Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Fantasy, szerepjátékok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Shadowrun és Cyberpunk (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=72)

aúú 01-27-2006 16:01

Shadowrun és Cyberpunk

Szép napokat Mindenkinek! :)

Kíváncsi vagyok ki mit tud ezekről a játékokról, illetve ha valakinek kérdése van ezzel kapcsolatban, akkor azt is felteheti, ha tudok (tudunk), válaszolunk. :D

Senki 01-27-2006 16:28

Háháháháhá! Mire megírtam hogy nyiss egyet, addigra nini, már itt virít! :D
Azt is írjátok kinek miféle karija van! :p (sőt, majd nyissunk szavazást kinek melyik faj jön be :D )
Most épp egy Töpre rigóm van, de még lesz pár mókás.... troll dekás? :D

aúú 01-27-2006 17:35

Hát, a troll dekás egyetlen dolog miatt jó... a fekete jég az életben nem bírja lekapni... viszont vigyázni kell rá, mert annyira intelligens, hogy a dekk helyett néha a konnektorba csatlakozik be és akkor levágja a biztit...:D :D :D :D

Senki 01-27-2006 17:47

Quote:

Originally Posted by aúú
Hát, a troll dekás egyetlen dolog miatt jó... a fekete jég az életben nem bírja lekapni... viszont vigyázni kell rá, mert annyira intelligens, hogy a dekk helyett néha a konnektorba csatlakozik be és akkor levágja a biztit...

na, persze ez azon múlik, hogy miként generálod a karit... pl legutolsó prioritás a testi akkor nagyon gyér troll lesz erőben, legalábbis ha adsz enki elég nagy intelligenciát, hogy legyen miből levonni :D

Half 01-28-2006 18:58

Ez jól hangzik:D
én is szeretnék jáccani ShadowRunt kiváncsiságból kiolvastam eccer egy szbaály könyvet de még sosem jáccottam:)
De nagyon érdekesnek hangzik.:cool:

Senki 01-28-2006 19:12

Quote:

Originally Posted by Half
Ez jól hangzik
én is szeretnék jáccani ShadowRunt kiváncsiságból kiolvastam eccer egy szbaály könyvet de még sosem jáccottam
De nagyon érdekesnek hangzik.

hát a szabálykönyv az semmi a Shadowrun regényekhez képest, olyat is olvass sokat és akkor ráérzel mi való neked ;) de én szívesen látnék itt egy mesét, csa én nem tartom magam jó mesélőnek, és sztem mások se :p

Half 01-28-2006 19:17

Quote:

Originally Posted by Senki
hát a szabálykönyv az semmi a Shadowrun regényekhez képest, olyat is olvass sokat és akkor ráérzel mi való neked ;) de én szívesen látnék itt egy mesét, csa én nem tartom magam jó mesélőnek, és sztem mások se :p

Olvastam vagy 4 könyvet: Kazán tudja is melyikeket:D, de fejből most nem vágom sé nem keressem le a polcról:D

Ati 01-28-2006 19:25

Én is szívesen látnék egy-egy történetet, sőt talán mégjobb lenne egy interaktívabb történet, amikor már sokan ráéreztek az ízére. :)

Half 01-28-2006 19:28

Ok már csak találnunk kell valakit aki képes sé hajlandó mesélni kitalálni meg ilyesmi:D
szerintem sokaknak lenne kedve ehhez.

Ati 01-28-2006 19:29

Quote:

Ok már csak találnunk kell valakit aki képes sé hajlandó mesélni kitalálni meg ilyesmi:D
szerintem sokaknak lenne kedve ehhez.

Nézzük csak, nézzük csak, ki is indította ezt a témát... :)

Half 01-28-2006 19:35

Szóval vagy mesél vagy mennek az orijai Anarchistába:D
vagy maradnak?:)

Különben minden hireszteléssel ellentétben biztos Senki is jól mesél csak álszerénykedik vagy kinyirta pár játékos karakterét.:)))))))

Senki 01-28-2006 20:00

Quote:

Különben minden hireszteléssel ellentétben biztos Senki is jól mesél csak álszerénykedik vagy kinyirta pár játékos karakterét.

Hát igencsak meglepődött pár kari hogy nagyott kapottt a hülyeségeiért :D
amúgy SR-t nem tudok mesélni, csak játtszani :p de azt meg jól :cool:
*itt SRben technikai gondjaim akadnak, és bár a fórumon van lehetőség megnézni a szabálykönyvet azért mégsem mesélnék!*

Mike zoostorm 01-29-2006 16:41

Sziasztok!
Akkor tehat megerkeztunk a szokasos temahoz nemdebar? Ki legyen a meselo...:)
es hany fos lenne a banda? Jol vegig gondoltatok ezt?
Ha igen en benne vagyok:D

Half 01-29-2006 17:55

Quote:

Originally Posted by Mike zoostorm
Sziasztok!
Akkor tehat megerkeztunk a szokasos temahoz nemdebar? Ki legyen a meselo...:)
es hany fos lenne a banda? Jol vegig gondoltatok ezt?
Ha igen en benne vagyok:D

Hát eddig vagyunk 4en játékosok:), meg Auuu a mesélő vagy tévedek?:D

MiKoR 01-29-2006 19:10

Üdv!

Én eddig jobban kedveltem a régebbi korokban játszódó gémeket, de most olvasok egy könyvet címe Neurománc szerzője meg nemjut eszembe ésshát... iylesmi és tetszik!
Szóval valaki valami netes anyagot nemtud esetleg nincs vkinek gey szaályrendszere gépen amit elküldene vagy lgealább egy rövid ismertetőt valaki?:P

Mike zoostorm 01-29-2006 19:10

szerintem 4 jatekos boven eleg... Majd ut kozben is "beszalhat" valaki..:)

Half 01-29-2006 19:20

Quote:

Originally Posted by MiKoR
Üdv!
Én eddig jobban kedveltem a régebbi korokban játszódó gémeket, de most olvasok egy könyvet címe Neurománc szerzője meg nemjut eszembe ésshát... iylesmi és tetszik!
Szóval valaki valami netes anyagot nemtud esetleg nincs vkinek gey szaályrendszere gépen amit elküldene vagy lgealább egy rövid ismertetőt valaki?:P

WILLIAM GIBSON.

MiKoR 01-29-2006 19:22

köszi! :)

Mostanában adták ki 3 művét egy könyven és megkaptam a jézuskától :O:D
na midn1 azelőtt nemismertem ilyen stílusú írásokaat meg ez a világ is tetszik :)

Senki 01-29-2006 19:43

Quote:

köszi! :)
Mostanában adták ki 3 művét egy könyven és megkaptam a jézuskától :O:D
na midn1 azelőtt nemismertem ilyen stílusú írásokaat meg ez a világ is tetszik :)

látod-látod? ez olyan mint a cunami... magával ragad :D

MiKoR 01-29-2006 19:45

Quote:

látod-látod? ez olyan mint a cunami... magával ragad :D

nemtomazt még nempróbáltam, de 1 biztos, utoljára a HP hatott rám így :D:D

Senki 01-29-2006 19:48

Quote:

nemtomazt még nempróbáltam, de 1 biztos, utoljára a HP hatott rám így

hát jah.. nade keress rá SR anyagokra a neten... tecceni fog! :D
Csak aztán ne csinálj úgy mint az a mágusos ismerősöm, aki azon rinyált, hogy sok tapasztalatot gyűjtött karit is lelőhet egy puskás punk ;) hiszen attól hogy világot láttál nem fogod félrefejelni a puskagolyót :D :D

Half 01-29-2006 19:51

Quote:

hát jah.. nade keress rá SR anyagokra a neten... tecceni fog! :D
Csak aztán ne csinálj úgy mint az a mágusos ismerősöm, aki azon rinyált, hogy sok tapasztalatot gyűjtött karit is lelőhet egy puskás punk ;) hiszen attól hogy világot láttál nem fogod félrefejelni a puskagolyót :D :D

hihi próbálj eccer lelöni és megláttod, hogy félre fejjelem

Bulett proff monk

MiKoR 01-29-2006 19:52

Quote:

hát jah.. nade keress rá SR anyagokra a neten... tecceni fog!
Csak aztán ne csinálj úgy mint az a mágusos ismerősöm, aki azon rinyált, hogy sok tapasztalatot gyűjtött karit is lelőhet egy puskás punk ;) hiszen attól hogy világot láttál nem fogod félrefejelni a puskagolyót :D

hha ilyesmire vetemednék, hogy túléljem a puskagolyót biztos megoldanám vhogy :)
Mágusan egyszer 2 vért volt rajtam igaz, hogy az nem golyó, de kivédtem, csak nemtudtm mozogni :)

MiKoR 01-29-2006 19:52

nincs vmi ötleted merrekeressem?;)
szerepjatek.lap.hu n p.:P(most jutott eszembe)

Senki 01-29-2006 19:55

Quote:

hihi próbálj eccer lelöni és megláttod, hogy félre fejjelem
Bullet proof monk

hihihi.... van olyan kezdőkari is amelyiknek egy telibekapott rpg talán fejfájást okozna de az 3 szintű bültetett bőrpáncélos, kevlárdzsekis feldrótozott troll kidobóelmber... 18 a test-e :cool:
de azért daráltunk már be telekrómozott utcai szamurájokat ;)

Senki 01-29-2006 19:58

Quote:

hha ilyesmire vetemednék, hogy túléljem a puskagolyót biztos megoldanám vhogy :)
Mágusan egyszer 2 vért volt rajtam igaz, hogy az nem golyó, de kivédtem, csak nemtudtm mozogni :)

naja... de nem az ment meg a haláltól hogy világot láttál, hanem jól játtszol, és jó a felszerelésed... meg hogy komolyan veszed széttápolt karival is a géppisztolyokat.... ugyanis fix életerőd van és mentődobásod ami még a kari generálásakor eldöntesz hogy mennyi... aztán jön a sebzéscsökkentés a felszereléseddel... nde egy 13H sebzésű toronygéppuskát amit egy páncélozott terepjáróra aplikált fel a töpre rigóm akkor se állítod meg a mellkasoddal :D :D

MiKoR 01-29-2006 20:04

akkor elbújok vagy fehérzászlóval berohanok a tér közepére?:P
Amúgy mondom, nemtom mirőlbeszélsz soseláttam még 1 CP vagy Shadowrunk könyvet meg játékotsem semmit...játékteknikailag -3 a tudásom :P

Senki 01-29-2006 20:09

Quote:

akkor elbújok vagy fehérzászlóval berohanok a tér közepére?
Amúgy mondom, nemtom mirőlbeszélsz soseláttam még 1 CP vagy Shadowrunk könyvet meg játékotsem semmit...játékteknikailag -3 a tudásom

nem, elhúzol és megpróbálsz mást... nade nem kell hülyeséget csinálni és megúszhatsz sokmindent.. amúgy a 13H az 13 halálos-t jelent... sebzés, mindegyik szinten 3 rublika... horzsolt, súlyos, életveszélyes és az 10. a halálos.. azaz 13 szor 10 szint sebzés... ezt sebtűrjed :D
(ha jól emléxem.. az a baj hogy nincs előttem a könyv és régen jáccottam...)

Half 01-29-2006 20:26

Mivan már rakétákat lödözném rám??:) na láttod ezért nem te mesélsz:) visszanyomnál az őkorba

Senki 01-29-2006 20:30

Quote:

Mivan már rakétákat lödözném rám??:) na láttod ezért nem te mesélsz:) visszanyomnál az őkorba

mint játékos tuti hogy előbb lőnék aztán már nem tudnám megkérdezni miért tartottál stukkert a fejemhez :D :cool:

Mike zoostorm 01-30-2006 12:29

Quote:

nem, elhúzol és megpróbálsz mást... nade nem kell hülyeséget csinálni és megúszhatsz sokmindent.. amúgy a 13H az 13 halálos-t jelent... sebzés, mindegyik szinten 3 rublika... horzsolt, súlyos, életveszélyes és az 10. a halálos.. azaz 13 szor 10 szint sebzés... ezt sebtűrjed :D
(ha jól emléxem.. az a baj hogy nincs előttem a könyv és régen jáccottam...)

A 13 H azt jelenti hogy a celpont 13 amit le kell vedened egy testprobaval(dobsz annyi kockaval amiennyi a tested, ha van hatos ujra dobsz es ha van megint akkor megint ujradosz..)
A H halalos azaz 10 rublika de ha van ket sikered akkor lemegy sulyosra, he meg kettod lemegy Kozepesre...Tehat ha van 8 sikered akkor semmit se kapsz be. Mas kerdes hogy tudsz e 8 sikert dobni 13 as celszamra...de nem lehetetlen.
Viszont ha az illteto aki lott rad ert el extra sikereket akkor o meg ugyanilyen modon noveli a sebet. Ha neki van 4 sikere akkor neked kell 12 hogy lehozd..:))

Mike zoostorm 01-30-2006 12:32

Egy profi jatekos egy Ares Predikatorral is leszed akarmilyen karaktert...lehet hogy nem egy lovessel de egy kor alatt. Csak ismerni kell a szabalyokat es fel kell ismerni azokat az ellenfeleket akik veszelyesek...Meg a speci loszer sem art..:):)

Senki 01-30-2006 14:31

Quote:

Meg a speci loszer sem art..:):)

naja.. ebben is robbanófejes lőszer van ;) azért a törpe rigóm se bízott mindent a véletlenre... nyakig kevlár, vaskos páncél a terepjárón... ;)

Senki 01-30-2006 14:32

Quote:

A 13 H azt jelenti hogy a celpont 13 amit le kell vedened egy testprobaval(dobsz annyi kockaval amiennyi a tested, ha van hatos ujra dobsz es ha van megint akkor megint ujradosz..)
A H halalos azaz 10 rublika de ha van ket sikered akkor lemegy sulyosra, he meg kettod lemegy Kozepesre...Tehat ha van 8 sikered akkor semmit se kapsz be. Mas kerdes hogy tudsz e 8 sikert dobni 13 as celszamra...de nem lehetetlen.
Viszont ha az illteto aki lott rad ert el extra sikereket akkor o meg ugyanilyen modon noveli a sebet. Ha neki van 4 sikere akkor neked kell 12 hogy lehozd..:))

köszi! mondom, rég olvastam végig a szabálykönyvet! ;)

aúú 01-30-2006 14:39

Quote:

Originally Posted by Ati
Nézzük csak, nézzük csak, ki is indította ezt a témát... :)

Ehhe, ehhe...:D

Háát, mennyire ismeritek a Srun-t? Valamint érdekelne, hogy valaki közületek olvasta e a Vakító fény című Srun könyvet? Mert ha nem, azt lemesélhetem...:) Az a történet az egyik kedvencem és az egyik legjobban sikerült Srun könyv...

Senki 01-30-2006 14:46

Quote:

Originally Posted by aúú
Ehhe, ehhe...:D
Háát, mennyire ismeritek a Srun-t? Valamint érdekelne, hogy valaki közületek olvasta e a Vakító fény című Srun könyvet? Mert ha nem, azt lemesélhetem...:) Az a történet az egyik kedvencem és az egyik legjobban sikerült Srun könyv...

én nekem kimaradt, de akár benne is lennék!
*akkor elmegyek az SR3 szabálykönyvet kölcsönkérni ;) *

Mike zoostorm 01-30-2006 15:18

a robbanofejes az mar a mult..:)en az APDS mellett dontottem..:)

MiKoR 01-30-2006 15:26

én csak halk figelője vagyok az eseményeknek, mert sajna nemértek hozzá, de egyre jobban érdekel!!!! :)
Nincs itt miskolci?

Senki 01-31-2006 03:39

Quote:

a robbanofejes az mar a mult..:)en az APDS mellett dontottem..:)

naja... de nemrég szereztük meg a SR3at... ez még SR1es időkből volt... azóta a fegyverek kézikönyve is megvan már! :cool:

Senki 01-31-2006 03:40

Quote:

én csak halk figelője vagyok az eseményeknek, mert sajna nemértek hozzá, de egyre jobban érdekel!!!! :)
Nincs itt miskolci?

Sajna Budapest.. (igazából örülök is neki, de pssszzzt! :D )

All times are GMT +1. The time now is 23:53.