![]() |
Kis segitség az-Anarch Piacra
Na akkor ide irjatok miben tudjátok el igazitani a kezdö játékosokat az anarch piacán!
|
Őőő és ezt most miért is írtad ki ide és mi ebben a piaci segítség? :D
|
:/
Azért mert a kezdö játékosokon segitek ezzel akik talán még nem ismerik ezeket ;) Nem azokon akik több éve "nyomják" :)
|
Köszönjük, hogy felvilágosítottál bennünket :)
|
hát ez megint egy épületes beírás, grat;) Mondjuk sztem neked kéne végre vkitől segítség, ezek után meg tudod ki fog neked utalni amikor itt bevallottad hogy fogózol...
|
ne sírjatok
Nemértem mi bajotok a fogózással, Nem muszáj a piacon utalgatni küldjél 5 sereget és fosszad az 5 mrd ot... Enyire ne legyetek már kényelmesek. üdv.
|
Quote:
|
A fogózásról még annyit, hogy:
1, Senkinek semmi köze hozzá, ha én a saját pénzemet akarom eljuttatni egyik oriból a másikba. pl 10e arany áron 100 kavicsot. Semmi közötök hozzá, hogy mennyiért akarok utalni és nem fogja megszabni senki hogy mennyiért rakjam ki. Az én játékom, különben is mindenki boldoguljon magától ne kéregessen. üdv. |
Az utcán se kéregetsz se nem kéregetsz a havertól pénzt a bulira vagy igen ?
|
Quote:
|
Never , Steve ! Én mondtam hogy ez a topic nem nagyon nektek épült :/ Hanem inkább a kezdöbbek részére !
|
Quote:
DE majd keresek egy orit amibe ennyi van és le fosztom :D:D |
Quote:
Steve én nem a saját utalásomnál szoktam fogozni :/ És ritkán szoktam de akkor nagy mennyiségben de nem akkor mikor nkm utalnak! |
Na igy már tetszik:))
|
Quote:
Mindegyik oriba belefér akár 100 mrd is csak kv nál elveszik, 4.5 mrd ig :P |
Quote:
|
Quote:
|
:)
Szabad fogózni természetesen.Nem azért mondja senki, hogy ne fogózz,mert nem szabad, hanem mert íratlan szabály. De mint ahogy fogózni is szabad elvileg,Alut ütni is,és mégis sírt múltkor,mikor meglátogattam :) |
Never,
Gondolj bele.... Tudom, hogy "tiéd" az "Y", de mivan akkor ha más akar utalni nekem tegyük fel 4000 ért 2milio gabit mikor te 5000 ért akarsz valaki másnak. Akkor ezt most fogónak minősíted vagy minek ? Ne is haragudjál de nem fogok hozzád rohangálni, hogy kitettem 4000 ért, mert semmi közöd hozzá. Tehát most fogó vagy szabályos utalás ? üdv |
Hát ha utalsz magadnak,az nyilván nem fogó :)
De sztem sosem utal az magának,aki megvédi azt,aki fogózik :) |
Amúgy biztos volt már olyan,hogy felvettem egy utalást,ami az enyém alatt volt,és közben szitkozódtam,hogy már megint mennyi fogó :D
De azért az utalások körüli cuccok 99%a fogó,és nem utalás :) |
Kezdőknek azt javaslom tegyenek ki egy jó adag tételet magas áron és ne híreszteljék:)
Mégegyszer annyit hogy nem kötelező piacon utalni mindent el lehet lopni, de erre mindenki rájöhett magától. Főleg 200 ori irányítsa alatt bőven rá lehet jönni de mindíg van aki sose tanul mert nincs érzéke a dolgokhoz. Részemről a piac téma lezárva. üdv. |
Quote:
Bárkiét vetted meg biztos hálás volt érte. Csak igy nem te kaptad a vip et de hát sok száz miliárdból csak fussa nem ? |
Hát igen,de néha akadnak olyan ostobák,akik bevallják nyilvános fórumon,hogy fogóznak :)
Nem rád gondolok,mert rólad nem tudom ki vagy :) |
A vipes dolgot nem értettem :)
És sajnos sok 100 mrd-om sincs :) De ami van,azt nem fogózással értem el :) |
Quote:
Niylván nem de ezt te ezt honnan tudhatnád, hogy fogó vagy sem? |
Quote:
Valószínűleg úgy érted el, hogy folyton bevédi valaki a segged nehogy leverjenek. |
Mondjuk úgy,hogy megérzés :)
Biztosan nyilván nem tudhatom. |
És kicsoda? :D
|
Quote:
Erről szerintem sokan mesélhetnének, de ahhoz uj témát kéne nyitni:cool: és megnövelni a szerver kapacitását hogy kiférjen a sok hozzászólás- |
:D
Végre egy rajongó! :D |
Ideje lenne megszünnen az összes haverság és mindenki ütne mindenkit.
|
Olyan úgysem lesz,de szerencsére mindig vannak,akik ütnek mindenkit,és csinálnak egy kis életet :)
|
Quote:
|
Azt hittem,sikerül odaképzelni az idézőjelet :)
|
Bocsánat elkanyarodtam az eredeti témától, további piaci javaslat ?
|
Eddig ebben a topicban sztem nem volt egyetlen javaslat sem :)
Vagyis volt.Tőled, hogy a kezdők fogózzanak,tőlem,hogy ne :D |
Quote:
A saját érdekükben vagy maradjanak csendben, mert valamelyik haver úgyis lecsap rátok. |
Rájukat akartál írni,nem? :)
Amúgy ha gondolod,csinálok egy másik topicot,és ott felvilágosíthatsz,ki véd be engem Y-ban :) Atinak már szóltam,addig minden mást szüneteltet a szerveren,így az sem lesz gond :D |
Nyugi Never, majd én megvédelek, ne félj :)
|
All times are GMT +1. The time now is 12:44. |