![]() |
Hova érdemes újrázni?
Fordulás elött állok azt azt kérdezném hogy melyik a legjobb 5-ös csopi?
Aki mond egy ajánlatoto azt kérem hogy írja le hogy miért jó az a csopi. |
Quote:
|
én is ha egyszer odáig eljutok, akkor tuti az Xbe fogok újrázni :)
|
Igaz, hogy most a W- ben vagyok, de a 4/L es orim x- ből lépett, sztem is az a legjobb:-)
|
Melyik az az X? :D
Nekem U-ról, V-ről mesélhetne valaki :) |
V hasonló mint a W csak V-én olcsóbb a piac asszem.
De mégis milyen az X?Hányan vannak? piac milyen? |
Quote:
Jó sok a tolvaj... Sok tekiíró, és varázsló hullák, tolvaj törpék, más eféle nyalánkságok... Csak erős idegzetűeknek. :D |
Asszem akkor X-be fordulok:)
|
Azért az U-ról se feledkezz meg... van 1800 köröd bénázni/termelni, fejlődni... és még így is hamarabb léphetsz mint másik csoportokból :D
Ott a limit 400 fős, tehát mindig annyian vannak... csak a feljebbi gyors csoportokban kevesen vannak (4. szinten ha jól emlékszem, akkor kb 200an...) :( |
gyors csoportba semmiféleképenn nem karaok menni mert ott kevesen vannak:)
apropó ha egy kék ország a gyorsban 5napig nem néz rá akk9orr az is törlődik mint egy sima nem kék ország? |
Sztem Yba fordulj;)))))))))))))))))))))))))
Amugy én voltam Vben nekem jobban bejött mint az X és most nem a forumra gondolok. |
Quote:
A szabály az szabály a "már x-szer végigjátszósoknak" és a VIPeseknek is! |
a VIPes asszem nem törlődik... de ha nem nézel rá 5 napig úgy, hogy nem szabizol, akkor asszem búcsúzhatsz is az oridtól kb úgy széjjel szednek... jó a gyors... megalámák és nagyon jók közül lehet válogatni mint célpont... én is ott vagyok, még egy szintem van abból aztán fordulás után V-be megyek. szerintem az a legjobb 5. szintes csoport. normális. olcsó árak, értelmes ori eloszlás, mostanában kevés hiéna *lekopogja* ...:rolleyes: :)
|
X az igazi :) normálos csopi:) tűrhető árak! kellemes hangulat jó csaták :) stb.:cool:
|
Quote:
|
Quote:
Valószínűnek tartom hogy szabisok közt fordul elő leggyakrabban ez az időkorlát :) |
azért így is tele van a csoport szabisokkal, ami egyenesen dühít, ha azt nézem hogy egy 178 fős csoportba teszem azt szabin vagn 120-130 fő is akár.... és persze hetekig.. most is 4/Nben a top úgy 3-4 hete szabin van...:mad:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ati: szerintem le kellene szedni a létszámlimitet és a belépés limitet szabi alatt, és mondjuk 4-6 nap szabi után kitenni a tagot a pontlistából a gyorsban, (mélyszabi)... az felpörgetné az aktív játékosok játékát.
(mert utánpótlás is lenne... ha más nem a gyakorlottabbak több bénát szedhetnének le és szágulthatnának feljebb... aztán a bénák meg megtanulják mi van. és csak a játékban hagyott orikat kellene törölni 5 nap után... (vagy ha zavar a sok béna, akkor meg a regeléskor kellene ellenőrizni hogy kisorinak regel-e a tag, és ha igen akkor lehetne csak orit regeltetni a gyorsban... valaki már úgyis be akarta vezettetni azt hogy a regeléskor automatikusan csatolja a többihez az orit, ha egy e-mailcímre menne a reg, de ez más topic...)) |
Ez a mélyszabi jó ötlet lenne, ha működne...
(nekem sajna nem tunt fel!) |
nyissatok sztem egy új topikot a megbesdzélésekben mert nem nagyon passzol ide a gyors csoport problémáka:)
|
héééé hát a V miért nem jó?
X topja? azért ne hülyüljetek már Apó komával... |
Hüpike én a V-re voksoltam!:D :D :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Tényleg kemény terep, kitaláltam, hogy ott fogok megerősödni, a 336 körön felűl...
Hát, úgy húztam fel, amint lehetett, mint a vadlibák! |
télleg ilyen nehéz a top-ja?Nekem az a célom csak hogy minél gyorsabban lehetőleg 1000körönként szintet lépve fel menjek újra az A-ba.
|
Én novemberben voltam ott, akkor nem volt egyszerű. Azóta meg ki tudja...
El lehet sunnyogni, csak nem árt, ha figyel az ember, sok nagyon jó játékos fordul az X-be! |
Quote:
|
a max határ felett vannak a csúnya dolgok, aki 1000 körönként akar lépni és nem termelni az megússza. de a topokat kivéve persze a V-t :) senkinek sem ajánlom.
Apó meg a francokat hagyta abba, ott virít a topban még mindig pár orija és nem tom hány mélyszabin :) |
Quote:
(még szerencse hogy a multi-szűrő tökéletesen működik, és nem lehet manuálisan bejelenteni..:P) |
szal szó mi szó gyertek a V-be és vásároljatok sokmindent a piacon :))
|
X a legjobb, kifejezetten jó itt tekit írni, és sztem ez meghatározó szempont:D
|
En most rongyoltam fel a V be eleg hamar.Eleg erdekes üzenetet kaptam :)
Amugy mind1 melyik 5 ös csopi aki csak arra jaccik hogy szinteket lepjen... |
ki volt az? amúgy üzibe mindenki azt ír amit akar. az azért még nem sokat jelent...
|
Quote:
Ezek között a szabályok között teljesen világosan le van írva, hogy az üzenetebben kultúrált viselkedést várunk el mindenkitől. Aki erre nem képes, az megszegte a szabályokat, ergo nem vehet részt a Hódítóban. |
All times are GMT +1. The time now is 06:33. |