Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Szövetséges vagy magányos farkas? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=828)

borka 09-12-2006 16:45

Szövetséges vagy magányos farkas?

Eléggé kezdő vagyok,segítsetek.A kristálygömb azt mutatja (eddig két orit találtam),hogy szövetség togja.Tolikkal felmértem és csak a négy ori kipontozott helye volt látható.Most már szövetséges vagy nem?

Cassandra 09-12-2006 17:03

Quote:

Originally Posted by borka (Post 31078)
Eléggé kezdő vagyok,segítsetek.A kristálygömb azt mutatja (eddig két orit találtam),hogy szövetség togja.Tolikkal felmértem és csak a négy ori kipontozott helye volt látható.Most már szövetséges vagy nem?

Ha nem látod, akkor nincs is szövije, de ha nem magányos farkasra van álítva a státusza, akkor nem jár neki az a bónusz, ami a MF-oknak egyébként kijár. Ezek az egyik legsebezhetőbb országok...

Szecsa 09-12-2006 17:16

Borka, ennek az orinak a tulaja feledekeny es elfelejtette atallitani a statuszat :)

Massza Rex 09-12-2006 18:08

Van egy olyan elmélet, hogy az mf orikra vadásznak, ezért egyesek inkább kamu szövit csinálnak, hogy azt higgyék nem mf.

Nem tudom, ha egy orinak sok pénze van, úgy is fel lesz mérve.
Ha kell a föld és kevés a védelem, akkor fel lesz mérve. Szerintem ezzel 100 felmérés esetén jó ha kettőt elkerül, nagyobbat kap, ha nincs meg a 40% védelem.:o

borka 09-12-2006 18:53

Quote:

Originally Posted by Massza Rex (Post 31089)
Van egy olyan elmélet, hogy az mf orikra vadásznak, ezért egyesek inkább kamu szövit csinálnak, hogy azt higgyék nem mf.

Nem tudom, ha egy orinak sok pénze van, úgy is fel lesz mérve.
Ha kell a föld és kevés a védelem, akkor fel lesz mérve. Szerintem ezzel 100 felmérés esetén jó ha kettőt elkerül, nagyobbat kap, ha nincs meg a 40% védelem.:o

Köszi szépen.
Most már értem,tehát egy olyan csalás, ami késöbb visszaüt.De az 5 csoport alján beválik mert 400-500 helyet zavartalanul haladhat.Itt még tapasztalatlanok vagyunk, nem jövünk rá.Én is úgy vettem észre ,hogy feltűnően gyenge volt ( még szövihez is ). Neki a 40% sem használ

Toti 09-12-2006 19:18

Quote:

Originally Posted by borka (Post 31094)
Köszi szépen.
Most már értem,tehát egy olyan csalás, ami késöbb visszaüt.De az 5 csoport alján beválik mert 400-500 helyet zavartalanul haladhat.Itt még tapasztalatlanok vagyunk, nem jövünk rá.Én is úgy vettem észre ,hogy feltűnően gyenge volt ( még szövihez is ). Neki a 40% sem használ

Tehát akkor itt az alkalom, hogy gyakoroljál. bemész hozzá egykét sereggel. Az önbizalmad is nő, meg a morálod is.:)

Cece 09-12-2006 19:42

Nos nekem is van egy elméletem, amiben nem vagyok biztos csupán feltételezem, hogy igy van, ugyanis tesztelni még nem tudtam! :)
A ságó szerint: Ha Magányos farkasra váltottad szövetségi státuszodat, akkor ezt követően 72 körig ezen nem változtathatsz.
Fordított esetben ugye nem kell a 72óra.
Az mf státusz a vláltoztatás pillanatától érvényesül (na ez az amiben nem vagyok 100%ban biztos. Ha ez nem igaz akkor storno az egész üzit) és így, ha valaki gömböl, épületet mér... látja, hogy szövitag, de nincsenek szövijei, majd naív módon sereget küld ki rá szövitagként számolva :o
Az ellenfél, viszont egy furfangos távolbalátó, aki a sereget megpillantva mf-re vát és már pattan is a támadó :D
Nah például ez is egy indok lehet, amiért cseleznek a státuszokkal :)
Ha tévedek léci szóljatok be, mert nem szeretnék senkit félrevezetni :)

Toti 09-12-2006 19:56

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 31104)
Nos nekem is van egy elméletem, amiben nem vagyok biztos csupán feltételezem, hogy igy van, ugyanis tesztelni még nem tudtam! :)
A ságó szerint: Ha Magányos farkasra váltottad szövetségi státuszodat, akkor ezt követően 72 körig ezen nem változtathatsz.
Fordított esetben ugye nem kell a 72óra.
Az mf státusz a vláltoztatás pillanatától érvényesül (na ez az amiben nem vagyok 100%ban biztos. Ha ez nem igaz akkor storno az egész üzit) és így, ha valaki gömböl, épületet mér... látja, hogy szövitag, de nincsenek szövijei, majd naív módon sereget küld ki rá szövitagként számolva :o
Az ellenfél, viszont egy furfangos távolbalátó, aki a sereget megpillantva mf-re vát és már pattan is a támadó :D
Nah például ez is egy indok lehet, amiért cseleznek a státuszokkal :)
Ha tévedek léci szóljatok be, mert nem szeretnék senkit félrevezetni :)

Viszont a súgó szerint a szöviből való kilépés után még 24 körig él a szövi. De azt nem tudom, hogyha kilépsz, akkor rögtön mf lesz a státuszod, vagy marad 24 körg szövitag. Elvileg egyből mf-nek fognak látni, viszont ebben én nem vagyok biztos. Volt már pár ilyenem, de sose figyeltem.:)

Cece 09-12-2006 20:56

Quote:

Originally Posted by Toti (Post 31106)
Viszont a súgó szerint a szöviből való kilépés után még 24 körig él a szövi. De azt nem tudom, hogyha kilépsz, akkor rögtön mf lesz a státuszod, vagy marad 24 körg szövitag. Elvileg egyből mf-nek fognak látni, viszont ebben én nem vagyok biztos. Volt már pár ilyenem, de sose figyeltem.:)

Nem értettél meg :)
Nem élhet a szövi, mivel szövi nem létezik ... csupán a státusz jelzi a szövit ami egyetlen szövitagból áll :D
A másik dolog; csak akkor vált mf-re, ha látja jönni a sereget és olyankor szegény támadónak késő bánat :) ... esetlegesen haza is kísérheti mf ként + 40%al :D

Békés 09-12-2006 21:24

Ha csak a beállitottságod szövitag de nem vagy tagja egy szövinek sem akkor bármikor válthatsz mf-re:)
Szoktam időnként csinálni mikor sumákban intravénásan hódozom:)

Toti 09-12-2006 21:46

Quote:

Originally Posted by Békés (Post 31124)
Ha csak a beállitottságod szövitag de nem vagy tagja egy szövinek sem akkor bármikor válthatsz mf-re:)
Szoktam időnként csinálni mikor sumákban intravénásan hódozom:)

Bocs, csak elsőre nem volt tiszta. viszont utána meg lett említve, hogy gyengus volt még így is az ori, és az mf bónusz sem segített volna neki. ebből sztem arra lehet következtetni, hogy valszeg kezdő oriról van szó. tehát nem valószínű, hogy azzal fog játszani, hogy szövitag, majd támadás esetén mf, és visszakísér.:)

Békés 09-12-2006 21:53

Quote:

Originally Posted by Toti (Post 31128)
Bocs, csak elsőre nem volt tiszta. viszont utána meg lett említve, hogy gyengus volt még így is az ori, és az mf bónusz sem segített volna neki. ebből sztem arra lehet következtetni, hogy valszeg kezdő oriról van szó. tehát nem valószínű, hogy azzal fog játszani, hogy szövitag, majd támadás esetén mf, és visszakísér.:)

Olvastam, csak megemlitettem hogy lehet ilyen verzió is:)

borka 09-12-2006 22:11

Quote:

Originally Posted by Toti (Post 31101)
Tehát akkor itt az alkalom, hogy gyakoroljál. bemész hozzá egykét sereggel. Az önbizalmad is nő, meg a morálod is.:)

Köszi a tanácsot ,sereggel még nem tudok mert a védelmet építettem ki mostanra .Tolival viszont megloptam rendesen.

DearCody 09-12-2006 22:18

Amúgy borka az egészben az a szép, h ilyen orikat lehet találni 4. szinten is. Sőt még 3.-on találkoztam ilyennel. Nemtom, h ezt ki veszi be és, h ki ellen használ, de értelmetlennek tartom. Az ilyenekre szoktam én rászállni.
Sőt volt egy olyan esetem (5. szint), h meg lettem fenyegetve, h rámjön az egész szövi. Höhöhöhö! :D Persze az is ilyen kamustátusz volt. :)

Deni 09-13-2006 09:58

5.szinten nagyon sok júzer nem tudja, hogy mi a különbség a szövitag/szövivezér és az MF státusz között.. tehát sokan azt hiszik, hogy ha megvan életük első országa az akkor rögtön szövivezér lesz és attól ő lesz a vki.. :D ez saját tapasztalat :rolleyes: első országom 3napig szövivezér volt, mire eljutottam a súgóban odáig, hogy nem kéne :o
mondjuk én mindig szólok azoknak, akiknek látszik az országán, hogy kezdők, hogy szövi nélkül próbálja meg az MF beállítást, lehet hogy hatásosabb :p

Cassandra 09-13-2006 10:11

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 31186)
5.szinten nagyon sok júzer nem tudja, hogy mi a különbség a szövitag/szövivezér és az MF státusz között.. tehát sokan azt hiszik, hogy ha megvan életük első országa az akkor rögtön szövivezér lesz és attól ő lesz a vki.. :D ez saját tapasztalat :rolleyes: első országom 3napig szövivezér volt, mire eljutottam a súgóban odáig, hogy nem kéne :o
mondjuk én mindig szólok azoknak, akiknek látszik az országán, hogy kezdők, hogy szövi nélkül próbálja meg az MF beállítást, lehet hogy hatásosabb :p

Nemrég volt szerencsém egy játékoshoz, aki gömbözni akart, erre meggömböltem és, be volt állítva, hogy szövitag, kapu rá és szövifelmérés, stb, aztán mondom, ha van már kapum rá, akkor körbenézek a raktárában, meg az "olvasnivalói" között.Mire az volt a reakciója, hogy párszáz tolvajjal bepróbálkozott, utána ártókkal és infószerző varázsletokkal próbált bombázni.. Írtam neki üzit, hogy miken változtasson, ha egy kicsit még egyben akarja látni az oriját.
Tegnap kaptam tőle zöldet, hogy nem-e lennék a szövije...:)

borka 09-13-2006 12:16

Quote:

Originally Posted by Toti (Post 31101)

A tegnapi válaszom nem volt őszinte . Mit csináljak ha nem olvastam idejében a fórumot , még a faj és személyiségválaztás előtt. Túlélő elf vagyok. Olvastam a nem túl hízelgő véleményeteket erről a fajról és személyiségről itt a fórumban. Most már végig kell "bekkeljem" ezt a kört . A védelmem elég jó, toliakcioim eléggé bejönnek.Ártóvarázslatoknak nem látom az értelmét.

Cassandra 09-13-2006 13:13

Quote:

Originally Posted by borka (Post 31219)
A tegnapi válaszom nem volt őszinte . Mit csináljak ha nem olvastam idejében a fórumot , még a faj és személyiségválaztás előtt. Túlélő elf vagyok. Olvastam a nem túl hízelgő véleményeteket erről a fajról és személyiségről itt a fórumban. Most már végig kell "bekkeljem" ezt a kört . A védelmem elég jó, toliakcioim eléggé bejönnek.Ártóvarázslatoknak nem látom az értelmét.

Én 4. szinten voltam elf-túlélő, az elfhez 3. szinten is ragaszkodtam, az egy jó kis faj, csak mint az összes többi fajt, ezt is tudni kell használni, ennyi a titka. :)

Békés 09-13-2006 16:18

Quote:

Originally Posted by borka (Post 31219)

Nemgond az:)
Az első orim is túlélő elfike volt, még nyertem szövi ellen is háborút:)
Igaz egy hétig tartott, meg sokba került:)
Betonvédelem, toli akciókkal és a piacon kell legelteti pár ezer lovat és a legfontosabb a háborút mindig akkor kell megvívni amikor neked a legkedvezőbb, ha ez éjjel van, akkor felkell kellni olyankor:)
Az álmosségért kárpótol a sikerélmény és az adrenalin fröccs:)

Synkel 09-16-2006 21:51

Elf túlélő jó választás szerintem is. Bár elfet 5. szinten nem könnyű kijátszani, inkább fentebb hatásos, de még ott se árt ha blöffölsz vele kicsit.

A B topjában ismertem 2 személyiséges orit, aki egyedül volt, és szövitagnak állította magát. Nem piszkálták:) Igaz, elf volt, és azon a környéken kevesen akcióznak épp egy elf ellen, míg vannak lényegesen átláthatóbb célpontok is...

exair 09-17-2006 09:47

nekem van egy ures elfem 4. szinten 15% barakk+12% toronnyal, csak toli+vari van, mindenkit lopkodok, de nem mernek beutni mert felnek hogy pattannak, ezert szeretem az elfeket :D

Bogár 09-17-2006 16:58

mindig van 1 bátor jelentkező... bevállalja akár azt is, hogy pattan 1et, de legalább megpróbálta. ha észreveszi, hogy nincs veszteséged a csata során, neked annyi. :)

Synkel 09-19-2006 11:47

Quote:

Originally Posted by exair (Post 31536)
nekem van egy ures elfem 4. szinten 15% barakk+12% toronnyal, csak toli+vari van, mindenkit lopkodok, de nem mernek beutni mert felnek hogy pattannak, ezert szeretem az elfeket :D

Ex, én veled megint vitatkozok, a végére tiszta notórius leszek:) Nekem is volt egy elfem L-ben. 480 hekin valami 25% templommal, 34% kocsmával, és 10-10 darab barakk-toronnyal. Az elfek blöffje ugyanis nem abban áll, építünk egy csomó barakkot és üresen tarjuk, hanem hogy senki nem tudja mid van, azaz eleve nem tartasz barakkot. 15% barakkal meg 12% toronnyal tuti nem loptál át mindenkit a környéken, vagy ha mégis, az utolós ork hadis is rajtad gyakorolta a tolimérgezést és felfedést.

Babszemjankó 09-20-2006 17:08

Hát erre azt tudnám mondani,hogy egy tűzgolyó és máris tudja egy szövi,hogy mire számíthat:):

Massza Rex 09-20-2006 18:56

Bár kezdünk off topik lenni:

A kamu elf csak addig jó, amíg nem okozól kárt.
Ha szövimet meglopják, kapu felderítés, gömb. Jé egy elf. Tolit megkérem mérje fel. Bebukta. varit kérem nyomjon ár tűzgolyót. bebukta. Na akkor ennek nincs serege, hadisok indulnak mészárra...1x, 2x, 3x...

A szövi megengedheti magán a teljes munkamegosztást, így egy kigyúrt óriás várázsló ha nem tud leártózni egy elfet, akkor odaát rengeteg vari van. és ha a kigyúrt toli sem tud bemenni...

Mindenből nem lehet elég, egy az hód egyik alap szabálya. :o

exair 09-22-2006 15:38

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 31823)
Ex, én veled megint vitatkozok, a végére tiszta notórius leszek:) Nekem is volt egy elfem L-ben. 480 hekin valami 25% templommal, 34% kocsmával, és 10-10 darab barakk-toronnyal. Az elfek blöffje ugyanis nem abban áll, építünk egy csomó barakkot és üresen tarjuk, hanem hogy senki nem tudja mid van, azaz eleve nem tartasz barakkot. 15% barakkal meg 12% toronnyal tuti nem loptál át mindenkit a környéken, vagy ha mégis, az utolós ork hadis is rajtad gyakorolta a tolimérgezést és felfedést.

hat azon az 1k ijaszrol meg egy tamadokkal radmeno ember harcos is atmenne, ezzel az orival viszont a tanyak szamat nagyon alacsonyan tudom tartani, es amikor meglatok egy sereget akkor szepen beveszem fullra ijakkal :)

Pepa 09-22-2006 20:26

Nem lehet mindenből elég?

Mindenből nem lehet elég, egy az hód egyik alap szabálya. :o[/quote]

Sziasztok!

Én ezzel nem értek egyett. Angol 4\L-be voltam a szövimmel 700 hekin. Én egy óriás varis voltam 20k varival (ez ott elég) és mindenkit meg tudtam gömbözni, csak egy orit nem(Ő se engem). A tolisunk akart csinálni egy éplistát, hogy megnézze milye lehet, de bebukta, utánna szövitanács gyerünk rá két mészárra, mert szereti, de mindkettő pattant, utánna csak egy teljes sereges támadás felfelé, de az is pattant. Utánna az ori lehuzta a tolisunkkat egy csomó tekivel, több napon kerestül, aki végül szabira ment, mire vosszajött az ori szintetlépett:) Ebből csak azt akarom kihozni, hogy egy jól kiépített mf vissza tud verni minden támadást. De a kezdők számára azt tanácsolom, hogy lépjenek szövibe egy tapasztaltabbal, de csak úgy, hogy 4.-ik tagnak. Én is szövibe tanutam(-lok) meg sokmindent, meg egymástól is tanulunk. ezért ugyan az a szövim két teljes szint óta:)

Remedy 09-23-2006 10:18

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 32200)
Mindenből nem lehet elég, egy az hód egyik alap szabálya. :o

Sziasztok!

Én ezzel nem értek egyett. Ebből csak azt akarom kihozni, hogy egy jól kiépített mf vissza tud verni minden támadást.

Hulyeseg. Max egy bena szoviet.... :P

Synkel 09-23-2006 21:28

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 32257)

Totál igaz:)

Ex: Én toliztam és variztam ezerrel, közben meg folyamatosan féltem az esetleg ellenem jövő seregektől:) Tudod, nem véletlen lett kitalálva, hogy az ember a tk utolsó körének legvégén lop, meg még egy-két hasonló dolog. De tudod mit, mutass egy éplistát amelyik elf létére életképes toli - azaz nem lopják át röhögve még a középszerűek is - ráadásul leirtani se könnyű, és benne van az a barakk-toronyszám, amit kijelentettél. Legalább derüljünk egyet:)

Ja igen, az én tolisom a tolikat nem lopta át, csak védekezni tudtam ellenük, és a varik se láttak be mindenfele a kiemelkedő morál ellenére sem. A seregemet meg inkább ne emlegessük;)

Bogár 09-23-2006 23:06

az az igazság, hogy fennebb a szövik többsége ilyen "béna" szövi. félelfek csak elvétve vannak, de azok nem életképesek. vagyis maradnak az elf/ember tolisok, de ezek ellen simán be tudod védeni magad 20% kocsmával. a varis óriás ellen is elég 20% templom, max 1-2 alkalommal tud ártózni. ez ellen a legjobb védelem, ha eltávolodsz tőle 1000-1200 pontnyira, azzal kapsz a meglévő varivédelmed mellé +5-6%-ot. a legtöbb szövi klasszikus, 1 vari, 1 toli, 2 hadi íjj+elit felállásban játszik. általában a hadik 40% körüli barakkal nyomják, és ebben a 40% barakkban vannak a nyilasok is. persze, nagyon sok kivétel van, de egy jó mf elf egy átlagos szövi ellen 95%-ban be tudja védeni magát.

Pepa 09-24-2006 08:26

Igaz, nem voltunk teljesen kimaxolva, de azért nem mondanám magunkat "béna" szövinek. Egy mf, akin fent van a tisztánlátás, a védelem, meg a mágikus pajzs, plusz erre jönnek a faji előnyök, elviekben ( nálunk gyakorlatban) sikerülhet.;) Hozzá kell tennem, a hadis morálja nem haladta meg a 80%-ot ( de az ott szintén jónal mondható).

exair 09-24-2006 09:45

akkor ne csodalkozz, ha nem utott be :D

Batu 09-24-2006 11:28

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 32330)
Igaz, nem voltunk teljesen kimaxolva, de azért nem mondanám magunkat "béna" szövinek. Egy mf, akin fent van a tisztánlátás, a védelem, meg a mágikus pajzs, plusz erre jönnek a faji előnyök, elviekben ( nálunk gyakorlatban) sikerülhet.;) Hozzá kell tennem, a hadis morálja nem haladta meg a 80%-ot ( de az ott szintén jónal mondható).

Az első támadások megfoghatóak talán.De szerintem egy ügyes szövi átépül ilyenkor és kiélezi magát vmire és szétkapják seperc alatt a betonelfet is. Aztán az olyan dolgokról ne is beszéljünk, ha figyel a szövi és elcsípik mikor lent van a készülije...
Akkor van aztán nemulass....:D
(Milyen mf elf tolis az akinek 80% a morálja?)

exair 09-24-2006 12:44

olyan nem letezik, minimum 95 a katmoralja az elf tolisoknak, az pedig hogy 4 orszagot atepitenek azert, hogy lebontsanak egy betonelfet, na azokat is falhoz kene allitani..

laci 09-24-2006 17:37

Csak az a kérdés, hogy érdemes-e átépítkeznie egy egész szövetségnek azért, hogy elkapjon egyetlen szerencsétlen mf-t akkor, amikor vannak olyan célpontok, akiket alapból be tudnak ütni? Mert nyilván vannak olyanok, különben a szóbanforgó szövetség már korábban változtatott volna...

Synkel 09-24-2006 19:28

Quote:

Originally Posted by laci (Post 32380)
Csak az a kérdés, hogy érdemes-e átépítkeznie egy egész szövetségnek azért, hogy elkapjon egyetlen szerencsétlen mf-t akkor, amikor vannak olyan célpontok, akiket alapból be tudnak ütni? Mert nyilván vannak olyanok, különben a szóbanforgó szövetség már korábban változtatott volna...

Ha kötekszik, simán:) Pl egy gnóm szövinek egy elf elég sokat tud ártani ha hagyják. De egy nagyon jó elfet is kifektetnek max 2 nap alatt, és annyira nem is kell hozzá átépülni.
Az Ex által emlegetett elf ori az értéke alapján 400 heki környékén mozog L-ben. Ott még élezik az orikat rendesen, azaz annyi barakk-torony mellett egy félelf röhögve átmegy rajta, és ha tekizhető akkor már meg van nyitva az út a nem 3-4 hadisból álló szövik előtt is. Ha eleve sok hadis van a szöviben, akkor nagyon épülgetni se kell akár egy mf elf szétszedéséhez sem...

Alapvetően az mf elf addig biztonságos, míg a tulajdonos úgy nem dönt, hogy tamagocsizás helyett aktív játékba kezd. Míg nem piszkálsz senkit szinte biztos nem te leszel az első célpont akit egy szövi bever fosztira vagy mittomén, de ha pl lopkodsz, akkor előbb-utóbb lecsapnak, mert senki nem szereti ha lopják.

Serg 09-24-2006 21:32

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 32257)

Ezzel tudnék vitatkozni :egy fanatikus mf megtud futamítani még egy jó szövit is,igaz én nem vagyok a védekezés híve

Serg 09-24-2006 21:35

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 32386)
Ha kötekszik, simán:) Pl egy gnóm szövinek egy elf elég sokat tud ártani ha hagyják. De egy nagyon jó elfet is kifektetnek max 2 nap alatt, és annyira nem is kell hozzá átépülni.
Az Ex által emlegetett elf ori az értéke alapján 400 heki környékén mozog L-ben. Ott még élezik az orikat rendesen, azaz annyi barakk-torony mellett egy félelf röhögve átmegy rajta, és ha tekizhető akkor már meg van nyitva az út a nem 3-4 hadisból álló szövik előtt is. Ha eleve sok hadis van a szöviben, akkor nagyon épülgetni se kell akár egy mf elf szétszedéséhez sem...

Alapvetően az mf elf addig biztonságos, míg a tulajdonos úgy nem dönt, hogy tamagocsizás helyett aktív játékba kezd. Míg nem piszkálsz senkit szinte biztos nem te leszel az első célpont akit egy szövi bever fosztira vagy mittomén, de ha pl lopkodsz, akkor előbb-utóbb lecsapnak, mert senki nem szereti ha lopják.

És mit csinál egy erős 4 körös óriással az a jólszervezett szövi???Szerintem nem találkoztatok még igazi mf játékossal azért írtok ilyeneket:D

Serg 09-24-2006 21:37

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 32330)

A 80% hadi morál pont 20 % al kevesebb mint amivel el lehet indulni pláne egy elf ellen:D

Serg 09-24-2006 21:53

Quote:

Originally Posted by laci (Post 32380)

Ez sokszor elvi kérdés és ugye a pénz nem számít ilyenkor,nem tudom más hogy csinálja de amikor én szöviben voltam semmit nem hagytunk megtorlás nélkül került amibe került

All times are GMT +1. The time now is 04:19.