![]() |
Üzenetküldés apró könnyítése
Üdv
Rövidke javaslatom lényege, hogy ha egy ország sorszámára kattintunk a pontlistán íródjon be a száma az üzenetküldő oldalra is. Úgy ahogy ez most is működik a háború/alvilág/varázslatok oldalakon. Ennyi lenne. :) Kössz a figyelmet. |
támogatom :)
|
ezt én is... eleget bajlódok néha a számmásolásal, mert linken van a szám....
|
jó ötlet!!
|
Hát.........
Most is van, hogy félremennek üzik, olyan infók, amit szövinek szán valaki, az ellenfélnél köt ki, és hasonlók. Ez elég kellemetlen tud lenni. Ha még előtte épp gömböztem is az ellent, majd írok a szövivezérnek, hogy mehet a támadás....... csak épp elfelejtem, hogy az ellen van beírva..... nos ez igen kellemetlen. Én azt hiszem, hogy ebből igen komoly problémák lennének. Ennél, hogy ne kelljen már irogatni, azt hiszem, hogy ide sokkal nyomósabb érv kell, hogy ennek szükségességéről meggyőzzetek. Egyelőre ezt nagyon rossz ötletnek tartom. |
a szövinek az ember SZFen írjon.... nem? :D
amúgy lehetnének, de így is sok hülyeséget csinál az ember, mikor a linkkel ellátott számot akarja bemásolni és nem mindig sikerül megjegyeztetnie a géppel és az előzőleg megjegyzett szám marad bent a vágólapon és azt másolja be mindenhova... |
Quote:
|
Wand, ez remek kiegészítés... egyet kell értsek veled... :p
|
Quote:
Támogatom, tényleg jó lenne, igaz egyik kedvenc stratégiai elememet neheziti meg, de a töbség hasznát venné:) |
Szöviknek taktika/stratégia egyeztetésére ott a szövifórum. :rolleyes:
Az országnév megjelenítése üziíráskor nekem is tetszik. A hibás kattintgatásért meg mindenki vállalja a felelősséget. :D (Hozzáteszem buktam már így tolikat, aztán jött a magyarázkodás. :o ) |
Ha megjelenik üzenet küldésekor az ori neve is, nem csak a sorszáma ,akkor jó ötlet lehet, de egyébként Atinak van igaza, rengeteg félreértésre adhatna okot egy-egy félrement zöld. Még a mostani rendszerrel is megesik, hogy nem anank írok zöldet akinek akartam, egy ízben még mnt-t is kaptam viszonzásul, annyira nem értett semmit az egészből:)
|
Arrol nem is beszelve, hogy amit a szovidnek irnal, es teljesen szabalyos, az egy masik orinak elkuldve mar lehet jksznek minosulne es ha feljelent mehetsz az anarchba.... aztan magyarazhatod, hogy a szovidnek akartad irni....
|
Tamogatom az otletet, persze csakis orinev-kiirassal egyutt.:)
|
Quote:
Meg ismerősökkel az ember olykor megenged magának olyan hangnemet is, ami a support szemében esetleg 168 kört ér akkor is ha szó sincs benne jksz.ről, vagy szabálytalanságról:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Időnként vannak olyan kérések supporton, hogy az 1500 körös támadását izé, vegyük már ki, mert véletlen volt. Pedig ott is ki van írva, hogy 1500 körre fogsz menni. Ezen nem segít, ha ki van írva az ország neve, akinek az üzenetet küldöd, mert az emberek jelentős része nem nézi meg, hogy kinek is ír. Úgyhogy én ezt továbbra sem tartom jó ötletnek. |
kicsit más is...
Nekem az tetszene igazán, ha megjelenne az ország neve is, valami jó erős színnel, hogy ne legyen belőle baki.
Amit még hiányolok, az üzenet küldési lehetőségeknél, az az, hogy egy egész szövinek (ellenségnek) tudjak üzenetet küldeni, ugyanis ha most ezt szeretném akkor külön, az ellenséges szövetség minden tagjának el kell küldenem az üzenetet, sőt utána be kell másolnom a saját szövimnek is a szövifórumra, és persze a választ is. Helyette célszerűbb lenne ha lenne egy olyan lehetőség, hogy ha egy szövivezérnek küldenék üzenetet, akkor felajánlaná, hogy az egész szövinek szeretném e küldeni, vagy csak a vezírnek:rolleyes: Esetleg lehetne egy külön oldal a szöviüziknek, amit az egész szövi tud olvasni. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ebből mindenképp sokkal több lenne a félreértés, mint ami haszna lenne, úgyhogy ilyen nem lesz. |
Ellenséges szövivel szerintem amúgy is kevesen szoktak üzenetváltásba bonyolódni. Mármint a teljes szövivel, ráadásul ugyanazt írva. Nálunk legalábbis az a szokás, hogy a vezér bonyolítja a diplomáciát, a többiek legfeljebb megpróbálják akadályozni benne:D:D
Ati, a másik változatban is meggyőztél. A napokban két orit is betámadtam véletlenül, pedig egyik 4 körre volt... Írta a nevét, a távolságot, mégse kapcsoltam... |
Quote:
De talán abban igaza van az Atinak, ha valaki a vezér nevében, válaszol az ellennek, akkor egy idő után káosz lenne... |
én is támogatom az ötletet,hogy egy kattintás az orinévre és megjelenik az üziküldésnél a sorszáma:)
Ártani nem árthat sokat,mert a szövimnek a szövimenüpontból írok,ha meg másnak akarnék írni akkor rákatt arra az orira!! Amúgy meg meglehetett szokni a varizás-tolizás oldalon ezt és ott is lehetett sőt volt probláma!! Szóval én támogatom!!:D |
All times are GMT +1. The time now is 08:30. |