Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   készlet-halmozás (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=64)

Half 01-27-2006 10:40

készlet-halmozás

Szerintem egy idő után sokat ront a játék érdekeségén, hogy inkább arról szól, hogy valaki hogyna termel(esetleg lop csal:D) sok sok pénzt amit valamiylen modon eltárol.
Szerintem földarányosan bekéne vezetni egy limitet, hogy ne lehessen akármennyi pénzt, tekit... tartani az orsázgban.
Esetleg ami szerintem jó ötlet, hogy a piacok száam ahtározná meg, hogy menni érétkü áruja lehet az illetőneka piacon. És mondjuk a raktárban lennének a tekercsek vagya könyvtárakban.
Tudom ez angyon emgváltoztaná a játékot, de hiszne ne legyünk konzervativak a változás jó.
Ez megoldana több próblémát
1/A beszükültség
sok sok termelő ori
dinamikusabb lenne a jááték
nem???:)

Phoenix 01-27-2006 10:44

Hát én még az 1/A ban nem jártam, de sztem ez gázos lenne az alsóbb szinteken is, mert ha tönkreteszik az országod, akkor legalább van miből újjáépítened, ha van kint a piacon cuccod, de mondjuk egy hadisra teljesen kiélezett országba elég nehéz lenne ha még egy csomó piacot is építeni kellene:eek:

LotR 01-27-2006 10:50

Megvan annak a korlátja

Részben szerintem korlátozva van azáltal hogy mekkora mennyiségű arany lehet az országodba.
Én inkább a tekik kopását tenném véletlenné ,mert abban tárolnak horribilis összegeket, korlátozás és kár nékül..
Persze felmerül bennem a kérdés ,hogy megdolgozott érte mért ne legyen hozzá joga? Másnak is van lehetősége erre..

Phoenix 01-27-2006 10:54

a másik meg ez...sztem eleget szenved vele, hogy annyit megírjon, akkor miért is ne?? :) :P

Half 01-27-2006 10:58

Hát ihgen itt jön be egy kérdés.
Mi legyen a játék célja
Sunyiba regeljenek az emberek 5-6 orit termeljenek teki csináljanak bankot egyesitsék a pénzt...
Aztán aki nem tölt el félévet szintén pézn csinálással annak verjék tönkre az oriját nyugodtan. Szal csak akkor lehess jó ha életed végéis gyüjtesz...
Vagy
az számítson mennyire tudsz támadni harcolni trükközni jól bontasz. Azt a kevés pénzt ami rendelkezésedre áll hogyan tudod kihasználni.
És ha a könyvtárak mint teki raktárak müködnének akkor nem lenne gond az sem hogy Tekiben tartod a pénzed hisz nem tudnának akármenyit azért bő lenne ez a limit minden könyvtár pár ezer teki mindenből mondjuk. és pénz az lenne minden piac 10-100milla.
ez szerintme sokkal jobb. Mert ez a lentebbi játékot is érdekesebbé tenné és 1/A-s játékot is megváltoztatná
és mondjuk minden piacért 100 millát tarthatsz a piacon mondjuk ezt jobban kikéne dolgozni, de az ötletett mindenképp jónak találom

Half 01-27-2006 11:00

Quote:

Originally Posted by Phoenix
a másik meg ez...sztem eleget szenved vele, hogy annyit megírjon, akkor miért is ne?? :) :P

Igen csak érted a nem jó , mert vaalki szenved ezzel de ha jó akarok lenni nekem is szenvednem kell ezzel szla mindenkinek ezzel kell szenvednie szal egy szenvedés lesz a játék...

itt a Játék egyenlő pénz. ha elég sok pénzed van igazából bárkit leversz.(kb majdnem nem 100% igaz, de fogjuk rá)

Phoenix 01-27-2006 11:07

Quote:

Originally Posted by Half
Mi legyen a játék célja
Sunyiba regeljenek az emberek 5-6 orit termeljenek teki csináljanak bankot egyesitsék a pénzt...
Aztán aki nem tölt el félévet szintén pézn csinálással annak verjék tönkre az oriját nyugodtan. Szal csak akkor lehess jó ha életed végéis gyüjtesz...

ebben igazad van, de mondjuk sztem annak több értelme lenne, ha nem ilyenből állna a játék, hanem tényleg az igazi harcokból és lopásopkból, stb, és nm abból, hogy na termeljek ezerrel, mert úgy mindenkit kinyírok :P

Half 01-27-2006 11:09

Quote:

ebben igazad van, de mondjuk sztem annak több értelme lenne, ha nem ilyenből állna a játék, hanem tényleg az igazi harcokból és lopásopkból, stb, és nm abból, hogy na termeljek ezerrel, mert úgy mindenkit kinyírok :P

Aham ezt modnom én is, de a de szót nem értme hisz végig egyet értesz:) msot nem láttom a különbésget segitesetek:D

LotR 01-27-2006 11:09

Játékidő=pénz

Jól látod ,de szerintem ez érdek is egyeseknek, hamár olyan jó akarsz lenni csináld,
és szerintem eltúlzod a dolgot, mert van aki tekit ír, van aki fosztogat, van aki lopkod, van aki termel, de mindenki pénzt halmoz fel...
Van aki 200 hektáron, és van aki lassan felfelé haladva, de az egész játék arról szól hogy pénzt állíts elő( szerezz, termelj..stb) a fennáló költségeid fedezésére...
Tedd fel magadnak a kérdést mért háboruzól? MÉrt esel neki más országoknak?
Szerintem a válasz mert sok pénze van az illetőnek és megpróbálom elvenni...

Kisbér 01-27-2006 11:10

Quote:

Ehhez nem kell 5-6 ori. Te mondjuk a 4. szinten vagy, regelsz egy orit az 5-re. Felépítesz 199 hekire egy gnómot, mondjuk 80 könyvtárral, némi bankkal, hogy meglegyen a tekercsíráshoz a lé, és otthagyod egészen addig, ameddig újrafordulsz. Ez jó esetben 4000 kört jelent. Az 1,6 millió tekercs. Nah, most ezt számold ki, hogy mennyi pénz.... 2e/db-al számolva 3.2 milliárd.
Pusztán annyi a dolgod, hogy valamelyik cimbiddel regisztrálsz egy gnómot, ellopatod vele a tekercseket, törlöd a termelő gnómodat, lelépsz az 5. szintre (2)-el, visszalopod a haver orijától a tekercset.

És máris 3.2 milliárddal indulsz neki újra a csoportrendszernek, ami jó esetben elég is bőven az egészre!

És nem kell csinálnod érte semmit sem... Kb hetente bemész megnézni, hogy minden okés-e, meg küldöd a VIP-et neki...

És full legális (az egy másik kérdés, hogy etikus-e :D)

Ezt mindenki meg tudja csinálni. Mégis kevesen csinálják (pl én sem)...

Half 01-27-2006 11:15

Quote:

Originally Posted by Kisbér
Ehhez nem kell 5-6 ori. Te mondjuk a 4. szinten vagy, regelsz egy orit az 5-re. Felépítesz 199 hekire egy gnómot, mondjuk 80 könyvtárral, némi bankkal, hogy meglegyen a tekercsíráshoz a lé, és otthagyod egészen addig, ameddig újrafordulsz. Ez jó esetben 4000 kört jelent. Az 1,6 millió tekercs. Nah, most ezt számold ki, hogy mennyi pénz.... 2e/db-al számolva 3.2 milliárd.
Pusztán annyi a dolgod, hogy valamelyik cimbiddel regisztrálsz egy gnómot, ellopatod vele a tekercseket, törlöd a termelő gnómodat, lelépsz az 5. szintre (2)-el, visszalopod a haver orijától a tekercset.
És máris 3.2 milliárddal indulsz neki újra a csoportrendszernek, ami jó esetben elég is bőven az egészre!
És nem kell csinálnod érte semmit sem... Kb hetente bemész megnézni, hogy minden okés-e, meg küldöd a VIP-et neki...
Ezt mindenki meg tudja csinálni. Mégis kevesen csinálják (pl én sem)...

épp ezek azok ennek mi értelme van??? Ha bevezetnék amit én mondok akkor nem kéen csinálnod egy iylen orit, mert amúgy sem fogják az emberek agyon halmozni a pénzt mert eccerűen enm tudják.

Viszont 3.2milliárd az 1/Ara édes kevés ezt tapasztaltam, de már 2/Bben sem biztos, hogy elég. Szal megha találkozik két szövi akik utálják egymást ennyi pénzzel.

Szal szerintem ez egy technikát nem emgkivánó unalmas hosszú teki írásba viszi át a játékot egy időre, 199 hekin nem is kell szinte benézned.

Lotr, a te válaszodra azt még hozzá kell tennem, hogy azért nem végtelenül kicsinyiteném le a tartalékot.
És fosztással lopkodással kicsi eséllyel szerzel annyi pénzt mint egy 4000 körös termeléssel
(amit igenis vannak akik megcsinálnak,d e hallottam cifrábbat is)

Phoenix 01-27-2006 11:16

bár lehet hogy nem etikus, de viszont nagyon fanatikusnak kell ahhoz lennie az embernek, hogy ilyet megcsináljon :rolleyes:

Half 01-27-2006 11:17

Quote:

bár lehet hogy nem etikus, de viszont nagyon fanatikusnak kell ahhoz lennie az embernek, hogy ilyet megcsináljon :rolleyes:

Mellesleg megcisnáltam Uban felmentem 600 hekire midninkivel majdnem mntztem sunyiban és csináltam 300-400 könyvtárat hip-hop

Phoenix 01-27-2006 11:25

Quote:

Mellesleg megcisnáltam Uban felmentem 600 hekire midninkivel majdnem mntztem sunyiban és csináltam 300-400 könyvtárat hip-hop

akkor gondolom utánna jött a lóvé ezerrel :D bár így szintet lépni nem hülyeség:rolleyes:

Half 01-27-2006 11:28

Szép szine lett a fórumnak:)))
Különben ez egy játék ami az élvezhetőségre kéne, hogy szóritkozon többek között ezért is a csaták fontoságát kéen növelni.

Phoenix 01-27-2006 11:47

....vagy a lopásoknak ;)

Half 01-27-2006 12:04

Csaták lop
sok varizások technikázások kéen tartani piacot piacnak is lenne funkciója séa könyvtáraknak sem csak a raktár szerep jutna.

Én inkább ellen érveket várok, hogy tudjma fejleszteni az ötletet egy elfogadható szintre elméletbne hogy utána konkrétan szomokkal előállhassak egy ötlettel

Kisbér 01-27-2006 12:11

Quote:

Csaták lop
sok varizások technikázások kéen tartani piacot piacnak is lenne funkciója séa könyvtáraknak sem csak a raktár szerep jutna.
Én inkább ellen érveket várok, hogy tudjma fejleszteni az ötletet egy elfogadható szintre elméletbne hogy utána konkrétan szomokkal előállhassak egy ötlettel

Ha szerinted az A-ra édeskevés 3.2 milliárd, akkor nem értelek, hogy mi ellen tiltakozol.
Most 4.2 milliárdot tudsz pénzben tartani...

Tehát nem sok különbség van...

Az, hogy maximalizálva legyen a felhivető tekercs mennyisége, annak idején a hódító levlistán el lett vetve. Tehát értelmetlen tovább rágódni rajta!

Kisbér 01-27-2006 12:17

Van mondjuk az A-ban 5k hekid, és mondjuk 2500 barackod.
Valami miatt ki kell tenned az egész hadsereged a piacra. Kiteszed mondjuk 20e-ért, de valakik megveszik.
Akkor ott figyelsz 3milliárddal. Ha lenne olyan korlát, hogy csak 1mrd-od lehet, akkor máris buktál 2 milliárdot...

Hidd el, sok olyan orit ismerek, akinek a 4 milliárd is napi gondot okoz...

Pl egy ori az anyarchban 10e bankkal... Az körönként 75 milla...
1 napi termelése 1,8 milliárd. Ha nem lép be 2 naponként, akkor máris feleslegesen termelnek a bankok...

Tehát még1x mondom, kár ezen vitatkozni, és kár bármilyen korlátot is húzni...

Nagyon szélsőségesek az orik, ezért nem lehet -vagy csak nagyon nehezen- kompromisszummentes 5lettel előállni...

LotR 01-27-2006 13:04

köszi

Ezt mindenki meg tudja csinálni. Mégis kevesen csinálják (pl én sem)

Kisbér gratula segítek azért nem csinálják mert erre sokan nem jöttek még rá!
Ez irányban iszonyú nagy segítséget tettél most!

Kisbér 01-27-2006 13:39

Quote:

Originally Posted by LotR
Kisbér gratula segítek azért nem csinálják mert erre sokan nem jöttek még rá!
Ez irányban iszonyú nagy segítséget tettél most!

Ezeket az orikat imádom kitekizni :D
Csinálják csak a sok looserek :p

Phoenix 01-27-2006 13:43

Quote:

így van, mert addig jó a terv, amíg közbe nem avatkozik egy tolis :D

Arwyl 01-27-2006 13:52

Sokat gondolkoztam a piac mint épület hasznán, és használhatóvá tételén.
Felmerült már sok helyen a 4,3 miliárdos max határ az oriban... Innen jött a gondolat hogy mi lenne, ha az ori területéből elfoglalt területének %-os arányával (pontosabban annak többszörösével) több férne el az oriban.(hasonló elven mint tornyoknál)
Ha pl. van 10% piacod akkor elférne mondjuk 50%-al több lé.
(vagy nagy baromságot írtam:confused: )

Kisbér 01-27-2006 13:56

Quote:

Originally Posted by Arwyl
Sokat gondolkoztam a piac mint épület hasznán, és használhatóvá tételén.
Felmerült már sok helyen a 4,3 miliárdos max határ az oriban... Innen jött a gondolat hogy mi lenne, ha az ori területéből elfoglalt területének %-os arányával (pontosabban annak többszörösével) több férne el az oriban.(hasonló elven mint tornyoknál)
Ha pl. van 10% piacod akkor elférne mondjuk 50%-al több lé.
(vagy nagy baromságot írtam:confused: )

igen :D
Szerintem hülyeség :D

Phoenix 01-27-2006 13:59

Quote:

igen :D
Szerintem hülyeség :D

én is ezen a véleményen vagyok :D

LotR 01-27-2006 17:10

Quote:

Kisbér ne mond már hogy 199-en te egy gnomot kitekizel? :D
MAx azt aki nem néz rá rendszeresen...
:P

Vik 01-27-2006 17:33

hmm, szerintem nem feltetlen egeszseges ilyen limiteket bepakolni a jatekba...
ennyi erovel akkor csinaljunk olyat, h napi 3* uthetsz csak es 20 tolvajakcional tobbet nem indithatsz...
4-5 milliard meg alapvetoen nem osszeg, persze ha 199 hekin akarod megtermelni, akkor kitart valameddig, de nezhetet ugy is a dologt, h mivan akkor ha elindulsz az 5X-be, es 5-600 kor alatt felersz a topra, es eppen nem ul ott senki 100-120K ponton, akkor neked van eselyed boven feljutni oda, es meg van idod boven, de mar 20 korre lefele nem szivesen kuldozgeted a sereget, de meg nem telt le esetleg az 1000 kor, vagy mondjuk 1 szinttel feljebb van orszagod, ami miatt nem tudsz fellepni, akkor miert ne legyen mondjuk 400 konyvtarad, meg mondjuk ugyanennyi bankod, es termelj?????

miert kene megvonni ezt a lehetoseget a termelni "vagyo" emberektol???

eleg gyenge hasonlat, de akkor mondjuk azt, h akinek van 1 diplomaja, akkor az ne szerezhessen meg1-et, neadj isten 2-ot, mert az nem jo....

es azert irtam itt azt, hogy "nem jo", mert egyenlore ti is csak ennyit irttok a felhalmozasrol, h nem jo, semmi normalis indoklast nem hallottam...

az en szovegemben a nemjo, miert nem jo? persze azert, mert ha nekem van 1 diplomam, a szomszednak meg 3, akkor konyebben talal munkat maganak, mert tobb lehetosege van, es ez nem fair... (mondanank) eleg sokmindenre mondjuk hogy nem fair mind a jatekba, mind az eletbe pedig lehet, h ugyanannyi lehetosegunk van nekunk is, esetleg meg tobb is, mint a masiknak, csak nem hasznaljuk ki.....

Senki 01-27-2006 17:57

Quote:

Kisbér ne mond már hogy 199-en te egy gnomot kitekizel? :D
MAx azt aki nem néz rá rendszeresen...
:P

hát pedig ki lehet.. a gnóm úgy hullik el mint a pernye, csak jól oda kell dörgölni alá tolikkal varikkal meg a mészárral azt hullik belőle a pénz mint az eső... :D ha meg szabira megy, meg kell várni :D

Wanax 01-27-2006 18:33

elfelejtettek valamit...

"Vajon milyen vezetõ válna Belõled? Képes lennél irányítani egy saját országot? Tárgyalni másokkal, háborúba menni, békét kötni, dönteni embereid sorsáról? A Hódító ennek kipróbálására ad lehetõséget! A többjátékos (multiplayer) online stratégiai játékunkban kapsz egy kis földet, néhány rajta élõ emberrel, néhány házzal, és a Te feladatod, hogy megpróbáld megvédeni, és lehetõleg a legnagyobb országgá változtatni ezt a kis területet. Ellened (vagy éppen Veled) van a többi játékos."

Szerintem had donthesse mar el mindeni sajat maga hogy adott esetben termel, vagy millitarisabb jatekot akar jaccani! Ha kiuzitek a jatekbol a termeloket akkor gazdasagilag megvaltozik a csoport! Keves termelo, keves nyersanyag, katona, tekercs... ergo az arak felszoknek nincs piacon kello mennyiseg! Mire jo???

Van a jateknak egy kerete (alapja) ami mukodik hosszu evek ota, minek kell azt radikalisan megvaltoztatni???? Olyan valtoztatasokat kell kitalani amivel egyik jatekos oldalt se korlatozzuk vagy kenyszeritjuk kellemetlen helyzetbe...

Wanax 01-27-2006 18:54

mar megint....

Quote:

Originally Posted by Senki
hát pedig ki lehet.. a gnóm úgy hullik el mint a pernye, csak jól oda kell dörgölni alá tolikkal varikkal meg a mészárral azt hullik belőle a pénz mint az eső... :D ha meg szabira megy, meg kell várni :D

Mi lenne ha gondolkodnatok egy kicsit es nem egyoldalu lenne a meglatas!
Persze! Lehet gyilkolni a gnomot, meg artozni meg minden, de ha az illeto okosan megcsinalta az orijat es mondjuk 20 korre felteszi a konyvtarkulcsot akkor te fejre is allhatsz 20 koron keresztul mert akkor se jutsz a tekijehez! Es 10 vagy 20 ora mulva be megy es felteszi a kulcsot megint ha van mivel vagy kitesz a piacra elfogadhato aron tekit es el megy szabira... 3 nap mulva vissza jon es felepiti, rendbe rakja az orszagat es varja hogy te megint neki szaladj! Valoszinu hogy a teki iro fog jobban jarni mert neki tobb a tartalekja!

Ink@ 01-27-2006 19:14

Nem hinném, hogy jó az eredeti ötlet. Minek kelljen korlátozni a beférő mennyiséget, hisz minden valamiképpen eltulajdonitható. A tekiket, pénzt el lehet lopni és egy gnóm sem sebezhetelen teki téren

Apa 01-28-2006 01:14

hát ugy naggyábol végig néztem amiket irkáltatok..........................
aza vége a dolognak, hogy akármit csinálhacc, legyél bárki, mindig van 1 jobb!!!!
és ez igy van rendjén.
aki ezta a játékot kitalálta , (biztos nem 1 perec alatt jött rá, )
az nem volt tök segg.
azé ilyen eza játék, hogy képezd magad vazzeg, egytre jobb leegyél,
és győzd le magad mielött függő lennél.!!!!!!
nekem nemment, függő vok, dolgozni nem jártam ilyen pontosan , mint ahigy kelek körváltásra................
akinek nem jo, nem teccik m, csináljon jobbatm, több orival, és kapja be..............
üdv. Apa

LotR 01-28-2006 10:34

Quote:

Vicces de nem, amint írtam aki oda figyel rá, akkor esély sincs rá;)
Kaptam anno fenyegetést, egy egész szövitől, hogy a szövetségeseim akcioit rajtam verik le, mire pár óra leforgása alatt készen áltam a háborúra, el is menekültek..
Tehát vannak csodák, meg bénák... nodenode

LotR 01-28-2006 10:40

Quote:

Originally Posted by Wanax
Szerintem had donthesse mar el mindeni sajat maga hogy adott esetben termel, vagy millitarisabb jatekot akar jaccani! Ha kiuzitek a jatekbol a termeloket akkor gazdasagilag megvaltozik a csoport! Keves termelo, keves nyersanyag, katona, tekercs... ergo az arak felszoknek nincs piacon kello mennyiseg! Mire jo???

Van a jateknak egy kerete (alapja) ami mukodik hosszu evek ota, minek kell azt radikalisan megvaltoztatni???? Olyan valtoztatasokat kell kitalani amivel egyik jatekos oldalt se korlatozzuk vagy kenyszeritjuk kellemetlen helyzetbe...

Erről szó sincs, attól hogy van egy ésszerű, de tág határa attól szerintem még megmaradnak a termelők, hogy elérjék azt a határt, mert ugye mindenki szab magának egy határt mennyit akar összeszedni és úgy dönt el kezd játszani:p
De mégis normálisabb mint végtelenségig termelgetni, írtózatos tekimennyiséggel bóklászgatni, mi értelme, így aztán könnyű leverni másokat, a pénze segítségével felmorzsolni, márpedig ha valakibe fajtánként több millió teki lapul akkor az már nálam bizony a határon van, vagy át is lépte azt!!!

Senki 01-28-2006 10:41

Quote:

Originally Posted by Wanax

Mi lenne ha gondolkodnatok egy kicsit es nem egyoldalu lenne a meglatas!
Persze! Lehet gyilkolni a gnomot, meg artozni meg minden, de ha az illeto okosan megcsinalta az orijat es mondjuk 20 korre felteszi a konyvtarkulcsot akkor te fejre is allhatsz 20 koron keresztul mert akkor se jutsz a tekijehez! Es 10 vagy 20 ora mulva be megy es felteszi a kulcsot megint ha van mivel vagy kitesz a piacra elfogadhato aron tekit es el megy szabira... 3 nap mulva vissza jon es felepiti, rendbe rakja az orszagat es varja hogy te megint neki szaladj! Valoszinu hogy a teki iro fog jobban jarni mert neki tobb a tartalekja!

erre mondom azt, ha meg túl ügyes akkor csak verjük le az egséz szövivel földre, aztán mi így is jól járunk... ;)

LotR 01-28-2006 10:49

Quote:

erre mondom azt, ha meg túl ügyes akkor csak verjük le az egséz szövivel földre, aztán mi így is jól járunk... ;)

ja bevered földre amikor, még nem vagy teli okos:p
Jesszus mekkora kárt tettél benne...
És ráadásul alulról fogja megkeseríteni a fenti életeteket, majd gondol egyet és megindul utánatok:p
hehehe

Senki 01-28-2006 10:52

Quote:

ja bevered földre amikor, még nem vagy teli okos:p
Jesszus mekkora kárt tettél benne...
És ráadásul alulról fogja megkeseríteni a fenti életeteket, majd gondol egyet és megindul utánatok:p
hehehe

ki mondta hogy akkor pattogok amikor nem vagyok fullra töltve és nem szedtem le már pár tekizőset, aki még béna is? és az aláírásomba is olvashatod: kamikaze! :D
(pssszt: már vannak páran akik le akarnak ölni játékban, még egy aki tekizett már mindegy ;) )

LotR 01-28-2006 11:20

Quote:

ki mondta hogy akkor pattogok amikor nem vagyok fullra töltve és nem szedtem le már pár tekizőset, aki még béna is? és az aláírásomba is olvashatod: kamikaze! :D
(pssszt: már vannak páran akik le akarnak ölni játékban, még egy aki tekizett már mindegy ;) )

HA teli, akkor is írtam, 1 nap és alattad van és leránt és szétszed, ha ügyes:)

Senki 01-28-2006 11:47

Quote:

HA teli, akkor is írtam, 1 nap és alattad van és leránt és szétszed, ha ügyes:)

aláírásom olvassad! ;)

sivatagi rohamkukac 01-28-2006 12:25

üdv kispajtások!!! :rolleyes:

szerintem a kirakható mennyiséget nem kéne korlátozni mert ha ezálltal elfogy a piacon a nyersanyag, mert mindenki nem fog termelni, akkor mindenki csak néz bambán, heroin áron kirakját a cuccot és kész. A limitált miliárd elmegy a piacra páran megmaradnak de a legtöbb elvérez és nem jut egyről a kettöre A-ba nem jut el a játékosok jó része anarch meg kipusztul :( vagy nagy baromság amit írtam :confused:

All times are GMT +1. The time now is 01:01.