![]() |
Feles nerfelése :)
Hello!
"információ- és haszonszerző akciókat akár 3%-os készültséggel is végezhet" A haszonszerző akciókkal semmi bajom, ha talál valakit, akitől megéri még 3% készültséggel is lopni, akkor tegye nyugodtan. Bankok átlopásával kombinálva tényleg hatékony. Ami szerintem viszont kicsit elszállt az erősítésénél az az hogy 3% tolikészivel még infózhat. Ha csak szövi-, épület-, seregfelmérésről lenne szó szintén nem zavarna, így a kettő együtt viszont indokolatlanul erősre sikerült. A 3% alattiról valahova feljebb kellene tenni azt a határt, ahol nem végezhet infoszerző toliakciót. Szerintem az 50% alatt lenne reális. |
Quote:
engem az zavar, hogy az emberlopás haszonszerző tolizás és 0%ig mehet... bár attól függ, melyik végén állsz...:) |
Quote:
Az emberlopás az elfek miatt kell hogy haszonszerző legyen. Bár most ezzel is a felesek erősödtek, de azt nem piszkálnám, legyenek vele boldogok. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ha jól emlékszek a másik topicban, amikor erről volt szó az volt az érv, hogy ha talál egy zsíros orit, akitől jól lehet lopni akkor nyugodtan lopja 3% alá magát. Persze megteheti, csak épp nem értem miért lett az infószerző toliakció mellékeverve. |
Quote:
|
de ha már a felesrol van szo akkor azt is megemliteném hogy 200heki korul gusztustalanul el lehet vele lehetitleni fejlodo nem annyira profi játékosok országait
és teljesen elvenni a kedvuket a játéktol ami nem feltétlen érdeke szerintem a játéknak igy én a pénzlopás hatékonyságán is finomhangolnék picit valami olyasmi szabályozással hogy 100millio arany alatt a régi feltételek mellett tudjon csak lopni a feles és 100milliotol kapja ezt az ujfajta bankátlopási kakaót |
Sztem meg ugy általában kéne korlátozni 10% ig a feles akcióit, tehát ez alatt ne tudjon se lopni, se felmérni..azért én mégiscsak túlzásnak érzem hogy minden kv után 1mp vel üljek a gépnél és szedjem a készét (ha tudom) mert különben körönkét 2x lelop!
az elmúlt pár hétben voltam a fagyi mindkét oldalán..az eredmény 2 törölt, meg féltucat szabizott ori, az okés hogy épitsek bankot meg ne legyen már szinte semmim az oriba mer őelfsége bármit lenyúl, és persze lelehet szedni a készét is ! Igen lelehet egynek talán(ha leszedem nullára ahogy irtam kv kor ugyis lelop) de sajna vagy nem sajna nem csak egy van..most jelenleg egy lenti csoportba 15 feles van kb 10 körön belül! és arról még nem beszéltem, hogy a feles erősítését követően gondolom ugrásszerűen megnőtt az ember faj iránti kereslet! Rendben van az hogy többen választják a felest, ez is volt a cél..de ezzel egy másik fajt szinte teljesen kiölünk a játékból, sztem kicsit túl lett lőve azon a bizonyos célon! |
Quote:
Hagy kérdezzem már meg mivel leszel előrébb ha csak 10%-ig lophat a feles? nem 33x lop hanem csak 30x, na bumm... kv után ugyanúgy töltődik és semmi nem változik. Ahelyett, hogy bankkal védenétek meg a pénzetek. a legtöbb feles úgy is csak arra használja. |
akik itt a feles ellen beszélnek, azok próbáltak is vele játszani? voltak vele szöviharcban? vagy csak lelopta őket egy jó nagy adag pénzre és ezért van a rossz szájíz!? ha levitte nullára a készültségét kb semmit sem ér utána egy szöviharcban, ahol 4 országot kéne mérni tud csinálni körönként 2 akciót. de azt is csak akkor ha nem viszik le a készültségét.. ha gondotok van egy felessel azt le kell verni 12 óra alatt tönkre lehet tenni az országát..
az meg hülyeség, hogy kezdők kedvét veszi el 200 hekin. a kezdőknél nincs semmi és még bankot is tartanak az elején rendesen. nem érdemes őket lopni |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
én rászállok egy kiépult felessel ha kijossz a vedelem alol aztán nézzuk már meg hogy valolanságot állitasz, vagy valotlanságot állitassz :D amit gusztustalannak tartok hogy szinte még a képzésre/fegyire valo pénzt is el tudja lopni |
Quote:
Quote:
|
Quote:
meg azt sem értem, hogy az a baj, hogy körváltásonként kettőt tud akciózni a feles ha szétlopja a készülijét.. akkor nem fog tudni ha 10 alá nem mehet be? akkor nem 6%-ra megy fel neki hanem mondjuk 16-ra és ugyan úgy kettőt lop. vagy legyen 13 legrosszabb esetben.. ugyan úgy 2őt fog akciózni.. |
Quote:
Ha a jelenlegi 3%-nál még indítható akciózása marad, nincs olyan kör amikor biztosan kijelenthető, hogy a feles toliakció nélkül marad. Ez igazából überli az ember tükörvarázsát is. Mert 0% készültséggel is vidáman elvan egy feles, hiszen körváltás után rögtön 2x tud tolizni (haszon- és infó) Engem igazából csak a 10% alatti infózás zavar. Gondolom nem kell túlmagyarázni, hogy miért. Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
figyu joco az hogy te, én vagy egy tapasztaltabb akárki nem fog zsebpénzért lopni az egy dolog más meg aki kap pár pofont,és utána lehet pont nem a leggazdagabb legkevesebb bankost fogja keresni hanem nekiáll a leggyengébbeket csesztetni mindig voltak ilyen emberek amég 2k koruli csopilétszámok voltak w-v-x csopikban addig mindig volt vagy 10 ori mindegyik alján aki csak a kezdoket piszkálta gyanitom most is ugyanigy megvannak az ilyen tipusu emberek ne kelljen már 10% bankot tartani hogy tudjak képzésre tekiirásra elég pénzt benthagyni az oriban ha egy ilyen rámszáll tolem ha sokalljátok a 100millát lehetne akár 50 is meg aztán ha a felesek csak a nagy zsozsora mennek akkor ettol semmit nem is gyengulnének csak egy apro biztositékra gondoltam ami védené a kezdoket az aberrált, vedelem alol kijovo orikat piszkálok ellen az elso hszem nem kerult be mert rosszul sikerult a fogalmazás ugyhogy leirom mégegyszer zoli javaslatát támogatom a 10%os verziot tartanám ideálisnak szerintem teljesen jogos kérés hogy akinek leviszem nullára a készulijét az kv után ne tudjon már egybol akciozni igazábol jo az uj feles nagyon teccik szinesebb lett tole a játék sztem viszont a fent emlitett két dolgba belenyulnék igazábol egyik sem olyan ami jelentosen gyengitené |
ez a 100/50 milla alatti lopás nekem is tetszene, mert tényleg biztosítékot jelent a kezdőkre. viszont a 10% kicsit sem és itt nem a saját érdekeimet védem, mert szerintem jó darabig nem leszek feles, jó meg szép de kis hektáron kb semmit sem ér.
Sőt én még egy gyorsabb regenerálódást adnék a toliknak, akkor lenne igazán használható faj. aki meg azt mondja, így, vagy az erősítéssel nem bír el a felessel az nem tud hadis orit építeni. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
2. Bőven tudja varizni a hadisokat 3. Ha az ellenfél varisa 10% alatt tartja a felest, az neki is készültségbe kerül. Tehát a feles puszta jelenléte elég, hogy a varis a készültségét "pazarolja". Azért ez se mondható el bármelyik fajról :rolleyes: Egyébként a 85% katmorálos hadivari óriást nem sokkal nehezebb beverni, mint egy felest. |
All times are GMT +1. The time now is 10:13. |