![]() |
Tanácsadók és piac oldal sorrendje
sziasztok:)
Lenne egy felvetésem : a tanácsadók oldalon ugy sorolja fel a dolgokat hogy:gabona,fa,kő,fém,agyag,fegyver viszont a piac oldalon: gabona,agyag,fa,kő,fém,fegyver enegm kicsit zavar hogy amikor piacozni megyek és több dolgot raknék ki egyszerre akkor mindig figyelni kell mert az agyag más helyen van a többi az jó . nem lehetne ezt ugyanolyan sorba rakni ? teljesen mindegy hogy a piachoz vagy a tanácsadók oldalhoz viszonyitva csak legyen egyforma a sorrend, ti hogy vagytok ezzel?:D vagy csak engem zavar? :eek: |
Nem vag egyedül:)Engem is zavar néha:)
|
Akkor ketten vagytok:)
Engem nemzavar, én odatudok figyelni:) |
sztem nem különösebben zavaró, ettől függetlenül lehetne következetesen egyforma a piaci és a raktárbeli sorrend
|
Quote:
|
Lehet kicsit off, de azert talan kicsit kapcsolodhat ehhez :)
A kintlevo aruknal milyen sorrendben vannak kint a cuccok? Mert en egyelore nem igazan talaltam benne logikat, bar sokat nem is foglalkoztam vele. Sorry, hogy nem nyitottam neki uj temat :) |
Ennek nem nyitnék külön topicot és egy kicsit ideillik, azt szeretném javasolni, hogy a tanácsadók oldalon is tolvajlás néven jelenjen meg a tekercs, mint a tudományon és a piacon, és ne alvilág néven.
|
Quote:
Én személy szerint hozzá szoktam az alvilághoz, nekem teccik:) |
Engem még nem igazán zavart a dolog, de ha valakit igen, akkor tőlem mehet a csere.
*Nem mintha rajtam múlna...:D* |
én támogatom ugyanis jó lenne ha minden egységes;) amúgy meg nem figyeltem még annyira erre a "piacon lévő áruk sorrendjére", de majd megnézem:)
|
ez jó ötlet! Támogatom!
|
kicsit elkésve:D
|
Mintha ez atéma már régebben is felvetödött volna. Csak nem emlékszem Ati mit reagált.
Én is támogatom, mert hulla fáradtan éjjel nem mindig tud az ember odafigyelni. |
már nem is azért, de ez már rég elfogadott felvetés:)
|
Tudtam, hogy volt már ez téma.
Akkor ez is kipipálva. |
neked táblázatod van és pipálgatsz?:)
|
Quote:
|
akkor a pipa csak képletes volt:)
|
Quote:
|
ja petyac:)
|
Quote:
|
tényleg nem jó a memóriád, de ez off, off, off:(
tehát haggyjuk abba;) |
No akkor ide is lehet írni a listát, hogy ki szerint mi hol van rosszul. :) Köszi. :)
|
Mivel a legtöbben a piaci sorrendet szokták meg, ezért ehhez igazítom a nyersanyagok sorrendjét:
- Gabona - Agyag - Fa - Kő - Fém - Fegyver - Drágakő - Rúna Ez a sorrend lesz alkalmazva a következő oldalakon: - Piac - Tanácsadók - Klánraktár - Karaván Kihagytam valamit? :) |
Aki támogatta bármely sorrendváltoztatást, attól kérnék egy igen komoly segítséget.
Fórumokon, talikon, mindenhol, mondjátok az embereknek, hogy lesz ilyen jellegű sorrendváltozás. Ha érdekli őket előre, akkor olvassák ezt a fórumot. Én már előre látom, hogy ebből isznyatosan nagy kavarodások és szentségelések lesznek, annak ellenére, hogy semmi lényegi változás nincs, csupán a kiírás sorrendje változik. Tény, hogy ezt ideje megtenni, de biztos, hogy nem kis negatív visszhangja lesz sajnos. |
Nem igazán értem, h miért lenne ebből olyan hatalamas nagy kavarodás.
És azt sem értem, h miért vetődött fel egyáltalán ez, mindenki vakon pakol be a klánrakiba, vagy vesz a piacon nyersanyagot? Vagy hogy? |
Ez se annyira nagy gond, de egységesebb lesz a változtatással.
|
Az ötlet jó.
Szerintem nem lesz nagy szentségelés belőle. Aki vakon játszik és nem figyel oda, annak lehet gondja, de akkor is csak magát szidhatja. |
Tudom, hogy nem sorrendi kérdés,de az egységesítés nevében nem lehetne a tolvajlási és alvilági tekercsek nevét is egységesíteni? Engem picit zavar a jelen állapota. :)
|
Quote:
engem már nem annyira zavar a dolog de ha már változik akkor ezt is vegyük bele... és akkor teljes lesz az egység:) |
Quote:
|
Quote:
|
+
Támogatom.
|
Quote:
|
Quote:
|
ha mar ilyen stilusu javitasok kerulnek be a jatekba, megemlitenem a feljutas oldalon, a top30% idejenel a teljesitett koroknel nincs tizedesvesszo !! :P ime 1 pelda:
Megnevezés Követelmény Teljesítve Besorolás Játékidő 1.000 kör 6.191 kör MEGFELEL Minimális föld y hektár x hektár MEGFELEL Maximális föld 100.000 hektár x hektár MEGFELEL Top30% ideje 336 kör 6104 kör MEGFELEL Saját ország a következő csoportban nem lehet Nincs MEGFELEL |
Quote:
|
Quote:
És valami kimaradt: az Építés menüpont! :) |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +1. The time now is 17:40. |