![]() |
Túra topic
Sziasztok!
Ha már szegény Cassandrát az őrületbe kergetem azzal, hogy folyton megyünk valahova, meg ha már Goldy folyamatosan küldi a túraajánlatait, akkor legyen már másokkal is megosztva a túrázás öröme és bánata. :D Legrosszabb esetben majd csak mi hárman irogatunk ide, de szerintem van más is, aki szívesen jár szervezett túrákra. Hátha valahol összefutunk. :) Úgyhogy aki volt egy túrán, az nyisson ebben a topicban egy külön szálat, és írja meg tapasztalatait, esetleg képes beszámolót is mellékelve! :D Ha csak menni fogsz valahova, azt is írd meg, hátha mások is kedvet kapnak, és csatlakoznak! :) |
Oh...szegény én.:)
Ilyesmivel azért viszonylag nehéz az őrületbe kergetni... Kell néha egy kis kikapcsolódás.;) |
Jó túra lesz ahol mást is szivesen megszivatnál?:))) ezt akartad írni nemde?:)))
Emlékszem az első ttúránkra:))) LOL:P |
Quote:
|
Persze hogy majd a vége előtt 100 méterre leállj nekem inni?:P A célban átadtam a teámat úgyhogy örüljél:P
|
Kit szivat?Nem is szivat, csak egy kicsit:D...no de sebaj egyszer úgyis ráveszem, hogy hozza el a régi fotómasináját.:p
Amit persze Ő cipel majd.:D |
Quote:
|
Quote:
Én aztán nem alszom, már réges-rég felkeltem.:D |
Geocachingelni szoktatok?
|
Quote:
|
Nincs GPS-em és ahogy nézem mostanában nem is lecc:)
|
Quote:
|
Quote:
Többnyire Borsodban túráztam eddig, szerencsére errefelé rengeteg jó hely van, csak időm nincs rá, meg ilyenek:) De ha van, akkor szivesen megyek bármerre.. |
Én meg ma voltam kerékpártúrán:)
a túra plusz a start/célhely oda-vissza -> 85.77km:) jelen pillanatban újra tanulok járni és leülni felállni térd nélkül:)) A zselic kicsit túl huplis volt:P |
Quote:
|
az jóó esőben tekerni ha nics sátvédő nem csak felülről hanem alulról is szarrá ázol:)) Legjobb mikor 45-ert döngetsz lefelé a lejtőn fúj a szél esik és csak egyszál technikai van rajtad:) Úgyéreztem mintha egy jégtömbön mennék keresztül.:)
|
Quote:
|
Ennyire az én kalandom az esővel nem volt durva meg amúgy is rövid a hajam:)
De kesztyűben bicajozom, nem fázik és nem töri fel a kormány:) |
Quote:
kesztyűm nekem is van, de attól még fázik a kezem.. lehet én vagyok túlérzékeny.. (vagy te vagy túl edzett:P) |
hmm pedig elég fázós vagyok:) A karom az fázott rendesen, szerencsére futózápor volt hazáig meg is száradtam:)
|
Quote:
Futózápor biciklitúrán? No ez is jól eltévedt... |
Az csak egy sima privát bicajozás volt 42 kilin semmi extra:)
Ha egyszer erre jársz bicajjal elmehetünk arra, nem nehéz terep:) |
Mecsek 1800
12 2006.06.03 Gy Nappal Zobákpuszta - Hármas-hegy - Zengő - Cigány-hegy - Réka kunyhó - Váraljai eh. - Pásztor-forrás - Máré-vár - Baglyas - Zobákpuszta Rajt: Zobákpuszta, Kárászi Erdészet táborozóhelye Cél: Gyalogos adatok Indítás: 6.00-8.00 óra Nevezési díj: 500 Ft/fő Táv (terepen): 42.7 km Szint (terepen): 1770 m Szintidő: 10.5 óra MTSZ pontszám: MTSZ 99.5 pont MSTSZ pontszám: B60/12 Emléklap Jelvény Kitűző Teljesítés számával változó díjazás Ital Szendvics Meleg étel Gyümölcs Édesség Csomagmegőrzés Sátrazás a rajtnál Sátrazás a célnál Ivóvíz a rajtnál Ivóvíz a célnál Mosdási lehetőség a rajtnál Mosdási lehetőség a célnál Ötödik-tizenkettedik teljesítőknek jelvény. Térkép:a Mecsek turistatérképe. Vízvételi helyek, források: Cigány-kút (0,5 km), Hettyei-forrás (kis kitérővel, 10 km), Diós-kút (11 km), Kisújbánya, kocsma (remélhetőleg nyitva, 15 km), Etelka-forrás (18 km), Óbánya, kocsma (21 km), Lendület-forrás (28 km), Pásztor-forrás (32 km), Gergely-Éva-forrás (35 km), Vár-kút (kis-kitérővel, 37 km), Zobákpuszta (42,8 km) Mecsek 23 1 2006.06.03 Gy Nappal Zobákpuszta - Zengő - Cigány-hegy - Pásztor-forrás - Máré-vár - Baglyas - Zobákpuszta Rajt: Zobákpuszta, Kárászi Erdészet táborozóhelye Cél: Indítás: 6.00-8.00 óra Nevezési díj: 300 Ft/fő Táv (terepen): 24.4 km Szint (terepen): 1000 m Szintidő: 7 MTSZ pontszám: MTSZ 56.5 pont MSTSZ pontszám: C34/7 Emléklap Kitűző Teljesítés számával változó díjazás Ital Szendvics Meleg étel Gyümölcs Édesség Csomagmegőrzés Sátrazás a rajtnál Sátrazás a célnál Ivóvíz a rajtnál Ivóvíz a célnál Mosdási lehetőség a rajtnál Mosdási lehetőség a célnál Térkép:a Mecsek turistatérképe. No erre megyek legközelebb:) Cassandra, Ati? Ugyanonnan indul mint a Mecsek 30:) |
42km, 10 és fél óra alatt...
Gyanítom erősen szintidőn túl érnénk be.:D :p |
Veletek kapcsolatban a 24,4-es távra gondoltam:)
|
Quote:
40x Km után engem tuti fel kéne mosni. :D |
Quote:
|
Ott nem a táv lesz a gáz hanem az 1800-a szint....:) alig fogok kikészülni a végére a Melasz meg jól rámver majd egy órát ha nem többet:)
|
Nekem a táv is, a szint is borzalmasan hangzik.:D
Mondjuk egy ilyen túrát néhány hónapon belül még biztos nem mernék bevállalni és nem azért, mert lusta vagyok.:p |
Cassandra: jun 2.-án ugye nem vagy estis? Tessék Atit rádumálni a Mecsek 1800-ra, mert csak mindeféle buta kifogással jön:)
|
Quote:
|
Pedig az már a jövőhétvége:)
Akkor Téged se irigyellek a "kiszámítható" munkabeosztásért:) |
Szerdáig tudom hogy leszek, de hogy aztán mi lesz....az még rejtély.:)
Elvben pénteken délelöttös lennék, de ismétlem ez csak ELVBEN van így:) |
Akkor tessék gyakorlatban is annak lenni És Atit legalább Kvárig elrugdalni:)
Túra előtt vagy túra után meg jót dumcsizunk vhol:) döntés joga a Tiétek:) |
Quote:
|
Hmm...nézzük csak...megrugdalni a főnökömet, hogy úgy írjon ki, ahogy nekem jó, megrugdalni a kolléganőmet, hogy ne tiltakozzon, mikor át akarom rakatni a másik műszakba, megrugdalni néhány ügyfelet, hogy délutánra ne kergüljek meg teljesen és, akkor még Atit is rugdalni Kaposvárig...Te ebbe bele fog zsibbadni a lábam.:p
|
Különben se tom mi a baj az éjszakai túrával...
Bless the night, before it has a chance to pass, seize the night, you do what it takes to make it last. ;) |
Quote:
nem kick-box edzésre kértelek csak Atit kell megrugdosni:) |
Nighttime sharpens, heightens each sensation
Darkness stirs and wakes imagination Silently the senses abandon their defences Slowly, gently, night unfurls its splendour Grasp it, sense it, tremulous and tender Turn your face away from the garish light of day Turn your face away from cold, unfeeling light And listen to the music of the night Ha erre nem jöttök akkor a Zselic éjszakai 40 kötelezően teljesítendő:P |
Nem rugdalok én senkit, mert jámbor ember vagyok. és mert féltem a lábam:D
|
All times are GMT +1. The time now is 13:38. |