![]() |
Premier League
Nagy rajongója vagyok az angol focinak, ma kezdődik is végre az első osztályban a küzdelem. Vajon ki nyer? :)
|
Én természetesen a Poolra szavaztam :D
|
Glory, glory Man Utd ... :D
... ha komolyan, értelmesen belegondolok és a realitást helyezem előtérbe aligha fosztja meg a Chelsea-t bárki is a bajnoki címtől :( |
Mivel a Man. Utd a kedvenc csapatom ezért rászavazok:)
|
én a West Bromwhichra akartam volna szavazni:D
|
Chelsea szépen olyan csapat lesz mint a Real Madrid:)
tele sztárokkal mindenkit felvásárolnak eredményeket nem hoznak aki megnyeri ezt a bajnokságot: Arsenal MU Pool Tottenham ezeknek van esélyük HAJRÁÁÁ MU |
Quote:
Ha nem baj, akkor csak első ligás csapatra szavazzatok :) A WB meg nem egy nagy durranás a második vonalban sem, Királyék hamarabb felkerülnek, mint Geráék...A patkány edző nem is értem, miért nem engedi el Gerát a PL-be. |
Quote:
akkor Te kire voksolsz? |
Quote:
|
Ha Premier League akor csakis a Newcastle.:D Ugyanakkor lehet a Chelsea-t utálni, lehet rájuk bármit mondani, de perpill ők a legjobb csapat Nagy-Britanniában(sajnos ide juttatta a pénz a focit), és ziher, hogy megnyerik a bajnokságot. Az Arsenalnak és a Liverpoolnak van esélye, hogy megszorítsa a Chelseat, de nem hinném, hogy legyűrni is sikerülne. A MU-nak pedig akkor lesz keresnivalója, ha sikerül pótolniuk Roy Keane-t, és szerződtetnek egy van Nistelrooy szintű gólgépet, aki szezononként rossz esetben is 20 gólt lő.:cool:
|
Arsenal, AR-SE-NAL, ARSENAAAAAl, mondtam már hogy Arsenal? :D
|
Quote:
laza dolog lesz hogy a Chelsea nem lesz nyerő ebben az évben:rolleyes: |
Nana. Ugyan egyre kevésbé bírom őket (Mourinho a legönteltebb és legarrogánsabb fickó a mai fociban), de attól még valószínűleg a Chelsea nyeri a bajnokságot. 1-1 meccsen meg lehet fogni őket, de hosszútávon magasan a legkiegyensúlyozottabb csapat Angliában.
|
Quote:
A Napot adtad meg tartózkodási helynek, és én vagyok tévhitben?:rolleyes: Amúgy bár ne lenne igazam, és idén beclopna a cselzi. Mondjuk a Newcastle pont megnyerhetné előlük a bajnokságot:D Bár Owen nélkül és Shearer nélkül nehéz lesz bármiféle eredményt elérniük. |
No, a Pool és a Gunners is 1-1-gyel nyitott, ami Arsenal esetében ráadásul hazai pályán történz. Kiváncsi vagyok a Chelsea és a MU mit játszik ma.
|
De a Tottenham kikapott, egyelőre minden esélyes rosszul nyitott :p
|
No, a MU és a Chelsea nyert, de a Chelsea meccse tök unalmas volt, a MU-é viszont tök jó...
|
"Nagy örömben volt része Chris Kirkland családjának a görög elleni mérkőzésen. Egyrészt a kapus debütált a válogatottban, nem kapott gólt, győztek a háromoroszlánosok, valamint Eddie, a papa is nyert közel tízezer fontot egy fogadóirodától.
Chris Kirlandet a szünet után küldte pályára a szintén debütáló szövetségi kapitány, Steve McClaren, és a hálóőr meghálálta a bizalmat, Karagunisz lövését szépen védte. Természetesen a Liverpoolból Wiganbe kölcsönadott kapus családja is nagyon örült a játékos debütálásának, sőt, az édesapának, Eddie Kirklandnek nem csak a mája hízott az örömtől, hanem a bankszámlája is. Kirkland úr ugyanis tizenkét éve gondolt egyet és besétált az egyik londoni fogadóirodába, és feltett 98 font 10 pennyt arra, hogy az akkor 13 éves gyerek hivatalos meccsen felhúzhatja az angol válogatott mezét még a 30. születésnapja előtt. Chris az elmúlt években többször is közel állt a debütáláshoz, ám sérülékenysége miatt még nem vethette be őt Sven-Göran Eriksson, a leköszönt svéd kapitány. Steve McClaren azonban megadta a bizalmat a 25 éves kapusnak, így a család is komoly pénzhez jutott: a fogadóiroda 9908 font 10 pennyt fizetett ki." Nálunk is kellett volna fogadn pár évei, hogy Sowumi Tomas vállogatott meccsen pályára lép úgy, hogy csapata sincs :D Vajon mekkora lett volna a szorzója? Szar Bozsik, szar magyar foci:mad: |
jajj de az MU milyen szépen nyitotta meg az első meccsét:)
igaz nem voltam otthon, de eszméletlen jó lehetett hogy 20 perc után már 4:0-ra vezetett és hát most ugye vezeti a Bajnokságot, és nem is fogja kiadni a kezéből mostmár 37 fordulón keresztül remélhetőleg;) |
Pontosabban addig, amíg az Arsenal meg nem előzi. Néhány fordulón belül :p
|
Premier League 2007-2008 10. forduló után
m gy d v gk p 1. Arsenal 9 8 1 0 21-6 25 2. Manchester United 10 7 2 1 15-3 23 3. Manchester City 10 7 1 2 15-7 22 4. Liverpool 9 5 4 0 16-5 19 5. Portsmouth 10 5 3 2 17-14 18 6. Blackburn Rovers 10 5 3 2 13-10 18 7. Chelsea 10 5 3 2 10-8 18 8. Newcastle United 9 5 2 2 16-11 17 9. Aston Villa 9 4 2 3 13-12 14 10. West Ham United 9 4 1 4 12-9 13 11. Everton 10 4 1 5 13-13 13 12. Reading 10 3 1 6 12-22 10 13. Fulham 10 1 5 4 12-16 8 14. Birmingham City 10 2 2 6 8-13 8 15. Wigan Athletic 10 2 2 6 8-14 8 16. Sunderland 10 2 2 6 11-19 8 17. Middlesbrough 10 2 2 6 10-18 8 18. Tottenham Hotspur 10 1 4 5 17-21 7 19. Derby County 10 1 3 6 5-22 5 20. Bolton Wanderers 10 1 2 7 9-16 5 A góllövőlista élcsoportja: 6 - Adebayor (Arsenal), Mwaruwari (Portsmouth) 5 - Anelka (Bolton), Van Persie (Arsenal), Rob. Keane (Tottenham) 4 - Fabregas (Arsenal), Fernando Torres (Liverpool) |
ÁÁÁÁ pedig szépen széthúztam a számokat. Egy negyed órát szerencsétlenkedtem vele!
|
All times are GMT +1. The time now is 23:52. |