Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   hadi, vari, toli (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=804)

Burning 08-29-2006 12:39

hadi, vari, toli

az lenne a kérdés hogy ki melyik főirányt választja legsűrűbben:confused:

Harcosok 08-29-2006 12:57

ohh hogy te mindennek nyitsz egy témát:D

Burning 08-29-2006 13:00

többet nem terveztem eg ideig de hát mostanában ork vok szövit irtok és érdekelt hogy ki mivel nyomja:)

Harcosok 08-29-2006 13:11

szerintem erre egyértelmű válasz :hadis
mivel a szövik is vagy 2 vagy 3 vagy 4 hadisban nyomják:)
mf-ek is hadisabbak mint varis-tolisak
ezen nincs nagy kérdés szerintem:)
még a termelőt/tekiirot/bankost(egy szóval pénzgyüjtő orik) hiányolom:Dde abból sincs olyan rengeteg
hadis van legtöbb ez tuti :)
ha már mindenkppen akartál volna nyitni egy ilyen topicot talán jobb lett volna ez a kérdés:
Melyikkel élvezed legjobban a játékot?:)

Burning 08-29-2006 13:29

hát az mf-ek másképpen megsem tudnak élni mint hogy hadik legyenek:eek: de hát szerencse is kell mer volt olyan orim amire rászálltak és volt olyan orim amit egy valaki támadott ő is sikertelenül hát ja varit toli az ember mf-be ritkán lát és azok is csak azért azok mer még nincs szöviük

Milán™ 08-29-2006 14:55

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 29882)
hát az mf-ek másképpen megsem tudnak élni mint hogy hadik legyenek:eek: de hát szerencse is kell mer volt olyan orim amire rászálltak és volt olyan orim amit egy valaki támadott ő is sikertelenül hát ja varit toli az ember mf-be ritkán lát és azok is csak azért azok mer még nincs szöviük

Érdekes az én MF tolvaj,betoníj elfem is jól megtud élni mégsem hadi:)

Harcosok 08-29-2006 14:58

Quote:

Originally Posted by Milán™ (Post 29890)
Érdekes az én MF tolvaj,betoníj elfem is jól megtud élni mégsem hadi:)

az nagyon deffelös ori lehet már:)
amugy igen sokan vannak ilyen elffel is de sok van hadis is az mf-ek között:)

Tibi22_SKCS 08-29-2006 15:35

nekem rengeteg hadim van van tolim is rendesen normélban fura módon még nem is volt hadim ott sokkal fanabb egy toli szerintem (álltalában a leggazdagabbak a szöviben), de nekem mégis a kedvencem a vari mert mndent látthatok ha jól van megcsinálva és én szeretek nézzelődni :)

Csokibácsi 08-29-2006 16:18

[OFF]
Burning, Tibi22_SKCS, egy kérés.
Ha magyar az anyanyelvetek, figyeljetek picit jobban az írásra, mert horror titeket olvasni.
Legalább a vesszőt és a pontot használjátok.
Ott a módosít gomb is, ha nem menne minden elsőre, azt sem szégyen használni.
Köszi.
[ON]

Legtöbbször hadi, de szöviben szoktunk cserélgetni is, hogy törjük az egyhangúságot :)

Steve 08-29-2006 16:35

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi (Post 29899)
Legtöbbször hadi, de szöviben szoktunk cserélgetni is, hogy törjük az egyhangúságot :)

Cserélgetitek az orikat a szöviben?:eek: na holaza jelentő gomb...:p :D

Csokibácsi 08-29-2006 16:43

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 29900)

:D
Jogos, félreérthető lett :)

Massza Rex 08-29-2006 19:13

Varival a legbiztonságosabb.

Toli nekem nem fekszik, mert mindig megsajnálom a célpontot:p .

A legjobb a hadis, mert vele mindig történik valami. :D
Néha sokat szív, néha ő a király, szal pörög az élet. :o

Cyby_ 08-31-2006 20:59

Quote:

Originally Posted by Massza Rex (Post 29907)

Toli nekem nem fekszik, mert mindig megsajnálom a célpontot:p .

:o

akkor én szemét alak vagyok,h 2törpétöl lopok 1,5hete folyamamtosan??:D:D:D

exair 09-01-2006 12:24

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 29882)

huh? en szinte mfkent (szoviben egyedul vagyok, a szovijeim tekiirok es a csopi tetejen vannak) (csak nincs 40% bonuszom) jatszok hadist, de mar megbantam mert egy orias varit vagy egy elf/ember tolit sokkal nehezebb szetkapni mint egy hadit (en is csak az oriasi tartalekaim miatt tudok jol hadizni, de a szegenyebb oriknak az orias varit ajanlom mfnek:) )

Massza Rex 09-01-2006 12:45

Cyby_: nem hinném. :)

1. erről szól a játék. Ha valami nem tetszik, védekezz ellene. Képezhetett volna több tolit, vagy több varit, vagy beléphet szövibe, hogy elhúzzák a nótádat, stb.

2. érdekes módon akivel meg hadakozok seregekkel, azt meg sose sajnálom...

Valahogy a hadakozásnál a nagyobb kockázat töröltetni velem a kegyelmet, sajnálatot, de ha lelopom és nem tehet semmit, az valahogy huzamosabb ideig nem megy. (így vagyok összerakva:o )

Szecsa 09-02-2006 15:21

En a hadisra szavazok :)
Porog vele az elet :)

Burning 09-07-2006 16:32

szecsa nem szavaztál csak szóban:D jobban mondva írásban de ez nem statisztikus

Szecsa 09-07-2006 16:45

Bocsi, tessek, megtettem :)

Phoenix 09-08-2006 05:52

én eddig a tolsit preferáltam :) de rájöttem, hogy hadisként az élet sokkal izgalmasabb :D

[OFF]: minden ismerősnek...bocsi, hogy eltüntem, de nincs időm hódozni...a főnök állandóan piszkál miatta, szval most is csak beköszöntem :( [/OFF]

Synkel 09-10-2006 22:05

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 30526)
én eddig a tolsit preferáltam :) de rájöttem, hogy hadisként az élet sokkal izgalmasabb :D

[OFF]: minden ismerősnek...bocsi, hogy eltüntem, de nincs időm hódozni...a főnök állandóan piszkál miatta, szval most is csak beköszöntem :( [/OFF]

Pho, nem zavar, hogy nem vagy itt. Viszont zavar ez a nyamvadt piros szín amit használsz, mert kifoly tőle a szemem:D

Hadisra szavazok, esetleg tolisra. Hadissal pörög az élet ahogy Szecsa mondta, a tolis viszont tele van pénzzel. Pénz azért kell, hogy a hadisok tudjanak háborúzni:)

Burning 09-13-2006 15:32

úgyvan:cool: ezért jó ha van egy jó toli aki küldözgeti szövis hadiainak a pénzt melyből megveszik a tucat katonát és jól élnek:D

Hornet 09-13-2006 15:36

Csak is hadi:)

Egy jó ijj +ló kombó.Aztán mehet a menet:)

:D

Killer 09-20-2006 11:27

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 29900)

nem kell mindig rosszra gondolni!!:):)szintlépéskor mi is szoktunk variálni,hogy ne legyen olyan uncsi!!:)

Csokibácsi 09-20-2006 17:45

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 31930)
nem kell mindig rosszra gondolni!!:):)szintlépéskor mi is szoktunk variálni,hogy ne legyen olyan uncsi!!:)

Nyugi, poénnak szánta :)

Dave 09-24-2006 11:24

na hát én a hadis-tolisra szavazok!!

most kezdek a lassú csopiba méjebben belefolyni, és ott a 4 körös éhezős elf-fel szépen elvagyok... varikkal annyi nagyot nem tudnak bántani, hogy sereggel, meg tolikkal egyszerre, ne tudjak nagyobb zűrt csinálni nála...
ígyaztán mindíg meggondolják magukat, kivéve a nagyon profi szövik, vagy akik még nem értik a helyzetet...

szóval inkább ötvözöm a kettőt. és lehet hogy nem én leszek a legjob hadis, legjobb tolis, viszont a kettőben egyszerre még mindíg átlagonfelüli vagyok, és így azért eléggé nőnek az esélyeim ...

Bogár 09-25-2006 10:15

a Q-ban nem nehéz átlagon felüli orit csinálni. ha 200 hekin rendesen kiépíted az oridat, szerintem a top100-ban levő orik 50%-ánál már erősebb vagy... nemrég próbáltunk szétcsapni az emberek között, dehát 2en a szövimmel nem tudtunk sokat csinálni. annyit már elértünk, hogy a top10-ben nem 5000 elites hullák szaladgálnak...

Netelek 11-11-2006 18:28

Ez fura hogy sokan a hadit választották, pedik ez a legkisebb keretü, sokkal több funkciós egy toli, vagy vari és sokkal védetebb is...

Szecsa 11-11-2006 20:40

A hadival a legpörgősebb a játék...
S alacsony hekin a tolis meg a varis annyira sok kart nem tud okozni bizonyos fajokkal szemben, viszont a hadis kemenyen odatud vagni alacsony hekin is egy-egy meszarlassal.

Harcosok 11-12-2006 10:21

Quote:

Originally Posted by Netelek (Post 42481)
Ez fura hogy sokan a hadit választották, pedik ez a legkisebb keretü, sokkal több funkciós egy toli, vagy vari és sokkal védetebb is...

Én ezt már az első oldalon megirtam,hogy arra megy majd a legtöbb szavazat mégpedig ezért:
A szövik oriási részében több a hadis mint mondjuk a varis tolis ha már az átlagos szöviket is nézzük(2hadi+1vari+1tolit)
Ezálltal többen lesznek hadisok
Mf ori is Legtöbbször hadis meg egy kicsit több vari a gömbök miatt de az olyan mf aki játszik is nemcsak fedezget az is inkább hadis;)

Burning 11-15-2006 17:58

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 42579)
Én ezt már az első oldalon megirtam,hogy arra megy majd a legtöbb szavazat mégpedig ezért:
A szövik oriási részében több a hadis mint mondjuk a varis tolis ha már az átlagos szöviket is nézzük(2hadi+1vari+1tolit)
Ezálltal többen lesznek hadisok
Mf ori is Legtöbbször hadis meg egy kicsit több vari a gömbök miatt de az olyan mf aki játszik is nemcsak fedezget az is inkább hadis;)

ezzel egyet kell érteni, hogy a túlnyomó mf hadi, de ezt egyénisége is válogatja, mer vannak olyan szövik is amiben egy hadi* sincsen (*ezalatt nem azok az orik értendők akiknek van támadóerejük, hanem azok akik tényleg hadik).

Harcosok 11-15-2006 19:22

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 43476)
ezzel egyet kell érteni, hogy a túlnyomó mf hadi, de ezt egyénisége is válogatja, mer vannak olyan szövik is amiben egy hadi* sincsen (*ezalatt nem azok az orik értendők akiknek van támadóerejük, hanem azok akik tényleg hadik).

na és vannak olyan szövi is ahol csak 4hadi van de mint ahogy irtam:
legtöbb szövi az átlagos 2hadi+1vari+1toli azaz ott több a hadi
és az mf-böl is a legtöbb az hadis
nem mind de a legtöbb:)és a legtöbb szöviben is több a hadis mint a tolis varis
akkor egyértelmű,hogy mi jön ki:)

All times are GMT +1. The time now is 00:47.