![]() |
Furcsaságok
Nem rég találkoztam egy számomra meglepő dologgal. Régebben is láttam hasonlót de annak már jóideje.
x ország elfoglalt 92hekit y országtól. ezen felbuzdulva újra ment de már lefelé az eredmény váratlan! x ország elfoglalt 3hekit y országtól Oké h lefelé kevesebbet szerez de ennyire? :D |
Quote:
Ui: Nem túl gyakori eset, 1/A-ban néha látható. Az építés alatti területből nem lehet vinni! Bontasz mindent és újra építed őket, olyankor nem tudnak földet vinni. |
sorry kihagytam h tovább ra is 2-3 körkörnyékén maradt neki ori.
szal nem esett olyan messze. És csak ez a 2 támadás volt ellene. |
Quote:
Ezek szerint nagy országokról lehet szó! Biztos, hogy az első támadás felfelé ment? Egyébbként rengeteg alternatívát fellehet állítani a két esemény alapján! |
olyan 1600 heki körül. Az első felfelé a második lefelé ment.
Ezért is furcsállom h hatalmas ütés után 3 hekit hozott csak. Úgy kb 40-50 hekit kellett volna szereznije... de mind1 is mennyit kellett volna de 3 heki? azért még is 1600 hekin lévő oritól? |
Quote:
|
jó lehet h második ütésre már csak 1500 körül volt és legyen mondjuk 5 körre tőle, de akkor is 3 heki?
A topból mikor leszoktam annó támadni 7-8 körre akkor is hozok vagy 40 hekit |
Ha 1600 hekiből az egyik felmegy 1700-ra, a másik lemegy 1500-ra, az már elég lényeges különbség lehet, pláne ha még közben valami más is történt: emberhiány, mások is megtámadták stb.
|
A szövim köszöni azt a 10k bónusz agrártekit, ami csak úgy lett neki a semmiből:)
|
na pontosítok rajta :)
a támado ori most van durván 73K ponton a másik meg 65K ponton olyan 4-5 kör lehet köztük, faj személyiségről lövésem sincs de nem is fontos. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ati: ha teszem azt lemegyek 10K pontal alattam lévő orira ami mondjuk 7 körre van akkor alig hozok tőle hekit? úgy 4-5 hekit esetleg 10et? :)
Jobban járok ha felfedezek :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Van a H-ban valami szűrőféle... Ha azonos ip-ről belépnek mindkét oriba adott intervallumon belül azt a rendszer "jksz-es" ütésnek gondolja és a foglalás mértékét leredukálja pontosan nem tudom hány %-ra sajnos ezt nem teszteltük anno :) Arwyl is erről beszél sztem, mivel a wapról belépések ip-je ha jól tudom fix minden szolgáltatónál. Így ha a támadó is belépett aznap wapról ill. a támadott is akkor megvan a közös ip-cím és leredukálódik a foglalt terület. |
szerintem csak okos volt a védekező ficko, és lebontott pár száz hekit, majd építésnek inditotta őket...
|
Quote:
hekiszáma ugyan annyi pontja meg annyival nem csökken. Ja meg szerencse h a nyersanyag ára sem vészes úgy 1-3K ért kapsz mindent :) Én mindíg azt hittem h az ütés nagyságát a hekiszám és az ütés iránya befolyásolja túlnyomórészt. |
Quote:
Bontasz mindent és újra építed őket, olyankor nem tudnak földet vinni. |
Quote:
|
A hekiszámba beszámíítanak. És? Építés alatt álló területet nem lehet foglalni, ezen kár vitatkozni, így van és kész.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
De az építésben lévő hekiket nem tudja elvinni, ezért sokkal kisebbnek "tünik" az orija, magyarán, ha 1500 hekiből 1000-ret épített, akkor csak 500 hekis volt az orija...de ha többet épített...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ez régebben eszméletlenül jó taktika lehetett. Amikor a támadó seregeknek nem kellett elférniük az országban. Jött a támadó szembeküldtél vele pár sereget majd lebontottál minent :)
|
Quote:
Taktikának nem volt rossz:) Csak 15k hekin kissé költséges:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
nem looser, hanem loser. ez sokakat megzavar hogy magyarul hosszan mondod, plane gunyosan, es akkor igy irjak. olyan szo nincs is hogy looser. lose = veszteni, stb loose = laza, stb (pl laza a csavar a biciklin) Szal: loser! :D </off> |
a tamadoja arcara kivancsi lettem volna.. :DD
|
Quote:
Köszi a pontostást, másodszor szúrom el, te másodszor javítasz ki :) (amúgy hogyhogy nem létezik a szó? "lazább"-at nem jelent? :) ) Ha ennyire szívügyednek tekinted, indíthatnál egy nyelvtani topicot mindenkinek aki ilyeneket ír, hogy: ijjász ílyász ijen hejtelen muszály ... (Az utóbbi 3 napban ezeket olvastam itt a fórumon) /off |
Szabad terület: 0
Ház: 63 Barakk: 54 Kovácsműhely: 34 Tanya: 0 Könyvtár: 0 Raktár: 14 Bányák: 23 Őrtorony: 0 Kocsma: 0 Templom: 0 Kórház: 0 Piac: 13 Bank: 0 ezt a tunemenyes orit talaltam a szovim kristalygombjei kozott, jot kacagtam :) |
All times are GMT +1. The time now is 20:10. |