletfelmeres, azonositani a legjobb tolisokat a zonabol, akik almukban sem gondolnak, hogy oket valaki lelophatja (ezert hanyagsagbol gyakran a tisztanlatas sincs rajtuk), kovetkezik az ellenfelre szabott strategia, toli/variszamot hozzaigazitani, es indul a banzaj!!! 2-4 nap alatt leszivod a kornyeket, aztan szabi, amig friss orik jonnek a kornyekedre. Aztan kezdodik az egesz elolrol!! Es ha tobb szinten van orid, akkor mindig van egy jatekban, tehat nem unatkozol. Szoval a felelfet azert csipem, mert jol lehet akciozni vele, penzt is keres vele az ember, es csakis jo jatekosok ellen jatszok. Neha fenn,neha lenn, de altalaban fenn :D udv, k |
hát nem tudom :)
amikor nekem volt tolis orim, akkor te nem tudtál volna u.a. hekin több tolit összerakni, mivel nekem is csak a szükséges épi volt meg. ha kevesebb védelmet tartottál volna akkor meg ott volt a faji bónusz +tisztánlátás( amit nem felejtek el felrakni) +lehet h nem is tudtál volna gömbizni, vagy a szövim már legömbizett volna téged és figyelünk rád ( egy aktív szövi azt is azonnal észreveszi ha visszajön vki szabiról ) de az ötlet nem rossz h valaki csak a tolisokat lopja amolyan Zorro módra :) |
Sziasztok :)
Nos ez egy szép topic :) Nekem a kedvencem az óriás és az ork. Természetesen hadisként mindkettő. Bár az orkkal csak az A-ban praktizálok, mivel gyengék az idegeim és a tekilopás 6körről alaposan fel tudja emelni a vérnyomásomat :D Az óriást + egyenesen imádom; soha nem unalmas vele a gém :) |
Próbáld ki a gnómot!:D :D :D :D :D
Csak szurkálódok:) (meg ne sértődj):) |
Hát nekem anno 5 éve elf volt az első. 12k variig jutottam, és kb 570 hekiig, aztán belebotlottam egy nagymenőbe, aki szétkapta az orim mint a huzat. Majd egy gonosz zöld után azon kaptam magam, hogy törölték az orit:(:(:( majd 4 év szünet aztán megint itt;)
Bármit megadnék, hogy azt az orit visszakapjam. A mai napig imádom az elfet, de a törpöket és az óriásokat favorizálom inkább. |
Bár nekem a fél-elf áll a szívemhez legközelebb,de ha betalálja egy kemény varis akkor neki vége! Az is igaz,ha kiszemel vkit magának és az nincs eléggé bevédve pl. bankkal, akkor nincs irgalom.
|
Quote:
:p Csakazértse kell! Óriás és kész! :D |
Quote:
:) kitartás |
Quote:
ha 1 vs 1 van akkor sem mondanám h a varis nyer igaz h ájultat elég szépen, de egy tolisnak elég nagy az anyagi bázisa. több napig pótolhatja piacról, míg a varist kitartóan rombolja |
bizony;) amúgy ha a toli kezdeményezi ezt a harcot egy vari ellen akkor simán leszed pár ezer varit és akkor már nem okoz akkora gondot. másnapra a varinak nagyon kell lopni és ütni ha visszaakar tenni 1k varit is a tolis viszont simán pótolja a károkat és megint leszed pár ezer varit ekkor már könnyen beférhet varikkal is, ha nincs hatalmas mennyiségű varija az ellennek:)
|
Quote:
amúgy a félelf volt a kedvencem :) |
Quote:
óriásnál meg kitartóbbnak kell lenni. magasabb hekin elég fárasztó ha több napig gyilkolják a varikat. gyújtanak, lopnak |
ja napról napra rosszabb:) mer hát első nap -2k másnapra megoldja, hogy ez-1k legyen ezután jön a toli és már -3k és ez egy idő után már elég nagy gond;) de ha a vari kezdeményezi a harcot akkor a vari egy kicsit jobban jön ki a dologból de amúgy a vari nagy baja ugyanaz. mondjuk ha van a piacon 200.000.000. és az oriban 30-50.000.000. akkor a vari nagyon jól kijöhet:D ráadásul a tolinál rájössz ki volt A VARINÁL MÍG NEM FÉR BE TOLIKKAL nem veszed észre ki az, hacsak nem nézed a pontlistát:D
|
All times are GMT +1. The time now is 03:55. |