Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   1/A korlátozások módosítása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=507)

Láma 05-20-2006 19:16

1/A korlátozások módosítása

Felmerült bennem a kérdés, hogy a klánlétszámoktól függő korlátozások miért csak katonai akciókra vonatkoznak. Egy egy fős klánban lévő varis tolis jelenleg vígan ártózhat egy többfős klánt, mert katonailag csak minimális károkat lehet neki okozni. Szerintem valamit tenni kéne ez ügyben. Első lehetőség, hogy a katonai akciók közül csak a földszerzésre vonatkozzon a korlátozás. A második, hogy a vari és a toli akciók mértéke is függjön a klánok méretétől. További javaslatokat, és véleményeket várok.

monro 05-21-2006 00:17

Quote:

Originally Posted by Láma
Felmerült bennem a kérdés, hogy a klánlétszámoktól függő korlátozások miért csak katonai akciókra vonatkoznak. Egy egy fős klánban lévő varis tolis jelenleg vígan ártózhat egy többfős klánt, mert katonailag csak minimális károkat lehet neki okozni. Szerintem valamit tenni kéne ez ügyben. Első lehetőség, hogy a katonai akciók közül csak a földszerzésre vonatkozzon a korlátozás. A második, hogy a vari és a toli akciók mértéke is függjön a klánok méretétől. További javaslatokat, és véleményeket várok.

Már bennem is többször felmerült. Nem jól van ez így sajnos. Sok sikert a keresztülvitelhez Láma.

aúú 05-21-2006 09:39

Quote:

Elméletben ez szépnek tűnik, de gyakorlatban nem igazán számít, mert:
1. Nincs klánszintű toli akció
2. Nincs klánszintű vari akció
3. Ha toli vagy vari akciót indítasz, akkor csak egyéniben teheted, ahol viszont eleve korlátoz a pontszámkülönbség, ami lehetetlenné teszi, hogy nagy ori bántson kis orit...
A módosításnak csak akkor lenne értelme, ha lennének klánszintű vari és toli akciók, amire nincs túl nagy esély, így viszont csak azt érnénk el, hogy az 1/a-ban amúgysem túlságosan támogatott varis és tolis orikat méginkább kiszorítnaánk a játékból, ami nem túl szerencsés, lévén kötelező az 1/a-ban játszani, hacsak nem szeretnéd törölni az oridat, amivel fél éve játszol legalább...

aúú 05-21-2006 09:41

Amúgy a szavazást se teljesen értem, mert az első és a második lehetőség pontosan ugyanaz...

Láma 05-21-2006 09:43

Quote:

Originally Posted by aúú
Elméletben ez szépnek tûnik, de gyakorlatban nem igazán számít, mert:
1. Nincs klánszintû toli akció
2. Nincs klánszintû vari akció
3. Ha toli vagy vari akciót indítasz, akkor csak egyéniben teheted, ahol viszont eleve korlátoz a pontszámkülönbség, ami lehetetlenné teszi, hogy nagy ori bántson kis orit...
A módosításnak csak akkor lenne értelme, ha lennének klánszintû vari és toli akciók, amire nincs túl nagy esély, így viszont csak azt érnénk el, hogy az 1/a-ban amúgysem túlságosan támogatott varis és tolis orikat méginkább kiszorítnaánk a játékból, ami nem túl szerencsés, lévén kötelezõ az 1/a-ban játszani, hacsak nem szeretnéd törölni az oridat, amivel fél éve játszol legalább...

Te milyen klánszintről beszélsz? Én ott vagyok egy 10 fős klánban, aminek van 1 milla pontja, ő ott van egy 1 fős klánban aminek van 100k pontja. Ő vigan szétszivathat engem tolikkal meg varikkal, és én nem tudok ellen tenni gyakorlatilag semmit katonailag. Milyen klánszintről beszélsz??? Hol van itt nagy ori meg kisori? A probléma eleve ott kezdődik, hogy a katonai akicók egyéniben is korlátozva vannak, míg a vari és a toli akciók nincsenek. Legközelebb jobb lenne ha végiggondolnád amit írsz, mert ennek nem sok értelme volt...

Láma 05-21-2006 09:44

Quote:

Originally Posted by aúú
Amúgy a szavazást se teljesen értem, mert az első és a második lehetőség pontosan ugyanaz...

Akkor olvasd el még párszor.

Senki 05-21-2006 15:53

CL: most a pusztítás és mészárlás se ér semmit 10fős klá tagja VS. 1fős klántag esetén, csak a toli és vari... ez a sérelem lényege...

amúgy meg megérthető, hogy miért van ez a korlátozás, de akkor inkább teljeskörű legyen minden akcióra... mert az egyfős tolivari elf az úgy szétpiszkálja az orkomat ogy a többi klántársam se ment meg. azért mert van egy törpe a klánba még nem jelenti azt hogy örömmel építek vissza 10 körönként 300 házat... ugyanakkor egy mészárlásba nagyobb a csata alatti veszteségem mint amennyi tolija meghalt neki tőle... ez azért nem jó így. (igaz nem ezekszerint szavaztam de engem még a földszerzés is kiakaszt... mekkora öröm 20 hekit ütni az egyetlen 2 körös felettem levő célról...)

aúú 05-22-2006 06:18

Quote:

Te milyen klánszintről beszélsz? Én ott vagyok egy 10 fős klánban, aminek van 1 milla pontja, ő ott van egy 1 fős klánban aminek van 100k pontja. Ő vigan szétszivathat engem tolikkal meg varikkal, és én nem tudok ellen tenni gyakorlatilag semmit katonailag. Milyen klánszintről beszélsz??? Hol van itt nagy ori meg kisori? A probléma eleve ott kezdődik, hogy a katonai akicók egyéniben is korlátozva vannak, míg a vari és a toli akciók nincsenek. Legközelebb jobb lenne ha végiggondolnád amit írsz, mert ennek nem sok értelme volt...

Akkor kezdjük a súgó egyik alapvtő pontjával, ami miatt a tolik jelenleg annál használhatatlanabbak, aminél feljebb vagy pontszámban.

"Ha sikerült bejutni az ellenfél országába, akkor az eredményességet (mennyi zsákmányt hoznak el stb.) az értékbeli különbség befolyásolja. Minden 100 pont különbség 1%-ot csökkent az eredményességen. (10.000 pont különbség fölött tehát már eredménytelenek lesznek ezek az akciók, hiába jutsz be sikeresen.)"

Tehát, függetlenül attól, hogy mennyien vagytok klánban, ha te eltávolodsz attól a tolistól (ha már hadis vagy, akkor segítek annyit, hogy pld beütöd földre), akkor ő SEMMIT nem tud veled csinálni, akkor sem, ha ugyanannyian vannak klánban, mint ti.

Láma 05-22-2006 06:55

Quote:

Originally Posted by aúú
Akkor kezdjük a súgó egyik alapvtő pontjával, ami miatt a tolik jelenleg annál használhatatlanabbak, aminél feljebb vagy pontszámban.

"Ha sikerült bejutni az ellenfél országába, akkor az eredményességet (mennyi zsákmányt hoznak el stb.) az értékbeli különbség befolyásolja. Minden 100 pont különbség 1%-ot csökkent az eredményességen. (10.000 pont különbség fölött tehát már eredménytelenek lesznek ezek az akciók, hiába jutsz be sikeresen.)"

Tehát, függetlenül attól, hogy mennyien vagytok klánban, ha te eltávolodsz attól a tolistól (ha már hadis vagy, akkor segítek annyit, hogy pld beütöd földre), akkor ő SEMMIT nem tud veled csinálni, akkor sem, ha ugyanannyian vannak klánban, mint ti.

Jó persze, meneküljek el, mert nem tudok neki ártani, ez mindenre megoldás kb, csak nem járható út...

Láma 05-22-2006 06:59

Attól, mert neked már 678 éve közeledbe nem volt ori, attól még a probléma létezik, és orvosolni kell...De azért olyan szép, hogy ideírsz valamit, aminek köze sincs a témához, aztán nemhogy belátnád, hogy valamit félreértettél, hanem tovább folytatod az igazad bizonygatását. Egészségedre...

aúú 05-22-2006 11:26

Quote:

Attól, mert neked már 678 éve közeledbe nem volt ori, attól még a probléma létezik, és orvosolni kell...

Tőlem most is vannak 2 körre, csak több mint 10e pontra, ezért ha akarnának sem tudnának tolikkal semmit csinálni.

Quote:

De azért olyan szép, hogy ideírsz valamit, aminek köze sincs a témához, aztán nemhogy belátnád, hogy valamit félreértettél, hanem tovább folytatod az igazad bizonygatását. Egészségedre...

Már megbocsáss, de miért nincs köze a tolik meglévő hatékonyságának csökkenésének ahhoz, hogy te még tovább akarod őket csökkenteni egy olyan dologgal, ami azért lett kitalálva, hogy az egyszemélyes klánoknak is legyen esélyük a nem egyszemélyes klánok ellen (raádásul szerinted annak sincs köze a témához, hogy klánszinten csak hadi akciót lehet bonyolítani, így éppen ezért a probléma egyéni szintű, ami viszont MINDEN szinten megvan, hisz a lopásnak ugyanezek a feltételei mindenhol, csak az 1/a-ban könnyebb pótolni a dolgokat és könnyebb a tolis, varis orikat szivatni.)
Az, hogy nem tudsz 200 hekivel eltvávolodni a tolistól egy 10 fős klánban, az igen szomorú, főleg, hogy ha már ütni nem tudsz ennyit hadisként, akkor legalább felfedezni tudnál... ráadásul nem tudom, milyen távol vannak nálatok a klántársak, de ha legaláb 3-4-en egy kupacban vagytok a 10 főből (és erre kell törekedni mindenképpen, mert a lentebbi szinteken is ha a szövi tagok nincsenek egymás mellett nem tudnak egymásnak segíteni semmilyen téren és jelentősen gyengülnek ezáltal, ami az 1/a-ban is igaz, csak itt a különbség a klánraktárban rejtőzik, amivel nagyon messziről is lehet anyagi, vagy egyéb segítséget nyújtani), akkor az 1, vagy 2 személyes klán tagját, aki tolikkal beléd tud kötni, azt úgy meg lehet ruházni, hogy még álmában is pirosat lásson...
Ha valakinek még ilyen problémája van, akkor ajánlom, hogy ne egyből az 1/a-ban amúgy is gyenge játékstílusokat akarja szabálymódosítással gyengíteni, hanem használja a következőket:
1. Ha már több fős klánban vagy, akkor a klán egy része tud egy kis kaját (5000 egység a piacra +1000 bála kaja körönként, 10000 egység +2000 bála, ami 10 fős klánnál 10-20e kaja) termelni neked, míg te átmész éheztetősbe.
2. Ha tolis az ellen, te meg hadis vagy, akkor vagy csinálsz így éheztetve annyi tolit magad mellé még, hogy ne férjen be, vagy annyi varit, hogy szét tudd varizni, miközben még sereggel is beférsz hozzá.
3. Ha az ellenfél egyedül van, akkor fosztd le sereggel pénzre, mert ő nem tudja sehova átadni a nála lévő pénzt, max a piacra kipakolni, de akkor abból 2-3 órán át nem lát pénzt, így addigra haza érnek a seregeid és ismét mehetsz fosztani, miközben vagy mint fentebb írtam kifogod a tolijait, vagy ártózod közben (pld toli készültség levitele, hogy ő ne tudjon csinálni semmit)...

Tudnék még pár dolgot írni, de feleslegesnek tartom, mert szerintem mindenki tud még értelmes megoldásokat kitalálni, arra, mit lehet csinálni egy másik orival.... de egy a lényeg, ha nyugalmora vágysz, akkor ne hadis legyél, hanem elf beton ori, mert minden más fajjal küzdeni kell, mert egyikük sem olyan full védekező ori, mint az elf.

Alba 05-22-2006 12:47

Láma te nagyon 1 oldalrol nezed a dolgokat.Hogy nem tudzs mit csinalni 1 1 fos klan tagja ellen aki tolikkal szivat...
Szerintem aki gyedul mar hatranya is van.Valoszinuleg nem eteti magat anniyra mint egy sok fos klan.Ha meg igy is befer akkor jo jatekos.

Szerintem a vedelem amit egy ilyen klan tagja kap azt meg is erdemli...

aúú 05-22-2006 13:05

Láma, hogy ne úgy érezd, hogy kötözködni akarok, megpróbálom neked a kérdést más megvilágításból is megmutatni.

A többi szinten mit csinálsz egy hadissal, ha neked esik egy tolis (ha esetleg az ötlik fel benned, hogy a klánlétszám miatt itt nem tudsz hekit ütni, akkor kérdezhetem úgy is, hogy mit csinálsz egy beton elf tolissal, akihez nem férsz be sereggel a lentebbi szinteken)?

Reaktor 05-22-2006 14:41

Quote:

Originally Posted by aúú
Láma, hogy ne úgy érezd, hogy kötözködni akarok, megpróbálom neked a kérdést más megvilágításból is megmutatni.

A többi szinten mit csinálsz egy hadissal, ha neked esik egy tolis (ha esetleg az ötlik fel benned, hogy a klánlétszám miatt itt nem tudsz hekit ütni, akkor kérdezhetem úgy is, hogy mit csinálsz egy beton elf tolissal, akihez nem férsz be sereggel a lentebbi szinteken)?

Szerintem a helyzet akkor kritikus, ha egy-két fős klánban lévő hadit szívat egy 10 fős klán 2-3-4 tolija.

Akkor tényleg nincs mit tenni sajnos.
Hiába ütöd, ha 10-20 hekit viszel azt vissza is rengetik rólad pontban.

Az a véleményem, hogy a fosztogatás, pusztítás mészárlás hatékonysága NE csökkenjen a klánlétszám miatti különbségtől.

aúú 05-22-2006 15:13

Quote:

Originally Posted by Reaktor
Szerintem a helyzet akkor kritikus, ha egy-két fős klánban lévő hadit szívat egy 10 fős klán 2-3-4 tolija.

Akkor tényleg nincs mit tenni sajnos.
Hiába ütöd, ha 10-20 hekit viszel azt vissza is rengetik rólad pontban.

Igen, ez ugyanaz a helyzet, mint mikor egy mf-et öl egy szövi... csak itt konkrétan segíthet anyagival és hasonlókkal a klántárs, anélkül, hogy a karaván út során fellépő veszteségeket el kéne szenvedni.
Ezért érdemes egyébként minél nagyobb klánt összehozni és nem feltétlenül 1-2 fős klánban próbálkozni...

Láma 05-22-2006 16:09

Quote:

Originally Posted by aúú
Igen, ez ugyanaz a helyzet, mint mikor egy mf-et öl egy szövi... csak itt konkrétan segíthet anyagival és hasonlókkal a klántárs, anélkül, hogy a karaván út során fellépő veszteségeket el kéne szenvedni.
Ezért érdemes egyébként minél nagyobb klánt összehozni és nem feltétlenül 1-2 fős klánban próbálkozni...

De köynörgöm, az mfbe 100%-os kárt tudok tenni, nem pedig 10% osat. Szerinted normális, hogy ő felgyújthat nálam napi 100 házat, úgy hogy én nem tudom őt bántani komolyan? Igenis kötözködni akarsz. Ennek semmi köze a lentebbi csoportokhoz. Az nem megoldás, hogy meneküljek el. Nem máson akarok 200 hekit ütni, hanem rajta, de rajta nem tudok, mert sokkal kisebb klánba van mint én. Ettől én rosszabb játékos vagyok? Megérdemlem, hogy sokkal kevesebbet tudjak ártani neki sereggel, mint ő nekem tolival meg varival? Nehogy azt hidd,hogy sírok, mert lerendeztük a srácot, de ez akor se normális. Amit Senki is emlitett, elmentem hozzá mészárolni, és 0 civil, 0 toli, 0 vari hullott. Ennek mi értelme?

aúú 05-22-2006 16:57

Quote:

De köynörgöm, az mfbe 100%-os kárt tudok tenni, nem pedig 10% osat. Szerinted normális, hogy ő felgyújthat nálam napi 100 házat, úgy hogy én nem tudom őt bántani komolyan? Igenis kötözködni akarsz. Ennek semmi köze a lentebbi csoportokhoz. Az nem megoldás, hogy meneküljek el. Nem máson akarok 200 hekit ütni, hanem rajta, de rajta nem tudok, mert sokkal kisebb klánba van mint én. Ettől én rosszabb játékos vagyok? Megérdemlem, hogy sokkal kevesebbet tudjak ártani neki sereggel, mint ő nekem tolival meg varival? Nehogy azt hidd,hogy sírok, mert lerendeztük a srácot, de ez akor se normális. Amit Senki is emlitett, elmentem hozzá mészárolni, és 0 civil, 0 toli, 0 vari hullott. Ennek mi értelme?

Akkor leírom megint, mert nem akarod elolvasni.
MIT CSINÁLSZ EGY TORNYOS ÍJÁSZ BETON ELFFEL, AKI GYÚJTOGAT NÁLAD EGYHUZAMBAN ÉS NEM FÉRSZ BE HOZZÁ SEREGGEL A LENTEBBI SZINTEKEN?????

A másik meg, ha lerendezétek, akkor mégiscsak van rá megoldás, nem igaz?????

Láma 05-22-2006 17:49

Quote:

Originally Posted by aúú
Akkor leírom megint, mert nem akarod elolvasni.
MIT CSINÁLSZ EGY TORNYOS ÍJÁSZ BETON ELFFEL, AKI GYÚJTOGAT NÁLAD EGYHUZAMBAN ÉS NEM FÉRSZ BE HOZZÁ SEREGGEL A LENTEBBI SZINTEKEN?????

A másik meg, ha lerendezétek, akkor mégiscsak van rá megoldás, nem igaz?????

Akkor leírom mégegyszer: DE HA BEFÉREK SEREGGEL AKKOR SE ÉREK SEMMIT. Nem a megoldás léte a kérdés, hanem az hogy miért kap védelmet mészárlás ellen???

aúú 05-22-2006 19:28

Quote:

Akkor leírom mégegyszer: DE HA BEFÉREK SEREGGEL AKKOR SE ÉREK SEMMIT. Nem a megoldás léte a kérdés, hanem az hogy miért kap védelmet mészárlás ellen???

Nem válaszoltál a kérdésemre, hogyan is sikerült megoldani, ha ilyen hihetetlen nagy előnye volt az 1 személyes klán tagjának veled szemben??? Mert ha volt megoldás rá, akkor mégsem volt ő olyan nagy előnyben...

Láma 05-22-2006 19:38

Quote:

Originally Posted by aúú
Nem válaszoltál a kérdésemre, hogyan is sikerült megoldani, ha ilyen hihetetlen nagy előnye volt az 1 személyes klán tagjának veled szemben??? Mert ha volt megoldás rá, akkor mégsem volt ő olyan nagy előnyben...

4 fős klánba volt én meg 10 fősben, így kb 40% eredményesség volt, és bevertük 5 en földre...de ha nem vagyunk ott 5 en 10 évig ütögethettem volna...

Láma 05-22-2006 19:39

Quote:

4 fős klánba volt én meg 10 fősben, így kb 40% eredményesség volt, és bevertük 5 en földre...de ha nem vagyunk ott 5 en 10 évig ütögethettem volna...

És ha 1 fős klánba van, ez se ért volna semmit...

aúú 05-22-2006 20:03

Quote:

És ha 1 fős klánba van, ez se ért volna semmit...

És ne mondd, hogy nem jut eszedbe olyan megoldás, amit megtehettél volna egy 1 fős klánban lévő ori ellen, miközben mögötted egy 10 fős klán áll...

Láma 05-22-2006 20:47

Quote:

Originally Posted by aúú
És ne mondd, hogy nem jut eszedbe olyan megoldás, amit megtehettél volna egy 1 fős klánban lévő ori ellen, miközben mögötted egy 10 fős klán áll...

Én csak azt nem értem, hogy miért jó, nonszensz alapon védetté tenni egy ilyen orit. Aki 5 fős klánba van, at miért mészárolhatja nagyobb hatásfokkal őt mint én? Most komolyan szted, ami megoldható, azon nem kell változtatni? orrkal meg törpével is lehet játszani, ha nincs tkeilopásvédelem akkor is. csak sokkal nehezebb...

Senki 05-22-2006 23:34

az én bajom a kevés fős klán hadija ellen a sokfős tolisa. amikor lehet vagyunk pl 3an együtt, egy törpe meg 2 ork. leverünk egy elfet mire két másik klántárs széthordja a törpét a többi meg gyújtogat. nem tudjuk távol ütni magunkat sehogy sem. és itt már csapatról beszéltem, olyanról ahol mindkét fél együtt van. a sokfős tolis vs. kevésfős hadisban esélytelen a kisebb fél. nem értem miért a tolisokat kell félteni aztán ezen egymás torkának ugrani... és a menekülés nem opció, attól még rossz érzéssel fut el a hadis, hogy itt a szép serege amivel alázhatná az elfet de a veszteségből többet fedezhet fel mint amennyit elfoglal. (pláne hogy fusson el, ha a körülötte 2 körre lévő 10 ori ami nem saját klántárs mind egy klánból van akkor pláne kukorékolhat a szerencséjével...)

aúú 05-23-2006 14:51

Quote:

Originally Posted by Senki
ha a körülötte 2 körre lévő 10 ori ami nem saját klántárs mind egy klánból van akkor pláne kukorékolhat a szerencséjével...)

Szerinted mi több ezer hekin kezdtük a játékot? :)
1300 hekin léptem fel én is, sőt azóta jó pár klántársam is cserélt orikat és még ők is az 1300 hekis fellépési rendszerben voltak és mégis lehetett ütni, csak kicsit más technika kell az 1/a-ban még egyéniben is mint a többi csoportban, ha ütni akarsz...

Senki 05-23-2006 15:06

Quote:

Originally Posted by aúú
Szerinted mi több ezer hekin kezdtük a játékot? :)
1300 hekin léptem fel én is, sőt azóta jó pár klántársam is cserélt orikat és még ők is az 1300 hekis fellépési rendszerben voltak és mégis lehetett ütni, csak kicsit más technika kell az 1/a-ban még egyéniben is mint a többi csoportban, ha ütni akarsz...

nem akarom fájdítani a fejed CL de én is 10×× hekin léptem fel orkkal és mentem fel cirka 4k hekiig, mikoris új klánt csinálunk új követelményekkel...
én csak felvázoltam egy esetet ami nem is olyan ritka, és zavaró, hogy szétszedik tolikkal pl az orkot nehogy üssön, ha meg tud ütni akkor is 10 hekiért uszítja magára pl az elf kocsmacsőcseléket... :rolleyes:

aúú 05-23-2006 15:49

Quote:

Originally Posted by Senki
nem akarom fájdítani a fejed CL de én is 10×× hekin léptem fel orkkal és mentem fel cirka 4k hekiig, mikoris új klánt csinálunk új követelményekkel...
én csak felvázoltam egy esetet ami nem is olyan ritka, és zavaró, hogy szétszedik tolikkal pl az orkot nehogy üssön, ha meg tud ütni akkor is 10 hekiért uszítja magára pl az elf kocsmacsőcseléket... :rolleyes:

Nem fájdítod a fejem, mert pont ilyen egy vita mint ez...:)
Amúgy az a baj, hogy rossz felől közelítitek meg a dolgokat. Ugyanis ha a korlátozást bevezetjük a tolira és a varira is (ugyanis csak így lenne logikus), akkor nem éri meg csak 8-10 fős, vagy csak 1 fős klánban lenni, ugyanis ha köztes mennyiségben vagytok, akkor lehet bántani, míg ha 1 fősben, vagy 8-10 fősben, akkor vagy csak az azonos vagy nagyon közel azonos klánlétszámúak tudnak bármit is kezdeni egymással, vagy egyáltalán nem tudnak csinálni semmit, mert pld egyéniben pontban egymás mellett lesznek.
Sokkal egyszerűbb lenne, ha az egyéni támadást változtatnánk úgy, hogy a hozott föld nagyobb legyen egyéniben, akkor is ha sok a klánok közötti létszámkülönbség.

Senki 05-23-2006 16:11

speciel a te általad támogatott egyszerűbb megoldás pártján vagyok. szegény egy fős klánok... juj. a szövik vs. MF-nél sincs olyan hogy szövitag kevesebbet hoz az MFtől... aki nem akar csapatba lenni az vállalja a hátrányait szerintem... az 1/A úgy tudom a komolyabb csapatjátékról szól... :rolleyes:

Xeper 05-23-2006 18:15

Én csak azt nem értem, hogy miért a létszám a fontos?
Szerintem a zsákmány gyengülése a klánmérettel lehetne arányos hasonló módon mint most a létszám alapján... toliknak/variknak is!
Hiszen a támogatottság mértéke a klánméret növekedtével erősödik, nem pedig több ori bevételével.
pl ahány %-a a kisebb klán a nagyobbnak, annyi lehetne a zsákmány oda-vissza :)

Ati 07-04-2006 11:17

Quote:

Másik topicban ennek az ellenkezője volt a probléma: hogy a tolik és varik szinte egyáltalán nem használhatók. Ha az egyik tábor szerint túl erősek, a másik tábor szerint túl gyengék, akkor azt hiszem egyensúly van, és nem kell piszkálni semmit.

All times are GMT +1. The time now is 03:30.