![]() |
Hódító, a világhódító játék(?)
Ki, hogy gondolja, mennyire fogja a Hódító meghódítani a Földet? Eddig csak Magyarországon volt híres, mivel magyarul volt, de most megalakult az angol változata. Ki mit jósol e téren?
|
A saját gondolatom ezen a téren az, hogy az angol változat sose lesz ANNYIRA népszerű, mint a magyar, hiszen nemzetközi téren rengeteg már létező játék van. Itthon a Hódító volt az első igazi ilyen jellegű játék. Itt hozzáteszem, hogy ez nem teljesen igaz, mert felhívták a figyelmem arra, hogy már előtte is volt egy játék, de bevallom, hogy ezen túlmenően, hogy szóltak, arról a játékról mind a mai napig nem hallottam érdemben semmit, pedig a Hódító indulása óta eltelt már 7 év. :)
De ha csak negyed-olyan nészerű lesz is idővel, már az is szép eredmény. :) |
Jóslás
Nem vagyok jósnő,de szerintem a tengeren túl is sikeres lesz. Nagyon bele kell húziuk az amcsiknak, mert sok kíválló magyar játékos is regizett arra a címre.:D :cool: Nehogy megunják mert nem terem nekik babér...:)
|
Quote:
|
Quote:
Azzal meg nem lenne gond, h kemenyen jaccanak, csak vannak emberkek, akik alapvetoen nem tudnak ervenyesulni a jatekba, de valahogy megis megprobaljak, es arra all fel nekik, hogy ulnek az 5. szintu csoportokba 199-200 hektaron es azt figyelik orara pontosan h valaki mikor fog kijonni a vedelem alol, es nullara teszik az orszagot, beugranak 4* fosztani, majd 4* meszarolni meg hulyere lopjak KB 10 ora leforgasa alatt, es innentol kezdve egy uj tapasztalatlan nem kelloen inspiralt jatekos szarik bele az egeszbe e sotthagyja az orszagot ugy ahogy van, de ez nem csak a nemzetkozi verziora igaz....... u.i.: jellemeznem meg az ilyen jatekosokat, de sajnos lehet, h ki kene moderalni egy jo reszet ugyhogy kihagyom inkabb.... |
A Queosia túl új még ahhoz, hogy ilyen téren bármi tapasztalat legyen, de a Hódítóban az előzőben felvázolt eset a leggyakrabban úgy néz ki, hogy az illető pár hónap múlva visszajön, és végigéli ugyanezt, majd pár hónapra megint eltűnik. Harmadik visszatérését pedig túléli. :)
Alapvetően ritka az, aki ilyen miatt nem jön többet vissza. Amik miatt jellemzően abba szokták a kezdők hagyni, az az, hogy nem igazán tudnak kultúráltan viselkedni, egy figyelmeztetést a világvégének vesznek, elkezdenek még kevésbé kultúráltan viselkedni, amiért törölve vennak, és ezen vérigsértődnek. Bevallom, hogy ennek örülök is, aki ilyen, az ne is játsszon a Hódítóban. :) |
Quote:
Megvannak azok akiknek elmegy a kedvük a Játéktól:)) és nem jönnek vissza, de róluk nem tud senki hisz sóz nélkül abbahagyták... |
:d
Quote:
Ez helytelen meglatas szerintem! |
[quote=Ati]A Queosia túl új még ahhoz, hogy ilyen téren bármi tapasztalat legyen, de a Hódítóban az előzőben felvázolt eset a leggyakrabban úgy néz ki, hogy az illető pár hónap múlva visszajön, és végigéli ugyanezt, majd pár hónapra megint eltűnik. Harmadik visszatérését pedig túléli.
Alapvetően ritka az, aki ilyen miatt nem jön többet vissza. Amik miatt jellemzően abba szokták a kezdők hagyni, az az, hogy nem igazán tudnak kultúráltan viselkedni, egy figyelmeztetést a világvégének vesznek, elkezdenek még kevésbé kultúráltan viselkedni, amiért törölve vennak, és ezen vérigsértődnek. Bevallom, hogy ennek örülök is, aki ilyen, az ne is játsszon a Hódítóban. Hali! Ati ebben tévedsz. Játszom az 5. szinten is, regeltem új orit is, előtte meg feljebb vittem egyet. Mind a kettőnél (senki sem tudhatta, hogy én vagyok, tehát nem a népszerűségem volt az ok), alapvetően jellemzőek voltak az alábbiak: 1: védelem alól kijőve: 5 x rengés, szárazság, vihar, mészárlás!!!, rombolás!!!, fosztás 2: folyamatosan mészárlások és minden ami belefér Az egyik ilyen ori pld a Majd megszokod nevű volt, akivel 3 csoporton keresztül szórakoztam, a másik törölt. Én személyesen az ilyen ország tulajdonost, nem is veszem ember számba, mert ha csak lopna meg fosztana, az rendben van, tegye amíg tudja, de ok nélkül pusztítani, mészárolni, az annyira unfair egy kezdő orival szemben, hogy nálam túlmegy minden határon. A külföldi verzióval szerintem annyi lehet a gond, hogy a külföldieknek látvány kell, csillogás, zene, ilyesmi, ez pedig egy nem látványos játék. |
Quote:
Anno, amikor az volt a kérdés, hogy hullával vajon lehet-e haladni, szintén viszonylag gond nélkül jutottam fel a 2000 fős csoportban a top100 ország közé. Nyilván van, aki a kezdőkre pályázik, de azt meg kell kicsit rendszabályozni, amikor megerősödtél, és el van a dolog rendezve. :) Az angolban ráadásul nem is lehet akármeddig ülni egy csoportban, mint a magyarban. |
Nekem van egy igazán feltűnő nevű országom.... Történetesen vérnyúlvadász mint az összes kisorim.... Igaz hogy most csak kettő van, de abban a csoportban volt már előtte vagy 3 amiket csak próbából indítottam, hogy milyen fajjal, merre ,hány méter, most ezt meg egy barátomnak szövetségébe lettem felkérve. Mivel lent már ismertek és nem szerettek, feltételeztem hogy az új név miatt jön a rajongótáborom, de egyikkel se tapasztaltam semmilyen atrocitást, míg egy szövim orkját szanaszét mészárolták... Ez inkább olyan, hogyha egyszer kinéznek maguknak, akkor ott darálnak le, és ha nem akkor nem ez van. (igaz az elején lecsaptak fosztás, meg egy mészár aztán egy dupla földszerzés, de erre berátgam és 5 sereggel vertem földre vissza a tagod egy varis orival... :p )
Amúgy amikor hullával voltam én is ütöttem a kicsiket vakon mészárra: mert növelte a katonai morálomat.... de az is igaz hogy hullával nem látok, és a velem egy idős/fiatalabb, felettem lévő orikat ütögettem, mert akkor tuti hogy én vagyok erősebb, hiszen maxon termeltem a katit, neki meg kellett varinak meg tolinak is... de ez is olyan volt hogy nem egy orit sokszor, hanem sok oriba egyszer.... 100%on kellett tartani a katonai morált..:o |
északföld vigyázz a 3/ es majd megszokodra..kb 3 hellyel vok alattad;-)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Semmivel nem kapsz a mészárlásért több morált. :) Annyi a különbség, hogy a fosztás pénzét, rúnáját és kajáját nem kapod meg, vagyis igazából ha morálnövelés miatt csinálod, akkor csak buksz a dolgon. :)
|
Quote:
|
Quote:
"FONTOS! Élőhalott támadásakor normál esetben ugyan nincs vesztesége az élőhalottnak, mészárlás esetén azonban harcosaid sokkal felkészültebbek, és ilyenkor az élőhalott országokban is képesek kárt tenni! Ha a Te támadó országod élőhalott, akkor sima katonának a mészárlás okozta pusztítás elesettjeit nem kapod meg, csupán a normál csata áldozatait." |
Igen Ati, ez is köztük volt!:D
de az már rééég volt ;) :D :D |
nem ide tartozik, de valami nem smakkol most a játékban... éjjel kimaradt 3 körváltás és a készültségem pl most sem emelkedik azóta sem...
|
...és szeretnéd tudni, hogy mi a support cím, ami ki van írva a címlapra. :) Ok, segítek: support@hodito.hu :)
|
Quote:
:cool: |
És a szövid megírta, vagy ő se? ;) Gondoltam. :p
|
Quote:
|
Nyah végre leltem egy újabb kultúrált fórumot. Sajna amikbe eddíg bekukkantottam nem mondhatom el mindegyikről.
|
Quote:
|
Ati, tudom ez nem idevaló de csak halkan említem meg, hogy ezek az új fórumok kezdenek tömeget alkotni:) Bele kell még rázódnom a kiigazodásba:)
|
Quote:
|
Igyekszem kigazodni:)
Na de térjünk vissza az eredeti témához, tehát mennyire terjedhet el a hódító? Kérdés, hogy mennyire van elterjedve egyáltalán kishazánkban? Mert a számok csalókák, mivel igaz, hogy az újabb orik már túllépték a 300000-es sorszámot, de egyáltalán mi az a szám ami aktív és eggyáltalán kb hányan játszanak a hóddal? A kezdeti sikertelenségek biztos sok kezdő játékost megrémítenek és ki tudja hányan maradnak mégis itt, de minden játékkal ez van sztem. Az angol verzió meg mért ne lenne ilen és mégis sztem idővel ott is lesznek bőségesen:) |
Ja és az tuti, hogy akkor lesz töretlen a sikere a játéknak ha mindíg tud valami pluszt időnként felmutatni. Manapság mindennel ez van. Ha valamivel megáll az idő, akkor annak meszeltek.
|
Quote:
|
csak egy körülbelüli számra gondoltam, hogy egyáltalán hányan játszanak a hóddal. nem kell azt kirészletezni:)
|
Üdv
Ati van statisztika az aktív orikrol, meg játékosokrol? Engem is érdekelne hogy a 300k oribol mennyi van játékban :) |
Hála jószerencsémnek engem nem értek olyan meglepik az induláskor, mit amikről itt szó esett, jó loptak, mészároltak, fosztogattak, területet foglaltak, de ez a játékkal jár, kaptam én is hideget-meleget, de ezért még nem futamodok meg...
Egyébként gondoltam már rá - csak, hogy témánál maradjunk - hogy regisztrálok az angol nyelvü játékba is...kiváncsi vagyok, hogy mennyiben különbözik az eredetitől, na meg kicsit leporolhatnám az angol tudásomat is:rolleyes: |
Quote:
|
már van egy kis kék piros izém..csak halfnak meg nekem :-P ez jelent valamit..szóval finom és tömör leszek..szerintem oan 40k körüli playö lehet..(átlag emberre számoljunk 3 orit -orik kis híján egyharmada szabin)..ha hüeséget írtam szóljatok..<3 Kármen and hodito..and atis :cool:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
csak kezdd el összeadogatni őket, és meglátod:) |
All times are GMT +1. The time now is 12:02. |