![]() |
Forma-1
Sziasztok!
Minden, ami a Forma1 -el kapcsolatos! Dumcsizzunk :) |
Szia
ok mikor kezdődik az idei szezon?:confused: |
Re. Morisz
Az idei versenysorozat első állomása:
2006 FORMULA 1™ Gulf Air Bahrain Grand Prix Bahrain 2006. március 10-11-12 |
Már várom a szezonnyitót:p
|
Március addig még jó sokat kell várnom:mad:
nem majd valahogy kibírom. |
Nem tudom pontaosan az idei szabálymódosításokat mert nem tudtam figyelemmel követni rendesen.
Ha valaki elmondaná hogy akkor most újra lesz-e kerékcsere vagy nem annak örülnék . Amúgy szerintem a kerékcserés verseny sokkal izgalmasabb volt és közelse volt ilyen veszélyes. Tavaly 4 olyan versenyzőre emlékszem akinek szétdurrant a kereke:eek: |
:) Szerintem a Toyota ebben az évben össze rakja végre a sok pénz eredményét:)
És a szabály változásokat nem tudom sajnsa nagyon a motorokat lejjebb vitték aszem V8-ra, és aszem 2 versenyig ki kell birnia, de lehet hogy hülyeséget mondok:) |
Alonso!!!:D
|
Quote:
Nem mondasz hülyeséget, igen így van, nagyon sok változás ment most végbe a szabályokon, de sokszor én sem tudom már követni! :) |
Quote:
|
Igen, bár sokszor ott sem mondják el teljesen, vagy néh ahiányosan:)
|
Quote:
|
Szabalyzat??
en a sportujsagot is olvastam, de meg ott sem ertettem meg mindent pontosan:)
(igaz a kepekert veszem csak:D ) ha jol ertettem a fontosabb a motor csokentesevel van, nem emlekszem a gumicsere viszatevesere!! de en mire emlekszem :confused: |
Quote:
és ha jól tudom akkor V8-as motorok lesznek majd |
Igen!
A képek azok tényleg szépek tudnak lenni manapság :D A V8 -as motor meg biztos, mert ugye V10 volt tavaly! Bár volt olyan már, hogy a versenynaptár elején a 3-4. futamon változtattak a szabályokon.! Én nem merek biztosat mondani, mert már semmi nem biztos:) |
csumpi mindenki.
szerintem raikonnen lesz a bajnok, igaz ha minden igaz 2007 től ferraris lesz. indulhatsz lefojtott v-10 el, vagy hegyezett v-8 al. kinek mi jön be, gumicseréről nem tudok.átigazolások csak jövöre boritják fel a dolgok rendjét... |
a minárdi nincs benne a szavazásban:confused:
|
Quote:
|
ha meg nem vetted volna észre: minden lehetséges.
|
Quote:
|
Quote:
Erre csak azt tudom mondani, hogy 11 konstruktőr vesz részt az idei VB-n, és csak 10 szavazati hely volt, ezért csak az abszlút esélyeseket választottam be! De a kedvedért beteszem ide, hogy lásd! 1. Renault 2. McLaren 3. Ferrari 4. Toyota 5. Williams 6. Honda 7. Red Bull 8. BMW Sauber 9. MF1 10.Toro Rosso 11.Super Aguri Így lesznek 11-en! Forrás: FIA |
Igen, az, hogy minden lehetséges az tény, de ahhoz, az első 6 csapatnak nem szabad, hogy rajthoz állnia!
De ha a realitások talaján mozgunk, akkor tény, hogy a kissebb csapatokból, vagy az újjakból, az elkövetkezendő pár évben még nem fog a dobogó legfelső fokára állni! Bár a RB-nek van mint a tejbe aprítani, mert a 2005 ös ferrari motort katák meg, ill. vásárolták meg, így esélyesnek tartom őket, akár a 4. helyre is! És ugye ott van a BMW és a Sauber "fúziója" is, ami még nem tudjuk, hogy mit fog hozni! De kíváncsian várjuk:) |
én mosmá 3ik éve nézem, azota kimi szurkolo vagyok. szerintem a legjobb pilota...remélem idén elkezdi a saját vb, győzelmi sorozatát. mert azé valjuk be, még a fogado irodák se adtak magasabb oddsot hiába kezdett tizenvalahanyadik helyről..........és persze nyert.....
|
Ahogy nézem a szavazásokat a Renault-ot igen leszavaztátok.:)
|
Üdv,
nemtom, született-e válasz arra a kérdése, hogy lesz-e kerékcsere az idei szezonban? Lesz:-) És ez a Bridgestone-nak kedvez. |
pláne ha már csak ő lesz a kizárolagos szállito.
de lehet h. 2007 től csak....szerintem a michlein jobb, hamarabb bemelegszik., talán tartosabb is, de hát kifogást majd találnak akinek rosszul megy... |
Quote:
:D :D Persze, mert mindenkit a sakk érdekel:) |
Quote:
Ez számalmas azért, ha megnézitek, hogy "Ecclestone atya és bűntársaik" /FIA/, szinte csak olyan szabálymódosítást hoztak, mai a Ferrarinak kedvez!:D |
sajnos ez van. bojkottálni lehetne a ferrarit, de mire mennének vele....mint az amerikai futam.....a jellemtelenség ne továbbjának tartottam amit ott műveltek...minden oldalrol,
|
Quote:
|
Szerintem is jobb gumicserével :)
Az más kérdés, hogy a Ferrari-nak szurkolok:D Pár éve elmentem Maranello-ba, de olyan iszonyat köd volt (január), hogy a tesztpályából az ég világon semmit nem láttam:D :D |
Nem baj:)
Majd elmész nyáron is és többet látsz belőle:) |
Szabályok!
Egyébként, ha már a szabályokról esett szó, akkor a Forma1 hivatalos oldala:
http://www.formula1.com Itt olvashattok a szabályokról, és egy csomó érdekességet találtok! :) |
Sziasztok!:)
Azt hittem, h rajtam kívül nincs a hódosok között f1 rajongó.:) Davalon, menj el egyszer a Hungaroringre!:) |
Quote:
Szia! Örülök, hogy szintén"zenész" vagy, de elég későn találtad meg ezt a fórumot. A hungaroringnek is megvan a varázsa, főleg, amikor futam van, nagyon jó élmény a paddock-ból kémlelni az eseményeket:) De egy Ferraris számára Maranello a kánaán:) És szavaztál már?:D |
Quote:
Voltam ott is;) |
Etyekwood, másik fórumokon működtem közre:)
Most néztem szét jobban. Egyből kiszúrtam a f1-et. Te a padockból nézted a versenyt? De jól megy egyeseknek! Én már évek óta csórójeggyel járok, de úgy is igen élvezetes.Fel vagyok szerelkezve olyankor:)A tévé nem tudja azt a hangulatot visszaadni, ami ott van. Majd idén célbaveszem a super goldot.:D Én nem vagyok Ferrari drukker, de Maranelloba is szívesen ellátogatnék!Egyszer, ha törik, ha szakad, Monacoban is ott leszek:) Amúgy szavaztam már.Az volt az első! |
Igen Myra!
2001 -ben egy kapcsolat révén sikerült ott lennem egy VIP jeggyel és "ingyé" kajáltam is:) Amúgy én sem tehetném meg:( A TV-ből a futamot látni, de a helyszínen a feeling sokkal jobb:) |
Az index.hu-n egy érdekes cikk:
"Egyszerű Ferrari, törékeny McLaren, agresszív Renault, precíz japánok" |
Szerintem a Mclaren lesz a legjob csapat de wb raikoonen nyer
|
All times are GMT +1. The time now is 14:43. |