![]() |
ki meddig bírja...?
Kíváncsi lennék, ki meddig bírja nézni, hogy szétverik az oriját!
Jelenleg űlök a gép előtt, egy szövim sem elérhető sem MSN-en, sem mobilon, és nézem, hogy mi folyik szegény kis peonjaimmal... Bámulom az esőt, nyitok egy sört, és a kellemes, együtt töltött percekre gondolok, amit itt, e nyamvadt monitor előtt töltöttem el a kis orimmal... Szip! |
Leginkább azon múlik hogy tudok-e legalább akkora kárt tenni az országában amit az enyémben tett... ha igen, akkor nincs baj mert megadom neki azt amiért kapart. Ha nem, akkor örjöngök, mert nem tudok mást csinálni :D szóval amikor leverik a termelő országomat akkor dühöngök, ha lelopják pl egy orkomat tekire, akkor is, mert az ellen nem lehet védekezni, mert rögtön tehetetlenre vertek vele... (illetve egy lopásszáriával még nem, de nem egyszer fog lehúzni mert a legtöbb tolis ilyenkor vérszemet kap és tapintatlan pénzéhes spoiler lesz belőle :D , pláne ha 8 körre van az drága...) :cool:
|
miért csak nézed? Miért nem teszel esetleg ellene valamit? :D
|
Kap a szövi, ha elérhetőek lesznek, az fix!
Próbálom menteni, ami menthető, pakolok a piacra! |
mert lehet, hogy nem tud? :D
|
Quote:
a varison keresztül van rajtam kapu => nem tudom gombözni, a tolijaimat felfedték, és várom a seregeket => egy útom, de hál' Istennek hívtam segítséget :D Kár, hogy SZVSZ így is be fognak férni... :D |
Ha nem tudok ellene tenni viszonylag sokáig tűrök... egy idő után diplomatikusan el próbálom intézni a dolgot ződben, de ha tudok, akkor annyi kárt okozok, amennyit csak lehet, ha nem neki, akkor valamelyik szövijének...:D:p
Tudom kicsit szuicid hajlamu vagyok:D |
vonos: te mazochista... :D én minimum örjöngenék és megpróbálnám összemobilozni az egész szövit :D:D:D
|
Quote:
Mennék én hazakisérni, de mondom, csak egy sereg jön... Ha elundulok, gondolom, ős is visszakisér, a másik hadis (ha van, vagy akár az eddig ismeretlen tolis) jön keresztben! |
Elég idegesítő bír lenni amikor egy hete lopják a termelő törpémet azt alig bírok pénzt csinálni hiába termelek de hát nagyon nem bírok m it csinálni.Ilyenkor én is csak várok és ha nagyon nem akarja abbahagyni én is probálok diplomáciázni.
|
Eddig az ori 1/4-e romokban, de azért kimentem 1000 elittel egy hullára, ők se unatkozzanak...
|
Quote:
Viszont még senki sem tott kényszerszabira küldeni. :) |
kényszerszabi soha!! Bár most sajna volt egy ujrázás, viszont csakhogy időt nyerjek vele igy már jobban jöttem ki... kb 3-4 napig birom addigra 5ször iszom le magam és akkor már sirva fakadok és örjöngök:)
|
Quote:
én a múlt nyáron 1 nap alatt azért nem zuhantam 600-ról 200 hekire, mert a felém jövő seregek ütköztek. :D mondanom sem kell, hogy mf voltam, és egy szövi szivatott azelőtt néhány napig... (amúgy a szivatás azért volt, mert elloptam 300 bála gabonát :D) |
Quote:
|
Elég sokáig birom:)
Közben jár az agyam mit tehetnék, ha kell bontok is hogy elszakadjak vmelyiktől 2 körön kivülre, ha nemmegy másképp visszakisérem valamelyiket ha kell full sereggel földre amikor én vagyok a varis vagy tolis. Ha utánnam jönnek akkor csak elcseszi valamelyik és földre jön be, igy vissza kerülök az előző helyem közelébe, evvel is kikerülhetek egy-két támadó 2-3 körös hatóköréből. Amennyiben pedig messzebb vagyok akkor már varisként tolisként kikell használni a távolsági előnyöket. Kisérletezem diplomáciával, esetleg hadüzi küldésével amivel kaphatok pár óra nyugalmat esetleg, persze úgy időzitve, hogy a vége az ellenfélnek valami alkalmatlan időben teljen le, pl hajnal. Szabi csak akkor ha teljessen alkalmatlan az idő a részemről a háborúra. De a neveket megjegyzem mivel: A bosszú megőszűlhet desohasem öregedik meg:)) |
Szabira én sem megyek...
Ez a pestis kicsit lelassította őket, meg sikerült eladni a tekercseket, vettem még egy pár ezer íjászt. Na, meg a puszti miatt alattuk vagyok vagy 5 körrel, csak a varisuk van mellettem... Várom, hogy bejöjjön a tekiből a pénz, és kinyírom a varisukat. A többi szövim visszatért, leszedtem a fejüket, de végre tudok védeni. Csak az az elmúlt 18 óra!!! |
Bekesnel a pont :)
En azonnal mentem volna ki egy elohalott egy kis egyseggel. S elbontottam volna annyi korre, hogy ne legyen erdemes nekem jonniuk. Kozben sms a szoviknek, azt biztos elolvassak vmikor, es rohannak a gephez. |
Hát én időnként nagyon lassan jövök rá a jó megoldásra. Amikor utoljára voltam az 1A-ban. akkor a végefelé egyszemélyes klánban voltam egy betonelffel. Annyi tornyos íjászom volt, hogy kivédtem az ork tudós, tábornok támadását is. Varázslóból több volt, mint a környékem átlagának, tolvajból pedig 1A-hoz viszonyítva kifejezetten sok volt. Támadó egységem egyáltalán nem volt. Vártam, hogy meglegyen a top 336 kör a forduláshoz. Még 36 kör hiányzott, amikor rengetni kezdtek. Már a második rengetéssorozatnál megállapítottam, hogy ki renget. Egy olyan klán tagja rengetett, akinek volt 6-7 klántársa a közelemben. Akciózni ellenük egyedül elég reménytelennek tűnt.
Irogattam neki, vadul építkeztem, de semmi válasz. Csak sorban jönnek a rengetések. Lecsúsztam a top30% határára, időnként ki is estem a topból. Nem értettem, mert semmilyen más akció nem volt ellenem. Több, mint 2 hétig kínlódtam az építésekkel, amikor végre egy üzimre válaszolt és leírta, hogy maradjak mögötte és klántársa mögött, mert fordulni akar és nem akar kiesni a topból. Azért rengetett, hogy mögötte maradjak. Ekkor jöttem rá a jó megoldásra. Ha már a varijaim nem tudnak megvédeni, akkor minek tartom őket. Leszereltem varijaim nagy részét és felfedeztem belőlük. Így aztán sikerült egy kicsit eltávolodnom és másnap fordulnom. |
Quote:
Nem csak te jártál így akkor:DDD |
Quote:
A szöviknek ugyis csak akkor van értelmük ha a játékosok egy hozzávetőlegesen időben (ez gyakorlatilag egész napot jelent) tudnak "alkotni". MF-nak bár a jó szövikkel szemben hátrányban van mégis nagyobbak az életképességi mutatói:) Persze ha te sem vagy eleget gépnél akkor szinte mindegy MF vagy e vagy sem :D |
Nna, halad ez, már HÁROM!!! körre fel tudom rakni a varikat, és egy körre a tisztánlátást is... YES!
A másik szövi varisánál, egy óriásnál folyamatosan bebuktattam a tolijaimat (teki nélkül nem volt egy ördöngösség, erre elkezdte levinni a készülimet körönként, kétkörönként). Sokáig nem lesz EKKORA tévedése, az biztos! Alig maradt varija... Átjáróházat csináltam az orijából, most várok, hogy a többiek megvívják a maguk csatáját. |
1ébként most jöttem rá, hogy lehetett volna sokkal rosszabb is... :D:D:D
(ha mondjuk egy kicsivel is okosabbak, már elvertek volna bennünket, de így, vari nélkül nehéz lesz.) |
Quote:
Amúgy meg a legdühítőbb amikor bever valaki földért az A top30%-a felső harmadában, és mikor megkérdezem hogy miért tette ezt, és megtudom hogy fordulni akar, akkor kerülget a gutaütés... minek kell kivinni a földet ha nem kell neki, ez már fáj. ... eleve milyen mentalitás az hogy szétveri a csoport összes termelőjét hogy magasra jusson, ha eleve fordulni akar és nem az élre törni...:mad: |
Quote:
Itt a fórumon rengetegszer olvastam, hogy 1A-ban tök nyugodtan lehet fordulni egy betonelffel, csak egy kissé unalmas. Hát nekem nem volt unalmas. |
Quote:
|
A piszkok!!
Koléga ott van olyna hogy jegyzetek:Oda szeepn beirod a pirosbetus orszagkodokat és majd leglatogatjuk oket :) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 01:24. |