![]() |
Melyik faj a legnépszerűbb?
Egyszerű a téma,de érdekes.;)
Neked milyen van? Miért? |
oriás. .. és azé me jo :D
|
Magyar E. Á. olyan értelmes témákat bírsz te nyitni:)
|
Quote:
És legalább multiple choice-os választás lenne... |
Köszi Milán!:)
Kedves:) :) |
Valóban értelmes témák ...
További javaslatok: Melyik fajt szereted a legjobban? Melyik fajt kedveled? Melyik a legfajább faj? Melyik faj a legkevésbé kedvelt? Melyik faj nem tetszik? Melyik fajra szavaznál a legtöbbször? Melyik fajra szavaznál a legtöbbször? Most szavazással! Ork vs. ember Kis ork vs. nagy ork Ork vs. akármi Hulla vs. élők Óriás vs. törpe, avagy nem a méret számít? stb ... |
Ez tök jó volt!! :D :D :D :D :D
|
Quote:
|
MEÁ te meddig jutottál el a hódba eddig?mert ezek a kérdések kezdő 5be lévők teszik fel!
|
Quote:
|
na igen, több választási lehetőség nélklü ez így tényleg nem jó..
|
most mit vártok egy olyan embertől, akinek ez a neve?:confused:
|
de miért szavaztok?ez beállyítotság függő...ki toli,ki vari ki hadi,de mivel hadira varira igen jo a oriás csak az nyer....tudjuk Senkinek csakazork!:D
|
főorim faját kell kiválasztani ???:)Vagy az aloriét ???:p Mert most mindkettő bejön :D amúgy Fél-elf, óriás:cool:
|
Akik értelmeset írtak!
Ha nem tetszik a téma, nem kell vele foglalkoznod! Nem kötelező! :D Akkor menj máshova. Ilyen egyszerű :D Egyépkénk szívesen megnézem a ti témáitokat is ha csináltok!! :) :) ( vegyétek pozitívan! nem szeretek senkivel se összeveszni!! :) |
törp, mert most elborítom a klánrakit sok megtermelt földi jóval :D amúgy meg az ork, hogy idézzem egy régi jó szövimet: "azé az ork merazegy ááálat!" :D:D:D
(najó, mostanában gnóm mert számszerűen az a legjobb hadi, de az nem akkora élmény, mint orkkal odadöngetni jó nagyokat :D:D:D) |
Quote:
Én azért egy picit megvédeném...(persze csak picit) Szóval engem special igenis érdekelne az ha lenne egy statisztika a játékosok fajválasztásáról! Ez a kérdés tulajdonképpen pontosan ez! És így jó a szavazás ahogy van 1 válaszadási lehetőséggel! Tudom, hogy lehetne több fajod is de tekintsünk el ettől. Ha csak 1 orid lenne milyen fajod lenne? Érdekes ez a dolog, mert itt látni fogjuk, hogy elválik a LEGNÉPSZERŰBB és a LEGJOBB. Csak meg kell nézni a két topic eredményét. Egyszóval szerintem nem kéne fikázni MEÁ.-t akkor se ha béna a nickje :D Sztem a téma értelmes, főleg így egymás mellett vezetve a másikkal. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 15:51. |