![]() |
Melyik a legjobb faj ?
Itt is fel lehet tenni a kérdést ,hogy van e ilyen :)
Meg természetesen a fajok más és más dolgokra vannak specializálódva. Most igzán az a kérdés ,hogy úgy összesítve melyik faj lehet egy hajszállal is de jobb a többinél ? (átlagba nézve) :) |
jelenleg úgy gondolom, az a legjobb faj, amelyikkel a legnagyobb vagyont lehet összeszedni. :D
|
Quote:
akkor tuti nem jóra szavaztál! :D |
de igen. :) én tettem a félelfre a voksomat. ;)
|
Quote:
|
igen gondoltam :)
lévén mielőtt én szavazttam csak a félelf és az ember volt bejelöleve :) de ha már vagyon összesedés alapján akarsz rangsorolni, akkor szerintem a törpe bőven ver minden mást. amúgy meg majdnem minden faj kő-papír-olló alapon műxik itt, azaz van amiben jó és van aminben más jobb |
Quote:
|
Quote:
5-ös szineten kívül bárhol milliárdokat tud összeszedni |
Quote:
|
szerintem a gnóm. mert ők cukik. :)
|
Quote:
|
Szerintem is a törpével nagyobb vagyont lehet összegyüjteni :D
|
Egyépként olyan érdekes, a hulla nem kapott egyet se :D :D :D
|
minden fajnak vannak előnyei hátrányai, függ attol mf, vagy szövis, stb, nem lehet általánositani, szerintem, de ez má párszor ki lett vesézve.
|
a cukik átvették a vezetést! csak így tovább barátaim :)
|
Az óriások se állnak rosszul:)
Egyébként kérdezzétek a csajokat: minnél nagyobb annál jobb:D:D A nagyok a nyerők:) |
Hány csajnak tetted fel ezt a kérdést?:confused:
|
Quote:
...mármint tolikkal:o |
Quote:
Nem számoltam, soknak:) És fentebb nagyot írtam, nem HATALMASAT:D:D |
ahogy nézem már megint a jó öreg kis játékos gnom kontra nagy tehetetlen oriás kérdéshez kanyarodtok vissza:D 1-2komment zöldet ér;)
|
hehe ha az előző témánál a fél-elfet jelöltem itt jelölöm az óriást :DDD Csak mert jóóó :)
|
Szerintem a törpe és mások szerint is mert párnak nagyon be tudnám nyomni a képét mert as piacon megvetettek velem 40000 gabonát 1000 ért :mad: Szal ez nekik pénz és nem tom ki volt :mad: de ha rájövök akkor annak annyi :D Szal a törpével lehet legtöbbet keresni szerintem
|
Quote:
|
asszem a hullán kivül progáltattam má majnem mindent.....
oriás vagyok, variba is , hadiba is..... no comment mm... jaaa... szavaztam rá |
Szerintem egyáltalán nem őrültség az a verzió sem, hogyha minden számítást figyelembe veszünk, az összes faj egyenlően játszható...
Persze ezt a játék szerkesztői pontosan tudják... Attól függ hogy hogyan számolták ki, találták ki... Hisz azért amikor megszülettek a végleges fajok, tudatukban voltak hogy ez nagy téma lesz... "Melyik a legjobb faj?" És hogyha valaki rájön erre, mégpedig ha nem egyenlőek a fajok "játszhatóságai", akkor idővel kiderül hogy melyik a legjobb faj... De az is lehet hogy pl.: az Élő-Halott fajt azért alkották meg hogy a kezdő játékosok könnyebben belejöhessenek a játékba... amolyan tutorial faj, amely táplálja magát a játékot... akár... :-] Ám én a zombitól vártam volna vmi varázslatot, vagy valami igazán természetfeletti képességet, hiszen a történetben az áll, hogy a hiedelmek szerint valami nagyon sötét, gonosz erők állnak a háttérben... Igaz, adtak neki egy olyan tehetséget hogy nem kell kajolnia... De ez nem elég "érdekes" :P Most arra akartam kilyukadni, hogy tök nyugodtan lehet próbálkozni pl.: a proxy szerveres csalásokkal, itt a játék élménye a domináns! még ha valami késztetés miatt, nemis az eddigi számolások alapján kijelentett "legjobb fajjal" játszol... ...elfogultság... inkább éljük bele magunkat a játék történetébe... szerintem... |
Quote:
Egyetértek mindegyik faj játszható :) A hullánál pl. az a lényeg hogy 3 napnál többet ne állj nagyon egy helyben :) Ha nem muszáj. úgy hallottam |
Quote:
Igazad van! Szerintem is erre a témára ez a leghelyesebb válasz! :) Kinek mi? Mert ha lenne legjobb úgy is mindenki vele lenne:D Csak ügyesen kell játszani :) ... lényegében ennyi |
All times are GMT +1. The time now is 21:29. |