Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Pontlista (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=823)

Alba 09-07-2006 09:26

Pontlista

Jó ötletnek tartanám ha a hódítón belül vagy akár az itteni fórumon is elérhetőek lennének a csoportok pontlista táblázatai.

Szerintem nagyon sok hasznos informaciót tartalmaz és én személy szerint kivácsi is vagyok rá, hogy melyik csoportba kik hogyan állnak.
Ezek amugy is erérhetőek és megszerezhetőek de nagyon körülményesek. Mondjuk akár az is beleférne hogy vipesekenk lenne elérhető.

Szecsa 09-07-2006 09:36

Ezt tamogatom, foleg ha beindulna az, hogy a tobbszemelyiseges oriknak hany %-ban kellene lenniuk a top korokhoz :) Lassak, hogy melyik csoportba erdemes menni.

Ati 09-07-2006 09:36

Quote:

Originally Posted by Alba (Post 30420)
Jó ötletnek tartanám ha a hódítón belül vagy akár az itteni fórumon is elérhetőek lennének a csoportok pontlista táblázatai.

Szerintem nagyon sok hasznos informaciót tartalmaz és én személy szerint kivácsi is vagyok rá, hogy melyik csoportba kik hogyan állnak.
Ezek amugy is erérhetőek és megszerezhetőek de nagyon körülményesek. Mondjuk akár az is beleférne hogy vipesekenk lenne elérhető.

Nem igazán látom ennek értelmét. Ha valakire konkrétan kíváncsi vagy, használd a keresőt.

[Qpe_] 09-07-2006 09:46

Kivancsisagot kielegito kenyelmi funkcio, sok felesleges kattingatast megsporolna.
En tamogatom.

Ati 09-07-2006 09:58

Quote:

Originally Posted by [Qpe_] (Post 30424)
Kivancsisagot kielegito kenyelmi funkcio, sok felesleges kattingatast megsporolna.
En tamogatom.

Vagyis gyakorlati haszna továbbra sincs. :)

-Fegya- 09-07-2006 10:16

Hát én szívesen nézegetném a pontlistákat.

Ati 09-07-2006 10:17

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 30426)
Hát én szívesen nézegetném a pontlistákat.

Én sokkal inkább hagyok az erősorrásokat arra, hogy játsszanak az emberek, tehát gyakorlati hasznát továbbra se látom.

Van, vagy mehet az elvetett javaslatok közé? :)

Colony 09-07-2006 11:06

Közvetlen hasznát a játékhoz én se látom, ennek ellenére támogatom.
Biztos rendszeresen használnám, volt szövik ki hol tart? valakit megtalálni! Kik az a Topjai? stb.

[Qpe_] 09-07-2006 11:17

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 30425)
Vagyis gyakorlati haszna továbbra sincs. :)

Attol fugg mit tekintunk gyakorlati haszonnak. A kenyelmi funkciok egyike sem rendelkezik ugymond gyakorlati haszonnal, mert a varazslatokat is fel lehet tenni kezzel, mintahogy egy pontlistat is ossze lehet allitani kezzel a kereses segitsegevel. Mar persze ha tudod kit kell keresni..

monro 09-07-2006 11:47

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 30422)
Nem igazán látom ennek értelmét. Ha valakire konkrétan kíváncsi vagy, használd a keresőt.

Pedig tényleg jó lenne érdekességnek.
Volt már pár hasonló "statisztikai" jellegű felvetés, nem lennének ezek rosszak. Javítaná a versenyszellemet ha látnánk Hódítós "adatokat", pontlistákat,napi, heti havi "legeket". Mindenképpen színvonalasabbá tenné magát a játékot is.

Szecsa 09-07-2006 12:57

A vipes pontlista is kenyelmi funkcio, ez is vmi hasonlo lenne.
Tehat akkor lehetne vip-hez kotni, de nem feltetlenul...lehetne egyszerubb statisztika, mint pl. a legsikeresebb jatekosok a pontok menupontban, valami olyan neven: Tekintsd at a csoportok jatekosait vagy akarmi.

Alba 09-07-2006 13:12

Ati gyakorlati haszna nincsen ha jol belegondolok. Talan az hoyg midneki tudni fogja melyik csoportba hol van a top30%.

De szerintem sokak nézegetnék ki hol melyik csoportban meg ilyenek.Pusztan kényelmi funkcio.A keresés erre nem jo. De ha jol emlekszem regebben volt a keresésben ilyen funkcio. hogy lehetett csoportra keresni...

Ati 09-07-2006 13:19

Quote:

Originally Posted by Alba (Post 30449)
De ha jol emlekszem regebben volt a keresésben ilyen funkcio. hogy lehetett csoportra keresni...

Én nem emlékszem ilyenre.

solven 09-07-2006 14:50

Én is támogatom, mert szívesennézegetném hogy hol ki hány pontal stb. van, és azt kereséssel nem lehet megoldani! :(

Tehát ha lenne, akkor biztosan használnánák, és nem az lenne, hogy csak "porosodik" ott a pontlista tetején/alján/vagy ahol lenne :)

Alba 09-08-2006 12:08

Ati en viszont erőteljesne ekleszem, de lehet rosszul.
Vagy pedig oylan volt hoyg a legmagasabb hekiszamra lehetett keresni vagy nem is tudom..

De vegulis mind1.

Burning 09-08-2006 13:18

őszintén szólva én is nézegetném mondjuk az 1a-t de akármelyik másik csopit is

-Fegya- 09-08-2006 14:25

Quote:

Originally Posted by Alba (Post 30563)
Ati en viszont erőteljesne ekleszem, de lehet rosszul.
Vagy pedig oylan volt hoyg a legmagasabb hekiszamra lehetett keresni vagy nem is tudom..

De vegulis mind1.

Alba, én úgy emlékszem, hogy üres keresés elküldésekor megkaptuk a legnagyobb pontszámú orik listáját.

Cece 09-08-2006 17:21

Gyakorlati jelentősége valóban nem lenne, de érdekességként elfogadnám :)
Mindenesetre az 1A csoport megjelenítését én nem támogatom... már csak azért sem! :p Az egy olyan hely, ahová mindenkinek el kell jutnia és akkor majd meglátja milyen :D A többi csopival más a helyzet. Szerintem van olyan csoport ahová soha nem fogok kerülni.

Itt megemlítenék még egy kényelmi megoldást is , ha ezt annak lehet nevezni:
Elkergetnek szabira folytonos ártózással, lopással stb, nem kell papír + ceruza + másik oriból keresgetni a "jóakarókat", csak katt a pontlistára és már látható is a mozgolódás.

Azonban ennek a kis újításnak lenne egy átka is!Pl másik oriból figyuzom a szabis orim csopijának pontlistáját. Ha meglátok hirtelen értékemelkedést/csökkenést 2körön belül, visszakígyózok szabíról és megy a sereg a kitámadott orira. Nah ez nagyon nem tetszene. Páran szerintem simán visszaélnének a lehetőséggel. Ezt nem olyan nehéz elképzelni, főleg az 1A ban.

monro 09-08-2006 18:35

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 30605)
Azonban ennek a kis újításnak lenne egy átka is!Pl másik oriból figyuzom a szabis orim csopijának pontlistáját. Ha meglátok hirtelen értékemelkedést/csökkenést 2körön belül, visszakígyózok szabíról és megy a sereg a kitámadott orira. Nah ez nagyon nem tetszene. Páran szerintem simán visszaélnének a lehetőséggel.

Érdekes, hogy erre nem is gondoltam... :( Kitűnő meglátás és egyben aggasztó valóban.
Ezért a játékra gyakorolt hatástanulmányért kapsz egy "jópontot" a vezérlőpultnál átveheted ;)

Figaro 09-08-2006 18:56

Frissüljön a lista csak naponta,akkor ez kivedhetö

Figaro 09-08-2006 18:59

Szerintem ez egy nagyon kellemes "kényelmi" funkcio lenne,amit szinte mindenki elöszeretettel használna

Cece 09-08-2006 19:10

Köszönöm Monro. Igazán kedves tőled :)

Figaro, ugye ezt Te sem gondolod komolyan? :eek:
Mindenki a jobbra, gyorsabbra, erősebbre, szebbre, törekszik eme egyre csak gyorsuló világban és Te fékezni szeretnéd az egészet? Ne már! Vagy csak az "idegen" csopi pontlistájának frissülésére gondolsz? Szerintem az kissé zizis lenne megoldani, de erről majd azz illetékesek nyilatkoznak.
Azt még szeretném megkérdezni, hogy mitől lenne ez kényelmi megoldás? Szerintem semmilyen kényelemet nem biztosítana, esetleg amennyiben nincs jobb dolgod egy kényelmes fotelből böngészheted a többi csopi pontlistáját. Több kényelmet aligha tudok kihozni belőle :D

Egyébként, ha jól emlékszem a pontlista frissülésének sebessége nem túl régen lett pillanatkészre módosítva, és ez tutira így van jól, ahogy van.

Figaro 09-08-2006 19:23

Az országod csoportjának pontlistáját nyilván azonnali frissitéssel látnád tovabbra is. De idegen csoportok pontlistája megfelelne napi frissitéssel is,ha az ember csak ismerösöket keres,vagy meg akarja nézni hol áll a szabis országa.Különben az történik amit irtál,hogy a listát használva kezdödnének támadások

Grabi 09-08-2006 22:49

ezt egy ismerősöd az adott csoportból megmondja neked, ehhez nem kell ezt kivenni.

Szecsa 09-09-2006 09:19

A sajat csoportodban is felfele es lefele is max. 200 orit lathatsz :)
Pl. latnad egy nagyobb csoportban, hogy mennyitol kezdodik a top30%, mennyi ponterteken van az az ori, sok kenyelmi dolgot elohozna :)
A napi frissites pedig szerintem boven eleg lenne!

All times are GMT +1. The time now is 01:37.