Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   V6 bal oldali menük (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=695)

aúú 08-06-2006 13:54

V6 bal oldali menük

Mivel többen is jelezték már rajtam kívül is, hogy egyáltalán nem látszik a tagozódás közöttük és nem ritkán nem találnak meg semmit, ezért kicsit átláthatóbbá kéne őket tenni, akár jobban látható tagozódással együtt is vagy, ahogy azt valaki felvetette javaslatnak, nem csak több részre tagozni, hanem mozgathatóvá tenni, akárcsak az intézőben az épületeket, így mindenki maga állíthatná be.

Magnum 08-06-2006 14:09

mindenképpen átláthatóbbá! a mozgathatóság nagyon jó ötlet, mivel akkor mindenki úgy állítja magának, ahogy akarja. Bár nem mutatna olyan jól egy főoldalon a sok nyilacska.

Ati 08-06-2006 14:21

Quote:

Originally Posted by aúú
Mivel többen is jelezték már rajtam kívül is, hogy egyáltalán nem látszik a tagozódás közöttük és nem ritkán nem találnak meg semmit, ezért kicsit átláthatóbbá kéne őket tenni, akár jobban látható tagozódással együtt is vagy, ahogy azt valaki felvetette javaslatnak, nem csak több részre tagozni, hanem mozgathatóvá tenni, akárcsak az intézőben az épületeket, így mindenki maga állíthatná be.

A főmenü tagolva van ott, ahol erre a felbontás lehetőséget ad. Ahol nem, ott nyilván nincs tagolva, hiszen nem férne el a menü. Ez egy megoldott dolog, gyönyörűen, logikusan van most is tagolva.

aúú 08-06-2006 14:34

Quote:

Originally Posted by Ati
A főmenü tagolva van ott, ahol erre a felbontás lehetőséget ad. Ahol nem, ott nyilván nincs tagolva, hiszen nem férne el a menü. Ez egy megoldott dolog, gyönyörűen, logikusan van most is tagolva.

Atis, de könyörgöm, milyen felbontáson???
1024*768-on semmi tagolás nincs... márpedig tuti, hogy a játékosok legnagyobb része ezt használja most...

Ati 08-06-2006 14:37

Quote:

Originally Posted by aúú
Atis, de könyörgöm, milyen felbontáson???
1024*768-on semmi tagolás nincs... márpedig tuti, hogy a játékosok legnagyobb része ezt használja most...

1024x768-ban milyen tagolást akarsz? Ott ez így pont elfér.

aúú 08-06-2006 14:52

Quote:

Originally Posted by Ati
1024x768-ban milyen tagolást akarsz? Ott ez így pont elfér.

pld:
van 29 menü, amiket be lehetne tagolni a következő képpen (a bónuszt és a kicstárat is beraknám a pénzügybe mint fület, így csak 27 menü lenne és máris szabadulna fel némi hely)

Informatív menük (ezek a menü felíratok nem kerülnének bele, csak, azért írom le, hogy látszódjon a logikája, ha valaki kérdezné):

Országod
Tanácsadók
Események
Pontok
Keresés
Jegyzetek
Feljutás

Beállítási menük külön bekeretezve mondjuk :

Beállítások
Intéző
Helytartó
Pénzügy

Fejlesztési és piac menük:

Építés
Hadsereg
Tudomány
Felfedezés
Piac

Cselekvési menük:

Háború
Alvilág
Varázslatok

Közösségi menük:

Szövetségek
Üzenetek
Diplomácia
Fórum
Közösség

Egyéb menük:

Aréna, Párbaj
Súgó
Kilépés

És ezen menük között lenne valami keret, mint pld a fő oldalon, mikor még nem vagy belépve a játékban, vagy hasonló (ha már neked az ABC sorrend nem tetszik)...

Ati 08-06-2006 14:56

Nem az a kérdés, hogy mi alapján tagolnád, mert a tagolás az már megvan most is magasabb felbontásnál. De a hely 768-as magasság mellett nem teszi lehetővé a tagolást. Tedd ki a címlapot fulscreenbe, reload, és lépj be úgy, hátha akkor előjön a tagolás abban a felbontásban is. Nem próbáltam.

aúú 08-06-2006 15:01

Quote:

Originally Posted by Ati
Nem az a kérdés, hogy mi alapján tagolnád, mert a tagolás az már megvan most is magasabb felbontásnál. De a hely 768-as magasság mellett nem teszi lehetővé a tagolást. Tedd ki a címlapot fulscreenbe, reload, és lépj be úgy, hátha akkor előjön a tagolás abban a felbontásban is. Nem próbáltam.

Atis, de olyan megoldás kell, ami minden, átlagban használt felbontásban működik...:( Nem az, hogy sokkal nagyobb felbontásban már van tagozódás... ha raknál bele valami keretet, vagy (aminek ellene vagy) az ABC sorrendben lenne, akkor tök mind1, milyen felbontásban van, átlátható... legalábbis szerintem...

Never 08-06-2006 15:07

Vagy legalább legyen jobb oldalon a menü,mert a játékosok többsége sztem jobbkezes :)

Ati 08-06-2006 15:07

Quote:

Originally Posted by aúú
Atis, de olyan megoldás kell, ami minden, átlagban használt felbontásban működik...:( Nem az, hogy sokkal nagyobb felbontásban már van tagozódás... ha raknál bele valami keretet, vagy (aminek ellene vagy) az ABC sorrendben lenne, akkor tök mind1, milyen felbontásban van, átlátható... legalábbis szerintem...

Minden felbontásban működik. Még 640x480-ban is. Ott görgetni lehet, nem a legszebb, de működik. Nem sikerült arról meggyőznüd, hogy a most funkcionálisan összetartozó elemeket teljesen értelmetlen sorrend szerint dobáljuk szét. Vicces lehet úgy például mindhárom játékban játszani, hogy minden menüpont tök máshol van.

Ati 08-06-2006 15:08

Quote:

Originally Posted by Never
Vagy legalább legyen jobb oldalon a menü,mert a játékosok többsége sztem jobbkezes :)

Ez már ki lett fejtve másik topicban, hogy miért nem lesz. Technikailag nem kivitelezhető, nem véletlen, hogy egyik weboldalnál sem jobb oldalon van a menü.

Csocsó 08-06-2006 15:34

Ati tagolás nálam sincsen! Pedig 1280*1024 a felbontás.

Ati 08-06-2006 15:50

Quote:

Originally Posted by Csocsó
Ati tagolás nálam sincsen! Pedig 1280*1024 a felbontás.

Azon pedig ha nem kis ablakban nézed, és nincs telepakolva a böngésződ teteje mindenféle gombokkal, amitől a tartalmi oldal csak a fele méret lesz :D, akkor meg kell jelennie. Itt is annyi van, és minden böngésző tagolja. Firefox, IE, Netscape, Opera.

Csocsó 08-06-2006 15:53

Quote:

Originally Posted by Ati
Azon pedig ha nem kis ablakban nézed, és nincs telepakolva a böngésződ teteje mindenféle gombokkal, amitől a tartalmi oldal csak a fele méret lesz :D, akkor meg kell jelennie. Itt is annyi van, és minden böngésző tagolja. Firefox, IE, Netscape, Opera.

Nincs telepakolva :)
6os sp2es IE van feltéve de abszolút semmi tagolás nem láccik.... :(

Ati 08-06-2006 15:55

Quote:

Originally Posted by Csocsó
Nincs telepakolva :)
6os sp2es IE van feltéve de abszolút semmi tagolás nem láccik.... :(

Lépj be újra. IE7-tel teljesen jó. Cache-t törölj esetleg mielőtt belépsz, IE hajlamos napokra megjegyezni magának 1-1 oldalt. :)

Csocsó 08-06-2006 15:56

óóó sirály megoldottam :)
Csak a bal oldai menüt frissíteni kellett, azt h mért azt nem tom de most már müxik :D

aúú 08-06-2006 16:20

Itt, amelyik gépnél ülök, se a cache törlése nem segített, hogy legyen tagozódás, se a teljes képernyőre állítás... tehát 1024*768-ban itt továbbra sem megy, IE 6-al...

Ati 08-06-2006 16:24

Quote:

Originally Posted by aúú
Itt, amelyik gépnél ülök, se a cache törlése nem segített, hogy legyen tagozódás, se a teljes képernyőre állítás... tehát 1024*768-ban itt továbbra sem megy, IE 6-al...

Persze, hogy nem megy. Mert nem férne el a tagozással. De ezt már írtam.

Deni 08-06-2006 16:28

Quote:

Originally Posted by Ati

szerintem a felhasználók 90%-a 1024*768-as felbontásban játszik.. és sztem hozzájuk kellene mérni ezeket a dolgokat.. :rolleyes:

aúú 08-06-2006 16:40

Quote:

Originally Posted by Ati

Mint ahogy azt is írtad, hogy MINDEN felbontáson megy...

Tehát most vagy megy, vagy nem megy... és mivel igencsak úgy tűnik, hogy nem megy 1024*768-ban, mert NEM látszanak a tagozódások, ezért mégiscsak kéne rajta valamit csinálnod...

Ati 08-06-2006 16:48

Quote:

Originally Posted by Deni
szerintem a felhasználók 90%-a 1024*768-as felbontásban játszik.. és sztem hozzájuk kellene mérni ezeket a dolgokat.. :rolleyes:

Pont ezért van megcsinálva, hogy ne kelljen görgetni ilyen felbontásban. :) Nagyobb felbontásban jobban elfér, sokkal szebb is, van szép fejléce a főmenünek, stb. :) Ez kisfelbontás mellett nyilván nem fér el, ott olyanra van megcsinálvam hogy teljesértékűen funkcionáljon még így is.

aúú 08-06-2006 17:00

Quote:

Originally Posted by Ati
Pont ezért van megcsinálva, hogy ne kelljen görgetni ilyen felbontásban. :) Nagyobb felbontásban jobban elfér, sokkal szebb is, van szép fejléce a főmenünek, stb. :) Ez kisfelbontás mellett nyilván nem fér el, ott olyanra van megcsinálvam hogy teljesértékűen funkcionáljon még így is.

Atis, de ha egyszer a játékosok nagy része olyan felbontásban játszik, amin NEM látszik a tagolás, akkor az nem jól működő rendszert eredményez... és ezért is írogatunk erre a fórumra ebben a témában megintcsak... lehet, nem ártott volna legalább egy olyan kérdéssort végig küldeni a játékosoknak, hogy ki milyen felbontásban játszik, mert így símán lehet, hogy időpocsékolás volt egy olyan felbontásra optimalizálni, amit a játékosok nagy része nem használ...

Amúgy ez az egész kiküszöbölhető lenne, ha lehetne állítani a menük helyzetén, mint az intézőben (csak mivel a nyilak hülyén néznének ki a főoldalon, ezért mondjuk lehetne drag&drop módszerrel mozgatni őket)....

Senki 08-06-2006 17:36

jó lenne ha azt a szép főmenü fejléc képek kiszednétek a menüből mert nekem még 1152×864ben is letolja a kilépés menüt a tagozódás miatt a böngészőablakból. (és nem görgethető a menű...)

Életfa#2 08-06-2006 17:39

Akkor teljesen normális, hogy 1024*768-as felbontással nem látok tagolást...
De egyébként milyen módon van tagolva? A jelenlegi sorrendben nem látok semmi érdemleges tagolási szisztémára rendszert! : ) Egész egyszerűen csak a korábbi rendszer oszlopai egymás fölé pakolva. Akkor az jó volt, mert messze voltak egymástól, most viszont az is jobb lenne, ha legalább ABC-rendbe lennének szedve! Így iszonyat idő megszokni, mi merre van, és még akkor is előfordulhat, hogy mellé klikkel az ember.

Senki 08-07-2006 08:53

Nah akkor finomítok a problémám leírásán :D

van az a szép főmenü feliratú terméskövet mintáző kép a bal menü felett.... néha nincs ott, néha ott van és jó a menü, és a legtöbbször amikor ott van, akkor meg lelóg a kilépés gomb a böngészőből és nem görgethető a menü... 1152×864es felbontáson. kicsit meg kellene szervizelni. vagy ne legyen ott egyáltalán, vagy oldjátok már meg ogy az esetek 70%ban amikor megjelenik, akkor ne 'lökje' le a kilépés gombot a menüről... (Firefoxon néztem csak)

Ati 08-07-2006 09:46

Quote:

Originally Posted by Senki
Nah akkor finomítok a problémám leírásán :D

van az a szép főmenü feliratú terméskövet mintáző kép a bal menü felett.... néha nincs ott, néha ott van és jó a menü, és a legtöbbször amikor ott van, akkor meg lelóg a kilépés gomb a böngészőből és nem görgethető a menü... 1152×864es felbontáson. kicsit meg kellene szervizelni. vagy ne legyen ott egyáltalán, vagy oldjátok már meg ogy az esetek 70%ban amikor megjelenik, akkor ne 'lökje' le a kilépés gombot a menüről... (Firefoxon néztem csak)

A belépéskori felbontásodtól függ, ha időközben lekicsinyíted a böngészőt, akkor nem fog látszódni. Ilyenkor lekicsinyítés után lépj be újra, hogy ahhoz a mérethez átálljon az elrendezés.

Senki 08-07-2006 20:25

Quote:

Originally Posted by Ati
A belépéskori felbontásodtól függ, ha időközben lekicsinyíted a böngészőt, akkor nem fog látszódni. Ilyenkor lekicsinyítés után lépj be újra, hogy ahhoz a mérethez átálljon az elrendezés.

bakot lőttél, nekem mindig fullscreen módban van a firefoxom... és a tabokkal se lehet probléma, de kipróbálom azért...

*** megnéztem... tabokkal belépésnél nincs kép, tabok nélkül van, ha utána nyitok tabot akkor meg letolja.

Életfa#2 08-08-2006 19:41

Menükpontok sorrendje

Szerintem a menüpontok jelenlegi sorrendje nem jó. Felülre kéne rakni azokat a menüpontokat, amiket mindenki gyakran használ. (Pl. az Országod, Tanácsadók, bár lehet, az lenne a legjobb, ha Atis utánnaloggolna, hogy melyikre kattintanak a legtöbbet! Hisz mindenki másképp használja! :o ) A jelenlegit nem lehet megszokni, állandóan a sosem használt menüpontok között bújkál az, amit keresek! :D (Pl. az Intéző. Nagyon fontos, de ha egyszer jól be lett állítva, akkor még akár le is eshetne a listáról, az se lenne feltűnő! :cool: )

Artúr 08-08-2006 19:57

Kipróbáltam firefoxal. Senki problémája tényleg valós és zavaró. Valamit tenni kéne. :cool:
Kell oda az a "Főmenű" felirat? :)
Szerintem elég egyértelmű mi az ott, ezért el lehetne hagyni. IE 1024-ben is lehetne valami tagolás a menüben, pl. egy vonal vagyis 5 vonal kellene. 5 pixel nem olyan sok...:D

Én is a fontossági sorrendet tartanám jónak. Az ABC sorrend nem jó mert angolban is játszom és a helyet előbb jegyzem meg mint a szót. :)

Ati 08-08-2006 20:02

Quote:

Originally Posted by Artúr
Kipróbáltam firefoxal. Senki problémája tényleg valós és zavaró. Valamit tenni kéne. :cool:
Kell oda az a "Főmenű" felirat? :)

Ha van hely, akkor miért lenne már zavaró? Ha nincs, akkor úgysincs ott a felirat. :)

Artúr 08-08-2006 20:05

Épp az a gond, hogy ha full képernyőn lépek be és leveszem "teljes méretre" akkor eltünik alul a kilépés menüpont. Na oké, nem kötözködöm többet. :)

Ati 08-08-2006 20:10

Quote:

Originally Posted by Artúr
Épp az a gond, hogy ha full képernyőn lépek be és leveszem "teljes méretre" akkor eltünik alul a kilépés menüpont.

Nem igazán értem miért kell más felbontással belépned, mint amivel játszani fogsz. Lépj be azzal, amivel játszol is...

Ez egy kicsit agyon-erőltetett dolognak tűnik nekem.

Senki 08-08-2006 21:22

Mzilikazinak volt pár ötlete csak offtopicként szólta be őket, de ideteszek belőle párat ami tettszett :D

"- A főmenüt Országodnak nevezni elég érdekes felfogás, mert ez nem az országot mutatja, hanem egy két fontosabb adatát, tehát a főmenüjét.
Hadsereg, amit célszerűbb lenne kiképzésnek hívni..." - az építés mintájára... hiszen az se épületek...- "- visszatérve a Főmenüre: az ország neve mellett a csoport és alul az Üzenetek olvasása pirossal vannak szedve. miért? egyik sem annyira fontos hogy pirossal kellene kiemelni. a piros színt meg kellene hagyni a negatív események (katonai vereség, támadó tolvajakció, ártó vari) alapszínének és nem használni indokolatlanul, mert zavaró."
"- a menüpontokat célszerű lenne tagolni, tehát a harci, a beállítási a termelési stb. menüpontokat egy pár ponttal nagyobb sortávolsággal elválasztani egymástól, sőt esetleg színekkel kiemelni a fontosabbakat. én valahogy így tagolnám: Háború, Alvilág, Varázslatok együtt (harci menük);
- Tanácsadók, Pontok, Események és Keresés (infó menük);
- Intéző, Helytartó, Pénzügy (beállítás menük)
- Kiképzés, Építés, Tudomány és Felfedezés ("termelés" menük);
- a Piac és a Szövetségek menü külön soron kiemelve,
- az Üzenetek, Diplomácia és Fórum egy kupacban (nem tudok jobbat, "Diplomácia" menük, a jelenlegi diplomáciát pedig átkeresztelném szövetségi hirdetésekre)
- a Beállítások, a Bónusz, a Kincstár, a Jegyzetek stb a menü alján, mint a viszonylag ritkábban használt menüpontok."
ezek között van pár olyan dolog ami tettszene...

Ati 08-08-2006 21:27

Quote:

Mzilikazinak volt pár ötlete csak offtopicként szólta be őket, de ideteszek belőle párat ami tettszett :D

"- A főmenüt Országodnak nevezni elég érdekes felfogás, mert ez nem az országot mutatja, hanem egy két fontosabb adatát, tehát a főmenüjét.
Hadsereg, amit célszerűbb lenne kiképzésnek hívni..." - az építés mintájára... hiszen az se épületek...- "- visszatérve a Főmenüre: az ország neve mellett a csoport és alul az Üzenetek olvasása pirossal vannak szedve. miért? egyik sem annyira fontos hogy pirossal kellene kiemelni. a piros színt meg kellene hagyni a negatív események (katonai vereség, támadó tolvajakció, ártó vari) alapszínének és nem használni indokolatlanul, mert zavaró."
"- a menüpontokat célszerű lenne tagolni, tehát a harci, a beállítási a termelési stb. menüpontokat egy pár ponttal nagyobb sortávolsággal elválasztani egymástól, sőt esetleg színekkel kiemelni a fontosabbakat. én valahogy így tagolnám: Háború, Alvilág, Varázslatok együtt (harci menük);
- Tanácsadók, Pontok, Események és Keresés (infó menük);
- Intéző, Helytartó, Pénzügy (beállítás menük)
- Kiképzés, Építés, Tudomány és Felfedezés ("termelés" menük);
- a Piac és a Szövetségek menü külön soron kiemelve,
- az Üzenetek, Diplomácia és Fórum egy kupacban (nem tudok jobbat, "Diplomácia" menük, a jelenlegi diplomáciát pedig átkeresztelném szövetségi hirdetésekre)
- a Beállítások, a Bónusz, a Kincstár, a Jegyzetek stb a menü alján, mint a viszonylag ritkábban használt menüpontok."
ezek között van pár olyan dolog ami tettszene...

1, menünek hívni valamit, ami nem menü, eddig is zavaró volt. :)

2, A menüpontok most is tagolva vannak, megfelelő felbontás esetén. Kisebb felbontásnál nem fér el a tagolás.

Senki 08-08-2006 21:30

Ati, itt a tagolás rendjén akar változtatni, amúgy értem mire gondolsz az 1es pontal, abban is igazad van :D mindenesetre ez a tagolás, meg a hadsereg és a diplomácia menüpont átnevezése tettszene :)

Ati 08-08-2006 21:35

Quote:

Ati, itt a tagolás rendjén akar változtatni, amúgy értem mire gondolsz az 1es pontal, abban is igazad van :D mindenesetre ez a tagolás, meg a hadsereg és a diplomácia menüpont átnevezése tettszene :)

No de miért hívjunk valamit kiképzésnek, ahol nemcsak kiképezni, hanem továbbképezni és lefokozni is lehet? Legyen "kiképzés, továbbképzés és lefokozás"? A "hadsereg" sokkal inkább fedi a menüpont tartalmát, és az elmúlt 7 év során nem volt vele gond, mindenki tudta miről van szó.

Én azt gonbdolom, hogy eddig egyik menüponttal sem volt probléma, és most is csak a Főmenü változott át "Országod"-dá, hogy a "Főmenü" elnevezést valóban a menüre használhassuk, ne egy olyan oldalra, ami minden, csak nem menü. :)

Úgyhogy én nem hiszem, hogy bármit változtatni kellene a menüpontok elnevezésén.

Ghosti 08-08-2006 21:48

En ugyanezt a kerdest mar felvetettem meg a hetvegen egy levelbe a supporthoz. Akkor azt irtatok hogy valtoztassak a felbontason. Mivel a video kartya felbontasa a 1024x768 es ezen nem igen tudok valtoztatni mert akkor egeszen eltol minden mast a gepen igy tagolatlanul marad nalam a menu.
De lenne nekem is kerdesem ezen felul.
Ati, mivel a "betuk" forumon azt irtad hogy sajnos hely hiany miatt nem lehet nagyobbra venni a tanacsadokba az irast es mint latom nagyon sokunknak a menu sem ugy latszik ahogy kellene, miert kerult a menu alulrol az oldalra?Mert ahogy en ezt ertelmezem ez miatt van hogy minden joval kissebb lett.
Masik kerdesem, a menu sorrendje most ugyanaz ami alul volt? Mert szerintem ha igy egymas alatt van valami ertelmesebb sorrendre kellene valtoztatni, de ezt is mar irtam supportra a hetvegen.

[Qpe_] 08-08-2006 21:48

Ohhoho, ratalaltam a megfelelo topicra:)
Csatlakoznek par elottem szolohoz.
1024x768-as felbontasban teljes kepernyos modban firefox-al a menupontok nem fernek ki vegig. Nincs 'Fomenu' tablacska, nincs tagolas, megis hianyzik a 2-3 legalso menupont. Es nem gorgetheto.
A hibajelenseg reprodukciojahoz ha kell: oprencer: linux, bongeszo: firefox 1.5.0.3 theme: Noia 2.0 (eXtreme) 3.01
Remelem kimerito hibaleirast adtam.

Ati 08-08-2006 21:53

Quote:

Originally Posted by Ghosti
En ugyanezt a kerdest mar felvetettem meg a hetvegen egy levelbe a supporthoz. Akkor azt irtatok hogy valtoztassak a felbontason. Mivel a video kartya felbontasa a 1024x768 es ezen nem igen tudok valtoztatni mert akkor egeszen eltol minden mast a gepen igy tagolatlanul marad nalam a menu.
De lenne nekem is kerdesem ezen felul.
Ati, mivel a "betuk" forumon azt irtad hogy sajnos hely hiany miatt nem lehet nagyobbra venni a tanacsadokba az irast es mint latom nagyon sokunknak a menu sem ugy latszik ahogy kellene, miert kerult a menu alulrol az oldalra?Mert ahogy en ezt ertelmezem ez miatt van hogy minden joval kissebb lett.
Masik kerdesem, a menu sorrendje most ugyanaz ami alul volt? Mert szerintem ha igy egymas alatt van valami ertelmesebb sorrendre kellene valtoztatni, de ezt is mar irtam supportra a hetvegen.

A sorrend nem ugyanaz, ami alul volt, alul a toldás-foldás miatt már elvesztette az eredeti logikai sorrendjét a menü, hiszen mindenképp 4-es egységekre volt bahatárolva. Most ismét egy egészséges logikai sorrendben vannak a menüpontok, egymás alatt fontossági sorrendben.

Ha nincs tagolva a menü, akkor is logikusan ki tudod találni, hogy hol lehet máshol a tagolás, az egymás alatt levő menüpontok szorosan kapcsolódnak egymáshoz.

Az eddigi szorosan 4-es tagolás most változott, van, ahol csak 3 menüpont van egyben, és van, ahol 6. (Plusz a kettő között a 4 és az 5 is megtalálható. :))

Ati 08-08-2006 21:55

Quote:

Originally Posted by [Qpe_]
Ohhoho, ratalaltam a megfelelo topicra:)
Csatlakoznek par elottem szolohoz.
1024x768-as felbontasban teljes kepernyos modban firefox-al a menupontok nem fernek ki vegig. Nincs 'Fomenu' tablacska, nincs tagolas, megis hianyzik a 2-3 legalso menupont. Es nem gorgetheto.
A hibajelenseg reprodukciojahoz ha kell: oprencer: linux, bongeszo: firefox 1.5.0.3 theme: Noia 2.0 (eXtreme) 3.01
Remelem kimerito hibaleirast adtam.

Screenshotot a menüről tudnál adni? (lap tetejétől, tehát a logó is látszódjon benne) Csak méricskézés miatt. :)

All times are GMT +1. The time now is 04:18.