Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   1A Szintlépés (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=754)

Csocsó 08-15-2006 13:21

1A Szintlépés

Quote:

Originally Posted by Súgó
FONTOS! A legfelső szinten nem él a kezdeti 72 órás védelem!!! Minden új ország 7 körös védelemmel kezd, a 8. körben már támadható, és ő maga is támadhat.

Az 1A mondjuk hogy a profik szintje, de a frissen fellépő orik hatalmas hátrányból indúlnak! 24körig nincs piacuk, a védelmük meg 8.kör után lejár Esélyük sincs védekezni a már régebben fellépett, a szintre megfelelően kiélezett orik ellen.

Javaslatok:
1. Toljuk ki a védelem idejét 24 körre!
vagy
2. A 8. körtől tudjon piacozni

Vélemények?

Synkel 08-15-2006 13:25

Utóbbi. Szerintem.
Aki elérte az A-t, az képes magát megvédeni 7 kör után is, csak piac nélkül nehezebb lényegesen. 7 kör elég kell legyen arra, hogy a környezete ahova fellépett észrevegye a jelenlétét, és számoljon vele mint esetleges veszélyforrással, hiszen a 7 körös védelem nem a játékost védi, hanem a csoportot tőle...

Ati 08-15-2006 13:31

Quote:

Originally Posted by Csocsó (Post 28752)
Az 1A mondjuk hogy a profik szintje, de a frissen fellépő orik hatalmas hátrányból indúlnak! 24körig nincs piacuk, a védelmük meg 8.kör után lejár Esélyük sincs védekezni a már régebben fellépett, a szintre megfelelően kiélezett orik ellen.

Javaslatok:
1. Toljuk ki a védelem idejét 24 körre!
vagy
2. A 8. körtől tudjon piacozni

Vélemények?

Semmi értelme a piacozás normál rendjétől itt eltérni, ha belép egy szövetségbe, akkor tudja használni a szövetségi raktárat, ami még piacbelépőt sem visz. Katonákat ne az első körökben akarjon venni.

Nem látom értelmét ennek a módosításnak.

Csocsó 08-15-2006 13:38

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 28754)
Semmi értelme a piacozás normál rendjétől itt eltérni, ha belép egy szövetségbe, akkor tudja használni a szövetségi raktárat, ami még piacbelépőt sem visz. Katonákat ne az első körökben akarjon venni.

Nem az első körröl van szó!
De eddig mondjuk egy termelő törpe támaszkodhatott a szövi helpjére. Aban nem! Hiába épít magának barakkot ha nem tudja feltölteni! Amíg eljut a piacig jópárszor beüthetik. De ugyan ez igaz a lopkodásra is. Nem tud alkalmazkodni a szinthez. Ill tudna csak nincs honnét feltölteni az épületeit

Ati 08-15-2006 13:39

Quote:

Originally Posted by Csocsó (Post 28755)
Nem az első körröl van szó!
De eddig mondjuk egy termelő törpe támaszkodhatott a szövi helpjére. Aban nem! Hiába épít magának barakkot ha nem tudja feltölteni! Amíg eljut a piacig jópárszor beüthetik. De ugyan ez igaz a lopkodásra is. Nem tud alkalmazkodni a szinthez. Ill tudna csak nincs honnét feltölteni az épületeit

Tök üres országgal lép fel? Ha igen, akkor simán nem normális, és meg is érdemli. :) Erre nem tudok mást mondani. Előző szinten is volt serege, vigye magával.

Synkel 08-15-2006 13:39

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 28754)

Van neki értelme. A frissen fellépett orkunkat vagy 4x verték be, pedig lett volna helye elég, csak épp nem tudott íjat venni bele. Még visszaütni se tudott...
24 kör után dzsuva katmorállal elindulni a szinten nem biztos, hogy minden újonc A-s álma:)

Ati 08-15-2006 13:41

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 28757)
Van neki értelme. A frissen fellépett orkunkat vagy 4x verték be, pedig lett volna helye elég, csak épp nem tudott íjat venni bele. Még visszaütni se tudott...
24 kör után dzsuva katmorállal elindulni a szinten nem biztos, hogy minden újonc A-s álma:)

Van valami szabály, amiről nem tudok, és azt mondja, hogy tilos úgy fellépni az A-ba, hogy legyen az országban sereg?!

Ha nem gondolkozik, az az ő baja. Nem a szabályokat kell megváltoztatni azért, mert valaki tök üres országgal szeret játszani.

Csocsó 08-15-2006 13:43

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 28758)
Van valami szabály, amiről nem tudok, és azt mondja, hogy tilos úgy fellépni az A-ba, hogy legyen az országban sereg?!

Ha nem gondolkozik, az az ő baja. Nem a szabályokat kell megváltoztatni azért, mert valaki tök üres országgal szeret játszani.

Nem üres országról beszélek!

A-ban legtöbb ori tanya nélkül rohangál. Egy frissen fellépő ori nem ekkora sereg ellen van kitalálva.

Csocsó 08-15-2006 13:44

Quote:

Originally Posted by Csocsó (Post 28759)
Nem üres országról beszélek!

A-ban legtöbb ori tanya nélkül rohangál. Egy frissen fellépő ori nem ekkora sereg ellen van kitalálva.

Beszél sorry :)

Synkel 08-15-2006 13:45

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 28758)

Ha tök üres orija lett volna, asszem nem 4x verik be. Azért azt ismerd el, hogy A-ban kissé mások a követelmények, és amelyik ori B-ben megállja a helyét, az A-ban simán széteshet... Ő személy szerint korábban gnóm volt, ennek megfelelő létszámú tolival és varival rendelkezett. Ha átépít B-ben, és úgy lép fel, akkor szétverik még ott, így viszont ugyanaz a barakk% lényegesen kevesebb íjat tudott befogadni. Tolija és varija lényegesen több volt, mint orkoknál szokás, de azt meg hagyjuk, mennyire bírt velük visszavágni...

Senki 08-15-2006 14:54

Ati ebben valóban nincs igazad, a védelem legyen legalább akkora mint a piachasználat minimum ideje. vagy 7 kör a piac limit is, vagy 24 a védelem is. Pl óriás voltam én is több varival és orkra váltottam A-ban. Azért nem B-ben épültem át, mert még a lépésem napján is próbáltak leszedni a helyemről, amit ha átépülök, tuti nem úsztam volna meg... Így viszont az 1/A-ban kellet 50% barakkról áthúzni 60%< barakkszámra és sereget cserélni... persze nem sikerült, hiszen egységeket nem lehet áthúzni a rakin.... az mentett meg hogy elit+íjas voltam. :rolleyes:

Cece 08-15-2006 19:02

:D Okéokéoké :D
Valmilyen szinten mindenkinek igaza van.
Pl előfordulhat az is, hogy a B-ben bekap pár mészárt és szökni kell.
Szabizni nem akar, mert igéretek + stb, hogy törlésig leszel verve + hiába szabizol úgyis megvárunk blablabla... Szal egyetlen megoldáa az A-ba való fellépés, ha adottak a feltételek.
Nos megtörténhet, hogy nem várja fent senki és nincs olyan szövetség a környéken aki szivesen látná, de az úr/hölgy játszni szeretne, ezért alapít egy szövit. Lassan lejár a védelme, de piac az nix és a előző cstepaté miat kissé zétzilált oriját nem tudja rendbehozni.
Most itt mondhatnák egyesek, hogy miért nem vásárolt az előző szinten?
Mondjuk mert tekije sok volt a piacon, kp + kevés az oriban. Nem tudta eladni a tekit, nem lett pénz az ellenség lovai + körönként a várfalakon fényesítik a patáikat.
Nahpl ilyen is lehet :)

Ati 08-15-2006 19:09

Sőt olyan is lehet, hogy az 5. szinten védelem alól kijöve azonnal leütik.

Azt azért ne feledd, hogy az A-ban megvan az az előnye, hogy ha fellép, és teszemazt menekülve lépett fel, ahogy írtad, akkor szövetségen kívül maradva egy kicsit összeszedje, hogy mit is akar, kikkel akar itt játszani.

Abban egyetértek, hogy ilyne menekülős fellépés után az 1 fős szövetség alapítása nem a legnyerőbb ötlet, no de onnan is bármikor vissza tud jönni, az A lenti régióiban lehet a legjobban megerősödni.

Cece 08-15-2006 19:25

Ha az 5. szinten leütik az szerintem jó :D
A tapasztalt játékosok tudják, hogy miért ... könnyű anyagi megerősödés, nem kopnak a tekercsek stb. Szóval ott vannak kombinációk.

Viszont, ha valaki heteket + hónapokat szenved, hogy egy csoport csúcsára kerüljön, nem biztos, hogy minden vágya az lenne, hogy a következő csopiban amint kijön a védelem alól megszabadítsák jónéhány hektártól :(

Most ne szóljatok le, de tudomásom szerint ha valaki SZK, akkor a piackorlátozási ideje sem fogy... de erre nem merek megesküdni, mert nem olvastam + nem is próbáltam. Ezzel azt akarom mondani, hogy gondolkodási ideje van ugyan, de valóban csak semmi egyebet nem tud tenni, csupán gondolkodni illetve egy jószivű klánt keresni, amelyik hajlandó rendbeszedni a szénáját :)

Synkel 08-15-2006 20:47

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 28802)

Azt azért ne feledd, hogy az A-ban megvan az az előnye, hogy ha fellép, és teszemazt menekülve lépett fel, ahogy írtad, akkor szövetségen kívül maradva egy kicsit összeszedje, hogy mit is akar, kikkel akar itt játszani.

Abban egyetértek, hogy ilyne menekülős fellépés után az 1 fős szövetség alapítása nem a legnyerőbb ötlet, no de onnan is bármikor vissza tud jönni, az A lenti régióiban lehet a legjobban megerősödni.

Nekem ez esetleg jó megoldás lehet, meg sok másnak is aki tapasztaltabb A-s-nak számít.
off: félreértés ne essék, két hónapja vagyok A-ban, nem vagyok tapasztalt off

Aki újoncként lép fel, annak utolsó gondolata lesz, hogy eleve szk kezdjen, és szép lassan felkészüljön önmaga megvédésére. Ami azt illeti, mikor felléptem, én se voltam egészen tisztában az szk-s szabályokkal... Másrászt meg még tapasztaltnak is ügyeskedni kell rendesen, hogy be tudja magát védeni.
Hacsak nem elf orival lépsz fel B-ben szinte lehetetlen átépíteni az A-s követelményeknek megfelelően, ráadásul A-ban az egész építés lényegesen olcsóbb

Arwen 08-15-2006 22:02

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 28800)
:D Okéokéoké :D
Valmilyen szinten mindenkinek igaza van.
Pl előfordulhat az is, hogy a B-ben bekap pár mészárt és szökni kell.
Szabizni nem akar, mert igéretek + stb, hogy törlésig leszel verve + hiába szabizol úgyis megvárunk blablabla... Szal egyetlen megoldáa az A-ba való fellépés, ha adottak a feltételek.
Nos megtörténhet, hogy nem várja fent senki és nincs olyan szövetség a környéken aki szivesen látná, de az úr/hölgy játszni szeretne, ezért alapít egy szövit. Lassan lejár a védelme, de piac az nix és a előző cstepaté miat kissé zétzilált oriját nem tudja rendbehozni.
Most itt mondhatnák egyesek, hogy miért nem vásárolt az előző szinten?
Mondjuk mert tekije sok volt a piacon, kp + kevés az oriban. Nem tudta eladni a tekit, nem lett pénz az ellenség lovai + körönként a várfalakon fényesítik a patáikat.
Nahpl ilyen is lehet :)

Sztem A-ba nem ajánlatos menekülni.
Rakja ki a piacra a tekijét, ha abban tartja a pénzét, és szabizzon.
Aztán ha eladta, akkor bevásárol és szintet lép. Miért kell ezért szabályt módosítani?
Nem kötelező egyből klánba lépni, adjon fel hirdetést, majd csak talál szövit, ha alapítani nem akar.

Cece 08-15-2006 22:46

Quote:

Originally Posted by Arwen (Post 28834)
Sztem A-ba nem ajánlatos menekülni.
Rakja ki a piacra a tekijét, ha abban tartja a pénzét, és szabizzon.
Aztán ha eladta, akkor bevásárol és szintet lép. Miért kell ezért szabályt módosítani?
Nem kötelező egyből klánba lépni, adjon fel hirdetést, majd csak talál szövit, ha alapítani nem akar.

Ööö.. említettem, hogy mi van, ha nem szeretne szabizni, hanem játszani szeretne?
Vagy mi van, ha nem tekiben van a pénze, hanem olyan cuccban, aminek hely kell és kedvezőtlen piacmozgások miatt nem tudja eladni?
Ez a helyzet akár napokig fennálhat és mire sikerülne eladni a dolgokat lehet, hogy az országában keletkezett kár fedezésére sem elég.
Szándékosan nem foglaltam konkrétan állást a javaslat mellett/ellen, ugyanis azért van itt, hogy átrágjuk a dolgot, esetleg hasznos javaslatokkal támasztjuk alá a módosítás szükéségességét/szükségtelenségét ;)

Pool 08-15-2006 22:54

Ez van súgóban, de ezt biztos sokan ismerik:

"FONTOS! A legfelső szinten nem él a kezdeti 72 órás védelem!!! Minden új ország 7 körös védelemmel kezd, a 8. körben már támadható, és ő maga is támadhat.

Mint ahogyan azt már máshol is említettük, a legfelső szinten teljesen más jellegű küzdelem folyik, mint lentebb."

Ha más jellegű a küzdelem, akkor miért nincs lehetőség másként játszani ezt a küzdelmet? Jó ötletnek tartanám, ha a 8. körtől lenne piacozási lehetőség...

Pool 08-15-2006 22:58

Sztem egy szavazáson elsöprő lenne a piaclehetőség mellett voksolók száma. Bár ez sokat nem számítana, gondolom, menne a felejtős kategóriába....:(

Csocsó 08-16-2006 00:05

Szavazás fölösleges....

Ez a változtatás csak az esélyek kiegyenlítésére szolgálna hogy ne legyen hatalmas különbség a frissen fellépett ori és a már régóta a csoportban lévő orik között.
Ellenzője nem hiszem h nagyon lenne Atin kívűl, bár ez pont elég...sőt sok is :)

A többi csoportban is azért jár a 72körös védelem hogy a frissen fellépett ori tudjon alkalmazkodni a csoporthoz. Pont a legnehezebb csoportban kerülnek hátrányba az újjonnan fellépett orik!

Arwen 08-16-2006 09:44

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 28838)
Ööö.. említettem, hogy mi van, ha nem szeretne szabizni, hanem játszani szeretne?
Vagy mi van, ha nem tekiben van a pénze, hanem olyan cuccban, aminek hely kell és kedvezőtlen piacmozgások miatt nem tudja eladni?
Ez a helyzet akár napokig fennálhat és mire sikerülne eladni a dolgokat lehet, hogy az országában keletkezett kár fedezésére sem elég.
Szándékosan nem foglaltam konkrétan állást a javaslat mellett/ellen, ugyanis azért van itt, hogy átrágjuk a dolgot, esetleg hasznos javaslatokkal támasztjuk alá a módosítás szükéségességét/szükségtelenségét ;)

Aki nem tudja magát megvédeni, és diplomáciai érzéke sincs a problémát megoldani, annak nincs keresnivalója A-ban.

Senki 08-16-2006 11:39

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 28802)

Ati, igen 5. szinten 72, de 144 kör se elég hogy telerakjad az orid, de ott nem is buksz 5-600 hektárt...

egy kérdés: az első 24 körben nem piacozhatsz nem?

SZK alatt nem telik a kör.... tehát akkor 24 körig ha megveszel se piacozhatsz, márpedig hiába tudod mit akarsz, B-ben nem épülhetsz át A-ban meg hiába teszed, nem tudod megvenni a sereged. Ráadásul hiába voltál B-ben 50% feltti barakkarányú hadi, A-ban ennyivel is simán kiröhögnek...
7 kör alatt át se épülsz ráadásul... én azt támogatnám hogy 12 kör védelem, hogy fel tudjon készülni A-ra és a többi is megnézhesse utána hogy mit hozott ki valamint a 12 kör után piacolhasson is, mert egységek mindenképp kellenek.

amúgy aki felmenekül, az mindenképp valamilyen szinten vagy készületlen a lépésre, vagy eleve nem volt elég erős ott ahonnét lépett, az ilyet szinte mindig elkapják fentebb is, hacsak nem az előre eltervezett lépés előtti percekben támadják meg... (velem is volt ilyen, hogy szintlépésre készültem minden rendben volt, csak várni akartam délutánig hogy az egész szövi egyszerre lépjen, és előtte távoloztam, aztán láttam hogy jön felém sereg... felléptem előle, a többiek meg 4 órával később jöttek, de ez azt hiszem nem az az eset volt amikor igazán menekülés lett volna a szintlépés :D)

Synkel 08-16-2006 14:33

Én nem feltétlen menekülésről beszéltem. Hozzánk az ork nem menekülve érkezett, mégis beverték. egyszerűen arról van szó, hogy a rakiból vehetsz ki nyersit átépíteni az orit, de sereget nem, hogy legyen benne elegendő védelem.
A B-ben 36% barakkal dolgozó gnóm fellép, beáll orknak, átépít 50% barakkra, de csak 36%-a van íjakkal kibélelve, azon meg röhögve átmegy A-ban bárki. És mivel a szembemenésnek még a lehetősége is el van véve tőle, akár az elfek is bepróbálhatják különösebb kockázat nélkül...

Azért 36% barakkot írtam ,mert megnéztem, nekem annyim van B-ben gnómmal, és nem számítok gyengének.

Senki 08-16-2006 15:19

Syn, egyről beszélünk :)

Csokibácsi 08-16-2006 15:55

Quote:

Originally Posted by Arwen (Post 28861)
Aki nem tudja magát megvédeni, és diplomáciai érzéke sincs a problémát megoldani, annak nincs keresnivalója A-ban.

Hidd el, sokan kihagynák az A-t (főként akik még soha nem jártak ott, így nincsenek tisztában az erőviszonyokkal), ha nem lenne kötelező.
Érvekkel alátámasztott konstruktív javaslatoddal szemben nem lehet vitába szállni.

Ati 08-16-2006 16:55

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi (Post 28905)
Hidd el, sokan kihagynák az A-t (főként akik még soha nem jártak ott, így nincsenek tisztában az erőviszonyokkal), ha nem lenne kötelező.

Ez kb olyan, mintha valaki a főszörnyet nem akarná legyőzni, mert az túl erős, de azért fogjuk rá, hogy sikeresen végigjátszotta a játékot...

Csokibácsi 08-16-2006 17:01

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 28911)
Ez kb olyan, mintha valaki a főszörnyet nem akarná legyőzni, mert az túl erős, de azért fogjuk rá, hogy sikeresen végigjátszotta a játékot...

Pedig a főszörnyek leamortizálása a legnagyobb móka :)

Pool 08-16-2006 22:22

Nagyapám azt mondta, sok beszéd pipafüst, elszáll. Várható változás ebben az ügyben, vagy sem? Az illetékestől kérdezem, ki is az? :D:D:D

Cece 08-16-2006 23:56

Quote:

Aham... szóval ezek szerit vari, toli, termelő ne menjen az A-ba?
Ezek ugyanis a hadisok ellen aligha tudják megvédeni magukat.
Az álitásod 50%-a egyáltalán nem áll meg, a diplomáciai érzékben TALÁN van némi igazság. Ne feledd azonban, hogy attól még, hogy valaki kevésbé kommunikativ illetve nincs érzéke a diplomáciához simán végigjátszhatja a játékot ahogy bárki más. Az már megint egy külön téma, hogy ez a fajta stílus mennyire élvezetes. Ennek már köze nincs a topichoz, ezért
részermről téma off.

Ati 08-17-2006 06:09

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 28937)
Nagyapám azt mondta, sok beszéd pipafüst, elszáll. Várható változás ebben az ügyben, vagy sem? Az illetékestől kérdezem, ki is az? :D:D:D

Azt hiszem, hogy erre már válaszoltam, had ne kelljen naponta ugyanazt leírnom. :)

Synkel 08-17-2006 09:22

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 28953)
Azt hiszem, hogy erre már válaszoltam, had ne kelljen naponta ugyanazt leírnom. :)

Azért mi még győzködünk ha nem baj, hátha...:D:D

Arwen 08-23-2006 18:11

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 28945)
Aham... szóval ezek szerit vari, toli, termelő ne menjen az A-ba?
Ezek ugyanis a hadisok ellen aligha tudják megvédeni magukat.
Az álitásod 50%-a egyáltalán nem áll meg, a diplomáciai érzékben TALÁN van némi igazság. Ne feledd azonban, hogy attól még, hogy valaki kevésbé kommunikativ illetve nincs érzéke a diplomáciához simán végigjátszhatja a játékot ahogy bárki más. Az már megint egy külön téma, hogy ez a fajta stílus mennyire élvezetes. Ennek már köze nincs a topichoz, ezért
részermről téma off.

Arról volt szó, h szétvert orik menekülnek B-ből A-ba. Te vetetted fel ezt a témát, én leírtam a véleményem, most meg kiforgatod a szavaimat.

Termelő orik ott vannak, ahol már nincs nagy veszély.

McLoad 09-24-2006 14:44

Quote:

Diplomáciai érzékel se lehet mindent meg oldani. Volt olyan szövi aki tagot keresett jellentkeztem fellépés után, én is épp fajváltás után voltam, javasolták nekem elöször, hogy elöbb alakitsak én egy szövit és miután rendbe raktam az orit lépjek be hozzájuk. 3 napi várakozás után beléptem egy másik szövibe és 8kör után 8 sereg jött felém, az ö szöviei.... Szerintem se koser az, hogy a védelem hamarabb lejár mint a piac.

monro 09-24-2006 16:16

Én inkább azt kérdezném meg ezügyben, hogy a 7 kör védelem minek? Egyáltalán, hogy lett ez 7 kör??

A kérdésem lényegeés értelme:

1. az 1A-ban 3 körig nem tehetsz semmit BE a közös rakiba, tehát ha nem lenne védelem (vagy csak 1 kör mondjuk) akkor sokszor ujrázós országokat simán le lehetne fosztani annak aki szemfüles... Ezzel a 7 körrel biztosítjuk a "kényelmes csalás" lehetőségét.

2. ha csak 1 kör védettség lenne akkor az azért lenne jó, mert nem lehet a 2B-ből olyan árucikket felvinni az 1A-ba korlátlan mennyiségben ami a raktárszámláláskor elveszne.

A fenti két indok miatt az 1A-ba sztem 1 körös védettség lenne optimális. Ez a 7 kör egyszerűen életszerűtlen és megmagyarázhatatlan számomra :(

lacqa 09-24-2006 16:28

Quote:

Originally Posted by monro (Post 32371)
... Ezzel a 7 körrel biztosítjuk a "kényelmes csalás" lehetőségét... :(

és bizonyos csalások miatt ismét megszivatjuk azokat akik szabályosan játszva lépnek fel a B-ből, és - a korábbi post-okban már leírtak szerint - sereggel jó eséllyel nem tudják megvédeni a 4 szinten keresztül gyűjtögetett vagyonukat. gratu monro, jó ötlet... :confused:

monro 09-24-2006 17:00

Quote:

Originally Posted by lacqa (Post 32372)
és bizonyos csalások miatt ismét megszivatjuk azokat akik szabályosan játszva lépnek fel a B-ből, és - a korábbi post-okban már leírtak szerint - sereggel jó eséllyel nem tudják megvédeni a 4 szinten keresztül gyűjtögetett vagyonukat. gratu monro, jó ötlet... :confused:

Lacza ez mindig is így volt... Ez a 7 kör kb 1 éve van csak és valljuk meg tökmindegy a szabályosan játszóknak, hogy 7 kör vagy 1 kör.

Az viszont pont nekik nem mindegy, hogy le tudnak e lopni 1 millió tekercset a csalóktól vagy nem, ki tudnak e fosztani egy 4,2 milliárddal ujrázott orit vagy sem. Ilyen "apróságok" azok amik kimaradnak a szabályosan játszók repertoárjából ezzel a 7 körös védettséggel...

Azt javaslom picit gondold át ezt a dolgot mielött ironizálsz ujra.

Láma 09-24-2006 19:15

Quote:

Originally Posted by monro (Post 32375)
Lacza ez mindig is így volt... Ez a 7 kör kb 1 éve van csak és valljuk meg tökmindegy a szabályosan játszóknak, hogy 7 kör vagy 1 kör.

Az viszont pont nekik nem mindegy, hogy le tudnak e lopni 1 millió tekercset a csalóktól vagy nem, ki tudnak e fosztani egy 4,2 milliárddal ujrázott orit vagy sem. Ilyen "apróságok" azok amik kimaradnak a szabályosan játszók repertoárjából ezzel a 7 körös védettséggel...

Azt javaslom picit gondold át ezt a dolgot mielött ironizálsz ujra.

Izé, ez mióta csalás?

lacqa 09-24-2006 19:43

a múlt az elmúlt. az hogy a régi szabály ez volt még nem jelenti azt hogy egyet kell értsek vele.

én akkor is azt támogatom, hogy lehessen piacolni a védelem lejárta előtt az A-ban, és ekkor már lehessen a klánrakit is használni. azt nyilván meg kell akadályozni hogy raktárkapacitáson felül fel lehessen hozni, de ezen kívül nem látom be miért kell a piacolási tilalomnak tovább tartani.

monro 09-24-2006 20:22

Quote:

Originally Posted by lacqa (Post 32398)
én akkor is azt támogatom, hogy lehessen piacolni a védelem lejárta előtt az A-ban, és ekkor már lehessen a klánrakit is használni. azt nyilván meg kell akadályozni hogy raktárkapacitáson felül fel lehessen hozni, de ezen kívül nem látom be miért kell a piacolási tilalomnak tovább tartani.

Értem én, csak ugy látom az egyik cseppet sem befolyásolja a másikat. Attól,hogy a védelem 1 kör vagy 7 kör neked ugyanugy nem teljesül a vágyad, hogy hamarabb legyen piacod. Így picit furcsállom az ellenvetésed magyarázatát.

monro 09-24-2006 20:23

Quote:

Originally Posted by Láma (Post 32383)
Izé, ez mióta csalás?

Szerintem nem azt írtam, hogy csalás ujrázni!
Azt írtam, hogy pár csalót lelopni aki ujrázgat! Elég nagy a különbség.

All times are GMT +1. The time now is 08:44.