![]() |
nagyon jó mf...
Megint egy érdekes orit találtam(tunk).
A 3/G-ben először végre egy teljesen kiélezett és beüthetettlen orira leltünk. Egy mf elf-ről van szó, akivel csak anyit tudunk csinálni, hogy meggömbözzük. De az sem sokat ér(fantomsereg). Olyan jól csinálja, hogy se ártózni se lopni se betámadni nem tudjuk. Nem fogja semmi. Mindenből pont anyit tart, hogy a csopiban megálja a helyét. Nem akarok adatokat kiadni vele kapcsolatban, mert azt ugyebár nem szabad, de ezen témával szeretnék tisztelegni elötte, hogy ilyen jó játékos! És hozzátenném, hogy azért akciózni azért tud.(nem hadilag de tud...) Ha olvassa akkor grat. neki! |
[quote=Nekro]Megint egy érdekes orit találtam(tunk).
A 3/G-ben először végre egy teljesen kiélezett és beüthetettlen orira leltünk. /QUOTE] Nem akarlak elkeseriteni - de ti vagytok benak.... Mivel, mint az orvosi lo - ilyen "allat" nincs :P |
Szerintem az lehet, hogy az illető elfnek egyrészt fajilag, másrészt a kocsmák miatt magas a morálja, a ti varisotok meg a varisok hagyományos betegségében szenved:) Vigyétek fel a morálját, és menni fog az ártó is...
|
beüthetetlen ori nem létezik. ezt mondja egy vérengző ork. :D
|
:p
Quote:
Remedy nem értesz... Igaz mi nem vagyunk kiélezve, de minek is lennénk?? Épp pénzgyűjtésen vagyunk, hisz megyünk feljebb, és ez a csopi alapbeállítottsága is. Nem azt mondom van itt is kiélezett szövi, de nagyrészt pénzgyűjtés a cél... Tehát ezekhez a viszonyokhoz nagyon jól alkalmazkodott. Nem arról van szó, hogy bénák vagyunk(nem is vérprofik), de most nem is erről van szó. És nem is akarunk kiéleződni egyenlőre. És nem is akarunk semmit kezdeni evvel az elfel, egyszerűen csak grat neki... És azért hoztam fel ezt a témát, mert miért ne... :p |
lehet...
Quote:
|
Quote:
Az elffel egyidőben találtunk egy mf orkot 0 tolival elit felállásban... És a tagnak 3 jegyü a sorszáma... :D:D:D Na az még az elvetemült... :D |
köszi a gratulációt Necro, de beüthetetlen ori nincs
|
Quote:
Csak nem te vagy az?? :D Hát, sokmindent láttam én már ebben a játékban, és nem lennék benne olyan biztos, hogy nincs... Elméletileg nincs olyan ori, akit ne lehetne beütni. Gyakorlat azonban mást mutat... Ez a játékosoktól függ, és nem az oriktól. Ez a tapasztalat. Néha egy jó Mf többet ér, mint a szövik 90%-a. Ez sokminden fügvénye. De akkor fogalmazzuk át: beüthetettlen ori nincs, csak játékos... :D ;) |
Quote:
(egyébként egy bevédős elf katmorálja ~95% normál esetben) |
Ha nem vagytok élezve nem kell csodálkozni h nem tudtok mit kezdeni egy - gondolom - élezett elffel, az h lehet h a gömb megy de az ártó nem?
|
Quote:
|
:O mindig tanulok újat, kösz :D
|
Quote:
|
Végig olvasva a topicot elég sok kérdés merült fel bennem!
Mf Elf aki beüthetetlen...van ilyen Mf Elf akihez nem lehet beférni...lehet ilyen Mf Elf akit nem lehet varázslókkal ártózni...lehet ilyen De mindhárom teljesüljön? Ha beüthetetlen és a szövi tolvaja nem fér be akkor a szövi varázslójának tudni kéne ártozni, ugyan ez visszafelé is igaz! Szerintem itt nem az elf lenne a kérdéses, hanem a ti szövetségetek felállása! Vagy a tolvajotoknak vagy varázslótoknak kéne erősítenie magát (vagy valamelyik hiányát kompenzálni?)! |
Quote:
beuthetetlen elf, szamoljunk 1000 hekin, 40% barakkal, 40% toronnyal, 20% hazzal ez igy eletkeptelen, de hadilag eleg eros asszem :) ezt egy 53%os barakku ork tabornok beveri szovisegitseggel (*2,5) szoval nincs olyan, hogy beuthetetlen mf. :) |
Quote:
Már csak azért is kiszámoltad? :DDD |
Quote:
eme "beüthettelen" el mfnek lehetne esteleg pár temploma is.. ez esetben talán még a védelmet is fel tudná rakni.. ;) |
En tervezgettem egy 2000 hekis mf elf tudost, amivel megintcsak lehet jatszadozni.
A napi kattincs kepzeset eladva tudja maganak finanszirozni az elelem vasarlasat, s szepen elvegetalva 6-7 orankent boven eleg ranezni es belevenni azt a 20 ezer gabonat. Elf Ház 380 19% 24700 lakos Barakk 285 14% 0 Elit / Lovas Tanya 170 9% 14917,5 Bála/kör Raktár 20 1% 4,68 körre elegendő Őrtorony 285 14% 14820 Íjász Templom 340 17% 44200 Varázsló Kocsma 520 26% 27040 Tolvaj Bank 0 0% 0 Könyvtár 0 0% 0 tekercs/20 kör 2000 hektár Érték 94940 pont Ételfogyasztás: 19 188 Foglalkoztatottság: 98% Ez mar lehet hogy 2000 hektaraval 1/A-ba illő, de szerintem vegetalgatva el lehet vele tamagochizni 2/B-ben. Velemeny rola? |
Quote:
|
A-ban megeszik az ilyen orit. 5-ös meg esetleg 4es szinten meg van 30% kocsmás félelf aki befér hozzá. de fentebb, főleg B-ben simán jó.
|
2000 hekin A-ban ilyen volt az elfem:
Ház:18,7% Barakk:23,7% Tanya:11% Őrtorony:22,8% Kocsma:13% Templom:9,9% Egyéb:0,9% Egyéniben nem ütötték be, lopkodni tudott. De a fordulás közelében szétrengették |
Direkt nem A-ba valo orikent mutattam be :)
Ott tenyleg mas aranyokat kellene hasznalni.. Fegya, ezzel az orival mennyire tudtal dinamikusan fedezgetni? |
Quote:
|
Quote:
|
Unalmas tamagochi? :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
meg hát vicces dolog betonelffel sereget cserélni.. |
az meg a másik :)
16-20% barakkos lo elég kevés :) |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Semmiből sem a legjobb, de elég ahhoz, hogy ne tudjuk bántani... És nem akarjuk élezni magunkat. Mint mondtam pénzgyűjtés a mostani taktikánk. Mellesleg max.-on simán beüthettük volna. Kiszámoltam, hogy élezve 46k vari 40k paci és 16k tolink lenne. És ezek még mind életképes valamilyen szinten védett orik lennének... Csak hát mint ahogy a való világot a játékot is a pénz mozgatja, motiválja, élteti stb... :D |
Kivancsi lennek, hogy pattant rola 28k lo?
Hulla inditotta a sereget 50% kat.morallal?:)))) Ezt kicsit erosnek erzem. |
Quote:
Mi is néztünk nagyokat. Mondhatni még most is csak találgatunk hogy mekkora védelme lehetett... De utánaszámolva: 28k paci (19k saját+8k segítség) 90%-os morálon 50% haditekin 2 körre (felfele) 5 tábornokkal : tp 347026 6k MF tornyos íj (150 torony hogy meg legyen a 15%) 95%-os morállal 45% haditekin(tudós személyiség) : vp 355900 hát így... Tehát min. 6k tornyos íjja volt... |
Quote:
|
És ha igen?! :D |
Én még mindig csak ismételni tudom önmagam!
Az eddig elmondottak alapján még mindig az az észrevételem, hogy nem az elf az érdekes. Nem akarlak megsérteni, meg már írtad, hogy nem vagytok "kiélezve" stb., de szerintem nem csak ez az elf fogna ki rajtatok:cool: Ui.: Ha nem vagytok kiélezve a többi szövetségesnek nincs lova??? |
ezt nem értem.
2 hadisunk van. A másik kettő csak védelemre gyúr... |
All times are GMT +1. The time now is 10:49. |