![]() |
vip
tudom hogy sok ilyen téma van már... az lenne a kérdésem hogy lehetséges-e az hogy én egy még vipes orira küldök sms-t pannon hálózatból és mégsem hosszabítja meg:confused: már kétszer is előfordult egyszer T-mobilról és jó sorszámot írtam be
|
Quote:
- pontosan mikor küldted az sms-t (nap, óra, perc is!) - melyik hálózatból küldted (pannon, vagy t-mobile) - pontosan mi volt az sms tartalma (PONTOSAN!!!) - pontosan milyen választ kaptál vissza sms-ben (PONTOSAN!!!) - mi történt játékon belül Ahol odaírtam, hogy "PONTOSAN!!!", ott pontos idézet kell, betűről betűre, nem csak az, hogy "hát az országom száma". Pontosan nézd meg az sms-t, és karakterről karakterre másold be. Az e-mailt ide küldd: support@hodito.hu |
legközelebb felírom mer megmondom őszintén az első nem zavart annyira ezért nem tom a másik meg nem az én mobilom volt:eek:
|
De nekem is vip küldésnél mindig visszaküld egy sms-t,hogy nem tudja értelmezni a dolgot látogassak el a www.hodito.hu-ra és mégis megkapom a vippet:)
|
Quote:
2, ha ez csak amolyan "offoljuk szét ezt a topicot is" próbálkozás, akkor sürgősen keress más elfoglaltságot. |
volna egy olyan kérdésem, hogy ha van 4 orim (rendesen összekapcsolva, külön csopikban), de ebből 1-et törlök, akkor a vippet miért nem kapja meg mind a 3 orim, miért kell újraküldenem? nem a fő országot törlöm és nem az utánalevőt, mert azt tudom, hogy 4 orit 2 sms-el lehet vippelni, de ha 1 kiesik, akkor ugyanúgy kell a 2 sms 3 orihoz?!? a főori(k) vippelve van, de ennek ellenére továbbra is akkor tudom mindhármat vippelni, ha 2 sms-t küldök:( miért van ez így? a törölt ori már nincs fenn azon a listán, ahol össze kell kapcsolni őket...
|
Quote:
"Ha az összekapcsolt országok bármelyikét törlöd, vagy mi töröljük, akkor a sorrend változatlan marad, csupán a kieső ország helyére kerül a következő helyen szereplő ország, ha volt ilyen. Ha a főország kerül törlésre, akkor a másodikként megadott ország válik főországgá." A súgóban leírtak fényében kérlek, hogy pontosítsd a kérdést. |
szóval ha volt 4 orim: pl, X, Y, Z, W és ezek közül törlöm Z-t, ami nem főori és ha vippelni akarok, akkor ugye X-en kell lenni folyamatos vipnek, de ha kiesik Z és folyamatos a vipje X-nek és megint küldök egy vip sms-t, akkor azt csak X kapja, a Y és W nem, ezt nem értem... 3 orit 1 sms-sel lehet vippelni, de akkor miért csak folyton X kapja a vippet??
remélem nem túl bonyolult a példa:D |
Quote:
A főország mindenképp külön van, olyan nincs, hogy arra küldesz sms-t, és más is kapja a tagságot. Részleteket és példákat a VIP súgó "Több ország VIP taggá tétele" részben találsz. |
egy ideje már vippelek, de ezt valahogy teljesen elfelejtettem :o :o :o
|
Quote:
|
Quote:
|
Halihó.
Én szeretném megkérdezni, hogy ha szabira küldöm az orimat akkor a vippel mi lesz? Lejár, vagy megáll a szabi idejére? |
nem jár le, megáll a szabi idejére
|
Quote:
|
őőőő volt egy olyan sejtésem, hogy a kérdés feltevője nem szerepel ebben a játékokban :)
|
Quote:
|
Sziasztok !
Volna egy olyan kérdésem, hogy Vip-es tagként meddig lehet szabin lenni a gyorsban? Kösz a gyors választ. |
Quote:
|
Nekem az a kérdésem van, mivel Angliában vagyok ezért nem took VIPsms-t küldeni. Ez egyértelmű, de néztem a bankkártyás fizetést, de ott meg vagy euróba, forintba vagy dollárban lehetne fizetni.
Szval akkor hogy tudnám megoldani ezt a VIP dolgot? :confused: |
Quote:
|
jaaa :D akkor köszi szépen :D
|
Voda vs. V.I.P.
Érdeklődnék, hogy miért diszkrimináljátok a vodásokat! Magyarán miért nem tervezi a vezetőség, hogy vip sms-t lehessen vodáról küldeni!
(Há van olyan, hogy vki nem pannonos és nem is t-mobilos...:mad: ) És mindig valamelyik haver fülét rágni, hogy küggyé má vipetnekem...:mad: Valószinű hogy már kivesézte valaki ezt a témát, dehát...érdekelne. (ui1: 336 körönként 2 vip sms-t is küldenék) (ui2: ugye ettől lesz vodás vip):) Köszönöm! Üdv: Gazsy |
Quote:
" Vodafone-os vagyok, és mivel csak Pannon GSM és T-Mobile hálózatból lehet sms-t küldeni, én nem tudok. Mit lehet tenni? Természetesen nem szeretnénk a Vodafone-osokat sem kihagyni ebből a lehetőségből, a Vodafone irányból történő SMS fogadásának bevezetését azonban nem tervezzük. VIP tagság meghosszabbítására Vodafone ügyfeleknek elsősorban a bankkártyás fiztetést ajánljuk, ha ez valamiért nem megoldható, akkor a banki átutalást, vagy a postai befizetést." |
ati, azert hiaba idezed a sugot, gazsynak es meg jopar vodasnak igaza van am ebben a dologban.
hiszen nem mindenki akar - vagy teheti meg - 6240 forintot 1 osszegben atutalni 1 ori vipelesere. mert miert is? esetleg fel, hogy anarchban landol, vagy csak 1szeruen szetverik az orszagat es ujraindulni meg nem lehet vele, vagy mar nem lehet vele, vagy 1szeruen jobb neki a kisosszegu fizetes 2 hetre. a banki atutalas/csekk es az sms nem 1 kategoria, nem igazan valtja ki a dolgot. gondolom nem tudtok meg1ezni a vodaval, innen a problema, de errol a jatekosok nem tehetnek. es hiaba regi problema, akkor is erinti es bosszantja oket. amit irt a gazsy, hogy kuncsorogni kell a havernal a vip kuldesre az teljesen valos problema. nem az o hibajuk, hogy vodas telefonjuk van es sztem nem akarnak csak ezert pannonos vagy tmobilos telcsit venni. (vagy nem tehetik meg, mert mondjuk meg fiatalok es nincs is ennyi penzuk sem telefonra, sem atutalasra/csekkre). en megertem a problemajat, fuggetlenul attol, hogy a sugo irja-e a az atutalas/csekkbefizeteses megoldast. megprobalhatnatok meg1szer meg1ezni a vodaval, hatha mar mas a manager ott aki ezzel foglalkozik. |
Quote:
|
mellesleg, kotekedeskeppen 18 ev alatt nem kaphat olyan bankkartyat a fiatal, amivel tud neten fizetni :)
valszeg ezek a jatekosok nem tudnak egy eves vipet kifizetni csekken sem. igy marad a kuncsorgas :) en eddig is megoldottam, ezutan is igyekszem... bar, hogy mi a tenyleges ok, hogy miert nem lehet vodarol kuldeni, kivancsi lennek ra. |
Quote:
|
Quote:
|
meg maga az ha fiatalok és vodás telójuk van akkor oda kell állniuk a szüleik elé. Na most sztem nem sok szülő van aki ezért odaadja a bankkártyáját... Jön a szöveg h amúgyis sokat gépezel:p
|
Quote:
erre gondolsz? :) mert vegulis, megerosites reszedrol nem tortent ezzel kapcsolatban |
Szia Ati!
VIP hosszabbítással kapcsolatban írtam a support-ra, de a válaszlevélben, értelmezhetetlen karakterhalmazként jelenik meg az, ami nálam olvasható üzenet. Elküldtem 2x is, egyszer levelező progival, egyszer a webes felületről. (ezért bocsika) Azt szeretném kérdezni, hogy ne aggódjak, és ti el tudjátok olvasni az üzim, vagy mit csináljak? Külön supportos topikot nem találtam, ezrét ide írtam, mert vip hosszabbítással lenne kapcsolatos. (ezért is bocsi) Még egyszer elnézést! :) |
Quote:
De megjött, köszi, ment is válasz már. |
Quote:
Adok egy zöldet. :D |
Lenne egy kérdésem....
Ha mondjuk van egy főorim legyen X, és ha van egy másik orim legyen Y. Ha az X orimnak küldök vipet akkor azt az Y orim is megkapja? |
Quote:
magyarul a főoriddal csak a főorid vipeled a többit vipelve pedig az országok listáján az utána lévő 2öt is... |
Quote:
Ha van egy harmadik országod, legyen Z, akkor a helyzet egy picit változik: Ha X-re küldöd a vip-et, akkor csak X kapja. Viszont ha X viptagsága aktív, és Y-ra küldöd a vip-et, akkor azt már Z is megkapja. (3 országot vipelsz 2 árából.) Sőt, ha van egy negyedik országod, ott is csak 2 vip kell, hogy mind a 4 aktív legyen. (5 ország esetén már +1, mert csak az adott ország+a következő 2 ország mélységben megy le, HA a főország vip tagsága aktív, és NEM főországra küldöd. Ha főországra küldöd, akkor azt más nem kapja.) |
A példa kedvéért ha van 12országom, a fóiorin van vip. Akkor ha vipelem a 8-ast, akkor megkapja a vipet a 9-10 is?
|
Quote:
|
Quote:
Mindig az, amire küldöd, és az azt követő kettő. Ha össze vannak kötve. Ha a főország vip tagsága aktív abban a pillanatban, amikor a jóváírás történik. |
All times are GMT +1. The time now is 03:33. |