Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Melyik a legjobb faj ? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=574)

.Magyar Egyesült Államok. 06-16-2006 13:50

Melyik a legjobb faj ?

Itt is fel lehet tenni a kérdést ,hogy van e ilyen :)

Meg természetesen a fajok más és más dolgokra vannak specializálódva.
Most igzán az a kérdés ,hogy úgy összesítve melyik faj lehet egy hajszállal is de jobb a többinél ? (átlagba nézve) :)

Bogár 06-16-2006 14:41

jelenleg úgy gondolom, az a legjobb faj, amelyikkel a legnagyobb vagyont lehet összeszedni. :D

wand 06-16-2006 16:21

Quote:

Originally Posted by csunyabogar
jelenleg úgy gondolom, az a legjobb faj, amelyikkel a legnagyobb vagyont lehet összeszedni. :D

akkor tuti nem jóra szavaztál! :D

Bogár 06-16-2006 16:29

de igen. :) én tettem a félelfre a voksomat. ;)

Ati 06-16-2006 16:32

Quote:

Originally Posted by csunyabogar
de igen. :) én tettem a félelfre a voksomat. ;)

A félelffel lehet a legnagyobb vagyont összeszedni? Hol? Szerintem sokszor 4 milliárdot nem szedsz vele össze. Egy jó törpével az A-ban viszont simán.

wand 06-16-2006 16:35

igen gondoltam :)
lévén mielőtt én szavazttam csak a félelf és az ember volt bejelöleve :)

de ha már vagyon összesedés alapján akarsz rangsorolni, akkor szerintem a törpe bőven ver minden mást.

amúgy meg majdnem minden faj kő-papír-olló alapon műxik itt, azaz van amiben jó és van aminben más jobb

Bogár 06-16-2006 16:35

Quote:

Originally Posted by Ati
A félelffel lehet a legnagyobb vagyont összeszedni? Hol? Szerintem sokszor 4 milliárdot nem szedsz vele össze. Egy jó törpével az A-ban viszont simán.

én még nem voltam 10k hekin termelő törpe. nem tudhatom, ott mi a helyzet. a törpémmel 830 hekin vagyok, de még mindig nem termel annyit, hogy 2 hét alatt meglegyen a 4MRD.

wand 06-16-2006 16:37

Quote:

Originally Posted by Ati

nem csak az A-ban.
5-ös szineten kívül bárhol milliárdokat tud összeszedni

Cyby_ 06-16-2006 22:06

Quote:

Originally Posted by wand
nem csak az A-ban.
5-ös szineten kívül bárhol milliárdokat tud összeszedni

angol 5be is ismán megvan a milliárdok...(500fő)kis csopiba mindenhol meg van

director 06-17-2006 00:01

szerintem a gnóm. mert ők cukik. :)

Synkel 06-18-2006 13:58

Quote:

Originally Posted by director
szerintem a gnóm. mert ők cukik. :)

Szerintem az óriás. Mert ők meg nagyok:)

.Magyar Egyesült Államok. 06-19-2006 08:36

Szerintem is a törpével nagyobb vagyont lehet összegyüjteni :D

.Magyar Egyesült Államok. 06-19-2006 08:37

Egyépként olyan érdekes, a hulla nem kapott egyet se :D :D :D

Apa 06-19-2006 08:55

minden fajnak vannak előnyei hátrányai, függ attol mf, vagy szövis, stb, nem lehet általánositani, szerintem, de ez má párszor ki lett vesézve.

director 06-19-2006 10:37

a cukik átvették a vezetést! csak így tovább barátaim :)

Synkel 06-19-2006 13:29

Az óriások se állnak rosszul:)
Egyébként kérdezzétek a csajokat: minnél nagyobb annál jobb:D:D
A nagyok a nyerők:)

Láma 06-19-2006 13:30

Hány csajnak tetted fel ezt a kérdést?:confused:

Colony 06-19-2006 13:47

Quote:

Originally Posted by Láma

A legtöbb pedig azt állítja a kicsi gnóm univerzálisabb, több helyre is "befér"...
...mármint tolikkal:o

Synkel 06-19-2006 14:52

Quote:

Originally Posted by Láma

Nem számoltam, soknak:) És fentebb nagyot írtam, nem HATALMASAT:D:D

Steve 06-19-2006 15:23

ahogy nézem már megint a jó öreg kis játékos gnom kontra nagy tehetetlen oriás kérdéshez kanyarodtok vissza:D 1-2komment zöldet ér;)

Dragi 06-19-2006 21:18

hehe ha az előző témánál a fél-elfet jelöltem itt jelölöm az óriást :DDD Csak mert jóóó :)

Alucard 06-19-2006 22:03

Szerintem a törpe és mások szerint is mert párnak nagyon be tudnám nyomni a képét mert as piacon megvetettek velem 40000 gabonát 1000 ért :mad: Szal ez nekik pénz és nem tom ki volt :mad: de ha rájövök akkor annak annyi :D Szal a törpével lehet legtöbbet keresni szerintem

director 06-19-2006 22:17

Quote:

Originally Posted by Alucard
Szerintem a törpe és mások szerint is mert párnak nagyon be tudnám nyomni a képét mert as piacon megvetettek velem 40000 gabonát 1000 ért :mad: Szal ez nekik pénz és nem tom ki volt :mad: de ha rájövök akkor annak annyi :D Szal a törpével lehet legtöbbet keresni szerintem

mivel törpével megszivattak, ezért az a legjobb faj. ércsük! :)

Apa 06-20-2006 04:05

asszem a hullán kivül progáltattam má majnem mindent.....

oriás vagyok, variba is , hadiba is.....
no comment

mm... jaaa... szavaztam rá

rihi 06-21-2006 09:41

Szerintem egyáltalán nem őrültség az a verzió sem, hogyha minden számítást figyelembe veszünk, az összes faj egyenlően játszható...
Persze ezt a játék szerkesztői pontosan tudják...
Attól függ hogy hogyan számolták ki, találták ki...
Hisz azért amikor megszülettek a végleges fajok, tudatukban voltak hogy ez nagy téma lesz... "Melyik a legjobb faj?"
És hogyha valaki rájön erre, mégpedig ha nem egyenlőek a fajok "játszhatóságai", akkor idővel kiderül hogy melyik a legjobb faj...
De az is lehet hogy pl.: az Élő-Halott fajt azért alkották meg hogy a kezdő játékosok könnyebben belejöhessenek a játékba... amolyan tutorial faj, amely táplálja magát a játékot... akár... :-]
Ám én a zombitól vártam volna vmi varázslatot, vagy valami igazán természetfeletti képességet, hiszen a történetben az áll, hogy a hiedelmek szerint valami nagyon sötét, gonosz erők állnak a háttérben...
Igaz, adtak neki egy olyan tehetséget hogy nem kell kajolnia... De ez nem elég "érdekes" :P
Most arra akartam kilyukadni, hogy tök nyugodtan lehet próbálkozni pl.: a proxy szerveres csalásokkal, itt a játék élménye a domináns!
még ha valami késztetés miatt, nemis az eddigi számolások alapján kijelentett "legjobb fajjal" játszol... ...elfogultság...
inkább éljük bele magunkat a játék történetébe...
szerintem...

Dragi 06-21-2006 10:28

Quote:

Originally Posted by rihi
Szerintem egyáltalán nem őrültség az a verzió sem, hogyha minden számítást figyelembe veszünk, az összes faj egyenlően játszható...
Hisz azért amikor megszülettek a végleges fajok, tudatukban voltak hogy ez nagy téma lesz... "Melyik a legjobb faj?"
És hogyha valaki rájön erre, mégpedig ha nem egyenlőek a fajok "játszhatóságai", akkor idővel kiderül hogy melyik a legjobb faj...
De az is lehet hogy pl.: az Élő-Halott fajt azért alkották meg hogy a kezdő játékosok könnyebben belejöhessenek a játékba... amolyan tutorial faj, amely táplálja magát a játékot... akár... :-]
Ám én a zombitól vártam volna vmi varázslatot, vagy valami igazán természetfeletti képességet, hiszen a történetben az áll, hogy a hiedelmek szerint valami nagyon sötét, gonosz erők állnak a háttérben...
Igaz, adtak neki egy olyan tehetséget hogy nem kell kajolnia... De ez nem elég "érdekes" :P
Most arra akartam kilyukadni, hogy tök nyugodtan lehet próbálkozni pl.: a proxy szerveres csalásokkal, itt a játék élménye a domináns!
még ha valami késztetés miatt, nemis az eddigi számolások alapján kijelentett "legjobb fajjal" játszol... ...elfogultság...
szerintem...

Egyetértek mindegyik faj játszható :)
A hullánál pl. az a lényeg hogy 3 napnál többet ne állj nagyon egy helyben :)
Ha nem muszáj. úgy hallottam

.Magyar Egyesült Államok. 06-21-2006 12:21

Quote:

Originally Posted by rihi
szerintem...

ITT A HELYES VÁLASZ :)
Igazad van! Szerintem is erre a témára ez a leghelyesebb válasz! :)
Kinek mi? Mert ha lenne legjobb úgy is mindenki vele lenne:D Csak ügyesen kell játszani :) ... lényegében ennyi

All times are GMT +1. The time now is 21:29.