![]() |
Szkarabeusz az elnyűhetetlen :)
Sziasztok!
Ez a topic az "ellenzék" számára készült elsősorban, azoknak akiket esetleg érdekel egy "másik verzió" is a dolgokról amik az 1A topjában történnek:) Nem olvastam még át semmit de gyanítom, hogy nemes ellenlábasunk topicja tele van olyan dolgokkal amire nem lehetünk büszkék sem mi sem ők, de nekünk nem célunk a mocsokdobálás legfeljebb némi élcelődés. Remek lenne ha ebben a hangulatban tudnánk irkálni egymásnak, mint játékostársak és nem mint ellenségek ;) A klánunk tagjai jelenleg és akik eddig a segítsénkre voltak a klánban, akikkel több mint egy éve próbálunk valamit tenni az ellen a reménytelennek tűnő dolog ellen, hogy az 1A-ban " 1pártrendszer" legyen orinagyságuk sorrendjében: Gilgamesland - Zou (a rendőrverő) Espanyol - Levi (a nebuló) ***Baba*** - Arwyl (a kocsmatöltelék) Salusa Secundus - Wal (a "gazdaság" motorja) Urlich fov Jungingen - Zsombi a nőcsábász (és egy csendestárs aki súg néha) Vegaland - Szato (a rímfaragó) Bridgeland - Bridge (a kártyás tanárúr) Sharkyland - Cápa (öreg, de nem vén) Könyvmoly - Tibor (aki már nem Tibor hanem Csiga) MySuzyland - God vagy Suzy ahogy teccik (a gyúrós) MonroLand - aki én is lehetnék akár :) (a kopasz kocsmáros) Elfborg - Terror Miki (az éjjelibagoly) És még páran mások akik besegítenek ha éppen fájdalmaink vannak, de annyira nem érnek rá, hogy folyamatosan melletünk játszanak. Mindenesetre köszönjük mindenkinek akik segítettek az utunkon :) |
Ha jól értettem, kedves Monro,
Feladatom RÍMFARAGÓ ? Ha nem érek nektek csak ennyit, Megyek kiürítem a Klánrakit ;) Nem hagyok ott egyebet, Csak Szkarabeusz eledelt. Arra azért elég lesz az is, Hogy ne mutathasson egy kecske fityiszt :) Örülök ennek az új topicnak, Kik akarnak itt tanulhatnak. Mi nem titkolunk el semmit, Remélem a játékhoz is adunk valamit :) Egyszer reméljük változik majd a teteje, Ez mindennek még csak az kezdete. A kérdésre nem mindig rím lesz a válasz, Topicot belátásod szerint válassz ! :eek: |
Ja, en tanulni akarok.... mit lehet itt tanulni? :)
|
Quote:
Megtanítlak ultizni ha még nem tudsz :) Ha tudsz akkor gyere le hozzánk a sörözőbe csütörtökönként és megtanítlak hullarészegen ultizni :D |
Nem is merem leírni mennyire be lehet rúgni ulti közben :) Sőt van, hogy még ultizni sem kell hozzá :D :D:D
|
Quote:
Szato a rímfaragóknak igen jelentős szerepük volt a csaták elött és háborúk alatt abban a korban amikoris lovasság meg íjászbrigádok tették a dolgukat a csatatéren, ugyhogy ne becsüld alá a szereped! Gondolj csak a mi Petőfinkre micsoda karizma volt :D (22cm) :D |
Örülök, hogy Monro megjelent ezen a fórumon! Tényleg! :)
Csak megfontoltan írkálj! Kár lenne, ha törölnének... |
Quote:
a piat szeretem, ultizni nem tudok, csak pokerezni es sakkozni, de hat mindent meg lehet tanulni... cserebe megtanithatlak sakkozni mondjuk :D Hova is kell menni? :) |
Quote:
Van kinek az 1/A nem a végső. Kik inkább 2000 kört töltenek a B-ben, És nem részesülnek az 1/A élményben. Azoknak szólt e sor, hogy bátorodjanak, A Klánháborúktól meg ne tántorodjanak! Ki nem játszott még fennt, van mit tanulnia, A topicban senkinek se kell marhulnia. Rem(élem) Rem(edy) válaszom kielégít, A Topicban eligazodni számodra segít. A kocsma helye ha valóban érdekel, Dobd meg a topic gazdát priviben egy zölddel! Ha szerencséd van nem csak őt találod ott, Wand is lenyomott már ott egy pár Grundot:) :eek: |
Quote:
NEkem is uj élmény ennyi belémfojtott szó után szabadon írkálni :D Rem: 1138 Bp. Gyöngyösi sétány 6. a DunaPlázához van közel 300m kb. Szkarabeusz Söröző (de még nincs táblája) Majd ha lesz időm szervezek valami komplexebbet, de amíg nem addig is szívesen látok bárkit akit érdekel. Csütörtökönként 6-11-ig kb mindig ott vagyok pár emberkével:) Ha nagyon kell internethozzáférés is van már :D |
Hát, tuti meglátogatom a helyet :D csak a mikort nem tudom még :p ...
|
Kedves Szato barátom,
az 1/a kihagyása már csak álom! Voltak biz itt változtatások, s ha nincs 1/a-s orid, utad a 2/b-bol lefele nem találod! |
Quote:
Komolyan persze akár többedmagaddal is ;) A póker is jó, de a sakk mondjuk picit több odafigyelést igényelne sztem. |
Quote:
Na majd lebeszelunk akkor egy csutortokot vhogy :) |
Quote:
Mindenkit szívesen látok :) hmmmm.... a Senki az benne van vajon a mindenkiben? :D Te voltál az a Senki aki megkeresett anno a 2B-ben ződben? Nem felejtettem el, de talán mostmár érted miért mondtam akkor,hogy nem megy sajnos . |
Szépen csendben én is belesek... Bár ígértem: a MAGUS topikon kívül nem írok sehová, de ezzel most kivételt teszek. :)
|
Csak félve írok a "királyoknak" :D
Jojatek.hu -n nem szoktatok játszani ultit? Ha igen esetleg lezavarhatunk pár kört |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Én annyira nem szeretem amikor "lekirályoznak" minket, az a másik topic :D Mondjuk én személy szerint jobban szeretek élőben zsugázni, mivel nem nagyon ismerem az internetes helyeket ezügyben. De lehethogy rá tudsz venni hogy kipróbáljam :D |
Quote:
mert az lenne röhelyes, Ha sose jönne több föld az A-ba, Így a növekvés lenne kizárva. Csak annyit szeretnék elérni, Hogy legyen kedve mindenkinek az 1/a-t felmérni. Ne akarja átugrani gyorsan, Lehet hogy meradni megéri borsosan. Jómagam is játszom másik csoportokban, De az 1/a-hoz alig hasonlít foltokban. Aki szereti a Hódítót ötöstől kettesig, Probáljon meg feljönni az 1/a-ba tetőig. Ígérem annak egy új játékot talál, Vannak itt jó arcok, nem csak a halál. Lassan növekedve magányban vagányan, Így kezdüt itt fennt mindahányan. Ha szerencséd lesz, és Te is akarod, Egy nap lehet Neked is egy jó csapatod. Nem csak játszópajtást Barátot is lelhetsz, És onnantól a saját topikodban veszekedhetsz :) :eek: |
Üdv mindenkinek:)
hátha sikerül egy topic, ami nem hivalkodó, nem dicsekvő, hanem inkább emberi és baráti:) Sok sikert hozzá, ha tudok segíteni benne , akkor szólj Monro:) Zou |
bekukk én is :)
Levy |
Jómagam is játszom másik csoportokban,
De az 1/a-hoz alig hasonlít foltokban. Aki szereti a Hódítót ötöstől kettesig, Probáljon meg feljönni az 1/a-ba tetőig. Ígérem annak egy új játékot talál, Vannak itt jó arcok, nem csak a halál. Lassan növekedve magányban vagányan, Így kezdüt itt fennt mindahányan. Ha szerencséd lesz, és Te is akarod, Egy nap lehet Neked is egy jó csapatod. Nem csak játszópajtást Barátot is lelhetsz, És onnantól a saját topikodban veszekedhetsz :) Sziasztok :) Találó nagyon a vers:p |
Sokan nagyon hiányoltuk már a másik oldalt innen, végre ez is megvolt:P
|
Quote:
Mint tudjuk, nem mindig annak van igaza, aki hangosabb, és veri a mellét. Ebben mi nem szeretnénk részt venni, nem a mi stílusunk, ezt ne is várja senki sem tőlünk ! Amikor olyan helyzet van, természetesen kiállunk az igazunkért, de nem akarunk senkit sem megalázni, senkit sem sértegetni, mert az rövid időn belül megbosszulja magát, és visszaüt a feladóra, mint azt sokan meg is jegyezték már, hogy bizony volt ilyen odaát :) Egyébként pedig győzzön a jobbik mindig, nem hinném, hogy a nagy dolgokat ebben a játékban a fórumonokon kellene elintézni:))) Mindenkinek további jó játékot, minél többen legyenek az 1/A-ban és akkor talán majd valamikor megéri a játék legfelsőbb szintje is azt, hogy mindenki jó szájízzel kezd a játékba, nem csak 1000 körre. Valszeg akkor mi már nem leszünk együtt (legalábbis egy páran nem lesznek már játékban), mert a csapatunk nem akar tartósan az 1/a trónján csücsülni, ahogy nem is tettük ezt annak idején sem az Erkölcsrendészettel sem, mert nem láttuk értelmét. Üdv: Zou |
Quote:
|
Quote:
üdv! hmm, megjegyzem mi sosem indítottunk "a hős kecske", vagy hasonló nevű topicot.. ;) |
Quote:
|
Quote:
Kedves Wand! Köszönjük hozzászólásodat, de ha jól vettem észre, ez a fórum nem azért készült, hogy veszekedj. Ami történt megtörtént, Utólag ne szépítsük a múltat. Kiabálhatsz kígyót, békát, De remélem ez nem a Te utad. Tudjuk ki vagy, ittunk is már együtt, A veszekedést ne itt tegyük. Gyere te is inni, ultizni a kocsmába, Mondjuk ott se borulunk egymás karjába. Attól függetlenül nem ellenség vagy, Csak ellenfél, ki békét nem hagy. Mi sem szitkozódunk a Ti topicotokban, De cselszövést szervezünk azért titokban :D Legyen hát a szó mi a végére jut : WAND Hidd el a te klánod se nagy Kaland :) A klánunk jelképe nem egy ronda béka, Legyen a jelszavunk a fórumon BÉKE :) |
Quote:
Ha érdekel akkor jojatek.hu-n próbáld ki. Lehet regisztrálás nélkül is, de akkor nem biztos h játszani is fognak veled :D Egész jó kis társaság van ott, mondjuk rég jártam arrafele, de gondolom nem sok változás történt. Élőben term jobb kártyázni, de most mit lehet tenni? Nem épp a sarkon van a kocsmád :D Ha van kedved akk dobj 1 privit aztán egyeztetünk. A rímfaragótok jól érti a mesterségét, minden elismerésem. |
Szasztok Fórumlakók:)
lassan elmenek azt + nézem a tujáidat Monro:) ultizni nem tudok előre kijelentem:D ha ojjan a sered mint legutóbb,akkor szóba gyöhet egy piciny ultilecke is:D |
Quote:
arról pedig nem tehetünk, ha néha másoktól is kaptátok, mi asszem nem sokat adtunk:) de ahogy gondolod, fogd fel úgy...mi éppen az ilyen meddő vitákat szerettük volna elkerülni egy új topiccal, mert semmi értelme egymásra hülyeségeket fröcsögni... Játsszatok és ne dumáljatok! (Gondolom tudod, hogy ez nem neked szól! ) Zou |
Quote:
írásomraa sokminden ráfogható de nem volt benne veszekedés épp csak a tiédben némi tényferdítés ezért én csak annyit kérek ne csak magatokat fényezd bevertetek álmomban persze reggel átkoztam de felhívtam a kopasz törpét és gartuláltam elsőként harag persze nincsen érte és lassan el is jutok a végére és lehet klánom nem nagy kaland épp csak 90% barakk igaz ez már csak a múlt mert 1M sereg felül múlt persze a krónikából kimaradt. hogy közben feléd 4M paci haladt de ez a játék már csak ilyen lényeg az, hogy a sör hideg legyen :) ezennel végre be is fejezem mert át suhant egy ötlet a fejemen... és íme már ott is vagyok! előttem egy hírdetés ragyog: "ha ellepték az ízelt lábú egyedek ROVAR ÍRTÓT VEGYENEK..!" :D :D |
Quote:
Alig várom Maistre! :) Sőt megszervezem mostmár télleg. |
Quote:
Ti valóban nem, Zoli viszont indított valamit. "Minden ami 1A" = azaz "ÉN ÉSZAKFÖLD" Kb erről szól az a topic amit ti csináltatok eddig, pontosabban pár héttel ezelöttig amikoris picit elhalkult minden ahogy olvastam. Wand én 4hónapig kibírtam anélkül, hogy kommentáltam volna a topicotokat! Most lesz 7 órás a mienk és már nem bírtad :) Mi lesz késöbb? :D |
Quote:
úgyis vagy fél óra volt amíg kiszenvedtem magamból pár rímet Szatónak, de akkor veszem a lapot, mondjuk elég lett volna az első üzidbe kiírni, hogy csak neketek van szal Byez :D |
Quote:
Egyébként beleírtam lásd első sor! Mondjuk ez nem zárja ki az ellenfeleinket sem, mert ugy van írva "elsősorban". Tehát maradj amíg jólesik szinesítsd a köreinket, csak viselkedj rendesen és a beszólások maradjanak a ti fórumotok privilégiumai :) ui. ezt arra a megjegyzésedre írtam ami eltűnt azóta innen. legalábbis most nem találtam. tudod a szerencséről... :) |
ui. ezt arra a megjegyzésedre írtam ami eltűnt azóta innen. legalábbis most nem találtam. tudod a szerencséről... :)[/quote]
Jah mert máshol olvastam :D :D Bocsi ;) |
Quote:
Na ja, grat Wand, ilyenekre gondoltunk, mikor indítottuk a topicot ! :) |
All times are GMT +1. The time now is 11:34. |