![]() |
elismertség
hogy lesz nektek zöld az elismertség? mer nekem piros és nem szeretem ezt a színt :mad:
|
ez a topic a legjobb helyen van:D
de ebben mi a tipp?:D nézd meg a vezérlőpultot küldtem neked egy zöldet:D |
Quote:
|
ok tudom majd elavul a topic nem is firtatom tovább
|
Vagy Ati díjjazza hogy, felesleges munkát adsz neki:)
|
Küldtem egy zöldet, most már szürke vagy. Karácsonyig kusti van!
|
nekem jobban tetszett pirosan:) olyan cuki volt
|
adtam zöldet, hogy térj a jó útra és ne kis veres ördögként tevékenykedj... tippek hogy ne kapj pirosat :D : jó helyen nyiss topikot, és ne ismételj lezárt topicot :D szóval egy kis felderítőmunkát végezz mielőtt kitojod a spanyolviaszt, azt nem szereti senki, és elég sűrűn megtörténik mégis :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Steve és a kihagyhatatlan poénjai.... :p :D:D:D |
de jó Ati megint leküldött minuszba:( csak nem leszek én már zöld, mint egy éretlen gyümölcs én már csak piros maradok
|
Quote:
|
azért is megtanulom Ati. de akkor cserébe te meg fogsz majd zöldet küldeni:D
|
Quote:
|
én is a ritka szerencsések közt leszek:D
|
:) Kit érdel az elismertség? :)
Persze az se mindegy ki az elismerő, és mit ismer ő el:p |
Miért van az, hogy a junior memberek pillanatok alatt pirosra váltanak? :confused:
|
Quote:
|
Amugy gyakorlati tapasztalat nem dobálóznak a zöldekkel!:(
Én sok zöldet adok... akinek van pár témábavágó hozzászólása annak adok, amikor csak tehetem... Jutalmazni sokkal célravezetőbb mint tilatni.:D:D (Én is szeretek zöldet kapni! Gondolom más is... és igy jó érzés örömet szerezni! De azért érdemtelenül nem kap senki:) ) |
Quote:
De azért jol esett!:) köszönöm. Csak arról beszéltem, hogy nem jutalmazunk eléggé! Sok olyan hozzászólást láttam már, ami zöldet ért volna...és a szerző nem kapott zöldet, pedig megérdemelte volna! (nem az én hozzászólásaim, azt nem akarom minősíteni) |
Quote:
Egyébként sok esetben nem tudsz adni annak akinek szeretnél, mivel a system nem engedi (mert a közelmúltban adtál neki). |
Quote:
|
Én még soha nem adtam pirosat, lehet azért, mert mindig magamból indulok ki. :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Szóval ez nagyobb időintervallum ... |
Mondjuk nem tudom mire ez a nagy ponosztogathatnék...:)
Én talán két pirosat adtam és ha minden igaz három ember van, akinek már kétszer is tudtam pontot adni, nem viszem túlzásba és két kivételtől eltekintve mindig kifejezetten az adott hozzászólást értékeltem.:) Ha valaki tud jót írni, az nálam kiérdemel pár zöldpöttyöt, ellenben, ha hosszan csak balgaságokat beszél, akkor repül a piri. |
Quote:
|
Engem az érdekelne, hogy mitől válik valaki junior memberből memberré?
|
Quote:
Egyébként adtam már egyszer, azthiszem...:) |
Quote:
|
Érdemes 450hekivel fellépni a második szintre, vagy inkább próbálja az ember elérni a 600-at?
Én erre a beírásra kaptam pirosat úgy, hogy ezentúl fekete leszek. :P |
Quote:
|
Quote:
(Kis kunyizós.:P :))) ) |
Quote:
|
Quote:
(Jó kihagytam, hogy ezt a Szintlépés topicba írtam, szóval bocs a félreérthetőségért.) |
All times are GMT +1. The time now is 12:47. |