![]() |
hadi, vari, toli
az lenne a kérdés hogy ki melyik főirányt választja legsűrűbben:confused:
|
ohh hogy te mindennek nyitsz egy témát:D
|
többet nem terveztem eg ideig de hát mostanában ork vok szövit irtok és érdekelt hogy ki mivel nyomja:)
|
szerintem erre egyértelmű válasz :hadis
mivel a szövik is vagy 2 vagy 3 vagy 4 hadisban nyomják:) mf-ek is hadisabbak mint varis-tolisak ezen nincs nagy kérdés szerintem:) még a termelőt/tekiirot/bankost(egy szóval pénzgyüjtő orik) hiányolom:Dde abból sincs olyan rengeteg hadis van legtöbb ez tuti :) ha már mindenkppen akartál volna nyitni egy ilyen topicot talán jobb lett volna ez a kérdés: Melyikkel élvezed legjobban a játékot?:) |
hát az mf-ek másképpen megsem tudnak élni mint hogy hadik legyenek:eek: de hát szerencse is kell mer volt olyan orim amire rászálltak és volt olyan orim amit egy valaki támadott ő is sikertelenül hát ja varit toli az ember mf-be ritkán lát és azok is csak azért azok mer még nincs szöviük
|
Quote:
|
Quote:
amugy igen sokan vannak ilyen elffel is de sok van hadis is az mf-ek között:) |
nekem rengeteg hadim van van tolim is rendesen normélban fura módon még nem is volt hadim ott sokkal fanabb egy toli szerintem (álltalában a leggazdagabbak a szöviben), de nekem mégis a kedvencem a vari mert mndent látthatok ha jól van megcsinálva és én szeretek nézzelődni :)
|
[OFF]
Burning, Tibi22_SKCS, egy kérés. Ha magyar az anyanyelvetek, figyeljetek picit jobban az írásra, mert horror titeket olvasni. Legalább a vesszőt és a pontot használjátok. Ott a módosít gomb is, ha nem menne minden elsőre, azt sem szégyen használni. Köszi. [ON] Legtöbbször hadi, de szöviben szoktunk cserélgetni is, hogy törjük az egyhangúságot :) |
Quote:
|
Quote:
Jogos, félreérthető lett :) |
Varival a legbiztonságosabb.
Toli nekem nem fekszik, mert mindig megsajnálom a célpontot:p . A legjobb a hadis, mert vele mindig történik valami. :D Néha sokat szív, néha ő a király, szal pörög az élet. :o |
Quote:
|
Quote:
|
Cyby_: nem hinném. :)
1. erről szól a játék. Ha valami nem tetszik, védekezz ellene. Képezhetett volna több tolit, vagy több varit, vagy beléphet szövibe, hogy elhúzzák a nótádat, stb. 2. érdekes módon akivel meg hadakozok seregekkel, azt meg sose sajnálom... Valahogy a hadakozásnál a nagyobb kockázat töröltetni velem a kegyelmet, sajnálatot, de ha lelopom és nem tehet semmit, az valahogy huzamosabb ideig nem megy. (így vagyok összerakva:o ) |
En a hadisra szavazok :)
Porog vele az elet :) |
szecsa nem szavaztál csak szóban:D jobban mondva írásban de ez nem statisztikus
|
Bocsi, tessek, megtettem :)
|
én eddig a tolsit preferáltam :) de rájöttem, hogy hadisként az élet sokkal izgalmasabb :D
[OFF]: minden ismerősnek...bocsi, hogy eltüntem, de nincs időm hódozni...a főnök állandóan piszkál miatta, szval most is csak beköszöntem :( [/OFF] |
Quote:
Pho, nem zavar, hogy nem vagy itt. Viszont zavar ez a nyamvadt piros szín amit használsz, mert kifoly tőle a szemem:D Hadisra szavazok, esetleg tolisra. Hadissal pörög az élet ahogy Szecsa mondta, a tolis viszont tele van pénzzel. Pénz azért kell, hogy a hadisok tudjanak háborúzni:) |
úgyvan:cool: ezért jó ha van egy jó toli aki küldözgeti szövis hadiainak a pénzt melyből megveszik a tucat katonát és jól élnek:D
|
Csak is hadi:)
Egy jó ijj +ló kombó.Aztán mehet a menet:) :D |
Quote:
|
Quote:
|
na hát én a hadis-tolisra szavazok!!
most kezdek a lassú csopiba méjebben belefolyni, és ott a 4 körös éhezős elf-fel szépen elvagyok... varikkal annyi nagyot nem tudnak bántani, hogy sereggel, meg tolikkal egyszerre, ne tudjak nagyobb zűrt csinálni nála... ígyaztán mindíg meggondolják magukat, kivéve a nagyon profi szövik, vagy akik még nem értik a helyzetet... szóval inkább ötvözöm a kettőt. és lehet hogy nem én leszek a legjob hadis, legjobb tolis, viszont a kettőben egyszerre még mindíg átlagonfelüli vagyok, és így azért eléggé nőnek az esélyeim ... |
a Q-ban nem nehéz átlagon felüli orit csinálni. ha 200 hekin rendesen kiépíted az oridat, szerintem a top100-ban levő orik 50%-ánál már erősebb vagy... nemrég próbáltunk szétcsapni az emberek között, dehát 2en a szövimmel nem tudtunk sokat csinálni. annyit már elértünk, hogy a top10-ben nem 5000 elites hullák szaladgálnak...
|
Ez fura hogy sokan a hadit választották, pedik ez a legkisebb keretü, sokkal több funkciós egy toli, vagy vari és sokkal védetebb is...
|
A hadival a legpörgősebb a játék...
S alacsony hekin a tolis meg a varis annyira sok kart nem tud okozni bizonyos fajokkal szemben, viszont a hadis kemenyen odatud vagni alacsony hekin is egy-egy meszarlassal. |
Quote:
A szövik oriási részében több a hadis mint mondjuk a varis tolis ha már az átlagos szöviket is nézzük(2hadi+1vari+1tolit) Ezálltal többen lesznek hadisok Mf ori is Legtöbbször hadis meg egy kicsit több vari a gömbök miatt de az olyan mf aki játszik is nemcsak fedezget az is inkább hadis;) |
Quote:
|
Quote:
legtöbb szövi az átlagos 2hadi+1vari+1toli azaz ott több a hadi és az mf-böl is a legtöbb az hadis nem mind de a legtöbb:)és a legtöbb szöviben is több a hadis mint a tolis varis akkor egyértelmű,hogy mi jön ki:) |
All times are GMT +1. The time now is 00:47. |