![]() |
Tolis fajok meg ehhez hasonlók
Hello. Hamarosan új országot indítok ami tolis lesz. Ide várok minden tippet trükköt észrevételt ebben a témában. ( milyen faj-személyiség meg ilyenek)
Előre is köszi |
ilyen már van:
http://forum.queosia.com/showthread.php?t=424 és a címét ne nézd, pár oldallal később az összes tolizásra alkalmas faj bennevan |
de azért akkor fél-elf tudós legyél:)
|
sztem meg ember tudós:p
és nem folytatni!:D |
Kösz szépen
|
Elf tudós rulez:D
|
Ha a nyersi drága, akkor gnóm tudós.
|
Quote:
|
Quote:
Ez remélem nem off és belefér a tolis "MEG EHHEZ HASONLÓK???!!!"témába :D:D:D |
Akkor tekit lop:P
|
Quote:
|
Tolis törpe nem szívesen lennék a készülifogyás miatt. Akkor már inkább tolis ork:D:D
Annak a tolvajok mérgezésére egészen hatékony módszere van:D |
egy olyan csopiban, ahol nem nagyon termelnek a piacra az emberek, szerintem egész jó a tolis törpe (ha már tolis akar lenni). nem viszik el a tekijeit, és ha szerencséje van, ő is tud lopni néhány tekit... így talán jobb a gnóm vagy az elf tolisnál is az adott csopiban.
|
Quote:
|
Remedy: ezt a módszert minden (nem ember) fajú toli bekapja, ha a szövi varázslója (rendes, nem valami férc ori:)) csinálja.
Tehát így egyedül az ember toli jöhetne csak szóba, de azon meg a seregek mennek mindig keresztül kasul...:) |
Quote:
Ember toli nem rossz, de az a helyzet, hogy törpét még a hadisok is leártózzák. Amúgy meg tolis ha jó akar lenni a mezőnyben szükségszerűen gyengébb lesz katonailag, éppúgy mint a seregesek is gyengébbek toliban, szal ezt a részét ne vitassuk itt inkább:) |
kicsit fájdalmas ez a hsz számomra. nagyon kedvelem a törpét. :) azt hiszem, van valamelyik topicban 1 tolis törpe terv 1000 hekire kb. bemásolom ide is.
|
ehh... nem találtam meg... lehet, nem is tettem be erre a fórumra.
szal a tudós törpe 1000 hekire (lehet még éheztetőst is csinálni ebből): ház: 165 (12870 lakós) barakk: 140 (8112 nyilas + 624 hely) torony: 130 templom: 130 (20280 vari) kocsma: 200 (12480 toli) raktár: 10 tanya: 160 (termelés: 10800, fogyasztás: 10749) bányák: 40 kovács: 25 ezt melyik hadis fogja leártózni varikkal? :) |
Ezt nem fogja szerintem egyik sem.. :)
De ő maga pedig a 15k varival rendelkezo orias/gnom hadist se fogja tudni artozni..a gombozest nem tudom, azt talan. Akkor mar lehet ez egy elf banya es kovacs nelkul, es osszelopja az ehhez hasonloktol a nyersanyagot es a fegyvert. Bar mint orszag, nem rossz, tetszik :) |
éppen ez az. ha van egy csopi, ahol drága a nyersanyag, vagy nem nagyon van, és a környék orijai nagyjából szabiznak, ez tökéletes.
szerintem meg egyáltalán nem lehet gömbözni ezzel az orival. max tolis embereket, hullákat, és (esetleg) elhagyatott orikat. de nem is lényeges szerintem. ha törpével játszassz, legyél egy olyan szövetség tagja, ahol van egy viszonylag jó varis. |
Csatlakozom csunyabogarhoz, nagyon hasonló orim van (kicsit kevesebb toli, több bánya) az angolba 2. szinten.
Igazából senki sem bánt, de én sem tudok szinte senkit sem gömbözni. Legalább a piacon betegre keresem magam...:p |
All times are GMT +1. The time now is 23:17. |