![]() |
Fajok kifejezetten a kék szám megszerzésére
Ide várok olyan faji tippeket amelyekkel gyorsan lehet fordulni. Nem akarok az 1/A topjában játszani hanem a top szélén lenni és fordulni. Erre kérek tippeket. A
válaszokat előre is köszi |
Quote:
|
Quote:
|
Fegya ötlete jobb szerintem:)
De a Senkiét megvalósítani nagyobb esélyed van |
Keresel egy klánt aki bevállalja hogy betonelfként v gnómként bevéded a klánt, fordulás elött kiárulsz és cserébe leadod a kiárult összeget:)
|
elf, ha sok kek szamot akarsz gyujteni, akkor alsobb szintekre is az elf baratunkat javaslom, vele 1000 kor alatt ottlehetsz a topban :)
|
Quote:
Piciny szerencse kell hozzá, meg sok játék, tán ennyi :) |
alsó szinteken a zombi, nagyon aktív játékkal, tuti hogy min idő alatt szintet lépsz
aban, meg tanyafree ork, vagy óriás, valami gazdag klánban... |
Kösz szépen:) De azért még írhattok:)
|
Quote:
hát ezzel nem nagyon értek egyet :D relatív, de nekem az 5.-ös és 4.-es szint az alsó. 5.-ben még elmegy a halott, de 4.-ben nem nagyon nézik jó szemmel :D:cool: csatlakoznék ahoz a véleményhez, h az elffel elég gyorsan haladhatsz ha értessz hozzá. de persze az nem olyan izgalmas, mintha egy hadis orival verekednéd magad keresztül a szinten :D:eek: szvsz |
sztem is elf a legjobb faj a gyors fejlődéshez. kiscsoportokban talán nehezebb fejlődni vele, mert kevés orit lophatsz, és örvendessz, ha lopásonként jön 1 milla, vagy 50 fa és 50 kő...
talán a törpe is jó, ha nincs sok ellenséged. vele viszont nem szabad hosszabb ideig 1 helyben maradni. |
Szerintem a torpe es az elf is jatszhato faj!
Torpevel is maradhatsz egy helyben, ha annyit termelsz, amennyire szukseged van. |
minden faj jol jacchato a zombin kivul:)
kivancsi lennek dave arcara mikor 600ig folmaszik kitamad es egy ork tabornok meglepi:D azt maradhat meg 500kort a szinten:D |
a zombikkal is lehet jaccani de az egy lutri faj rengeteg szerencse kell hozza:)))
|
Az elffel gyakszilag MF-ként ki lehet védekezni az egész játékot? Mondjuk ha varázsló lennék.
|
Quote:
|
Úgy nézem kezdőként a súgóból, hogy a gnómmal és az óriással is szerencsés, ha varázslóként végigvédekezem a játékot. Esetleg óriással hadisként tolni.Értem.
|
Quote:
gnommal semmikepp nem szerencses varisnak lenni, mfkent meg plane nem. szerintem a torpe is jo mfnek, csak idegrendszer es kisebb tudas kell hozza, na meg diplomacia :) |
Ja, végig unatkozni. De ez a legbiztosabb, hogy végigmenj a játékon nem?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Mf-ben szerintem óriás gnóm és elf a király, ebben a sorrendben. Törpe lehet jó, de nekem nem lenne idegrendszerem a lopások ellen, embert meg a varisok szokták hekire ütni... |
Quote:
|
Quote:
(pl egy 4 oriasos szovi ellen total eselytelen) |
Bármilyen faj jó, ha az egész csoporttal mnt-d van :)))
Viccet félre téve, Az elf az tényleg jó, az első számot én is ezzel csináltam meg részben, azután, ha már ráéreztél a játék ízére, akkor én az óriást részesíteném előnyben! |
Quote:
|
Én a fő orim mfként viszem számért,5be félelf tolival simán vihető,h összegyüjts 1-2mrd-ot majd elfre váltani és fedezel lopol 1k kör alatt top10%ig el is jutsz!
|
En most a gnom fajjal igyekszem a kiskettes (illetve elotte 1/A) fele! :)
Egyelore akadalytalanul haladok 4/L legaljan... :) |
Quote:
|
Nem! :)
Azon gondolkozok, hogy elindulok felfele. De szerintem gnommal menni fog mf-be, nem? |
Quote:
Csak ovatosan :) |
Quote:
Nem, nem hiszem, hogy beártóznád. És azt sem hiszem, hogy ne tudjon beverni:) |
Quote:
persze atepules nelkul, mert utana mar nem hivhatjuk varisnak :P |
Quote:
de akkor is csak totál átépítéssel:D annyit meg nem ér az egész:D |
Quote:
|
Quote:
|