Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Óriás vs Gnóm vs Ember vs Élőhalott (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=774)

Markal 08-21-2006 10:17

Óriás vs Gnóm vs Ember vs Élőhalott

Szevasztok!
Ezt a topicot azért nyitottam mert kiváncsi vagyok a vélemlnyetekre az egyes fajokkal kapcsolatban!
Még azt akartam mondani hogy az élőholtat nem kell anyira lenézni, lehet hogy nem tud varázsolni és tolizni, de nagyrészben immunis is rájuk.
Meg ha egyszer elmegy mészárolni akkor a seregébe megkap egy olyan 600 katonát.

Steve 08-21-2006 10:49

Van már erre 620 téma inkább azt olvasd és oda ird;)

Colony 08-21-2006 11:02

Quote:

Originally Posted by Markal (Post 29211)
Szevasztok!
Ezt a topicot azért nyitottam mert kiváncsi vagyok a vélemlnyetekre az egyes fajokkal kapcsolatban!
Még azt akartam mondani hogy az élőholtat nem kell anyira lenézni, lehet hogy nem tud varázsolni és tolizni, de nagyrészben immunis is rájuk.

Tényleg zárhatjuk ill. hanyagoljuk ezt a topicot, mert ez a 621.
Csak annyit még hozzáfüzznék még Markal részére a sugóból, mert állítása félre érthető:

"Ha a Te támadó országod élőhalott, akkor sima katonának a mészárlás okozta pusztítás elesettjeit nem kapod meg, csupán a normál csata áldozatait."

exair 08-21-2006 11:07

Quote:

Originally Posted by Colony (Post 29216)
Tényleg zárhatjuk ill. hanyagoljuk ezt a topicot, mert ez a 621.
Csak annyit még hozzáfüzznék még Markal részére a sugóból, mert állítása félre érthető:

"Ha a Te támadó országod élőhalott, akkor sima katonának a mészárlás okozta pusztítás elesettjeit nem kapod meg, csupán a normál csata áldozatait."

miert buktattad le? tuti fullenteni akart :D

Massza Rex 08-21-2006 12:28

Én szívem szerint oda adtam volna neki őket is, hisz halál és halál közt nem sok a különbség, de ez sem tenné jó fajjá, max kicsit jobban pótolná a katikat.

Ettől még a rengés meg gyújtás ua szétszedi magasabb hekin...

Markal 08-22-2006 11:40

Több immunitás kéne a toli-vari ellen.

laci 08-22-2006 14:55

Quote:

Originally Posted by Markal (Post 29296)
Több immunitás kéne a toli-vari ellen.

Ez egy tök új gondolat, eddig senkinek nem jutott eszébe :p

Szecsa 08-28-2006 14:09

Azert a rengetes ellen elegge immunis :)
A tuzgolyo es a gyujtogatas ami igazan szejjelszedi...na meg tegyuk hozza, azert az elohalott katonai vedelme igencsak alacsony...bar magas hekin mint betegsegforras a magas nyersi arak miatt eleg jo vedekezest ad neki.

Dave 09-24-2006 12:32

szerintem csak egy faj legyen a hódítóban, akkor aztán nem lennének ilyen problémák, hogy melyik a legjobb.... :D

és egyből kicsit érdekesebb lenne a játék, mer mindenki az óriást, elfet indítja, és igen egyhangú. mindenki másra vár, hogy támadjon...

kb olyan mint a forma egy volt pár éve... volt a ferrari, meg a többiek.

ittvan az óriás meg a többiek...

ha egy faj lenne, akkor derülne ki igazából, hogy ki mit tud...

Harcosok 09-24-2006 12:51

Quote:

Originally Posted by Dave (Post 32347)
szerintem csak egy faj legyen a hódítóban, akkor aztán nem lennének ilyen problémák, hogy melyik a legjobb.... :D

és egyből kicsit érdekesebb lenne a játék, mer mindenki az óriást, elfet indítja, és igen egyhangú. mindenki másra vár, hogy támadjon...

kb olyan mint a forma egy volt pár éve... volt a ferrari, meg a többiek.

ittvan az óriás meg a többiek...

ha egy faj lenne, akkor derülne ki igazából, hogy ki mit tud...

Mit érne az akkor mégjobban ugyanaz lenne az egész...
Nem hiszem,hogy sokat használna az:PMIvel most egy gnom nem bír beütni egy kb ugyanannyira kiélezett gnomot (tegyük fel elit+ijas az a gnom amelyik védekezik)oráisnál detto elfnél is ugyanolyan faj nem birja a másikat beütni(kivétel az ork)
és ezért van ott az ork az beütheti mindegyiket ....
Meg nem teljesen igaz,hogy az oriás a legjobb szerintem:)(persze varisnak igen a legjobb)
Gnóm nagyobbat üt nagyobbat véd
Ork sokkal nagyobbat üt
Elf nagyobbat véd sokkal
Kifejezett elönye semmire nincs se támadás se védelem jó az igaz van egy kis elönye a kocmsákon de nem mindig lehet azon annyit sporolni mivel ha 4-en lopják már ő is megérzi:P
Oriás elég biztonságos faj de nem a legerösebb mert ork,gnom simán nagyobbat üt:P

Na meg a témára is válaszolok már:legjobb faj olyna nincs adothelyzetben legjobb olyan van de midnig legjobb nincs.Ha támadni kell ork,de ha már kisérnek vissza akkor de jó lenne egy elf:)Elkezdtek lopni de jó lenne oriásnak lenni.
Ezért aztmondom a gnom az elég jó de nem a legjobb:)Mivel az egy jó középút:)Ütésben jó viszonylag ,védekezni 10%tornyos ijjal már nem rossz.Tekit nem tudnak tőle lopni elég jó dolog az is:)Ugyhogy az egy arany középút a hadisoknak.
perzse aki ütőgép akar lenni annak: ork aki nem szereti ha lopják: oriás és aki igazán nagy védelmet akar:elf (bár azt nem igazán szeretem én)

Dave 09-24-2006 15:21

[quote=Harcosok;32350]Mit érne az akkor mégjobban ugyanaz lenne az egész...
Nem hiszem,hogy sokat használna az:PMIvel most egy gnom nem bír beütni egy kb ugyanannyira kiélezett gnomot (tegyük fel elit+ijas az a gnom amelyik védekezik)oráisnál detto elfnél is ugyanolyan faj nem birja a másikat beütni(kivétel az ork)QUOTE]

hát ha pár ezer varival több van akkor már lehet rengetni, meg ilyesmi...
perzse, hogy nem azt feltételeztem, hogy mindenki pontra ugyanolyan orival megy...

én azért indulok neki a normálnak törpével, netán orkkal, mer senki nem megy, én meg nem akarok olyan lenni, mint mindenki más. beállni védekezni...
én próbálkozok mindíg újat, meg újat csinálni. 800 hekin törpe vagyok, tolvaj, és termelek is :D elég jól elvagyok... ki próbálná meg még ralytam kívül???

csak nem akarok mégegy óriás tudóst csinálni, van belőlük kismillió....
azért van a sok faj, hogy használjuk, de senki nem akarja csak egyet-kettőt...

ha már úgyis így játszanak, akkor minek a több faj? akkor legyen csak egyfajta, és akkor kiderül, hogy kinek jobb a stratégiája ...

de ez mind hülyeség, amit leírtam, úgyse lesznek ilyen változások :):D meg nem is kell... csak nem kéne mindenkinek parázni, hogy mivan ha betámadják. támadni kéne, nem agyon védekezni...

Harcosok 09-24-2006 15:38

Értem amit írsz igazad is van de erre egyszerű válasz:

MInek legyen valaki gyengébb fajjal??Most minek legyen valaki törpe tolis holott van a törpénél sok jobb tolis???Te azt választanád állásnak ahol sokkal többet kapsz és könnyű munka vagy valami furcsa munkát amivel rengeteget kell szenvedni és kevesebbet is keresel?:)Mert törpe tolissal sokat is kell szenvedni és nem is érsz el azzal annyit mint egy igazi tolis fajjal:P
Most tolissal termelni nem valami célszerű de lehet végülis:P
Minden fajnak megvan a maga elönye csak mindneki inkább a biztonságra megy:)Ork is egy szenvedös faj és többet azzal se nagyon lehet elérni,mint egy gnommal pl:)Mivel az orkkal hiába ütsz be valakit akkor is visszaütnek.....

Napóleon 09-30-2006 09:12

Quote:

Originally Posted by Markal (Post 29211)
Szevasztok!

:D ebből a 4 oriból 2 életképes .

emberből csak tolit lehet faragni, igaz a kezdők többsége ember tábornokot vagy harcost választ :D
élőhalott sztem abszolút használhatatlan egy 5.-től különbözű csopiban ahol már kevés a láma és nincs kit ütnie. +feljebb már van aki direktbe az élőhalottak ellen megy. én még egyik 5.-től feljebb lévő csopiban sem láttam holtat a top 10 oriban :D

óriás és gnóm : mindenki tudja h milyen jól használhatók:D :D :D

Láma 09-30-2006 09:56

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 32350)
Meg nem teljesen igaz,hogy az oriás a legjobb szerintem:)(persze varisnak igen a legjobb)
Gnóm nagyobbat üt nagyobbat véd
Ork sokkal nagyobbat üt
Elf nagyobbat véd sokkal
Kifejezett elönye semmire nincs se támadás se védelem jó az igaz van egy kis elönye a kocmsákon de nem mindig lehet azon annyit sporolni mivel ha 4-en lopják már ő is megérzi:P
Oriás elég biztonságos faj de nem a legerösebb mert ork,gnom simán nagyobbat üt:P

Ehh, a gnóm hogy ütt nagyobbat? A tudós óriás serege erősebb picit mint a tudós gnómé, ha pedig nem tudósok, akkor is 49,5% vs 50% van, ami igencsak elhanyagolható különbség, ha figyelembe vesszük a +1 tábornokot, akkor máris látszik, hogy az óriás serege erősebb támadásban. A gnómnak lehet több a lakitekije, de az órisnak nem kell kocsma. Kb csak 2000 heki felett nem hozza már be a 10% lakiteki előnyét a kocsmákon az óriás, de ez kb egy csoportot értint, ott nem is óriással kell lenni:) Eléggé kifejezett előnye van sztem mind támadásra mind védekezésre, mind varizásra, mind tolizásra:) Az ork sokra megy vele ha nagyobbat üt, ha az óriás két sereggel beveri:)

Szecsa 09-30-2006 16:56

Lama jol megirta a dolgokat :)
Viszont pl. erdemes egy gnom hadist tartani, hogy ha nincsen tolis a szovibe, mert ha van 8% kocsmaja, akkor tud nehany epuletlistat kesziteni, illetve olykor oriasokat gyilkolni...vagy akar sereget is felmerni :)
Pl. fullelites szovi ellen igen kellemetlen ha 1 kocsmas oriasok vannak csak a szovibe...

Harcosok 10-01-2006 05:44

Quote:

Originally Posted by Láma (Post 33089)
Ehh, a gnóm hogy ütt nagyobbat? A tudós óriás serege erősebb picit mint a tudós gnómé, ha pedig nem tudósok, akkor is 49,5% vs 50% van, ami igencsak elhanyagolható különbség, ha figyelembe vesszük a +1 tábornokot, akkor máris látszik, hogy az óriás serege erősebb támadásban. A gnómnak lehet több a lakitekije, de az órisnak nem kell kocsma. Kb csak 2000 heki felett nem hozza már be a 10% lakiteki előnyét a kocsmákon az óriás, de ez kb egy csoportot értint, ott nem is óriással kell lenni:) Eléggé kifejezett előnye van sztem mind támadásra mind védekezésre, mind varizásra, mind tolizásra:) Az ork sokra megy vele ha nagyobbat üt, ha az óriás két sereggel beveri:)

Nem akarok most veled is vitázni de:
Oriásnak
37 ház 94%foglalkozottság
95barak 4200elit
28etető épület
20torony 1120ij
15templom 2100vari
és hát 5kocsma az szerintem kell.

Gnomnak kell:
35ház 94%foglalkozotság
91barak 4260elit
29etető épület
20torony ugyanugy 1200ij
15templom
10kocsma ezel még egy kicsit lophat is
Szerintme ez két teljesen átlagos ori...

Gnóm támadoerő:48429
Gnóm védőerő:90484

Oriás támadóerő:48037(leheletnyit gyengébb mint az oriás)
Oriás védőerő:80306
100%morállal nem tudosnak számolva

Nem értem mit mondtok állandoan az oriásnak de nagy elönye van mindennel szemben:Pén ezt nem látom mindig...
Támadóerőben nem marad le a gnóm sőt:)És ha van 10% torony a gnómnak sokkal nagyobbat véd mint az óriás:)

Láma 10-01-2006 07:03

200 hekin lehet számolni, csak épp ezzel ledegradáltad a sziesztát 80%-os könyvtárkulccsá

Harcosok 10-01-2006 07:16

Quote:

Originally Posted by Láma (Post 33200)
200 hekin lehet számolni, csak épp ezzel ledegradáltad a sziesztát 80%-os könyvtárkulccsá

Ha az oriást lopják 4-en akkor már azt ő is megérzi ugyhogy hiábairkáljátok kismillio hekit sporolhat az oriás a kocsmám szerintem ez nem így van.Mert lop egy szövi utána már csak nézel:)
De számolj akárhány hekit ott meg feljebb mégtöbben tartanak sok kocsmát ugyhogy az oriást már nem 4-en hanem 10-en lopnák:)
Hiába irkáljátok itt az 1 kocsmát meg ilyeneket hát nevetek csak rajta
Szerintem fentebb se jön ki annyira az oriásnak az elönye:P
Gyujtásnál is ha van 500házad abbol már gyujtanak rendesen:PMivel arra csak 50%védelmet kap az óriás...
nem lehet azona kocsmán annyit sporolni mert ha kiszámolod,hogy 4-en lopnak hát ugy már igen nagy károk lesznek...
De aztmondtad 2000hekin kijön az óriás nagy nagy elönye vezesd le:)DE pls elit+tornyos ijba vezesd had jöjjön ki a gnomnak is a toronyelönye ne csak az oriás kocsmaelönye:P

Synkel 10-01-2006 07:44

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 33201)
Ha az oriást lopják 4-en akkor már azt ő is megérzi ugyhogy hiábairkáljátok kismillio hekit sporolhat az oriás a kocsmám szerintem ez nem így van.Mert lop egy szövi utána már csak nézel:)
De számolj akárhány hekit ott meg feljebb mégtöbben tartanak sok kocsmát ugyhogy az oriást már nem 4-en hanem 10-en lopnák:)
Hiába irkáljátok itt az 1 kocsmát meg ilyeneket hát nevetek csak rajta
Szerintem fentebb se jön ki annyira az oriásnak az elönye:P
Gyujtásnál is ha van 500házad abbol már gyujtanak rendesen:PMivel arra csak 50%védelmet kap az óriás...
nem lehet azona kocsmán annyit sporolni mert ha kiszámolod,hogy 4-en lopnak hát ugy már igen nagy károk lesznek...
De aztmondtad 2000hekin kijön az óriás nagy nagy elönye vezesd le:)DE pls elit+tornyos ijba vezesd had jöjjön ki a gnomnak is a toronyelönye ne csak az oriás kocsmaelönye:P

Ami lényeges, és télleg fáj a toliakciók közül, arra az egykocsmás óriás továbbra is védelmet kap. Gyújtsatok 4-en egy orit, vagy lopjátok az emberét. Mi már csináltunk olyat, hogy 1050 hekin 11 embert sikerült elrabolni, és az nem is óriás volt. Eleinte jelentkezik némi kellemetlenség, de jön az autovédelem, és feleslegessé teszi a tolizást. 1k hekin nekem most is van egykocsmás óriásom. A rivális varisok szoktak olykor lopni egy próbát mindenből, de nem folytatják, mert fenn a szieszta. Szal nincs gondom gyújtással meg semmivel

És végül: játszottál te már magas hekin 1 kocsmás óriással, hogy ennyire tudod, milyen könnyű szétszedni?

Láma 10-01-2006 08:14

mivel mindenhova 200 hekis orikat számolgat, így ezt erősen kétlem. Hiába lopják az óriást 4en, azt azonnal visszaveheti a piacról, viszont a gyújtás az 9 kör legalább, ha felgyújtanak beszoptad, ennyi. lopjanak nyugodtan 4 en, ha az óriás ezt nem tudja pótolni, akkor ott valamit ő rontott el. és ha az ellenfélnél is hasonló iqfighter gnómok vannak, mint te, akkor nem tudnak tekizni 4 en. Kb a hullámtól se loptak soha 10en 3 ban, szóval nem tudom mennyit voltál te mát 5ös csoporton kivül, de sztem nem sokszor:)

Csokibácsi 10-01-2006 09:34

Milyen jól bírjátok.
én már csak mosolygok Harcosok kommentjein :)

Dragi 10-01-2006 09:52

én meg inkább bele se szólok elég volt a törpe tolis eszme csere :D:p :D :cool:

Harcosok 10-01-2006 13:52

na akkor 2000hekin olyan erős az oriás hát te irtad nyugodtan lophatják 4-en emg minden:)
Na ha lopják 4-en a tekit akkor az olyna mintha egy elf lopna egy gnómot akin nincs könyvtárkulcs
ha 4-en lopják a néped nagyobb károkat okoz mintha egy félelf lopná a gnomot,gyujtásnál ugyanez
ha 4-en löik a varit olyan mintha egy elf ölnéa gnomnak
Azért nem kell ennyire ellenállónak hinni azt az óriást:)50% védelme van gyujtás ellen ami közel sem biztosítja őt:P
De mondom vezesd le ugy az óriást+a gnómot,hogy az oriásod jöjjön ki jobbnak:)És kis 1kocsmával az oriás se ér semmit olvasd el a sugót ember ott van 50% védelem +80% na ha 4-en lopják már jobban szív mintha 1 tolis lopja a gnómot:P

Harcosok 10-01-2006 13:54

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi (Post 33211)
Milyen jól bírjátok.
én már csak mosolygok Harcosok kommentjein :)

:)Én ugyis kitartok az igazam mellett:D
Bár kevesen olvasnak itt súgót ugylátom mivel nem birják felfogni az oriásnak nagyobb kárt okoz ha 4gnóm lopja mintha a gnómot lopná egy tolis...

Harcosok 10-01-2006 13:55

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 33214)
én meg inkább bele se szólok elég volt a törpe tolis eszme csere :D:p :D :cool:

Áhh az még smemi volt most is irnom kell mindenhova szerintem már néha keverem a helyeket mivel mindenhol hasonló témáról vitázom:P

Dragi 10-01-2006 14:06

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 33234)
na akkor 2000hekin olyan erős az oriás hát te irtad nyugodtan lophatják 4-en emg minden:)
Na ha lopják 4-en a tekit akkor az olyna mintha egy elf lopna egy gnómot akin nincs könyvtárkulcs
ha 4-en lopják a néped nagyobb károkat okoz mintha egy félelf lopná a gnomot,gyujtásnál ugyanez
ha 4-en löik a varit olyan mintha egy elf ölnéa gnomnak
Azért nem kell ennyire ellenállónak hinni azt az óriást:)50% védelme van gyujtás ellen ami közel sem biztosítja őt:P
De mondom vezesd le ugy az óriást+a gnómot,hogy az oriásod jöjjön ki jobbnak:)És kis 1kocsmával az oriás se ér semmit olvasd el a sugót ember ott van 50% védelem +80% na ha 4-en lopják már jobban szív mintha 1 tolis lopja a gnómot:P

Ö izé egy kérdésem lenne nem 200 hekiről van szó ???? Ahol a gyújtogatás még nem megy a kis hekiszám miatt ???:confused:

Dragi 10-01-2006 14:07

de szólj ha 200 hekin bármit is feltudsz gyújtani az ellenfélnél :) max. ha leviszed a morálját a béka feneke alá és a saját meberei gyújtogatják a házait :D:D :D

Harcosok 10-01-2006 14:09

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 33238)
de szólj ha 200 hekin bármit is feltudsz gyújtani az ellenfélnél :) max. ha leviszed a morálját a béka feneke alá és a saját meberei gyújtogatják a házait :D:D :D

Lehet 200-on is gyujtani csak 100 ház legyen belöle én már 200-ra levezettem,hogy a gnóm a jobb.
Ugyhogy alap,hogy ő vezesse le 2000-re mivel azt állítja ott már az óriás a jobb.

Láma 10-01-2006 14:21

2000 már pont határeset, azt mondtam, hogy kb addig jobb:) Igazából semmi kedvem vitázni veled, de ez az óriás hadi vs gnóm hadi a vesszőparipám:)

először is, ha 4 en lopnak 20%os hatásfokkal akkor az egyszerű szorzással is 80% 100% helyett, tehát eleve, hogy okozhatna nagyobb kárt ha 4 en lopnak egy óriást, mintha egy fél-elf lopna egy orkot???

másodszor is egyáltalán nem sima szorzással kell számolni. ha 4 en lopnak az 4 szer annyi akció, sokkal durvábban érvényesül az autóvédelem ilyenkor. A gyújtás hiába csak 50% védelmet kap, tapasztalat, hogy sokkal kevesebb ház gyullad óriásnál mint gnómnál, mert nagyon hamar eléri azt a szintet, amikor a gnómnál még 3-4 ház ég, az óriásnál pedig már csak 1. ugyanez igaz az emberlopásra is, sokkal kevsébé érzékeny egy óriás az ilyesmire, ha nem hiszed próbáld ki.

exair 10-01-2006 14:26

hogy probalja ki? meg legalabb 1 ev mire feler 3. szintre :D

Harcosok 10-01-2006 14:27

Quote:

Originally Posted by Láma (Post 33242)
2000 már pont határeset, azt mondtam, hogy kb addig jobb:) Igazából semmi kedvem vitázni veled, de ez az óriás hadi vs gnóm hadi a vesszőparipám:)

először is, ha 4 en lopnak 20%os hatásfokkal akkor az egyszerű szorzással is 80% 100% helyett, tehát eleve, hogy okozhatna nagyobb kárt ha 4 en lopnak egy óriást, mintha egy fél-elf lopna egy orkot???

másodszor is egyáltalán nem sima szorzással kell számolni. ha 4 en lopnak az 4 szer annyi akció, sokkal durvábban érvényesül az autóvédelem ilyenkor. A gyújtás hiába csak 50% védelmet kap, tapasztalat, hogy sokkal kevesebb ház gyullad óriásnál mint gnómnál, mert nagyon hamar eléri azt a szintet, amikor a gnómnál még 3-4 ház ég, az óriásnál pedig már csak 1. ugyanez igaz az emberlopásra is, sokkal kevsébé érzékeny egy óriás az ilyesmire, ha nem hiszed próbáld ki.

Ha jól emléxem akkor csak a varigyilok-ra +a tekilopásra kap 80%-ot a többire 50-et:P
Ugyhogy;)
Lényeg ami lényeg hiába vagy oriás 1kocsmával azzal sem uszod meg a lopásokat:P

Láma 10-01-2006 14:34

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 33244)
Ha jól emléxem akkor csak a varigyilok-ra +a tekilopásra kap 80%-ot a többire 50-et:P
Ugyhogy;)
Lényeg ami lényeg hiába vagy oriás 1kocsmával azzal sem uszod meg a lopásokat:P

istenem, akkor miylen lopással teszik tönkre, ha nem tekilopssal??? ellopják a gabonáját???
leírtam, hogy miért nem gyullad 3adanynira sem mint egy gnóm, ha ezek után nem vagy képes megérteni akkor én kérek elnézést. Az egy kocsma meg csak azért nem nulla, hogy hullát lehessen tolizni.

1000 heki nem tudós órás

180 ház
100 templom
1 kocsma
100 torony
120 tanya
10 raktár
5 bank
484 barakk

5600 ijász
14000 vari
56 toli
21000 elit
12600 ember 98%
9360 gabona/kör termelt
10651 fogyasztott

itt egy életképes hadi ori 1000 hekin, lefogadom midnenki tud jobbat, de most nem az a léyneg ki hogy tud élezni. várom a 75% barakkos gnómodat...

Harcosok 10-01-2006 15:29

Quote:

Originally Posted by Láma (Post 33245)
istenem, akkor miylen lopással teszik tönkre, ha nem tekilopssal??? ellopják a gabonáját???
leírtam, hogy miért nem gyullad 3adanynira sem mint egy gnóm, ha ezek után nem vagy képes megérteni akkor én kérek elnézést. Az egy kocsma meg csak azért nem nulla, hogy hullát lehessen tolizni.

1000 heki nem tudós órás

180 ház
100 templom
1 kocsma
100 torony
120 tanya
10 raktár
5 bank
484 barakk

5600 ijász
14000 vari
56 toli
21000 elit
12600 ember 98%
9360 gabona/kör termelt
10651 fogyasztott

itt egy életképes hadi ori 1000 hekin, lefogadom midnenki tud jobbat, de most nem az a léyneg ki hogy tud élezni. várom a 75% barakkos gnómodat...

Na akkor számoljunk:):

Oriás vari védőpont:100%morál 100%készüli nem tudós 29801
Óriás védelem sereg téren:407467
Óriás támadóérték: 245951

Gnómnak,hogy ennyi legyen vari téren :93templom kell
Ahoz,hogy 98%foglalkozottság kell:169ház
Gnom védőerö:409165
Gnom támadóerő:245559

Gnóm
Ház 169 17% 12675 lakos
Barakk 443 44% 21000elit 480ló
Tanya 115 12% 8912,5 Bála/kör
Raktár 20 2% 6,85 körre elegendő
Őrtorony 85 9% 5100 Íjász
Templom 93 9% 13950 Varázsló
Kocsma 75 8% 4500 Tolvaj
Bank 0 0% 0
Könyvtár 0 0% 0 tekercs/20 kör
Egyéb 0 0%
1000 hektár
Érték 47535 pont

Ételfogyasztás: 11541 Bála/kör
Foglalkoztatottság: 98%
Kb ugyanolyan:P

Harcosok 10-01-2006 15:32

Quote:

Originally Posted by Láma (Post 33245)

Néplopással:)98% foglalkozottsággla mit akrasz?:)Én már direkt ugyanolyat másoltam:P Ja és 4-en lopják népre az 1kocsmád +vihar hát megnézem mit teszel 1 kocsmáddal:P
Figyelj ha nekem elkezdenéd lopni a tekim egy szöviháborúban(mivel néha vagyok oriás hadi-vari máskor gnom hadi) egy oriás orimnak akkor halálra nevetném magam:D Ember van mindenkinek egy kis tartalék teki az oriban+változóan sok a piacon:P

exair 10-01-2006 15:42

3hadi 1vari szovi (direkt nem hadivari)
3 hadis bemegy 1 tolihoz meszarra, maris el van intezve, addig a vari rengeti, es igy FEL nap alatt le van szedve egy egesz szovi, utana pattoghatsz am a neprablasoddal, azthiszed hogy a vihart nem szedik le 1-2 kor alatt? dehogynem.

Harcosok 10-01-2006 15:47

Quote:

Originally Posted by exair (Post 33260)
3hadi 1vari szovi (direkt nem hadivari)
3 hadis bemegy 1 tolihoz meszarra, maris el van intezve, addig a vari rengeti, es igy FEL nap alatt le van szedve egy egesz szovi, utana pattoghatsz am a neprablasoddal, azthiszed hogy a vihart nem szedik le 1-2 kor alatt? dehogynem.

Nem szeretem mondtam már annyira a tolist a szövibe(más topicban irtam)
Ugyhogy mit teszel 3 gnóm hadi ami simán lophat:P+1 hadi-vari ellen?:D
3gnóm lop állandóan ha kitámadsz akkor üt is és a varis minden körben ad 36kör vihart (amikor itt van akkor ad)3embernek nem birod állandóan lent tartania készülijét:P
Ha meg tolis van a szövibe akkor beütöd a tolist utána még fog tudni lopni:D

exair 10-01-2006 15:57

hogyha ezek a gnomok "haditolik" akkor az orias hadisok nevetve artozzak oket legalabb 2-3szor szemrebbenes nelkul..

Harcosok 10-01-2006 16:02

Quote:

Originally Posted by exair (Post 33266)
hogyha ezek a gnomok "haditolik" akkor az orias hadisok nevetve artozzak oket legalabb 2-3szor szemrebbenes nelkul..

Figyelj:Itt te azt véded,hogy az az óriás a jobb amit láma (remélem jól emléxem )másolt be. Na ott van kemény 1kocsma teljesen fullos tolis félelfeknek is nehéz belopni 1k hekin 56oráis tolit:D
Ja és semmiféle tolisságnak nem kell ahoz a gnómnak lennie,hogy egy átlagos oriást belopjon(az átlagos az nem 1 kocsma:Pés nem is 0:P)mivel egy teljesen átlagos gnóm több tolit tart mint egy átlagos óriás:)

exair 10-01-2006 16:09

pont te masoltal be egy 10%templom 10% kocsmas tf gnomot, hol az igazsag? :)

Harcosok 10-01-2006 16:16

Quote:

Originally Posted by exair (Post 33269)
pont te masoltal be egy 10%templom 10% kocsmas tf gnomot, hol az igazsag? :)

Figyelj az egy másik topicban volt itt most más a téma olvasd el:D
Ja és 10%templom-os gnomot akin van mágikuspajzs sima oriás hadisokkal bevarizol mondom nem vagy semmi:D
Ahoz,hogy egy 10% templomu gnómot bevarizz 15-16%templom kell oriásnak:P(100%kat morál mind2 nem tudosok 100-100%készüli)
Mondom te csak irsz mindig valami hülyeséget amivel nekem asszed ártasz. Azzal se törödsz,hogy nem ugyanaza topic meg,hogy mekkora marhaságot irsz de ha nekem rossz akkor már irod:D

All times are GMT +1. The time now is 07:30.