![]() |
ki mennyiért adja a piacon a cuccot
helo kiváncsi lennék hogy ki mennyiért adja a holmit a piacon én speciel 100 és 500 arany között ingázok attól függ miről van szó
|
Quote:
|
Quote:
Fene hitte volna, hogy tök egyformán piacolunk:D:D |
Quote:
|
én nem nagyon szoktam 10 alatt árulni, amúgy a kezdőbbek kedvéért az egyes csoportok árai között a 10-szeres eltérés sem ritka
|
Most kezdjem el írni, h csopinként, árunként mennyiért rakom ki a cuccot. Elég hosszú lista lenne, meg nem is pontos, mert a piaci árak mindig változnak. De ezt persze mindenki tudja, ezért nem értem a kérdést. :D
|
redwasser már máshová is írt érdekeset, szóval ez vlsz. csak egy megkésett áprilisi tréfa
|
Quote:
|
olcsójé:p :D
|
Ti szoktatok piacolni? :eek:
|
Quote:
|
Gyümölcsöt a szomszéd kertjéből kell lopni :)
|
És ha az kijön a lovaival? Gondolom akkor a bástyáiddal leütöd?:)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Csak ez a piaccal való sakkozás! :D |
ÖÖÖÖ mi az a piacolás??:confused:
|
Quote:
|
Quote:
nem mondom meg |
Quote:
de ezek az anarchban tsak a véremet szijják, pedig, ha 1-ért adnák a katonát, mennyivel többet vennénk |
Quote:
1 dbot raktam ki neked 1 ért :p |
Quote:
Állítólag a nagy játékosok ott tartják a tekercseket??!!:eek: Viccet félre téve! Teszkós és Ósanos árakon rakom ki. Mindig 99-re végződik:D Olyan lélektani visszautasíthatatlan akciós ajánlatot teszek másoknak. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Be kéne vezetni BAJÁPF-ot! Bahia Ahmed és Juszuf Állami Pénztárfelügyeletét! (Ui: Persze ne vedd magadra, mert nem komolyan gondoltam!!!!!! ) Komolyra fordítva a szót: Régen volt olyan kitiltás, hogy mások játékának tönkre tétele! Ez ha jól emlékszem akkor járt mikor valaki 1 aranyért rakott egyesével párszázezer gabonát! 24 órára hazatudta vágni a piacot vagy mig valakinek türelme volt órákat klikkelni a haszonért! Ilyen még létezik, mert angliánusba is néha ezzel szórakozik valaki??? |
idézet
erdeti szercő -colony- Sőt újabban az új generációs játékosok már 97-ért raknak ki cuccot! 97 figyu te nem láttál még mindent: 67000 gabona 67 arany áron megvették pár perc alatt:D |
Quote:
Én jelenleg átlag 500 arany áron adom a kaját.De van, hogy 496 aranyért.:D Néha engedek az elveimből.:p |
Quote:
|
idézet:
eredeti szerző-cassandra- Én jelenleg átlag 500 arany áron adom a kaját.De van, hogy 496 aranyért és meg is veszik? |
Quote:
|
ha magasabb akkor igen:D de láttam gabonát anarchba 50000- ért
|
Quote:
|
Quote:
úgy tűnik a sok elfnek köszönhetően sikerült megszüntetni az éhezést. |
Quote:
Nem hiába mondják, hogy a piac igyekszik beszabályozni magát... Együk meg az elfeket, és lesz ára a gabonának:D |
most indítottam országot az u- ba hihetetlen hogy *** arany körül forog a gabona :(
|
Quote:
|
Quote:
2, kérlek ne sértődj meg, hogy ilyet mondok, de szemmel láthatóan kezdő vagy még. a gyors csoport NEM VALÓ kezdőknek. ha nem akarsz nagyokat csalódni, amiért pillanatok alatt szétkapnak, akkor én javaslom, hogy törölj, és a normál csoportba indíts országot. |
anarcba má van egy kupac :D egyépként nem vagyok kezdő de azt az infót hogy e fórum szabályai ide is vonatkoznak még nem találtam:D :confused:
apropó má anarchba szedtek le vagy 120 hekit egy kör alatt ugyhogy kössz de má átéltem :( |
Quote:
"A fórumon a Hódító és Queosia fórumetikettje érvényes! Különös tekintettel a játékban résztvevő országokkal kapcsolatos információk kiadásának tilalmára, piaci információk kiadásának tilalmára stb" |
All times are GMT +1. The time now is 11:52. |