Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megbeszélések (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=35)
-   -   Feles nerfelése :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4843)

Sequator 02-26-2014 09:13

Feles nerfelése :)

Hello!

"információ- és haszonszerző akciókat akár 3%-os
készültséggel is végezhet"

A haszonszerző akciókkal semmi bajom, ha talál
valakit, akitől megéri még 3% készültséggel is
lopni, akkor tegye nyugodtan. Bankok átlopásával
kombinálva tényleg hatékony.

Ami szerintem viszont kicsit elszállt az
erősítésénél az az hogy 3% tolikészivel még
infózhat. Ha csak szövi-, épület-,
seregfelmérésről lenne szó szintén nem zavarna,
így a kettő együtt viszont indokolatlanul erősre
sikerült.

A 3% alattiról valahova feljebb kellene tenni azt
a határt, ahol nem végezhet infoszerző toliakciót.
Szerintem az 50% alatt lenne reális.

Pool 02-26-2014 09:34

Quote:

Originally Posted by Sequator (Post 307192)
Hello!

"információ- és haszonszerző akciókat akár 3%-os
készültséggel is végezhet"

A haszonszerző akciókkal semmi bajom, ha talál
valakit, akitől megéri még 3% készültséggel is
lopni, akkor tegye nyugodtan. Bankok átlopásával
kombinálva tényleg hatékony.

Ami szerintem viszont kicsit elszállt az
erősítésénél az az hogy 3% tolikészivel még
infózhat. Ha csak szövi-, épület-,
seregfelmérésről lenne szó szintén nem zavarna,
így a kettő együtt viszont indokolatlanul erősre
sikerült.

A 3% alattiról valahova feljebb kellene tenni azt
a határt, ahol nem végezhet infoszerző toliakciót.
Szerintem az 50% alatt lenne reális.

szerintem a kettő közé valahová félúton, bár a mostani helyzettel sincs semmi problémám...
engem az zavar, hogy az emberlopás haszonszerző tolizás és 0%ig mehet...
bár attól függ, melyik végén állsz...:)

Sequator 02-26-2014 10:07

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 307193)
szerintem a kettő közé valahová félúton, bár a mostani helyzettel sincs semmi problémám...
engem az zavar, hogy az emberlopás haszonszerző tolizás és 0%ig mehet...
bár attól függ, melyik végén állsz...:)

Már a félút is jó lenne sőt a 10% határ is, így az a baj, szinte lehetetlen kijátszani, mert körváltás után tölt annyit a készültsége, hogy meg tudja nézni a sereg szándékát.

Az emberlopás az elfek miatt kell hogy haszonszerző legyen. Bár most ezzel is a felesek erősödtek, de azt nem piszkálnám, legyenek vele boldogok.

none 02-26-2014 10:52

Quote:

Originally Posted by Sequator (Post 307194)
Már a félút is jó lenne sőt a 10% határ is, így az a baj, szinte lehetetlen kijátszani, mert körváltás után tölt annyit a készültsége, hogy meg tudja nézni a sereg szándékát.

Az emberlopás az elfek miatt kell hogy haszonszerző legyen. Bár most ezzel is a felesek erősödtek, de azt nem piszkálnám, legyenek vele boldogok.

Told le a készültségét kapásból kv után..

Sequator 02-26-2014 11:06

Quote:

Originally Posted by none (Post 307195)
Told le a készültségét kapásból kv után..

:) igen ez az egyetlen módja, de ez sem biztos módszer egy nagyobb szöviháborúnál részben szerencse kérdése, hogy ki a gyorsabb. Mindenesetre továbbra sem tartom túl fairnek, hogy pl. foszthatatlan emiatt a feleses szövi, elég csak szembe karizni a lóvét és kivédi. Pl. ha már leszenvedtem a készültségét 100%-ról akkor legalább ennyi járna. Vagy ha ő teljes készültségével szétlopott legalább ne lássa következő körben, hogy mire megy a sereg. Ha az 50%-ot sokalljátok megértem, de 10% alatt szerintem pont emiatt túl durva ez a két erősítés együtt.

vityu 02-26-2014 14:43

Quote:

Originally Posted by Sequator (Post 307196)
:) igen ez az egyetlen módja, de ez sem biztos módszer egy nagyobb szöviháborúnál részben szerencse kérdése, hogy ki a gyorsabb. Mindenesetre továbbra sem tartom túl fairnek, hogy pl. foszthatatlan emiatt a feleses szövi, elég csak szembe karizni a lóvét és kivédi. Pl. ha már leszenvedtem a készültségét 100%-ról akkor legalább ennyi járna. Vagy ha ő teljes készültségével szétlopott legalább ne lássa következő körben, hogy mire megy a sereg. Ha az 50%-ot sokalljátok megértem, de 10% alatt szerintem pont emiatt túl durva ez a két erősítés együtt.

Ha ekkora előny egy feles a szövetségbe, akkor gyorsan szerezzetek be ti is egyet :)

Sequator 02-26-2014 15:04

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 307197)
Ha ekkora előny egy feles a szövetségbe, akkor gyorsan szerezzetek be ti is egyet :)

Játszok felessel. Nem azért írtam, mert savanyú a szőlő :D Csak épp, ahogy írtam fentebb szerintem túlságosan erősre sikeredett. 3%-nál még lop vagy infózik ha kell... pff

Ha jól emlékszek a másik topicban, amikor erről volt szó az volt az érv, hogy ha talál egy zsíros orit, akitől jól lehet lopni akkor nyugodtan lopja 3% alá magát. Persze megteheti, csak épp nem értem miért lett az infószerző toliakció mellékeverve.

Merengő 02-26-2014 16:00

Quote:

Originally Posted by Sequator (Post 307198)
Játszok felessel. Nem azért írtam, mert savanyú a szőlő :D Csak épp, ahogy írtam fentebb szerintem túlságosan erősre sikeredett. 3%-nál még lop vagy infózik ha kell... pff

Ha jól emlékszek a másik topicban, amikor erről volt szó az volt az érv, hogy ha talál egy zsíros orit, akitől jól lehet lopni akkor nyugodtan lopja 3% alá magát. Persze megteheti, csak épp nem értem miért lett az infószerző toliakció mellékeverve.

szerinted egy szöviharcban akkor előny ha körönte 2 infó akciót tud csinálni egy ország és azon kívül semmit? mert jó ez az új feles de szöviharcban ellövi jobb esetben a készülijét, (rosszabban leviszik neki) de ezen felül kb semmi haszna nincs. legalább a támadó sereg szándékát tudja már felmérni ha másra nem is jó. felesleges nerfelni. sőt én buffolnám egy kicsit a regenerálódását.

NewJackCity 02-26-2014 18:47

de ha már a felesrol van szo akkor azt is megemliteném hogy 200heki korul gusztustalanul el lehet vele lehetitleni fejlodo nem annyira profi játékosok országait
és teljesen elvenni a kedvuket a játéktol
ami nem feltétlen érdeke szerintem a játéknak
igy én a pénzlopás hatékonyságán is finomhangolnék picit
valami olyasmi szabályozással hogy 100millio arany alatt a régi feltételek mellett tudjon csak lopni a feles
és 100milliotol kapja ezt az ujfajta bankátlopási kakaót

yogibear 02-26-2014 21:54

Sztem meg ugy általában kéne korlátozni 10% ig a feles akcióit, tehát ez alatt ne tudjon se lopni, se felmérni..azért én mégiscsak túlzásnak érzem hogy minden kv után 1mp vel üljek a gépnél és szedjem a készét (ha tudom) mert különben körönkét 2x lelop!

az elmúlt pár hétben voltam a fagyi mindkét oldalán..az eredmény 2 törölt, meg féltucat szabizott ori, az okés hogy épitsek bankot meg ne legyen már szinte semmim az oriba mer őelfsége bármit lenyúl, és persze lelehet szedni a készét is ! Igen lelehet egynek talán(ha leszedem nullára ahogy irtam kv kor ugyis lelop) de sajna vagy nem sajna nem csak egy van..most jelenleg egy lenti csoportba 15 feles van kb 10 körön belül! és arról még nem beszéltem, hogy a feles erősítését követően gondolom ugrásszerűen megnőtt az ember faj iránti kereslet! Rendben van az hogy többen választják a felest, ez is volt a cél..de ezzel egy másik fajt szinte teljesen kiölünk a játékból, sztem kicsit túl lett lőve azon a bizonyos célon!

Pumi 02-27-2014 11:37

Quote:

Originally Posted by yogibear (Post 307205)
Sztem meg ugy általában kéne korlátozni 10% ig a feles akcióit, tehát ez alatt ne tudjon se lopni, se felmérni..azért én mégiscsak túlzásnak érzem hogy minden kv után 1mp vel üljek a gépnél és szedjem a készét (ha tudom) mert különben körönkét 2x lelop!

Hagy kérdezzem már meg mivel leszel előrébb ha csak 10%-ig lophat a feles? nem 33x lop hanem csak 30x, na bumm... kv után ugyanúgy töltődik és semmi nem változik.
Ahelyett, hogy bankkal védenétek meg a pénzetek. a legtöbb feles úgy is csak arra használja.

Merengő 02-27-2014 13:16

akik itt a feles ellen beszélnek, azok próbáltak is vele játszani? voltak vele szöviharcban? vagy csak lelopta őket egy jó nagy adag pénzre és ezért van a rossz szájíz!? ha levitte nullára a készültségét kb semmit sem ér utána egy szöviharcban, ahol 4 országot kéne mérni tud csinálni körönként 2 akciót. de azt is csak akkor ha nem viszik le a készültségét.. ha gondotok van egy felessel azt le kell verni 12 óra alatt tönkre lehet tenni az országát..

az meg hülyeség, hogy kezdők kedvét veszi el 200 hekin. a kezdőknél nincs semmi és még bankot is tartanak az elején rendesen. nem érdemes őket lopni

Sequator 02-27-2014 14:05

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 307211)
akik itt a feles ellen beszélnek, azok próbáltak is vele játszani? voltak vele szöviharcban? vagy csak lelopta őket egy jó nagy adag pénzre és ezért van a rossz szájíz!? ha levitte nullára a készültségét kb semmit sem ér utána egy szöviharcban, ahol 4 országot kéne mérni tud csinálni körönként 2 akciót. de azt is csak akkor ha nem viszik le a készültségét.. ha gondotok van egy felessel azt le kell verni 12 óra alatt tönkre lehet tenni az országát..

az meg hülyeség, hogy kezdők kedvét veszi el 200 hekin. a kezdőknél nincs semmi és még bankot is tartanak az elején rendesen. nem érdemes őket lopni

Persze, lopott feles, az elvitt pénzt nem sajnálom megérdemelte. Már nem tudna. Friss, jelenleg 173 körös 200 hekis felesemmel eddig összeloptam 2,2 milliárdot. Hogy kezdők voltak-e vagy sem nem tudom, nem bonyolódtam velük levelezésbe, egyikük azóta nem játszik már. Tudom mire képes, hogyan kell ellene és vele játszani, harcoltunk már feleses szövi ellen is. Tényleg úgy gondolom, hogy túl lett erősítve, épp ezért nyitottam a topicot. Kíváncsi vagyok más hogy látja. Nem célom hogy bárkit is győzködjek, csak leírom a véleményem.

Merengő 02-27-2014 15:53

Quote:

Originally Posted by Sequator (Post 307212)
Persze, lopott feles, az elvitt pénzt nem sajnálom megérdemelte. Már nem tudna. Friss, jelenleg 173 körös 200 hekis felesemmel eddig összeloptam 2,2 milliárdot. Hogy kezdők voltak-e vagy sem nem tudom, nem bonyolódtam velük levelezésbe, egyikük azóta nem játszik már. Tudom mire képes, hogyan kell ellene és vele játszani, harcoltunk már feleses szövi ellen is. Tényleg úgy gondolom, hogy túl lett erősítve, épp ezért nyitottam a topicot. Kíváncsi vagyok más hogy látja. Nem célom hogy bárkit is győzködjek, csak leírom a véleményem.

az én véleményem az 1300 kör játék után, hogy nem lett túl erős, egy jó szöviben megállja a helyét, de még mindig a szövetség gyenge pontja nagy hektáron. pénzszerzésnek kiváló de amint a csoport alkalmazkodik elveszti az egyetlen erejét.

NewJackCity 02-27-2014 18:36

Quote:

ha gondolod regizz egy mf orit y-ba 200ra amit nem tápolsz fel és saját erobol fejlodik
én rászállok egy kiépult felessel ha kijossz a vedelem alol
aztán nézzuk már meg hogy valolanságot állitasz, vagy valotlanságot állitassz :D
amit gusztustalannak tartok hogy szinte még a képzésre/fegyire valo pénzt is el tudja lopni

yogibear 02-27-2014 20:16

Quote:

Originally Posted by Pumi (Post 307209)
Hagy kérdezzem már meg mivel leszel előrébb ha csak 10%-ig lophat a feles? nem 33x lop hanem csak 30x, na bumm... kv után ugyanúgy töltődik és semmi nem változik.
Ahelyett, hogy bankkal védenétek meg a pénzetek. a legtöbb feles úgy is csak arra használja.

nem figyelsz :) Azzal leszek előrébb hogy ha levittem 0% ra a készét kv kor nem tud rögtön akciózni mert még mindig 10% alatt lesz..igy viszont minden kv kor 2x tud garázdálkodni

Quote:

igen volt szöviharc! persze mi is bénáskodtunk egy sort..de 12 óra alatt nem lehet tönkretenni egy épkézláb felest ..csak hogy varival ártani tudd, kell vagy fél tucat ütés alaphangon , de sokkal esélyesebb hogy nem elég..de fosztás, mészár már alapbol kiesik mer kipakol..ha leföldeled röhög a markába és alulrol lop körönként 2x, marad a puszti..akkor 1-2 utés után megin alád kerül ..12 kör alatt max 3x tudsz fordulni, de legyen 2sereg fordulásonként akkor is 6 bekapott ütés 12 kör alatt(és persze a szövijei csak nézik mi történik és nem csinálnak semmit)..ezidő alatt a kis hamis lelop először 33+(11x2) =55 tolizás..ha csak tekire megy és nem is pénzt visz akkor is elég bosszantó..mindezek ellenére tőlem maradthat az erősítés, de a 0% ig való lopást még mindig 10% ra emelném vagy lehessen a készültségét minuszba vinni :) de gondolom ez utóbbi tömeges kifügyülésre ösztönzi a tolvajkodni vágyó harcostársaimat..:) én már csak arra leszek kiváncsi mi lesz pár honap mulva ha 5. szinten minden 2. tag feles lesz, mer senki nem akar majd tekit irni!

Merengő 02-27-2014 20:28

Quote:

Originally Posted by NewJackCity (Post 307217)
ha gondolod regizz egy mf orit y-ba 200ra amit nem tápolsz fel és saját erobol fejlodik
én rászállok egy kiépult felessel ha kijossz a vedelem alol
aztán nézzuk már meg hogy valolanságot állitasz, vagy valotlanságot állitassz :D
amit gusztustalannak tartok hogy szinte még a képzésre/fegyire valo pénzt is el tudja lopni

és szerinted ez probléma a játékban, hogy 50k aranyakat lop afeles? :O hülye lennék egy frissen regelt orira pazarolni a drága készülit..

meg azt sem értem, hogy az a baj, hogy körváltásonként kettőt tud akciózni a feles ha szétlopja a készülijét.. akkor nem fog tudni ha 10 alá nem mehet be? akkor nem 6%-ra megy fel neki hanem mondjuk 16-ra és ugyan úgy kettőt lop. vagy legyen 13 legrosszabb esetben.. ugyan úgy 2őt fog akciózni..

Sequator 02-28-2014 09:03

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 307219)
meg azt sem értem, hogy az a baj, hogy körváltásonként kettőt tud akciózni a feles ha szétlopja a készülijét.. akkor nem fog tudni ha 10 alá nem mehet be? akkor nem 6%-ra megy fel neki hanem mondjuk 16-ra és ugyan úgy kettőt lop. vagy legyen 13 legrosszabb esetben.. ugyan úgy 2őt fog akciózni..

Jelenleg gyorsasági versenyt kell játszani. Ha 10%-nál nem tud akciózni, akkor le tudom vinni a készülstégét 0-ra és következő körváltásnál amikor regenerálódik a készültsége nem másodperceken múlik, mert van egyetlen köröm.

Ha a jelenlegi 3%-nál még indítható akciózása marad, nincs olyan kör amikor biztosan kijelenthető, hogy a feles toliakció nélkül marad. Ez igazából überli az ember tükörvarázsát is. Mert 0% készültséggel is vidáman elvan egy feles, hiszen körváltás után rögtön 2x tud tolizni (haszon- és infó)

Engem igazából csak a 10% alatti infózás zavar. Gondolom nem kell túlmagyarázni, hogy miért.

Quote:

és szerinted ez probléma a játékban, hogy 50k aranyakat lop afeles? :O hülye lennék egy frissen regelt orira pazarolni a drága készülit..

Nem az 50k-s lopásokkal van baj :) Viszont ha valaki 10-20 millát akar az országában tartani 200 hekit, 10% bank kell, ami bőven több mint az ígért 5% amivel biztonságban lehet tudni. Ez a része azért nem izgat annyira és azért sem ebben a témában nyitottam a topicot, mert így viszont az is igaz, hogy pl. 1000 hekin elég csak 4%, egyre feljebb egyre kevesebb, szóval szerintem ez a része így jó ahogy van. Nem lenne jó, ha meg lenne buherálva és ténylegesen minden hekin 5%-ot kellene tartani.

Merengő 02-28-2014 14:36

Quote:

Originally Posted by Sequator (Post 307221)
Jelenleg gyorsasági versenyt kell játszani. Ha 10%-nál nem tud akciózni, akkor le tudom vinni a készülstégét 0-ra és következő körváltásnál amikor regenerálódik a készültsége nem másodperceken múlik, mert van egyetlen köröm.

Ha a jelenlegi 3%-nál még indítható akciózása marad, nincs olyan kör amikor biztosan kijelenthető, hogy a feles toliakció nélkül marad. Ez igazából überli az ember tükörvarázsát is. Mert 0% készültséggel is vidáman elvan egy feles, hiszen körváltás után rögtön 2x tud tolizni (haszon- és infó)

Engem igazából csak a 10% alatti infózás zavar. Gondolom nem kell túlmagyarázni, hogy miért.
.

ebben teljes mértékig igazad van. csak akkor arra add meg a választ, hogy mit fog tenni egy szöviháborúban egy félelf akinek nullára van húzva a készülije es 10% alatt nem akciózhat?? ezen kívül mi más haszna van szöviháborúban? egyetlen fajt sem lehet úgy megfogni harcban mint a felest és ráadásul meg sem kell erőltetni magad miatta.

none 02-28-2014 16:11

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 307225)
ebben teljes mértékig igazad van. csak akkor arra add meg a választ, hogy mit fog tenni egy szöviháborúban egy félelf akinek nullára van húzva a készülije es 10% alatt nem akciózhat?? ezen kívül mi más haszna van szöviháborúban? egyetlen fajt sem lehet úgy megfogni harcban mint a felest és ráadásul meg sem kell erőltetni magad miatta.

Ha a felest folyton 0ra húzza az óriás ő sem fog sok mást csinálni a harcban.. vagy szarul építetted fel a felesed, ha a hadi is letolja a készülit:)

Merengő 02-28-2014 16:13

Quote:

Originally Posted by none (Post 307227)
Ha a felest folyton 0ra húzza az óriás ő sem fog sok mást csinálni a harcban.. vagy szarul építetted fel a felesed, ha a hadi is letolja a készülit:)

képben vagy te mennyivel jobb az óriás támadója mint a félelfé?? :O pluszban a felesnek kocsma+templom minimum 26% míg az óriásnak 20% is elég... egy varis óriás simán tud ütni egy szöviharcban. a félelfnek csak a lopás az erőssége. és a kérdésemre még mindig nem kaptam választ.

Pool 02-28-2014 16:41

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 307228)
képben vagy te mennyivel jobb az óriás támadója mint a félelfé?? :O pluszban a felesnek kocsma+templom minimum 26% míg az óriásnak 20% is elég... egy varis óriás simán tud ütni egy szöviharcban. a félelfnek csak a lopás az erőssége. és a kérdésemre még mindig nem kaptam választ.

Azért szépen ütöttél Te is és ártózni se nagyon lehetett volna az országod...

Merengő 02-28-2014 16:57

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 307229)
Azért szépen ütöttél Te is és ártózni se nagyon lehetett volna az országod...

az ütések nagy része jó helyzetfelismerés volt. 4 yardbol leloptam 3.5öt és 500 millából már csak 10k íjat kellett átütnöm, de néha még azt sem, mert kivettük a piacon lévő egységet. pluszban elég kemény éplistával nyomultam

NewJackCity 02-28-2014 19:00

Quote:

figyu joco az hogy te, én vagy egy tapasztaltabb akárki nem fog zsebpénzért lopni az egy dolog
más meg aki kap pár pofont,és utána lehet pont nem a leggazdagabb legkevesebb bankost fogja keresni
hanem nekiáll a leggyengébbeket csesztetni
mindig voltak ilyen emberek amég 2k koruli csopilétszámok voltak w-v-x csopikban addig mindig volt vagy 10 ori mindegyik alján aki csak a kezdoket piszkálta
gyanitom most is ugyanigy megvannak az ilyen tipusu emberek
ne kelljen már 10% bankot tartani hogy tudjak képzésre tekiirásra elég pénzt benthagyni az oriban ha egy ilyen rámszáll
tolem ha sokalljátok a 100millát lehetne akár 50 is
meg aztán ha a felesek csak a nagy zsozsora mennek akkor ettol semmit nem is gyengulnének
csak egy apro biztositékra gondoltam ami védené a kezdoket az aberrált, vedelem alol kijovo orikat piszkálok ellen

az elso hszem nem kerult be mert rosszul sikerult a fogalmazás
ugyhogy leirom mégegyszer
zoli javaslatát támogatom
a 10%os verziot tartanám ideálisnak
szerintem teljesen jogos kérés hogy akinek leviszem nullára a készulijét az kv után ne tudjon már egybol akciozni

igazábol jo az uj feles
nagyon teccik
szinesebb lett tole a játék sztem
viszont a fent emlitett két dolgba belenyulnék
igazábol egyik sem olyan ami jelentosen gyengitené

Merengő 02-28-2014 19:50

ez a 100/50 milla alatti lopás nekem is tetszene, mert tényleg biztosítékot jelent a kezdőkre. viszont a 10% kicsit sem és itt nem a saját érdekeimet védem, mert szerintem jó darabig nem leszek feles, jó meg szép de kis hektáron kb semmit sem ér.

Sőt én még egy gyorsabb regenerálódást adnék a toliknak, akkor lenne igazán használható faj. aki meg azt mondja, így, vagy az erősítéssel nem bír el a felessel az nem tud hadis orit építeni.

Ati 02-28-2014 19:53

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 307232)
Sőt én még egy gyorsabb regenerálódást adnék a toliknak, akkor lenne igazán használható faj.

Most körönként 7%-ot ki lehet belőle hozni.

Merengő 03-01-2014 19:22

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 307233)
Most körönként 7%-ot ki lehet belőle hozni.

de azt már egy szem elhasználásával.

Ati 03-01-2014 20:04

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 307242)
de azt már egy szem elhasználásával.

Így van. Ahogy +1 tábornokot is egy szem elhasználásával kapsz, ahogy +5% bónuszt is egy szem elhasználásával kapsz, ahogy banki kamatokat is egy szem elhasználásával kapsz. El kell döntened, hogy mit szeretnél jobban, és azt a személyiséget választani. Ha gyors regenerálódást szeretnél a tolvajaidnak, akkor ez a személyiség kell.

Sequator 03-03-2014 13:35

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 307225)

1. Lehet tőle sereget vinni.
2. Bőven tudja varizni a hadisokat
3. Ha az ellenfél varisa 10% alatt tartja a felest, az neki is készültségbe kerül. Tehát a feles puszta jelenléte elég, hogy a varis a készültségét "pazarolja". Azért ez se mondható el bármelyik fajról :rolleyes:

Egyébként a 85% katmorálos hadivari óriást nem sokkal nehezebb beverni, mint egy felest.

All times are GMT +1. The time now is 10:13.