![]() |
Shadowrun és Cyberpunk
Szép napokat Mindenkinek! :)
Kíváncsi vagyok ki mit tud ezekről a játékokról, illetve ha valakinek kérdése van ezzel kapcsolatban, akkor azt is felteheti, ha tudok (tudunk), válaszolunk. :D |
Háháháháhá! Mire megírtam hogy nyiss egyet, addigra nini, már itt virít! :D
Azt is írjátok kinek miféle karija van! :p (sőt, majd nyissunk szavazást kinek melyik faj jön be :D ) Most épp egy Töpre rigóm van, de még lesz pár mókás.... troll dekás? :D |
Hát, a troll dekás egyetlen dolog miatt jó... a fekete jég az életben nem bírja lekapni... viszont vigyázni kell rá, mert annyira intelligens, hogy a dekk helyett néha a konnektorba csatlakozik be és akkor levágja a biztit...:D :D :D :D
|
Quote:
|
Ez jól hangzik:D
én is szeretnék jáccani ShadowRunt kiváncsiságból kiolvastam eccer egy szbaály könyvet de még sosem jáccottam:) De nagyon érdekesnek hangzik.:cool: |
Quote:
|
Quote:
|
Én is szívesen látnék egy-egy történetet, sőt talán mégjobb lenne egy interaktívabb történet, amikor már sokan ráéreztek az ízére. :)
|
Ok már csak találnunk kell valakit aki képes sé hajlandó mesélni kitalálni meg ilyesmi:D
szerintem sokaknak lenne kedve ehhez. |
Quote:
|
Szóval vagy mesél vagy mennek az orijai Anarchistába:D
vagy maradnak?:) Különben minden hireszteléssel ellentétben biztos Senki is jól mesél csak álszerénykedik vagy kinyirta pár játékos karakterét.:))))))) |
Quote:
amúgy SR-t nem tudok mesélni, csak játtszani :p de azt meg jól :cool: *itt SRben technikai gondjaim akadnak, és bár a fórumon van lehetőség megnézni a szabálykönyvet azért mégsem mesélnék!* |
Sziasztok!
Akkor tehat megerkeztunk a szokasos temahoz nemdebar? Ki legyen a meselo...:) es hany fos lenne a banda? Jol vegig gondoltatok ezt? Ha igen en benne vagyok:D |
Quote:
|
Üdv!
Én eddig jobban kedveltem a régebbi korokban játszódó gémeket, de most olvasok egy könyvet címe Neurománc szerzője meg nemjut eszembe ésshát... iylesmi és tetszik! Szóval valaki valami netes anyagot nemtud esetleg nincs vkinek gey szaályrendszere gépen amit elküldene vagy lgealább egy rövid ismertetőt valaki?:P |
szerintem 4 jatekos boven eleg... Majd ut kozben is "beszalhat" valaki..:)
|
Quote:
|
köszi! :)
Mostanában adták ki 3 művét egy könyven és megkaptam a jézuskától :O:D na midn1 azelőtt nemismertem ilyen stílusú írásokaat meg ez a világ is tetszik :) |
Quote:
|
Quote:
nemtomazt még nempróbáltam, de 1 biztos, utoljára a HP hatott rám így :D:D |
Quote:
Csak aztán ne csinálj úgy mint az a mágusos ismerősöm, aki azon rinyált, hogy sok tapasztalatot gyűjtött karit is lelőhet egy puskás punk ;) hiszen attól hogy világot láttál nem fogod félrefejelni a puskagolyót :D :D |
Quote:
Bulett proff monk |
Quote:
Mágusan egyszer 2 vért volt rajtam igaz, hogy az nem golyó, de kivédtem, csak nemtudtm mozogni :) |
nincs vmi ötleted merrekeressem?;)
szerepjatek.lap.hu n p.:P(most jutott eszembe) |
Quote:
de azért daráltunk már be telekrómozott utcai szamurájokat ;) |
Quote:
|
akkor elbújok vagy fehérzászlóval berohanok a tér közepére?:P
Amúgy mondom, nemtom mirőlbeszélsz soseláttam még 1 CP vagy Shadowrunk könyvet meg játékotsem semmit...játékteknikailag -3 a tudásom :P |
Quote:
(ha jól emléxem.. az a baj hogy nincs előttem a könyv és régen jáccottam...) |
Mivan már rakétákat lödözném rám??:) na láttod ezért nem te mesélsz:) visszanyomnál az őkorba
|
Quote:
|
Quote:
A H halalos azaz 10 rublika de ha van ket sikered akkor lemegy sulyosra, he meg kettod lemegy Kozepesre...Tehat ha van 8 sikered akkor semmit se kapsz be. Mas kerdes hogy tudsz e 8 sikert dobni 13 as celszamra...de nem lehetetlen. Viszont ha az illteto aki lott rad ert el extra sikereket akkor o meg ugyanilyen modon noveli a sebet. Ha neki van 4 sikere akkor neked kell 12 hogy lehozd..:)) |
Egy profi jatekos egy Ares Predikatorral is leszed akarmilyen karaktert...lehet hogy nem egy lovessel de egy kor alatt. Csak ismerni kell a szabalyokat es fel kell ismerni azokat az ellenfeleket akik veszelyesek...Meg a speci loszer sem art..:):)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ehhe, ehhe...:D Háát, mennyire ismeritek a Srun-t? Valamint érdekelne, hogy valaki közületek olvasta e a Vakító fény című Srun könyvet? Mert ha nem, azt lemesélhetem...:) Az a történet az egyik kedvencem és az egyik legjobban sikerült Srun könyv... |
Quote:
*akkor elmegyek az SR3 szabálykönyvet kölcsönkérni ;) * |
a robbanofejes az mar a mult..:)en az APDS mellett dontottem..:)
|
én csak halk figelője vagyok az eseményeknek, mert sajna nemértek hozzá, de egyre jobban érdekel!!!! :)
Nincs itt miskolci? |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 23:53. |