![]() |
1A Klánraktár működés és VIP ötletek
Sziasztok, van pár ötletem aztán max. lehurrogtok :)
Ide most csak a klánraktárral kapcsolatosakat írok. A klánraktár nagyon jó dolog, csak van egy kis hiányosság, legalábbis, amit a magam részéről annak tartok. Pl. ki akarok valakit tenni a klánomból, mert fejetlenül akciózik és bajba sodor másokat. Mivel a klánból kirakni nem olyan egyszerű (van egy csomó megkötés), eközben ha a srác berág a klánra, megteheti (persze etikátlan, de miért ne), hogy kivesz mindent a klánraktárból és szépen megszivatja a klánját v. simán lelép az eladott javakból befolyó pénzzel. 1. A javaslatom az lenne, hogy a klánvezér hatalmát megnövelhetnénk annyival, hogy eldöntheti, hogy kinek van a raktárhoz használati joga. Magyarul a vezér meg tudná szabni, hogy az a bizonyos klántag ne tehessen kárt a klán vagyonában. 2. Mi lenne, ha a klánraktárban el lehetne helyezni katonai egységeket is? És akinek szüksége van párezer tolira vagy varira (és van helye is), az ki tudná venni őket. Végülis ugyanaz lenne, mintha a piacról venné, csak nem használna fel hozzá piacbelépőt és akinek van feleslege, sem kellene feltétlenül piacoznia. 3. Jónak tartanám, ha a klántagok láthatnák, hogy mennyi VIP köre van a többi klántagnak, hogy alkalmasint akár küldjenek helyette SMS-t, mert a klánérdek éppen ezt kívánja. Várom a hozzászólásaitokat, persze lehet hogy nem lesz egyikből sem semmi, de legalább kiadtam magamból ;) |
Quote:
2. Hát ezt eddig is láthattad ha figyelmes voltál. A szövid főmenüje alatt megjelenik egy rakat reklám ha a gömbjére kattintasz. Sztem ez felesleges tartsa nyilván mindenki vagy magának vagy a szövifórumon stb-stb. 3. Elsőre az ugrott be, hogy a csóróbb klánoknak ez milyen jó lenne, mert ugyi ha abszolut nincs pénze akkor is fullra tudja magát tölteni íjásszal vagy lóval attól függően, hogy támad e vagy védekezik. De aztán az is beugrott, hogy ezzel az erővel ugyanazon 100K íjjal és lóval akár 10 ori is feltud menni ugyanoda és ez már nem jó. Mindenkinek végig kell járnia az utat, termelje meg magának mindenki az egységeket vagy a rávaló pénzt. És ez nem mindegy, hogy 10x 100K vagy csak 1x100. Egyszóval EZT NEM TÁMOGATOM. Fordítva írtam a 2-3-as pontokat :( Mindegy csak érthető talán melyik hová való ;) |
1: én a klánvezért nem támogatom, így is elég nehéz ledönteni egy egy alkalmatlan vezért, és ez azért itt már anyagi összeállás is, nem olyan hogy akkor a másik 3 bontja a szövit és összeáll újból, hiszen elveszik a klánraki minimum, ha már ki is veszitek a benne lévő cuccokat. Egyszer a Pékeknél már kijártuk páran azt a tortúrát hogy nem tudtuk leváltani a vezért ezért kiléptünk. sokba került visszeépíteni azt a klánrakit ami megvolt ott, még akkor is, ha nem túl tiszteséges módon, de kivittü magunkal a teljes akkori klánvagyont. Szóval nem a levegőbe beszélek itt.
2: A VIPet el tudja intézni egy rendesebb klán magának, ha meg az illető nem játszik az országával csak a HT viszi az orit, akkor az valahol már régen rossz nem? 3: Monro véleménye és kritikája erről teljesen helyénvaló, nem írom le mégegyszer. 4: Monro, igazán használhatnád a módosítás gombot, vagy a vágólapot, tudod: kivágás, beillesztés :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D |
Quote:
|
telefonlánc? figyelni a fontos eseményeket? klán: szoros együttműködés.
tudom spártainak tűnik, de nekem eddig nem volt ilyenekkel gondom, azért nem tudom átérezni a problémát. ezt gyakorlatilag csak magának csinálja az ember... |
Quote:
A telefonlánc meg olyan dolog, hogy szeretjük nagyon a Hódítót, de azért ez mégiscsak egy játék. Nem biztos, hogy éjjel kettőkör örülnék egy olyan hívásnak, hogy Lacikának lejárt a VIP-je. De a napi teendők között szívesen megnézném, ha valamelyik klántagomnak ilyen problémái vannak. De csak érvelni próbálok :) |
az is megbeszélés kérdése, hogy mikor kit lehet hívni, nem? mindegy, nem kötekszem a véleményem egyértelmű, legfeljebb leszavaznak. nem halok bele ha lesz ilyen menüpont is... :p ;) :D :D :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Sőt még ennyi sem kell. Elég a legnagyobb oriba íjász. És a 2. legnagyobba lovas. A többiek akár lehetnek full üresek is csak távolba kell nézni. Ha jönnek akkor a legnagyobb ad íjászt véd az ori és a 2. legnagyobb lovasaival visszaüt. Tulajdonképpen szerencsés esetben akár az összes barakhely 15-20%-a elég ha fel van töltve. Tudom picit veszélyes a klánakciók miatt, de a klánakciót általában ugysem üres orikra méretezik. Továbbra sem támogatnám :( |
Quote:
Jogos. Igaza van Mo nak Emellett 1 garnitúra tolival 10 perc alatt akár sokszor is fel lehetne gyujtani valakit. Na ilyet nem kellene csinálni! |
Lehetne csinálni egy olyan VIP funkciót, hogy a kereskedésre szánt nyersanyagot automatikus eladja a helytartó. Ezzel sok fáradságtól kímélnénk meg azokat a VIP országokat, akik a kereskedelemből tartják fenn magukat.
A másik ötletem a felderítéssel kepcsolatos: A VIP tagoknak lehetne olyan célzott felderítést végeztetni, amiben egy bizonyos fajta nyersanyaglelőlehely után keresnek csak. |
Quote:
További felvetések kapcsán lásd: elvetett ötletek topic vonatkozó beírásai. |
Csak az, hogy a topic címe 1\a klánraktár és VIP ötletek. Amit felvettem az egy olyan ötlet, amit a VIP országok i tudnának használni.
|
de abból is rossz, meg ez itt mégiscsak 1/A VIP funkciók lennének.....
|
Akkor kérlek írányíts át egy olyan témába, ami ezekkel foglalkozik, mert én a saját erőmből nem találtam ilyet.
|
All times are GMT +1. The time now is 07:45. |