Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   mnt (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=864)

BeeLord 09-30-2006 10:35

mnt

2006-09-28 16:43:35 XY (#??????) kölcsönös megnemtámadási egyezményt ajánlott fel. Elfogadhatod, vagy visszautasíthatod a Szövetségek menüpont Megnemtámadási egyezmények részénél.

Nos ez azóta se jelent meg a Szövetségek menüpont Megnemtámadási egyezmények/elfogadásodra váró egyezmények részénél. És ugyanígy jártam valamelyik legutóbbi hv-n is. Nem tudom, hogy ez csak nekem probléma, és másnak működik-e rendesen, vagy esetleg én szúrok el valamit iszonyatosan. Kössz előre is a segítséget.

Ati 09-30-2006 10:37

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 33090)
2006-09-28 16:43:35 XY (#??????) kölcsönös megnemtámadási egyezményt ajánlott fel. Elfogadhatod, vagy visszautasíthatod a Szövetségek menüpont Megnemtámadási egyezmények részénél.

Nos ez azóta se jelent meg a Szövetségek menüpont Megnemtámadási egyezmények/elfogadásodra váró egyezmények részénél. És ugyanígy jártam valamelyik legutóbbi hv-n is. Nem tudom, hogy ez csak nekem probléma, és másnak működik-e rendesen, vagy esetleg én szúrok el valamit iszonyatosan. Kössz előre is a segítséget.

Ha visszavonja az illető, akkor utána már nincs ott.

BeeLord 09-30-2006 10:42

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 33091)
Ha visszavonja az illető, akkor utána már nincs ott.

És én erről semmi értesítést nem kapok, hogy küldtek mnt-t, aztán mégsem?

Ati 09-30-2006 10:53

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 33093)
És én erről semmi értesítést nem kapok, hogy küldtek mnt-t, aztán mégsem?

Nem. De észreveszed, mivel nincs ott az mnt. Csak meglevő mnt visszavonásáról kapsz értesítést, hiszen az számít érdemi eseménynek. Egy meg nem kötött mnt visszavonása számodra az égvilágon semmit nem jelent.

BeeLord 09-30-2006 11:59

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 33095)
Nem. De észreveszed, mivel nincs ott az mnt. Csak meglevő mnt visszavonásáról kapsz értesítést, hiszen az számít érdemi eseménynek. Egy meg nem kötött mnt visszavonása számodra az égvilágon semmit nem jelent.

Ok, így már érthető. Kössz.

tdomo 11-20-2006 08:33

Sziasztok!

Egy buta kérdés. Ha egy szövetség egyik tagjával mnt-t kötöttünk, az a szövetsége többi tagját nem kötelezi semmire, ugye?

Phoenix 11-20-2006 08:39

Quote:

Originally Posted by tdomo (Post 44344)
Sziasztok!

Egy buta kérdés. Ha egy szövetség egyik tagjával mnt-t kötöttünk, az a szövetsége többi tagját nem kötelezi semmire, ugye?

Persze...ez csak rád és arra a másik orira vonatkozik. :)

tdomo 11-20-2006 09:00

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 44345)
Persze...ez csak rád és arra a másik orira vonatkozik. :)

Köszi a segítséget.

Mackosajt 11-20-2006 13:32

De ha azt akarod, hogy az összes tagjával mnt-d legyen akkor szólsz annak az orinak amivel mnt-d van, aki majd szól a többieknek is és ha szerencséd van akkor ők is küldenek :)

Szvsz ha már az egyik taggal van mnt-d akkor érdemes mindenkivel kötni.
Így elkerülhetők az a probléma hogy belekötsz az adott szövi bármely tagjába.

Én már jártam úgy hogy elfelejtettem kik vannak benne és véletlen megtámadtam őket :) Nem is teccet nekik:rolleyes: Van ez így ha rossz az ember memóriája :)
Még jó hogy feltalálták a kavintont :D

Synkel 11-21-2006 20:54

Quote:

Originally Posted by Mackosajt (Post 44369)
De ha azt akarod, hogy az összes tagjával mnt-d legyen akkor szólsz annak az orinak amivel mnt-d van, aki majd szól a többieknek is és ha szerencséd van akkor ők is küldenek :)

Szvsz ha már az egyik taggal van mnt-d akkor érdemes mindenkivel kötni.
Így elkerülhetők az a probléma hogy belekötsz az adott szövi bármely tagjába.

Én már jártam úgy hogy elfelejtettem kik vannak benne és véletlen megtámadtam őket :) Nem is teccet nekik:rolleyes: Van ez így ha rossz az ember memóriája :)
Még jó hogy feltalálták a kavintont :D

Azt meg elfelejted bevenni:)
Én alapból mnt ellenes vagyok, inkább egyoldalúra szeretek másokat felvenni. Az nem kötelez egyrészt semmire, másrészt kizárja a véletlen betámadást.

Mackosajt 11-22-2006 07:29

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 44944)
Azt meg elfelejted bevenni:)
Én alapból mnt ellenes vagyok, inkább egyoldalúra szeretek másokat felvenni. Az nem kötelez egyrészt semmire, másrészt kizárja a véletlen betámadást.

Az se rossz megoldás!!
Csak hát attól ő még támadhat és az nagy előny :D

Pepa 11-23-2006 21:06

Amikor az első hulla orimmal játszottam, akkor a diplomáciába beírtam, hogy mnt mindenkivel. Annyi volt, hogy el se fért az oldalon. Aztán idővel megtanultam játszani és nem kötök mnt-t csak volt szövikkel, angolos szövikkel. Ha háborúzunk, akkor se zárjuk mnt-vel, mert nincs értelme. Én mnt ellenes vagyok, ha sokat ütön, lopom és megkér akkor azt mondom, hogy jó a memoriám. Bár angolba volt már olyan, hogy megígértem, elfelejtettem és utánna megint loptam. Jött is a zöld, hogy miért, én heves elnézés kérés közben, beírtam a jegyzetekbe. Van olyan mnt, ami hetek óta arra vár, hogy elfogadjam, de nem fogom.

Killer 11-24-2006 09:07

Quote:

Originally Posted by Mackosajt (Post 44986)
Az se rossz megoldás!!
Csak hát attól ő még támadhat és az nagy előny :D

te is bármikor támadhatsz egyoldalúnál!!!:D
Ezen az oldalon állíthatod be a megnemtámadási egyezményeket. Az egyoldalú egyezmény azt a célt szolgálja, hogy az így felvett országokat ne támadhasd meg véletlenül. Ha egy olyan országot támadsz, akit felvettél a Megnemtámadási listára, akkor támadáskor egy figyelmeztetést kapsz erről, és nem hajthatod végre a támadást. Az egyoldalú egyezményeket bármikor törölheted, és azonnal támadhatsz.

Mackosajt 11-24-2006 10:48

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 45814)
te is bármikor támadhatsz egyoldalúnál!!!:D
Ezen az oldalon állíthatod be a megnemtámadási egyezményeket. Az egyoldalú egyezmény azt a célt szolgálja, hogy az így felvett országokat ne támadhasd meg véletlenül. Ha egy olyan országot támadsz, akit felvettél a Megnemtámadási listára, akkor támadáskor egy figyelmeztetést kapsz erről, és nem hajthatod végre a támadást. Az egyoldalú egyezményeket bármikor törölheted, és azonnal támadhatsz.

lol :)
kösz a felvilágosítást :)

Kisbér 11-24-2006 14:57

Hát szerintem az is valami ha kiírja Ati... Sőt...
Addig ha jól tudom ő nem is akciózhat ellenem. Vagy igen?
Tehát ha abban bízom -ameddig ő azt várja, hogy én elfogadjam az mnt-jét- hogy nem támad meg, akkor igenis tudjam, hogy mikor ér véget ez a "biztonságos állapot".

Ki kéne írnia, hogy xy visszavonta az mnt kérelmét!

Valamint akkor jó lenne egy figyelmeztetés, vagy valami, amikor úgy támadok meg valakit, hogy viszem a szövitársam is támadni, akivel neki mnt-je van.
Hiszen hülyén néz ki, hogy én kérek tőle 10e lovast megtámadni az mnt-s oriját, holott az a 10e lovas nem támadhatná meg...
Szóval érted... :D

Kisbér -Cáf-

TDK 12-14-2006 20:51

én a kérdésre várok választ, miszerint ha egy 4 tagu szövi 3 tagjával mnt-m van, akkor ha a 4. sereggel megtámad, kérhet segitséget a támadáshoz a többiektöl?

dreaman68 12-14-2006 21:03

Quote:

Originally Posted by TDK (Post 55533)
én a kérdésre várok választ, miszerint ha egy 4 tagu szövi 3 tagjával mnt-m van, akkor ha a 4. sereggel megtámad, kérhet segitséget a támadáshoz a többiektöl?

persze ezt meg is szokták kerülni

Croissant 12-14-2006 21:30

Quote:

Originally Posted by dreaman68 (Post 55540)
persze ezt meg is szokták kerülni

És a mögékerülésért hány pont jár??? :)

Phoenix 12-20-2006 12:06

ha A ori kiküld sereget B orira és közben kötnek egy MNT-t akkor az A ori serege beüt vagy visszafordul?

Ati 12-20-2006 12:14

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 57251)
ha A ori kiküld sereget B orira és közben kötnek egy MNT-t akkor az A ori serege beüt vagy visszafordul?

Beüt. MNT esetén csak új támadás nem indítható.

Phoenix 12-20-2006 12:27

kösz a gyors választ

Valezius 01-10-2007 11:00

Az MNT törlódik szintlépéssel, vagy ha újra mindeketten azonos csoportban leszünk, akkor továbbra is fennáll?

Reni 01-10-2007 11:05

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 64719)
Az MNT törlódik szintlépéssel, vagy ha újra mindeketten azonos csoportban leszünk, akkor továbbra is fennáll?

úgy tudom, hogy törlődik

Remedy 01-10-2007 11:09

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 64719)

dörlődik :)

Valezius 01-10-2007 11:11

Köszi a gyors választ :)

Szecsa 01-10-2007 12:31

ujrazassal is torlodik :)
a haduzi is.

Burning 01-10-2007 16:01

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 64723)
dörlődik :)

na és most eljött a pillanat amire már régóta vártam(most van az a gonosz mosoly:))
az törlődik és nem dörlődik. lehet, hogy az előbbire gondoltál vagy pedig a dörzsölődik szóra, de egyiknek sem felel meg:p

Remedy 01-10-2007 16:18

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 64813)
na és most eljött a pillanat amire már régóta vártam(most van az a gonosz mosoly:))
az törlődik és nem dörlődik. lehet, hogy az előbbire gondoltál vagy pedig a dörzsölődik szóra, de egyiknek sem felel meg:p

olvass egy kis Rejtot, es rajossz ( amugy is sejthetted hogy ilyet nem irok el)
hogy miert irtam ezt....

az alapveto muveltseghiany nem jogosit fel kotozkodesre :)

törrögg zultán

Bogár 01-10-2007 16:29

off
Rejtő Jenő azt hiszem, nem tartozik a szépirodalmi szerzők közé, szóval én nem mondanám annyira alapvetőnek ezt a műveltséget.
bár az tény, hogy már majdnem vétek, ha valaki nem fogott Rejtő-könyvet a kezében. :)
/off

Killer 01-11-2007 10:37

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 64830)
olvass egy kis Rejtot, es rajossz ( amugy is sejthetted hogy ilyet nem irok el)
hogy miert irtam ezt....

az alapveto muveltseghiany nem jogosit fel kotozkodesre :)

törrögg zultán

a fiúgg ezzt nem tudhasság!!:D

lacqa 01-11-2007 10:51

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 64831)
off
Rejtő Jenő azt hiszem, nem tartozik a szépirodalmi szerzők közé, szóval én nem mondanám annyira alapvetőnek ezt a műveltséget.
bár az tény, hogy már majdnem vétek, ha valaki nem fogott Rejtő-könyvet a kezében. :)
/off

az viszont az alapvető műveltség része, hogy Remy soha nem téved, ha mégis, akkor azt direkt! :)

All times are GMT +1. The time now is 15:27.