![]() |
Lehet-e egy gnom jó toli?
Tapasztaltabb játékosokat kérdeznék,hogy milyen ellenérvet tud felhozni egy gnom toli ellen.A gnóm nagy hekiszámon jól gyujtható,de nem ha toli.Tudom kevesebbet lop mint egy fél-elf és tekit csak gnomtól lophat.Viszont ugyanannyi kocsmába több fér és nem kell annyi torony meg ház.Ezzel lehetne kompenzálni a fél-elf 40%+30% árnyak fölényét.Véleményeket kérnék szépen!:)
|
Elnézést kérek,lehet,hogy a "segítség új játékosoknak" részbe kellett volna raknom.Sorry
|
Quote:
|
Quote:
|
Szerintem, ha tolit akarsz, jó védelemmel akkor elf. Főként mf-ként.
De van erre valahol egy topic, hogy mekyik faj a legjobb tolisnak.:) A gnómnak az a szépsége, hogy a leggyorsabban alakítható át bármivé, amit a helyzet kíván. |
Quote:
topicot olvastam,de ott inkább ember-félelfet tárgyalták ki és megemlítették az elfet.De a Gnóm...?? |
Quote:
Másrészt nagyon nagy malusz neki a varik -1%-a is akciónként :( Tehát én semmiképpen nem javasolnám tolisnak a gnómot :D |
Nos, Kisbérrel ellentétben én javaslom neked, hogy legyél nyugodtan tolis gnómmal (én egy tolis sereges gnómmal csináltam végig egy teljes fordulást), mert arra is jó, de azért ha tekit is akarsz lopni, akkor tényleg inkább az elfet javaslom, mert azzal még védekezni is lehet elég jól mindenféle akció ellen.
|
A tolis gnom elegge jatszhato faj VOLT!
Most is ugyanolyan eros de szinte nem er semmit. Sajnos marha nagy hatrany hogy tekit nem tudsz lopni. De hoyg a bankok védek a lovet igy mar azt se tudzs lopni, metr akinek van loveja az vedi agy nem tartja az orijaban... Igy a szemetkedesen kivul sok anyagi hasznot a tolikkal nem lehet szerezni... Összegezve jo a tolis gnom de ne méri meg... |
Quote:
|
Jo de amikor en utoljara gnom voltam es tolis akkor meg nem is vedett a nak.Igaz ez olyan 2001 tajékán lehetett :)
|
Quote:
Azért, a nyersi is jelentős hasznot hozhat (és kisebb megtorlást:D ). Néhol horror árak vannak:) |
Batunak igaza van.
5-ös csopikban, és néhány 4-esben elég olcsó a nyersi, így azt sem éri meg a gnómmal lopni, mást meg nem igazán lehet (teki és pénz). Feljebb viszont, ahol a kavics ára két-háromszorosa a tekinek! simán megél belőle. Csak az a +1% ne lenne... |
Quote:
|
Amennyire én figyeltem, a csoportok nagyobbik részében a nyersinek egész elfogadható ára van, néhol pedig kifejezetten magas. Szal a gnóm tolis kényelmesen megélhet belőle. Ugyanakkor nem fenyegeti a félelfek réme, hogy egy varis lenyomja a készülijét 0-ra, és egy másik félelf kivesézi addigi munkásságát. Háborúban ha az ellenfélnek van nem tekivédős tagja, annak nem tud akkora kárt okozni mint egy más fajú tolis, de ettől eltekintve 5-dik szint fölött és tudom ajánlani a gnóm tolist.
|
Quote:
Újra át kell olvasni ezt a fránya súgót (vagy SÚGÓT). Bocs. |
Tolikészüli fogyása törpénél lehangoló igazán. Főleg annak akinek mellette félelf orija is van:)
|
Természetesen a gnóm is lehet jó tolvaj.
Csak az a baj ,hogy a tekercseket csak a saját fajától lophatja,amiket le lehet védeni. Tehát ez szívás.Bárhogy is csak a 2. hely lehet az övé mert a félelf a legjobb. |
Jol lehet lopni nyersit feljebb???
Ki az akitol jol jon a nyersi?Szerintem a fentebbi csoportokban uyelnek mar arra hogy ne lophato cuccban legena lé.A nyersit meg pakoljak a piacba megy beepitik... Ergo a gnom lehet jo toli de jo dolgot lopni vele nem lehet sajna...Vag ha lehet is kicsi az eselye. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
túl finoman fogalmaztál.....kétségbe ejtő,de a törpit nem azért szeretjük ugyebár |
Amúgy csak úgy érdeklődés képpen, akik itt írtank, hogy lehet e egy gnóm jó tolis, mennyit voltak gnómmal tolisok? :)
|
Quote:
|
Quote:
Az is elég sokat lopkod, pláne a gnóm van ráutalva, mert magas az építési költség. |
Quote:
Az anyagár ami húzós tud lenni. |
Főleg az angol 2/B-ben most... :D
|
Angol 5/V -ben jártál?
remélem nem kapok érte semmi kitiltást hogy leírom, de a kő ára 3000 volt amikor legutóljára láttam a tekik átlagára meg 14000 körül mozog |
Quote:
Az eredeti témához hozzá szólva: Szerintem egy gnóm általánosságban nem alkalmas tolvajnak (íj-tolvaj felállásban), a tekercslopás hiánya miatt nem tudja fedezni a "dinamikus felfedezés" költségét. Magasabb szinteken viszont elhuzodó harcokban átképezni ideális. Lényeg a lényeg: Ártani jól tud csak vagyont szerezni nem! |
Quote:
De persze senki nem mondta azt, hogy gnóm tolis csak íjász felállásban lehet... én gnóm tolissal is íj+elit+paci felállásban voltam, akárcsak a szövim... és nem igazán fedeztem fel, inkább ütöttem én is...:) |
Hát a kö ára ha jól emléxem dupla volt amig el nem tünt a piacrol az a 100k:Delveszett jó sok lém akkor:(
Amugy gnóm igy alapjáva véve nem annyira jó tolis mivel tekiben van a sok lé:)hiába látsz valakinek az orijába 500millát ott a 20 bank:)Azt csak hadis hozza el onnan:D |
Quote:
|
Nem lehetett már feljebb tolni:)minden nap aláraktak 20k-t:(DE most eltünt 400kagyag,100k kö,egy másik nagy piacos elment nyaralni és elpasszolta a cuccokat:)minden a felére harmadára csökkent
|
All times are GMT +1. The time now is 12:26. |